Wework er ledende presset for å tillate hunder i kontorbygg

Dette techfirmaet leder push for å tillate hunder i kontorbygg

Hunder pleide å bli sett på som arbeidsdyr. De hjalp på gården, beskyttet huset, og ble trent som servicehunder. Det er ikke hvordan hjørnetenner blir sett lenger. Nå ser Pet Foreldre på hundene sine som furry barn. De sover på møbler, spiser spesielle matvarer, har mer tilbehør enn mange voksne, og noen hunder går selv til jobb med sine eiere.

Vi jobber er et teknisk selskap som leier ut kontorlokaler til oppstart, kunstnere, frilansere og små bedrifter i 15 byer rundt om i verden. Capri Coury, Community Manager ved WeWerk i Fort Point Nabolaget Boston, MA, sier at selskapet forstår at hunder legger til en Unik komponent til folks liv og at de øker moralen, lykke og produktivitet på arbeidsplassen. Det er over 30 hunder registrert i Sør-Boston-bygningen.

I SLEKT: Måltids kamp: Regular Bowl vs Raised Bowl

Det er 900 ansatte på 5 etasjer som arbeider for over 250 selskaper. Noen av selskapene er bare 1 eller 2 personer operasjoner. WeCury Leietakere, som kalles "medlemmer", kan leie rom som spenner fra private kontorer til felles tabellplass. Det er også fellesarealer på alle etasjer med kjøkkenfasiliteter.

Dette techfirmaet leder push for å tillate hunder i kontorbygg

Oppsettet av bygningen er faktisk ideell for hunder. Sementgulvene gjør for enkel opprydding og hjelpemedlemmer med allergi fordi de ikke gjør det felle luktene, Dander, og hunden hår som tepper ville. Hver eier som ønsker å bringe hunden sin, må registrere sitt kjæledyr og signere en kontrakt som sier at deres hund er oppdatert på alle skudd og vil ha gode kontor manerer.

Coury sier at veiven sikrer at medlemmene er ansvarlige for sine hunder. Hun sier også at det ikke har vært noen klager fra andre ikke-kjæledyrseide, fordi de blir fortalt på forsiden at hunder er tillatt i kontorlokalet, og at de må akseptere et hundevennlig arbeidsmiljø.

I SLEKT: Topp 10 må ha hundetrening forsyninger

Mange av medlemmene på Wearing Office valgte at rommet spesielt fordi det er hundevennlig. Kjæledyrseiere liker bringe hundene sine å jobbe, og folk som elsker hunder, men ikke kan eie dem av en eller annen grunn eller en annen kjærlighet til å kunne besøke hunder når de går på jobb.

Kjæledyrseierne som bringer hundene sine med dem, sier at deres hunder grundig nyter sosialisering og oppmerksomhet som de får mens de er i bygningen. Alternativet ville være å få dem fast hjemme alene hele dagen eller eierne måtte betale for noen form for doggy barnehage for dem i løpet av arbeidsugen. Å være i stand til å bringe sine hundekammerater til kontoret har vist seg å være en god situasjon for alle i veiskurset.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Wework er ledende presset for å tillate hunder i kontorbygg