Spør en ekspert: hvordan bli en hunden walker?

Hvordan bli en hundevalser i dag

Hunden går kan være en overraskende vanskelig bedrift å bryte inn i. Jeg er sikker på at du ofte har hørt uttrykket, "den eneste måten å gjøre det på, er å gjøre det". Vel, dette gjelder spesielt når du lærer Hvordan bli en hunden walker. Det kan være frustrerende og skremmende å bli fortalt dette, men det er virkelig sannheten.

Jeg har gjort dette i flere år nå, og vil fortelle deg fra personlig erfaring som om viktig, ingen forskning, lese artikler som denne eller planleggingen, kan fullt ut forberede deg til å være en hundevalser. Du må finne en måte å komme seg ut der og begynne å få erfaring før klienter vil ansette deg, selv om du ikke blir betalt. Hvis du har en god del på håndopplevelsen omsorg for dine egne kjæledyr og er kjent med hundens oppførsel, har du allerede en start.

Hvis du har frivillig på en Animal Shelter eller så på en venns hund mens de var borte, enda bedre. En god start for de fleste aspirerende hunden vandrere er å finne noen du kjenner godt og tilbyr å gå sin hund et par ganger i uken. Tilbyr å gjøre det gratis hvis du må, og behandle dette som om det er din forretningsvirksomhet. Være en profesjonell før du faktisk er en.

De fleste vil tilby å betale deg hvis det blir en vanlig forekomst. Dette er en ideell forsøk, fordi sjansen er at du allerede vil ha et godt forhold til hunden, og du vil være klar over hans temperament. Dette er et flott utgangspunkt for alle som lærer hvordan å bli en hunds walker, men det er mye mer til dette. Nedenfor gir jeg deg flere tips og forklarer hvordan jeg har startet, og hva du kan gjøre også.

Les også: 9 Sikkerhetstips for å gå hundene om vinteren

Spør en hund Walker:
Hvordan bli en hunden walker?

Hvordan bli en hunden walker

Finne Dog Walking Clients

Mine aller første klienter var mine naboer. Jeg snublet inn i dette ved et uhell, men skjønner nå at det er absolutt den beste måten for enhver aspirerende hundevalser til å starte - bare finn noen få gratis timer på dagen, og nå ut til folk du kjenner.

I tillegg, for å finne dine første klienter som en hundevalser, er det viktig å omgjøre deg selv med folk som sannsynligvis vil ha behov for dine tjenester. Frivillig arbeid på et dyrs husly eller ta en deltidsjobb på en veterinærklinikk er begge gode måter å møte kjæledyrseiere, samt få erfaring med å ta vare på dyr.

Å plukke opp en deltidsjobb på en lokal dyrebutikk eller grooming salong ville også være gunstig i din søken for å lære å bli en hunden walker. Det er alltid hundeeiere der som kan være interessert i dine tjenester, og å få venner med groomers og trenere som senere vil anbefale deg til sine egne kunder, er aldri en dårlig ide.

De fleste dyrehjemmet er takknemlige for at frivillige kommer til å gå sine hunder og hjelpe å sosialisere dyrene til de finner evig hjem. Vet-klinikker tilbyr vanligvis deltidsposisjoner for å fôre og ta vare på dyr som er ombord på eller har et lengre opphold på klinikken. Dette er en annen måte å få noen relevant erfaring og introdusere deg selv til hundeeiere i ditt område.

I SLEKT: Slik starter du en hundevirksomhet

Få forsikret og bundet

I Amerika, vil du ikke gjøre noen virksomhet uten å ta vare på to viktigste aspekter - skatter og forsikring. Forsikring og bonding er avgjørende for en vellykket hundesjøring. Ikke bare gjør hunden som ofte medfører å komme inn i folks hjem mens de er borte, men du blir klarert med sitt kjæledyr som de elsker kjære.

Fordi hunden går innebærer å håndtere noen andre eiendommer, er det viktig at du tar det riktige Juridiske forholdsregler For å unngå å komme inn i et rot hvis en ulykke skulle skje. Disse tingene vil skje med deg, så vær forberedt.

Husk at hunder er uforutsigbare, så på et tidspunkt vil minst en liten ulykke skje mens du jobber. Når du forsker på hvordan å bli en hunds walker, se på organisasjoner som Pet Sitters International (PSI), National Association of Professional Pet Sitters (Napps) og Pet Sitters Associates (PSA) som ressurser for Walker Insurance og Liming. Det er også spesifikke Pet Business Insurance Planer som du kanskje vil utforske, selv om de ikke er nødvendige og andre alternativer er også gode.

SE DETTE: Spør en hunds walker - hvor og hvordan å velge hunden som går?

Annonsere dine tjenester

Hvordan bli en hunden walkerDen eneste måten å utvide virksomheten din er gjennom god markedsføring og annonseringsarbeid. Mount of Mount er bra, men ekstra oppmerksomhet på forfremmelse vil raskt utvide tjenestene dine, noe som betyr mer interesse og til slutt høyere hundepriser.

Mens du går på hundene, må du sørge for å gjøre tilkoblinger, nettverk, markedsføre tjenestene dine og aktivt annonsere. Det er ikke nødvendig å være aggressivt om det. Det er subtile måter å la folk få vite om din Dog Walking Services uten å måtte selge det til dem. De fleste av mine klienter kom fra ord i munnen, men jeg annonserte også tjenestene mine også.

Her er noen måter jeg gjorde det, og du kan også gjøre:

  • Design og skriv ut tydelig, men Profesjonell ser T-skjorter å bære mens du går på hunden. Inkludere firmanavn og muligens et slagord og telefonnummer. Jeg har også sett folk satt sitt firmanavn på bandanas for hundene å ha på seg. Dette vil ta oppmerksomheten til folk som trenger en hunds walker. Oftere enn du tror, ​​vil komplette fremmede nærme deg og spørre hva du belaste for turene dine Og hvis du kjæledyr sitter. På hvilket tidspunkt gir du dem ditt visittkort.
  • Ha visittkort Trykt med ditt firmanavn og kontaktinformasjon og bære dem på deg hele tiden, men spesielt under en hundevandring. Når noen spør deg om dine tjenester, er det så mye enklere og mer profesjonelt å overlevere et visittkort enn å bytte kontaktinformasjon.
  • Opprett et nettsted for din bedrift. Nettsteder kan opprettes gratis med tjenester som Weebly.com, squarespace.com, blant annet. Oppgi dine kvalifikasjoner og de tjenestene du tilbyr sammen med en detaljert prisliste. Inkludere anstendig kvalitet bilder av deg med hundene som du går. Jo flere kunder har en følelse av at de kjenner deg personlig, desto bedre. Inkludere kontaktinformasjon og svar på henvendelser fra potensielle kunder omgående. Opprett en side der klienter kan gå vurderinger. Ingenting snakker høyere i en bedrift, så kundetilfredshet.

Dette er bare noen få forslag til metoder for reklame. Du er velkommen til å bli kreativ og gjør en kombinasjon av disse og mer. Unike ideer som du kom opp med, er flott for å få virksomheten din til å holde fast i en persons minne.

LES DETTE: Dog Walker Jobs - Hvor og hvordan å finne hunden Walking Work?

Vandre med et etablert selskap

Hvis du har problemer med å komme i gang eller ikke kjenner noen med en hund, gjelder for å bli med i et selskap som de Pet sitter tjenester Vi vet, som Wag, Hente det, eller ROVER. De vil binde og forsikre deg, så vel som hjelpe deg med å planlegge hundens turer. Bedrifter som disse håndterer generelt mye av bryet med å være selvstendig næringsdrivende for deg.

Søknadsprosessen for disse selskapene er rask og enkel. De vil kjøre en bakgrunnskontroll og teste deg på hundens kunnskap for å sikre at du er verdig til å bli bundet.

Disse selskapene vil sette dine priser for deg og ta en prosentandel av inntektene dine fra turer som kompensasjon for de tjenestene de gir.

Mens dette er en uavgjort, er det verdt det for mange nye hundevandrere. Husk at du kan starte med et selskap, men ingenting hindrer deg i å opphøre sysselsetting med dem og starte din egen virksomhet Hvis du bestemmer deg for at du vil ha mer autonomi.

Oppsummert: Hvordan bli en hundevalser?

Dog Walking er en ideell karriere for dyreelskere, eller det kan være en flott og givende sidegig for å tjene deg ekstra inntekt. Selv om det kommer med en god del av ansvar, blir du betalt for å være de beste kompisene med en hund. Når du begynner å ta vare på de samme hundene regelmessig, lyser de helt når du kommer til å gå dem.

Det er søtt, og jeg har aldri hatt en annen jobb der jeg følte meg som verdsatt som jeg gjør når jeg går. Lære å bli en hund Walker kan være vanskelig, men når du kan få maten i døren og begynne å få gode anbefalinger, vil du sikkert finne at du har flere jobbtilbud enn du kan til og med håndtere.

Les neste: Hvordan bli en hund groomer

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Spør en ekspert: hvordan bli en hunden walker?