Slik introduserer du en ny hund til en aggressiv hund?

Hvordan introdusere en ny hund til en aggressiv hund?

Enten du vurderer å få en annen hund eller du har problemer med å gå din nåværende hund, en Aggressiv valp gjør ting vanskelig. Hvis du lurer på Slik introduserer du en ny hund til en aggressiv hund, Vi skal gå gjennom de beste måtene å gjøre det, og hvilke metoder du bør unngås.

Når du er introdusere en ny hund til en aggressiv hund, Prosessen skal være vedtatt med forsiktighet og tålmodighet. Ingen hund reagerer på en negativ måte for å frustrere deg, og forstå årsakene til at de kan oppføre seg på denne måten, kan hjelpe deg med å finne den beste veien rundt den. Noen hunder er aggressive med alle hunder, mens andre har selektiv aggresjon.

Slik introduserer du en ny hund til en aggressiv hund?

Her er en fire-trinns prosess for å introdusere en ny hund til en aggressiv hund. Vær oppmerksom på at hjelp av en behaviorist er alltid viktig. Videre må du alltid sørge for at du har kontroll over hunden din.

Trinn 0: Preparater

Før du tillater den aggressive hunden å se en ny hund, er det noen forberedelser som du kan ta for å tillate prosessen å være mye mer glatt og gå raskere. Hvis du sørger for at hver hund har et teppe igjen i sengen for et par netter eller et område, ligger de i mye, hvis de sover i sengen din som mange frekkpuper. Du burde da gi hunden din med det andre til å snuse og bli kjent med seg selv med. Hundens sanser er en form for kommunikasjon, ofte mer fremtredende enn verbal kommunikasjon. Deres olfaktorisk Sense, også kjent som deres luktesans, er uten tvil deres viktigste kommunikasjonsverktøy. Derfor, som gir hundene dine med duften av hverandre, er i hovedsak en miniatyr, trygg mock forberedende introduksjon.

Trinn 1: Hold dem på bånd

For deres første i person introduksjon, vil du vil gå dem på bånd, helst med tilbaketrukket klippet seler. Mange eiere bare vurdere å bruke en krage, og selv om det finnes en rekke krage typer å vurdere som alle holder sitt eget formål, de er ikke ideelle i denne situasjonen. Aggressive hunder vil ofte trekke på kragen mot en annen hund i et forsøk på å komme nærmere dem og angripe dem.

Når en hund som bærer en krage trekker seg sterkt bort fra eieren, kan deres krager begynne å kvele dem, forårsake fysisk skade, de kan glide ut av dem, og de generelle eierne har mye mindre kontroll over hunden deres. En sele gir et trygt alternativ for å kontrollere hunden din mer grundig. Du vil kanskje også vurdere en snute for sikkerhet. Dette kan imidlertid få noen hunder mer reaktive, alt avhenger av din person.

Trinn 2: Gå dem sammen på avstand

Dette trinnet betyr ikke å la hundene gå side om side. I stedet, gå begge hundene i samme retning med et mellomrom mellom. Pass på at området du går dem i, har minimal distraksjoner som trafikk eller andre hunder. For en aggressiv hund, bør de ikke bli overveldet. De kan bli altfor stimulert som fører til en minimert sjanse for suksess i møtet.

Pass på at gapet mellom hundene dine er signifikant nok til at det ikke er noen sjanse for skade eller økt stress. Bruk positiv forsterkning Når hundene dine oppfører seg godt, inkluderer dette å gå normalt og oppføre seg rolig. Hvis man begynner å oppføre seg erratisk, Ikke trekk på båndet. Slutte å gå dem, øke avstanden mellom dem, og vent på at hunden din skal roe seg og sitte. Når de har gjort dette, belønne dem med en godbit og bære på turen.

Trinn 3: Ta dem gradvis ned

Over tid bør avstanden gradvis økes. Dette bør imidlertid bare gjøres når hundene dine går helt rolig med den første avstanden som er plassert mellom dem. Hvis det fortsatt er tegn på aggresjon, må du fortsette å gå to. Dette trinnet kan ta en uke eller to tur, men det er avgjørende å fullføre før du går videre.

Når du øker rommet, gjør du det med hver tur bare litt og reduser avstanden med enhver reaktivitet. Sørg for å fortsette å belønne dem med godbiter som de går gjennom turen rolig og stille. Fortsett å gjøre dette til hunden din er rolig å gå bak de andre og minimale tegn på aggresjon er tydelige.

Trinn 4: La dem blande seg

Det kommer til et punkt der hunden din er rolig nok til en mild introduksjon. Noen hunder er imidlertid ledende reaktive. Som kan defineres som en hund som er mer negativt reaktiv for stimuli og sosialisering mens du er på en ledelse på grunn av å føle seg sårbar. Leash-reaktivitet bør korrigeres før et møte oppfordres mellom en ny hund og en aggressiv hund, da dette bare vil øke sjansene for at deres møte går negativt. Hvis ingen av hunden er snor reaktiv, la dem nærme seg hverandre med en sele og bånd på, så situasjonen kan være så kontrollert som mulig.

De burde få lov til å snuse hverandre i liten avstand og forbli rolig, husk å prise dem. Til slutt bør de få lov til å møte ansikt til ansikt. Pass på å overvåke deres oppførsel og se etter tegn på negativ oppførsel fra Canine aggresjonsstige. Hvis du ser noen av disse tegnene, ta et skritt tilbake og la hundene dine slappe av igjen. Har tålmodighet, og en rolig sniff er et flott skritt. Fra mild sniffing på ledelsen, for å stå ved siden av hver og sitter rolig. Du kan da vurdere å ta hunden din av båndet og la dem i et inneholdt område.

en mild introduksjon mellom hunder
En mild introduksjon er nødvendig før hundene kan møte ansikt til ansikt.

Typer av hundtoleranse

Hver hund opplever en annen type toleranse for mennesker, andre hunder og sosiale situasjoner. Fra positive, nøytrale og negative stater av toleranse, vil vi forklare hver type hunden din kan ha. Disse kan hjelpe deg med å forutsi oppførselen og svarene til hunden din i forskjellige situasjoner.

Hunden sosial

Hunder med sosial toleranse ha en positiv og ofte trygg utsikt mot å samhandle med andre hunder. En hund med en hunds sosial toleranse kan alltid binde seg til en annen hund å spille, eller forsiktig vente å hilse på dem med en wagging hale. Hovedpunktet her er at hunden din vil vise en positiv reaksjon mot alle mottakelige hunder. Disse hundene har nesten alltid blitt ordentlig introdusert til hunder i sensitive perioder under valpedyren.

Deres oppførsel og utsikt kan avvike fra hverandre, men på grunn av deres personlighet og egenskaper. Hvis du eier en hyperaktiv hund, er de mer sannsynlig å vise sin sosialt natur på en mer leken og energisk måte, for eksempel å gjøre en bue for å starte spillet og deretter begrense seg og hoppe opp og rundt en annen hund. I kontrast er en eldre eller roligere hund mer sannsynlig å nærme seg hver hund forsiktig, men fortsatt vri på halen. Begge hundene har en sosial disposisjon, men i forhold til sin egen personlighet.

Hund tolerant

Å bli klassifisert som hund tolerant, En hund vil føle og reagere likegyldig til andre hunder. Dette er ikke å si at en hund ikke vil være i stand til å danne vennskap med andre hunder, men deres naturlige disposisjon og følelser mot andre hunder er den av nøytralitet. På samme måte, med provokasjon eller frustrasjon, har en hund med denne toleransen også muligheten til å være aggressiv.

Disse hundene kan eller ikke har vært riktig sosialisert da de var valper. Deres oppførsel og innledende hundreaksjoner kan påvirkes av deres personlighet alene. Noen hunder har blitt sosialisert med katter og mennesker, og har bare blitt godt sosialisert med andre hunder, dette kan føre til deres likegyldighet. Andre kan bare ikke være en hund som craves canine sosialisering. Det er uvanlig, men det skjer, det er mer vanlig hos eldre hunder, spesielt. Disse hundene foretrekker ofte stille interaksjoner, og de med mennesker, mange foretrekker ensomhet for flertallet av sin tid.

Hund selektiv

Som mennesker, noen ganger vil hunder ha preferanser over hunder. De vil danne vennskap med hverandre og kan til og med mislikes visse hunder på grunn av de fysiske eller atferdsmessige egenskapene de har. En vanlig sett situasjon i hunder er en reaksjon på en rase type eller fysisk egenskap. Dette kan bli indusert på grunn av en negativ fortid, et eksempel på dette er hvis hunden din har blitt angrepet av en langhåret, stor hund, så kan hunden din være selektivt aggressiv mot lignende individer.

En hunds selektive aggresjon kan også komme fra frykt rettet mot enkelte individer, dette er vanligvis sett i små hunder med & # 8216; Little Dog Syndrome`. Little Dog syndrom er ikke en reell tilstand, men et begrep som brukes til å beskrive oppførselen til små hunder overkompensasjon for deres følelser av sårbarhet med enten bare vokal eller allsidig aggresjon. Små hunder med dette vil være selektivt aggressive mot store hunder, men selv om den lille hunden vanligvis vil virke mer aggressiv enn faktisk å angripe.

Hunden aggressiv

Dette er hunder som er enten alltid aggressiv eller nesten alltid aggressiv mot andre hunder. De er svært reaktive og vil raskt utvikle seg adferdsmessig gjennom hundens stige av aggresjon, noen vil ofte hoppe over trinnene og nå de med høyere alvorlighetsgrad raskt. Disse hundene har enten hatt en traumatisk sosial interaksjon, feilaktig eller ingen sosialisering som en valp, eller har ekstreme angst.

Du må nøye overvåke hundens aggressive hunder, disse typer oppføringer vil ikke bare gå bort. Det krever tålmodighet, og kompetansen til en atferdsmessig. Det kan til og med være tilfelle at du bør unngå situasjoner der hunden din vil møte andre, avhengig av omstendighetene dine og deres. Mange aggressive hunder har potensial til å ha sin oppførsel korrigert og deres aggresjon minimeres eller til og med utryddet, men dette kan ta år og er ikke alltid den ideelle behandlingen, spesielt for en eldre hund.

Hund reactive

Reaktive hunder er de som Ikke vis tegn på aggresjon mot andre hunder, med mindre de blir påvirket av visse utløsere. En av de vanligste utløserne for hundreaktivitet går dem på snor. Mange hunder lider av båndreaktivitet, som er der de møter en annen hund mens de er i båndet. Som de føler seg begrenset, føler de seg også mer sårbare. Dette sårbarheten manifesterer seg i aggresjon som en form for beskyttelse.

Den beste måten å hjelpe en reaktiv hund med sosialiseringsferdigheter, er å prøve å identifisere og deretter fjerne utløsere i tider med sosial interaksjon. I tilfelle av blyreaktivitet, ta hunden din av ledningen når du møter en ny hund, hvis dette er mulig.

En hund som justerer seg til en ny hund
Det vil avhenge av hundens aggresjon.

Vi presenterer en ny hund til en aggressiv hund - FAQ

Vi har besvart de vanligste spørsmålene om aggressive hund introduksjoner nedenfor.

Hvordan introduserer du en aggressiv hund til en annen hund?

En aggressiv hund bør innføres til en annen hund over en stor periode med mye plass og kontroll. En behaviorist kan anbefale hvor lenge din aggressive hund må justere og hvilke bestemmelser du bør sette på plass for å hjelpe dem spesielt.

Hvor lang tid tar det for en hund å tilpasse seg en ny hund?

Det kan ta hvor som helst fra en uke til måneder Avhengig av aggresjonsnivået til hunden din. Tålmodighet er nøkkelen i denne prosessen, og ikke noe skritt bør rushed, ellers du, hunden din, eller andre kan bli skadet.

Hvordan får du en eldre hund for å godta en ny hund?

Du må vær tålmodig, Eldre hunder kan ta lengre tid å tilpasse seg en ny hund, og du må respektere sine grenser. Prosessen bør ikke rushed og hjelp av en atferdsmessig anbefales sterkt.

Hvordan stopper du en hund fra å være aggressiv til en ny valp?

Det er et råd å merke seg. Valpen din bør alltid overvåkes under samspillet. Valper forstår ofte ikke grenser og vil overvelde noen hund, dette kan være spesielt bekymringsfullt for aggressive hunder.

Et avgjørende punkt å ta hensyn til er sårbarheten hvis en valp, og selv om prosessen er relativt lik som vi allerede har beskrevet. De bør fjernes fra hunden din hvis de viser tegn på misnøye. Mange atferdsmessige kan anbefale å ikke kjøpe en valp hvis du eier en ny hund.

Innføring av en ny hund til en aggressiv hund er en vanskelig oppgave, og noen ganger er det ikke den riktige avgjørelsen. Men hvis det er det, vær tålmodig og la hunden din utvikle tillit og komfort over tid.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Slik introduserer du en ny hund til en aggressiv hund?