Hvor å sosialisere en valp?

Hvor å sosialisere en valp?

Å eie en ny valp er en spennende tid, men det kan også være ganske stressende. Sørg for at du inkorporerer alt de trenger i deres liv i de riktige stadiene kan være overveldende. I dag vil vi diskutere Hvor å sosialisere en valp og de enkelte trinnene du bør følge for å holde dem trygge og lykkelige.

Fra hundeparker til arrangementer, er det visse steder som er bedre enn andre for å møte andre hunder. Når puppen din har alt riktig Vaksinasjoner, Du vil ønske å få dem sosialisert. Så de kan være trygge, men rolige rundt andre hunder for resten av livet. Valper som ikke er ordentlig sosialisert vil bli timid eller aggressiv. Begge som negativt påvirker hundene dine og deg selv. Det er derfor det er så viktig å vite Hvor å sosialisere valper.

Sosialiserer flekker for valper

Det er visse steder som er bedre for å møte hunder enn andre. Stedene nedenfor er noen av de beste å se på når du prøver å finne ut hvor Sosialiser valpen din.

Uavhengige kaffebarer

I motsetning til kjede merkevare kaffebarer, vil uavhengige kaffebarer ofte tillate deg å ta med valpen din. De som er veldig spesielle, vil la deg ta dem inn. Mest imidlertid, vil tilby utendørs eller separate sitteplasser for kunder med hunder. Derfor vet du at du vil møte andre hunder og folk som er fornøyd med hunder når du tar valpen til disse stedene.

Videre er de som tar hundene sine til disse stedene, vanligvis veloppdragen og kontrollert. Som de må være for å bli satt rundt andre hunder, mat og folk i lengre tid. Så du trenger ikke å bekymre deg for at valpen din kan være i fare fra en ukontrollert eller aggressiv hund. Bare vær sikker på å ta med valpen din i snor og overvåke den andre hundens oppførsel for å se sine grenser. Som valper er det beste på å respektere dem.

Hundepark

Hundparken er et ideelt sted å ta hunden din. Som du vet Det vil alltid være hunder for din valp å samhandle med. Det vil også være et bredt utvalg av eiere for valpen din å samhandle med. Som barn, voksne, menn og kvinner. Dette betyr at hunden din vil bli vant til alle slags enkeltpersoner og hjelpe dem til å bli mer sosialt selvsikker.

Selvfølgelig må du være forsiktig når du bringer valpen til en hundepark. På grunn av alle de energiske og store hunderrasene som kan slå over valpen din. Enten velg et rolig område av hundeparken eller en tid der det vil være færre hunder i utgangspunktet. Valpen din trenger å jobbe seg opp til et høyt nivå av selvtillit. En utilsiktet knock fra en stor hund kan føre til at de blir ganske engstelige. Derfor må du bidra til å bygge opp sin selvtillit en gang til. Men når du har funnet passende hunder å la valpen møtes, kan de også hilse på sine eiere for å møte nye mennesker også.

Strand

Alle elsker å ta sin hund til stranden. De elsker å løpe gjennom sanden, spille i havet, og selvfølgelig møte nye venner! Mange familier og eiere vil ta sin hund til stranden så de kan også nyte litt strandmoro. Bare vær sikker på at hunden du introduserer din pup også, er hundevennlig, som ikke alle hundene på stranden er. Så spør eieren om du har noen bekymringer.

Et annet flott sosialiseringspunkt om stranden er det brede spekteret av folk som går på besøk. På denne måten kan valpen din vokse deres tillit til å hilse på voksne og barn. Bare å gå din søte hund rundt vil være nok til å tiltrekke folk til å hilse på dem. Du kan imidlertid også vurdere å spørre folk om de ville være villige til å møte din valp for å hjelpe sine sosialiseringsferdigheter. Hvem ville si nei?

Valper kan sosialisere på stranden

Valp møtes og hilse på

Det er klasser at du kan signere valpen din opp for det som tillater dem å møte andre valper, og noen ganger, sunne voksne hunder. Eiere og deres valper kommer til disse hendelsene og følger råd fra fagfolkene For å sikre en sikker og tilfredsstillende økt. Dette er vanligvis en halv time til en time lang og lar hunden din møte forskjellige hunder og eiere på dette avgjørende scenen i livet deres.

Du kan vanligvis registrere deg for disse klassene gjennom veterinærene dine eller gjennom profesjonelle Behaviorist grupper. En ekstra bonus av dem er at de vanligvis er gratis. Du og din Pup vil motta hvor som helst fra tre til ti økter med sosialisering i et inneholdt og overvåket sted. Så på slutten av disse øktene, din valp skal ha et stabilt grunnlag for sosialisering.

Dog Vis hendelser

Hvor er et bedre sted å finne andre hunder enn Vis hendelser? Selvfølgelig vil mange av disse hundene være klare til å utføre, men Det er mange andre hunder som nyter atmosfæren på dagen. Din valp vil være i stand til å møte mange andre hunder som er veloppdragen, og ikke snor reaktive. Du vet dette fordi de må være for å kunne utføre i showene.

Mens du går rundt på showet, kan du spørre andre eiere om hunden deres kunne hilse på din, og hvis de ville være interessert i å pette valpen din. Sørg for at hunden din ikke er overveldet, selvfølgelig. Hvis de begynner å virke stresset av det store antallet mennesker, hunder og en stor mengde støy, ta dem utenfor for en pause. Kanskje det er på tide å gå hjem for dagen, men du vil sikkert ha gjort fremgang sammen!

En vanlig hundepakke

Å gå på valpen din er en nødvendighet. Når de er av den rette alderen og har hatt alle de riktige vaksinasjonene selvfølgelig. Hvor er et bedre sted å møte andre hunder, enn på en hunden tur? Hver eier gjør dette daglig for å sikre at hunden deres utøves og sosialiseres for dagen. Å øke sjansene for å møte andre hunder, Gå ruter som er populære for hunden vandrere, som gjennom skog, nær felt, eller til og med korte turer. Bare sørg for at valpen ikke går for lang tid på en avstand!

Vær alltid sikker på å spørre en eier hvis du kan nærme seg hunden sin med deg, da de kan være snor reaktiv eller generelt nervøs. Når du har gitt godkjenningen, kan du gjøre det og bruke valpens bånd for å sikre at de ikke hopper over hele sin nye potensielle venn.

Tips å følge når du sosialiserer

Det er noen tips og ting å sjekke før du oppfordrer hunden til å sosialisere.

En kul video som oppsummerer viktig etikett for å vedta når man sosialiserer en ung valp utendørs på offentlige steder.

Sjekk med myndighetene

Når du vurderer å bringe valpen til et show eller etablering, må du Vær oppmerksom på at ikke hvert sted er hundevennlig. Du bør alltid sjekke først for å se om du kan ta valpen din inne og hvis det er noen regler når du gjør det. For eksempel vil noen hundevennlige bygninger tillate hunder så lenge de kontinuerlig holdes i snor. Andre vil gjøre det hvis eieren kan vise at de har doggy poo poser på dem i tilfelle en ulykke.

For å finne ut om et sted er hundevennlig, kan du sjekke online. Se på deres nettside eller sosiale medier sider for å se om de har nevnt dette eller ikke. Hvis du ikke finner ut fra å se alene, bør du vurdere å kontakte dem. De fleste steder vil ha en e-post eller telefonnummer som du raskt kan bruke til å spørre. Noen ganger er det enklest å bare gå inn og spørre om. La puppen din være hjemme for denne turen, og bare pop inne og spør en ansatt hvis etableringen er hundevennlig, så vet du om du kan gå tilbake med hunden din, eller se på andre steder.

Hold fokus på valpen din

Noen ganger, som eiere, kan vi glemme at valper skal gjøre feil og trenger å stole på oss mer. Dette går ikke bare for lek eller pottetrening, Men sosialisering også. Sørg for at du er Praising Valpen din gjennom hele prosessen. Ikke bare det, men sørg for at de får regelmessige pauser og ikke føler seg overveldet. Hold øye med tegn på angst som hvaløye eller ører bøyd bakover. En valp vil trenge en pause fra lek og samspill av fremmede for noen aldre tid eller kosninger fra deg. Alt avhenger av dem som en person, så vel som deres raseegenskaper.

Utsette det for forskjellige hundetyper

Når hunden din er ung, går de gjennom sensitive perioder, noe som betyr at de må bli utsatt for alle slags nye ting, slik at de ikke er redd for dem. Dette inkluderer hunder, da de kan føle seg trygge med små raser, men ikke store hvis de aldri har møtt en før. Det er derfor det er så viktig å introdusere hunden din til mange forskjellige typer hunder, Fra stor rase, tykkebelagte hjørnetenner, til små, korte furred rascals. Sørg for at de har sosialisert med et bredt utvalg av individer, slik at de skjønner at det ikke bare er en form, størrelse eller farge på hunden. Og at hver hund kan være en ny venn.

Invitere folk igjen

Ved å invitere venner og familie over, vil valpen din være i stand til å sosialisere med alle nye typer mennesker som du stoler på. Videre, hvis du vet at de har en pasient og vennlig hund, kan du invitere dem også! Så lenge valpen din har fått sine vaksinasjoner selvfølgelig. Dette gir din lille kompis litt tid til hilse på folk på et sikkerhetssted fordi de er hjemme, og de har også muligheten til å forlate komforten til sin egen seng med isolasjon hvis de også ber om det. Dette kan gjøre sosialisering gå mye mer jevnt og bidra til å øke valpen din.

Utsette dem for ulike typer mennesker

Fra forskjellige aldersgrupper til voksne av forskjellige høyder, må valper bli introdusert til et bredt spekter av mennesker. Ofte, Hunder kan føle seg komfortabel rundt voksne, men viser noen nerver eller aggresjon mot barn. Dette kan også være fordi noen barn ikke oppdager gravene til hunder, men det kan også være at valpen din aldri har møtt barn før. Pass på at hunden din møter og hilser alle slags mennesker, slik at de kan elske enhver slagstranger som ber om å dyre din søte venn.

avsløre hunder til folk
Utsett din valp til forskjellige typer mennesker!

Hvor å sosialisere en valp - FAQ

Vi har også satt sammen en FAQ-seksjon for ytterligere å forklare flere detaljer du trenger å vite om å sosialisere en valp.

Kan du sosialisere en valp?

Du kan over sosialisere valpen din når de sosialiserer i lang tid. Dette kan få dem til å føle seg overveldet eller irritabel, fører til engstelig eller aggressiv oppførsel. Disse negative svarene kan forårsake en annen hund, med hvem de samhandler med, for å reagere negativt tilbake. Dette kan føre til generell sosial angst eller aggresjon. Derfor er det så viktig å sørge for at valpen ikke blir overveldet, og at de regelmessig har pauser.

Hvordan sosialiserer du en redd valp?

Hvis en valp er redd i øyeblikket, la dem roe seg helt før du prøver. Men hvis du generelt har en engstelig hund, Nøkkelen er tålmodighet og sosialiserer dem til de riktige personene i utgangspunktet. Hvis de er redd for å samhandle med mennesker, så ikke introdusere dem til et ungt barn. I stedet tillater dem å møte en erfaren og pasienthundseier.

La dem ta sin tid og la dem tilnærme gjest, og ikke omvendt. Be din gjest å ikke i utgangspunktet å få øyekontakt med dem, og i stedet la valpen din snuse din gjest. Når de begynner å prøve å spille, gni mot dem, eller klatre på dem, kan gjestene dine da begynne å slå dem.

Hvis deres angst er målrettet mot hunder, la dem møte en rolig og pasienthund først. La valpen tilnærming til den nye hunden på en lignende måte, og sørg for at ingen av hunden er for overveldet.

Når kan valpene begynne å sosialisere med andre hunder?

Når valpen din er riktig vaksinert, de kan da begynne å sosialisere med andre hunder og gå utenfor. Hvis de begynner å sosialisere før da, vil de ha stor risiko for å bli syk.

Hvor er det beste stedet jeg kan ta min valp til å sosialisere?

En av de beste stedene å ta valpen til å sosialisere er å En valp møtes og hilser. Disse stedene tillater valpen å møte andre valper i en kontrollert setting. Videre ser en profesjonell seg over deres oppførsel for å sikre at de ikke er overveldet, og alle valpene er sosialisering som de burde være.

Puppy Socialization er viktig, så derfor vet du på det beste stedet å ta dem også. Vi håper du føler deg tryggere om hvor du skal sosialisere en valp nå og er klar til å ta din valp for å få noen nye venner.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvor å sosialisere en valp?