Ta hunden din til arbeidsdagen: bygg awareness of shelter dogs

Ta hunden din til arbeidsdagen er et initiativ startet av Pet Sitters International I 1999 som en måte å feire hva fantastiske venner og kollegaer hunder gjør. Målet med initiativet er å oppmuntre til adoptjoner fra husly og redningssentre. Tydtwday feires hvert år den første fredag ​​etter fars dag. Selv Bo Obama ble snappet å delta!

Hvordan ta hunden din til arbeidsdagenKonseptet bak tar hunden din til arbeidsdagen er å inspirere folk til å adoptere ved å vise dem hvor elskelig din furry følgesvenn er. Denne meldingen blir gjort mye kraftigere fordi det er så uvanlig å se en lykkelig bouncy pooch i den daglige grinden.

Å holde Tydtwday et vellykket og blomstrende initiativ, Det er viktig å være oppmerksomt og ansvarlig når du bringer hunden din til å jobbe.

Hvis dette er din første Tydtwday, eller du jobber et sted nytt siden i fjor, er det noen gode tips for å sikre at du, din pooch, og dine medarbeidere gjør det beste av denne spennende begivenheten.

Ta hunden din til arbeidsdagen: Bygg Awareness of Shelter Dogs

Ta hunden din til arbeidsdagen

Hvis selskapet du jobber for ikke feirer Tydtwday, ikke bekymre deg! Det kan ta litt legwork, men du kan kanskje overbevise arbeidsgiveren om at det er en verdifull idé. Tross alt er det bare en dag hvert år, og det er en stor moral booster.

I SLEKT: Hvordan hundene hjelper folk: 5 beste historier

Faktisk har mange selskaper funnet ut at deres ansatte er lykkeligere, og arbeidsproduksjonen øker når folk får lov til å bringe hunden til å jobbe. Hvis du vurderer å bringe din valp til å jobbe med, ta hunden din til arbeidsdagen, er det noen få ting du må vurdere.

La alle vite det

Etter å ha fått tillatelse fra sjefen din eller firmaet, er neste skritt å la alle få vite om å ta hunden din på jobben på forhånd.

Send ut noen e-postmeldinger og oppmuntre spørsmål og diskusjon, og skriv ut flygeblad eller plakater. Hvis arbeidsplassen din har et stort fellesskap som en kafeteria, legg noen plakater der oppe.

Pass på at lokaler er puppe passende

Kontorer er ofte sjokkert sett som ganske trygge steder å jobbe, men hunden din kommer til å se det i et helt nytt lys. Hunder vil se ledninger som tygge leker, bokser og papirarbeid som fantastiske rustling fort, og arbeidsplasser har en tendens til å ha mye papir og andre små biter og bobs rundt at hunden din kanskje vil få hans koteletter på.

Alle disse tingene kommer til å være ganske spennende fra et doggy synspunkt. På dagen før TydtwDay, sjekk rundt og fjern eventuelle farer. Du kan til og med komme ned på hendene og knærne, slik at du kan sjekke ut hva poochen din vil se på øyet hans - du kan bli overrasket over hva som har et nytt perspektiv som kan hente.

Kontakt dine medarbeidere

Ta hunden din til arbeidsdagen

Du vil sikkert huske å sjekke med sjefen din hvis det er greit å ta med hunden din til å jobbe (eller kanskje det var deres ide i første omgang!), men sørg for at du også spør dine medarbeidere. Hvis dette er første gang, vil hundene være på arbeidsplassen din, du vet kanskje ikke at en kollega har en fobi eller allergi, så sørg for at alle er om bord.

Du vil også ha en rask samtale med medarbeidere om grenser og retningslinjer for hundens sikkerhet og velvære. For eksempel, hvis hunden din ikke er i roughhousing, la dem få vite det. Be dem om å sørge for at noen mat er satt bort trygt og be om at de ikke mate hunden din "folk mat" eller noe annet han er følsom overfor.

Det kan til og med være en god ide å kjøpe en pose med godbiter og gi en til hver av dine kolleger, slik at de har noe passende å gi din pooch. Det er bare vanlig uunngåelig at de definitivt vil ødelegge ham!

I SLEKT: Gjennomgang - Chloe`s Dog Treats

Hvis andre medarbeidere vil bringe inn sine hunder også, er det en god ide å få alle til å delta sammen for å diskutere og sette grunnregler som alle eiere må følge. På denne måten vil det være rettferdig for alle involverte - både to og firbenede. Det kan høres ut som en liten ting, men diskuterer disse detaljene på forhånd, vil gjøre en stor forskjell i å sikre at hver eier og deres hunder virkelig nyter dagen.

Øke meldingen

Ta hunden din til arbeidsdagenTydtwday er morsomt, men ikke glem at målet er å prøve å fremme adopsjon fra husly.

Hvis du jobber for et større selskap, sjekk med menneskelige ressurser for å se om du kan holde en tombola, eller sette ut donasjonsbokser for å hente litt penger til hunder i nød (også sjekke statlige lover på innsamling for veldedighet).

Se om ditt ly selger ting som kalendere for midler og kjøpe noen for arbeidsplassen. Du kan også hente noen brosjyrer for å gi ut på dagen.

Noen lyskilder kan til og med tillate et besøk eller ha en representant komme inn for å gjøre en kort snakk eller svare på spørsmål. Snakk med ditt lokale redningssenter og se hva deres forslag er for de beste måtene å hjelpe dem med.

Hvert år gir Pet Sitters International en nedlastbar Action Pack Planleggingsguide for alle som ønsker å være en del av dagen. Pakken inneholder mye informasjon som diskuterer og feilsøker vanlige bekymringer og inkluderer også utvalgspolitikker, deltakelsesskjemaer og noen tips for å oppmuntre til bedriften din til å delta.

Muttley Crew

Ta hunden din til arbeidsdagenHvis arbeidsplassen din deltar i å ta hunden din til arbeidsdagen, vil din pooch sannsynligvis ikke bli den eneste deltakeren.

Hvis det kommer til å være mange hunder på jobb, sørg for at din er godt sosialisert og kan håndtere tilstedeværelsen av mange andre spente doggies.

Hvis det er mulig, prøv å planlegge et møte i kollegaene dine hjemme eller på parken, slik at hundene dine kan sjekke hverandre og ha en god gammel sniffing økt i en mer avslappet setting først.

På den måten kan du se om det er noen spenninger du trenger å passe på på Tydtwday. Hvis møtet før dagen ikke er mulig, prøv å introdusere hunden din til alle andre pooch en om gangen, slik at de kan bli kjent med hverandre sakte.

Hold hundene komfortable

Ta hunden din til arbeidsdagen

Å ta hensyn til hundens behov må være en topp prioritet. Det er meningsløst å bringe hunden din til å fungere hvis han ikke kommer til å være komfortabel og glad. Her er noen ting å huske på:

  • Pass på at alle hundene har litt personlig plass til fôring og deres leker for å holde territoriell oppførsel til et minimum.
  • Hvis arbeidsplassen din er opptatt med mye fottrafikk, bør du vurdere å ta med en kasse bare i tilfelle hunden din trenger litt tid vekk fra kjas og mas i det hele tatt.
  • Vær sikker på at du ta med en bånd sammen.
  • Er arbeidsplassen din mye varmere eller kaldere enn hjemme? Ta med ekstra vann hvis det er varmt og prippen, eller et teppe hunden din kan snuggle ned i hvis arbeidsplassen din er kald eller drafty.
  • Lag badet Baderom utenfor planlagt og vanlig, og litt hyppigere enn vanlig. Hunden din må kanskje gå litt mer, eller ikke kunne fortelle når den tiden kommer med all spenningen som skjer.

Hold hundens rutine

Tydeligvis, ta hunden din til arbeidsdagen, skal være en spennende pause fra normen, men din pooch vil sette pris på noen deler av deres daglige rutine som holder seg nær det han pleide å.

Hvis hunden din vanligvis har selskapet hjemme mens du er på jobb, vil han bli vant til å være oppe i løpet av arbeidstiden. Andre vil bli brukt til en ettermiddagslur, eller en romp i hagen etter lunsj, eller en middagsgur.

Ta deg tid til å virkelig vurdere hva hundens normale dag er som og prøv å innlemme så mye du kan for å få ham til å føle seg rolig og gi ham en følelse av stabilitet. Som oss, de fleste hunder er skapninger av vane. Jo mer & # 8220; normal & # 8221; Du kan holde rutinen, jo lykkeligere vil han være.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Ta hunden din til arbeidsdagen: bygg awareness of shelter dogs