Gruppen dog walks: tips for å forberede din valp for en pakke tur

Gruppen Dog Walks: Tips for å forberede din valp for en pakke tur

Blir du lei av å bli sammenflettet i bånd i et desperat forsøk på å gå på hundene dine? Eller kanskje du er en hundepasser av yrke og du mister kontrollen (og din kule) som du prøver å sette deg ansvaret for en pakke med små furry maniacs? Vel, bli begeistret, fordi det er mulig å gå flere hunder uten problemer. Denne artikkelen vil gi deg all den informasjonen du trenger om Group Dog Walks med tips for å forberede valpen din for en pakke tur. Du vil nå vite hvordan du skal gå flere hunder og fortsatt holde sunnheten på slutten av dagen.

Mann som går fire husky hunder

Dog Pack Walks: Hva er det?

Vanligvis er det to typer hundepakker. Den første delen har å gjøre med å bli med i en gruppe andre hundvandrere for en tur sammen i et forhåndsstrukturert miljø. Slike hundepakker går med retningslinjer som styrer hendelsene du må følge. Du kan spørre om det er noen organisert gruppehunden går i nabolaget ditt, eller du kan også starte en selv og invitere andre hundeeiere til å bli med.

Den andre typen har å gjøre med flere hundene som går på egen hånd. Disse kan være hundene dine, så vel som andre hunder i nabolaget ditt. Du kan ordne disse turene på en planlagt tidspunkt på daglig basis - du kan se dette som en ekstra inntektskilde.

Slik forbereder du PUP for en pakke tur

Å forberede hunden din for en pakke tur kan enkelt sammenlignes med å forberede et ungt barn for skolen. Det er alltid noe om å være i en pakke med andre hunder som vil stimulere hundens sinn - lydene, severdighetene og duftene blant tilstedeværelsen av andre hunder går alle en lang vei for å stimulere hunden din mentalt og fysisk. Her er noen tips du kan prøve før du begynner på en gruppedog.

  • Vær sjefen: Hunder har en tendens til å ha sitt eget sinn når de er i en pakke. Den eneste måten hunden din eller hundene vil være oppmerksom på, er når du etablerer deg som lederen av pakken. Her er hva du kan gjøre. Før du går hjem, sørg for at du har trent hunden din til å mestre lydighetene til grunnleggende enkle kommandoer som "stopp" og "sitte."Dette vil komme til nytte når du trenger å sette litt kontroll på hunden din i det offentlige.
  • La hundene vente på deg: Dette kan avgjøre om du skal ha en god tur eller et mareritt en. Hvis du satte deg feil, er sjansen for at du ikke har kontroll over hundene dine for resten av turen. Før du går av, la hunden din vite at du skal gå ut en tur. Men kontroller spenningen ved å gjøre den sitte rolig før du legger på båndet. Når båndet er på, få hunden til å vente på din kommando. Prøv dette i 10 til 15 minutter hver dag til hundene våre lærer å være tålmodig og vente på deg. Tanken er å sørge for at hunden din ikke drar deg ut av huset. Å gjøre dette vil få hunden til å forstå at den ikke beveger seg til du gjør det.
  • Velg en pakkeleder: Hvis du skal gå flere hunder av deg selv, må du avgjøre hvem den ledende hunden vil være. Vurder hundens størrelse og trening når du gjør ditt valg. Hvis du er i stand til å trene din ledende hund for å følge ledelsen, vil resten av pakken naturlig følge. Skjønnheten i hunder som går i en pakke er at de tillater ingenting å distrahere dem - enten det er tilstedeværelsen av andre hunder, en fugl eller andre mennesker.
  • Bruk retten hundebånd: Gitt, noen hunder vil fortsatt være vanskelig å kontrollere når de er ute. Gjenkjenne hvilken hund som vil gi deg mest mulig problemer og bruke en anti-trekk-bånd på den hunden. Dette vil bidra til å forhindre at hunden går av. Bruke riktig bånd vil også bidra til å forhindre tangling. Det er best å velge et bånd som følger med ett håndtak, men splitter i to dobbeltklippede ledninger. Bruker en slik bånd, er sikker på å løse det tanglingsproblemet.

Relatert innlegg: Doble hundesnitt, Hands-Free Dog Leases og Retractable Dog Leases

  • Hund ryggsekk: Sørg for at du bærer en ryggsekk sammen. Dette vil bære alt hunden tilbehør du trenger, for eksempel vann, Hunden behandler, og Poop poser. EN hund ryggsekk kan også brukes til å bære en sliten hund i pakken.
  • Antall hunder: Det er en veldig dårlig idé å forsøke å gå flere hunder enn du kan kontrollere. Hold alltid med et trygt antall hunder.

Fordeler med Dog Pack Walks

Det er mange fordeler med Dog Pack Walks. De inkluderer følgende:

  • Dog Pack Walks er en fin måte å stimulere en hunds sinn. De nye severdighetene og lydene bidrar til å skarpere sine tanker.
  • Dog pack turer er mer moro enn å gå en enkelt hund alene. Du vil kunne fortelle at hunden din er / har en tid av deres liv. En lykkelig hund er alltid en lojal og veloppdragen hund.
  • Pack Walks hjelper også hunden din til å sosialisere bedre når de er i nærvær av andre hunder eller andre mennesker.
  • Det er også en utmerket måte å gi hunden din på alle trening det trenger. Etter en god pakke tur, en hunds sinn, hjerte og kropp er godt trent og klar til å få noen nødvendig hvile. Det er også en fin måte å hjelpe overvektige hunder kaster noen ekstra pund.
  • En hunds tur er også en fin måte å binde med hundene dine og tilbringe kvalitetstid med dem.

Kvinne wlaking hunder i skogen

Å oppsummere

Forhåpentligvis vil din neste Dog Pack Walk-opplevelse være en mindre stressende etter å ha lest denne artikkelen. Gjør det alltid et poeng å sette deg selv og hundens sikkerhet i betraktning før du går ut. Vær også sikker på at du har praktisert med hunden din hjemme før du går for en hundepakke. Trening hunden din vil ta tid. Så du må trene den samme mengden tålmodighet du forventer fra din hund venn.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gruppen dog walks: tips for å forberede din valp for en pakke tur