Cincinnati city hall kan "gå til hundene"

Cincinnati rådhus kan gå til hundene

Etter en Cincinnati Councilman, P.G Sittenfeld, brakte sin nye valp - kalt Oakley - til et møte som ble holdt utendørs i rådhuset, fikk det to nye rådsmedlemmer som tenkte. Ville det ikke vært fint å legge til City Hall til den allerede voksende listen over bedrifter som har gitt ansatte mulighet til å bringe sin pooch til å jobbe med dem hver dag?

Chris Seelbach og Amy Murray er så begeistret for denne ideen at de har samlet nok signaturer for å få tilbake en bevegelse som ber byadministratorer til Utkast til en hundevennlig politikk For de gode folkene som jobber på rådhuset i Cincinnati. Rådets regler og revisjonsutvalg sendte deretter dette utkastet videre opp den administrative stigen

Cincinnati rådhus kan gå til hundene

Komiteens leder, Kevin Flynn, er også ivrig etter å ha dette utkastet til å bli en faktisk politikk og håper det ikke kommer tilbake som "8220; umulig.& # 8221; Andre steder i Cincinnati har allerede vedtatt Pooches-tillatt filosofi, fordi de vet fordelene det bringer til sine ansatte.

I SLEKT: Ta hunden din til arbeidsdagen: Bygg Awareness of Shelter Dogs

Seelbach årsaker at siden andre selskaper gjør dette, bør rådhuset også være ombord. Tross alt, folk som er avslappet, er mindre stresset og mer produktive på jobbene sine. Ikke borgerne i Cincinnati fortjener å ha det beste ut av folket som serverer dem på kontoret?

Selv om å ha en hund på jobben er en fantastisk opplevelse for de dedikerte kjæledyrforeldrene, er det den andre siden av mynten som kan ha en & # 8220; bein å plukke & # 8221; Med denne nye arbeidsplassen. Ifølge studier gjort av Astma og Allergi Foundation of America, 15% til 30% av Total befolkning lider av allergier. Disse allergene kan være milde til alvorlig og kan til og med inkludere utslett, midlertidig pustløshet, panikkanfall og alvorlige respiratoriske lidelser.

For disse menneskene som har noen antall hjørnetenner som kjører rundt, kan det stave en mindre produktiv arbeidsplass og mer syk tid å bli booket.

I tillegg er det folk der ute (selv om jeg ikke kan forestille meg) som er redd for dyr. For disse ansatte, ville ha kjæledyr på arbeidsplassen skape frykt, stress og angst.

Cincinnati rådhus kan gå til hundeneHunder kan også være uforutsigbare, tross alt er de fortsatt dyr som kan bolt, hoppe på folk eller gjøre et rot på kontoret. Dette kan føre til at flere og kostbare skader oppstår. I tillegg er ikke alle steder designet for å være kjæledyrvennlig. Medisinske fasiliteter, restauranter og laboratorier er bare noen få områder hvor tilstedeværelsen av enda en pooch ikke ville bli ønsket velkommen eller til og med tolerert.

I SLEKT: 20 beste vitenskapelige studier på hunder

Pet foreldre kan hevde at terapi og servicehunder er tillatt hvor deres eiere går, men disse hjørnetenner er høyt trent over måneder for å håndtere høye lyder, folkemengder, trafikk og vanskelige situasjoner. Sannsynligheten for en negativ hendelse som skjer med en tjenestehund, er veldig slank.

Før en bedriftseier gjør beslutningen om å gå hundevennlig, må de ta i alle aspekter av sin virksomhet og de som jobber eller besøker deres etablering. Det siste som enhver arbeidsgiver ønsker å håndtere, er en langvarig og dyre søksmål.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Cincinnati city hall kan "gå til hundene"