Hvor mye gjør hunden vandrere i usa?

Hvor mye gjør hunden vandrere i USA?

Hvor mye gjør hunden vandrere I USA mens du går på andre menneskers kjæledyr? Er det en pålitelig karriere? Dette er noen av spørsmålene folk spør når de ser hunden vandrere. For noen hundeeiere er Dog Walker Jobs livreddere. Det er noen ganger en kamp eller nesten umulig for travle hundeeiere å gå sine hunder.

Det er mange grunner til at en person har plukket hunden som går som sin karriere. Noen ganger savner folk sine hunder at de forlot i hjembyen eller er ivrige hundelskere. Andre har bare snublet over det og fant ut at det lønner seg godt. Hvis du er nysgjerrig på det, les videre for å vite mer om USA Dog Walker inntekt.

Hvor mye gjør hunden vandrere i gjennomsnitt i USA?

Noen kan tro at det går en hund som går dårlig. Statistikken kan imidlertid konkurrere med den slags oppfatning. Ifølge Statista, ca 63.4 millioner husholdninger i USA Minst en hund. Selv om det er mange hundeeiere i landet, går ikke alle av dem sine hunder.

I en artikkel samlet Stanley Coren flere studier og undersøkelser om hunden som går. Han fant ut det 41% av hundeeiere går ikke regelmessig deres dOGS. Dermed førte dette faktum til opprettelsen av en helt ny karriere, en hundevalser. Men hvor mye er en hunden walker tjener? Timeklassen på hunden vandrere er forskjellig fra byer eller byer. For eksempel, En hundevandrer i NYC kan tjene $ 15.78 en time, en dollar høyere enn de i Chicago. På det notatet tilhører New York den Topp tre høyt betalende byer for hunden vandrere. De to andre er San Francisco og Santa Rosa.

Gjennomsnittlig, Den månedlige hunden Walker Lønn over USA er $ 2,493. Det er omtrent rundt $ 14.38 en time eller en ukentlig utbetaling på $ 575.20 per uke. Nå er disse utbetalingene ekte hvis du går på hunder i åtte timer i fem dager og bare en hund. Du kan tjene mer hvis du kan gå hundene i batcher. Forutsatt at du kan gå to hunder hver time for en 5-timers daglig tidsplan i seks dager. Du kan gjøre omtrent $ 3,738.80 månedlig eller $ 44.865.60 årlig.

Hvilke faktorer avhenger dog vandrerenes inntjening på?

Noen mennesker kan få mye penger ved å gå andre menneskers hundekammerater. Andre ville bli fristet til å slutte sine dagjobber og begynne å gå andre menneskers hunder. Selv om det er ganske fristende å hoppe på skipet, påvirkes inntektene av følgende faktorer.

plassering

De fleste forretningsfolk sier at det alltid handler om stedet, og de er rett. Byen eller byen du er i påvirker din tjener som en hundevalser. Hvis det bare er en håndfull hundeeiere i byen din, kan du ikke gjøre så mye. For eksempel er en hundvandrerhastighet i New York mye høyere enn de i Idaho eller Texas.

Den lokale økonomien i byen er den store bidragsyteren til inntektene til Adog Walker. Hvis du ser folk som går på hundene eller mangel på hundeeiere, er hundevandring ikke et alternativ. Du kan ikke starte en hundeservice eller forretninger hvis du ikke har kunder. derimot, Du kan spørre en lokal dyrebutikk eller grooming virksomhet hvis de ser høy etterspørsel etter hunden vandrere.

Hvis det er et behov for hunden vandrere på din plassering, må du sjekke hvor mye andre hundevandrere tar betalt. Du kan se på nettsteder som Nextdoor eller Craigslist, eller ring lokale hundevirksomhet for å kjenne sin rate.

I tillegg kan lokalt vær påvirke hvor enkelt eller hardt det er å gå hundene. Om vinteren, Vandrere må kanskje rydde opp hundene Etter at de spilte i gjørmete farvann for eksempel. Dette legger til kostnaden.

Erfaring

Alle jobber krever litt erfaring før du kan bli ansatt. Denne regelen gjelder også hunden vandrere. Selv om nykommere er velkommen til å gå inn i hundens vandringskarriere, velger noen hundeeiere de med mer erfaring.

Videre, det hjelper hvis du er en hund elsker og hvis hunder liker deg. Også, revurdere å være en hunds walker hvis du har allergi mot hunder. Det er veldig ironisk hvis du får en hundens vandrerjobb, og du er ikke en hundvifte eller allergisk mot dem. Noen mennesker er komfortable med hunder, og hunder elsker dem. Vær det som det kan, potensielle hundvandrere trenger å vite hvordan man opprettholder kontroll over hundene.

Trening kan være en skikkelig en (Sertifisert kurs) eller uformell (frivillig arbeid på et lokalt hundhytte) anbefales. Du kan enkelt søke på internettfrasene som "Hvordan bli en hunden walker," og se sertifiseringer og trening som trengs.

Varighet

Det tar bare et gjennomsnitt om tretti og seksti minutter å gå en hund. Du har mindre tid hvis du eksklusivt catering til et lite nabolag. Avgjøre om du vil jobbe på heltid eller bare gjøre hunden som går som en sidegig og arbeid i helgene. Tenk på timene du vil gjøre det og hvor mange hunder per tur du har tenkt å ha. Naturligvis, hvis du vil slå i flere timer og dager, vil du tjene mer.

Modus for service

Tenk på hvordan du spiller hunden walking virksomhet gjennom. Er du en uavhengig hundevandrer, knyttet til en lokal organisasjon, eller en hundeservice-app? For å bedre hjelpe deg med å velge, er det en beskrivelse av hvert av alternativene:

Uavhengig Dog Walker

Du vil jobbe for deg selv, men dette betyr også at du finner kundene dine selv selv. Selv om det er vanskelig å finne kunder, kan du beholde 100% av inntektene dine hvis du gjør det. Dessuten, hvis du er en pro, kan du ha faste og henvisninger.

hunden vandrere i USA
Dog vandrere jobber for seg selv.

Lokale organisasjoner

Noen lokale hundorganisasjoner danner grupper som fokuserer på å gå sitt medlems hunder. Noen av organisasjonene legger priser for denne tjenesten, og noen er ikke. Også dette alternativet kan ha mange hundvandrere, og dermed en lavere lønnsrate.

App for Dog Walking Services

Ved hjelp av applikasjoner innebærer en 20-40% provisjonsavgift. Nedenfor er de forskjellige Pay Dog Walking Service Apps:

  • ROVER- Det er den mest populære appen i dag på grunn av sin bredere rekkevidde, som opererer alle femti stater.
  • Wag - Dog Walking har blitt mer komfortabel med denne appen, og dermed dubbing det som "Uber for hunder."

Er hunden som går rett for deg?

Før du går inn i verden med å gå andre menneskers hunder, må du tenke på det. Spør deg selv om fordelene og karrieren selv gir mening for deg. Også vei i fordelene og ulemperne i jobben. For eksempel, hvis du jobber selvstendig, vil du ha det vanskelig å bygge en klientbase.

Dessuten er hunden gått en veldig fysisk jobb. Hunder kan sprint til en annen hund eller en ekorn og kan trekke deg også. Du må også vurdere antall og utvalg av hunder du vil møte. Det ville være best hvis du var behagelig å gå store hunder og hunder som kanskje ikke er så vennlige.

Det er også noen nyttige retningslinjer som du trenger å vite når går en hund. Disse reglene vil hjelpe deg med å skape et profesjonelt utseende og la deg jobbe effektivt. Hvis du ikke er nitpicky og ikke vet hvordan du skal følge retningslinjene, så kan denne karrieren ikke være egnet for deg.

Dog Walker Lønn - FAQ

Å gå en hund er en morsom måte å få inntekt på. Nesten noen og alle kan begynne å gå andre menneskers hunder med lønn. Imidlertid må du huske at du må være i en god, sunn tilstand for å bli en hundevalser for å kunne takle hundens høye energimengde. Her er noen flere spørsmål og svar for å veilede deg i å lære om inntektene til hunden Walkers i dag.

Hvilken hundeservice betaler mest?

Det er ikke et definitivt svar. EN ROVER eller Wag Walker kostnader satt eiere tilbake med $ 20 for en 30-minutters spasertur eller $ 30 per time. Men de to appene varierer fra Kommisjonens avgifter. ROVER får 20% fra hver transaksjon, mens Wag dobler den prosentandelen. Det gjør ROVER En mer egnet og lønnsom app for hunden vandrere.

Er å være en hunden walker hardt?

Husk at det alltid vil være fordeler og ulemper i et hvilket som helst feltfelt. Når det gjelder hunden, avhenger alvorlighetsgraden av jobben av bestemte poeng. Det inkluderer Vær, inntekt og typer klienter. For eksempel, hvis du velger en all-weather tur, kan du ikke si nei til en klient bare fordi været er forferdelig.

Hvor gammel skal du være å gå hundene for penger?

Alle kan begynne å gå andre menneskers hunder med lønn. Den gode nyheten er Det er ingen aldersgrense I denne arbeidslinjen. Du kan bli en hundevalser, selv om du er i pensjonsårene dine. Imidlertid trenger de fleste hundeserviceprogrammer folk å være atten år gammel for å bli en hundevals, så lenge du er sunn.

Kan du bare være en hundevalser på Rover?

Du kan bare være en hunden walker på ROVER, Men du kan også jobbe med Wag hunden walking service applikasjon eller annen tilgjengelig app for den saks skyld. Ved å bruke de to appene kan vekselvis gi deg flere muligheter og få deg til å tjene mer. Men når det gjelder inntekt, hunden vandrere i ROVER vil ha mer enn de i Wag.

Hvor mange timer jobber en hunds walker?

Det kommer an på Hvordan vil du kunne klare din tid. Hvis du gjør det på siden, kan du jobbe på minst tre timer om dagen. Men igjen, en heltidshundvalser kan maksimere dagen ved å gjøre jobben i åtte timer eller ti hver dag.

Med en lovende Dog Walkers` inntekt og en morsom ekstra eller heltidsjobb, Det blir en av de mest favoriserte arbeidsvalgene. Den fleksible tidsplanen og sjansen til å tjene med å gå hundene gjør det til en ideell inntektsgenerering for enhver hundelsker.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvor mye gjør hunden vandrere i usa?