Er pitbull aggresjon genetisk?

Er pitbull aggresjon genetisk?

Det er mange forutbestemte forestillinger om pitbulls å være aggressive. De er faktisk dyr aggressive, og ikke vanligvis menneske. Når de var barnepike hunder! Men hvor kommer deres aggresjon fra? Og er Pitbull aggresjon genetisk eller har det en miljømessig innflytelse?

Det er vanligvis en genetisk og miljømessig innflytelse i mange oppførselstyper. Så er det noen genetisk pitbull aggresjon, Selv på lave nivåer? Det er sterke meninger ledsaget av bevis på begge sider av argumentet. Vi vil vise begge og oppsummere vår tro på emnet. Selv om det vi kan være enige om er at vi definitivt krever videre forskning for å bekrefte hvor disse egenskapene kommer fra.

Er pitbulls genetisk aggressive? To motsatte synspunkter

Behaviorists, forskere og eiere har alle motsatte syn på hvor pitbull aggresjon kommer fra. Vi vil presentere begge synspunktene ved siden av bevisene de må støtte disse teoriene.

Utsikt 1: Pitbulls er ikke genetisk aggressive

Noen tror at pitbulls bare ikke har aggresjon i deres genetikk. De tror at de brukes som å kjempe hunder på grunn av deres fysiske styrke, muskler og kraften i kjeftene sine. De er da hevet i et miljø for å indusere aggresjon Og dette er det som forårsaker deres oppførsel.

Alternativt kan deres aggresjon bare være oppfatning, og hver enkelt er forskjellig. De Aspca støtter dette synspunktet og nevner hvordan forskjellige hver enkeltperson er støpt av deres miljø og erfaring, selv over raser. Det selv & # 8220; Labrador Retriever avlet for å være en tjenestehund kan være aggressiv mot folk & # 8221;, og at alt avhenger av hvordan de vokser. Tanken om at en pitbull er aggressiv, har blitt trodd av mange som følge av media. Denne rasen har en felles bruk som en kamphund på grunn av deres fysiske attributter, og derfor løp nyhetsbutikker med dette og skapt oppfatningen av et monster.

Provokasjon og Misforståelse av hundens oppførsel kan også være noe som fører til skjermer av frykt og aggresjon. Disse skjermer fører til eiere som viser frykt og aggresjon i retur, og da styrker responsen til en vanlig visning av disse negative oppføringene. Ved å respektere hunden av hunden og noen individets grenser, forhindrer dette mulig aggressiv atferd i å forekomme og danne seg i en vanlig respons. Ved å ta en titt på Canine aggresjonsstige, Folk kan bli utdannet på når de skal gi en hund med plass. Jo mer forståelse noen har en hund, desto mer kan de unngå å skape et miljø som kan føre til aggresjon og fortsette denne stereotypen.

Synspunkt 2: aggresjon i pitbulls er en genetisk egenskap

På den annen side er det de som tror ikke bare gjør genetikk, spiller en rolle i å skape en aggressiv pitbull, men er hovedårsaken bak den. Når en hund er selektivt avlet For visse atferdsmessige eller fysiske egenskaper, vil en oppdretter velge foreldre som har disse egenskapene. Hvert søppel som er skapt fra foreldre som har disse egenskapene, er mer sannsynlig å ha dem selv og til og med styrke på den. Men hvor har pitbull aggresjon komme fra, i så fall?

En av grunnene til at Pit Bulls ble opprinnelig avlet er for blodsport, Spesielt, Bull-Baiting. En handling der okser og hunder ville avverge mot hverandre. På grunn av deres formål, oppdrettere vil sikte på høy styrke og aggresjon når selektivt avl dem. Dette type pitbull er også i dogfighting i dag, og igjen, skape kull med andre egnede personer. Selv om det er ulovlig, er det fortsatt veldig fremtredende, dessverre. Så selv pitbulls som ikke er involvert i dogfighting, vil ofte ha noen genetisk innflytelse fra blodsport.

EN studere i 2009 viser at aggresjon mot menneskelige fremmede har høy innflytelse fra genetikk (60-70%). Men er dette gjeldende generelt og i aggresjon mot dyr? Behavioral egenskaper vil ha en grunninnflytelse av genetikk som det er hvordan forskjellige raser har kommet til å eksistere. Fra den milde naturen til Golden retriever til intelligensen til Border collie, Disse egenskapene har blitt selektivt oppdrettet inn i disse raser. Derfor, Pit Bulls` Baseline aggresjon mot dyr og fremmede kan ha en genetisk innflytelse på grunn av deres historie.

Hvordan sørge for at din pitbull ikke er aggressiv?

Hvis du enten eier en pitbull som viser aggresjon, eller har bekymringer for at de kan begynne å gjøre det, ikke bekymre deg! Det er flere måter du kan forhindre at pitbullet ditt er og viser aggresjon.

Sosialisering

Sørge for at hunden din er ordentlig sosialisert med mennesker, fremmede, hunder og andre dyr er avgjørende for å unngå aggresjon. Handlingen med aggresjon kan ofte utvikle seg fra frykt. Ved å introdusere hunden din til nye mennesker, tar det bort den frykten og lar dem være glade og lekne i disse situasjonene. derimot, valp sosialisering er avgjørende, uten det, det er vanskelig å reversere hundens aggresjon.

Hvis du eier en valp, kan du begynne gradvis sosialisering til det punktet de er komfortable med forskjellige grupper. Det er imidlertid en annen situasjon når det gjelder en eldre redningshund. De som allerede har gått forbi deres følsomme perioder, finner det mye vanskeligere å bli sosialisert til nye ting, men det er absolutt ikke umulig! Når det gjelder å sosialisere voksne hunder, sørg for å ha tålmodighet. Det vil ta tid for hunden din å bli komfortabel med fremmede eller andre hunder. Videre, ta kontakt med en hundedyrende for å sikre at du gjør det trygt og i riktig metode.

Opplæring

En hund som ikke har blitt riktig opplært, er en som er for rambunctious eller kan komme inn i frykt eller aggresjonsfremkallende situasjoner. For eksempel, hvis hunden din ikke reagerer på kommandoen & # 8216, kom, så kan de få seg til farlige situasjoner. De kunne møte en annen hund og enten umiddelbart vise aggresjon for dem, eller deres altfor spennende atferd kan føre til den andre hunden som snapper. Derfor kan din pitbull svare på samme måte. Å ha et høyt nivå av kontroll over hunden din kan forhindre at disse negative situasjonene oppstår.

En liten bit av opplæring hver så ofte er den beste måten å implementere den på. En ekstra bonus om å trene hunden din er at det bidrar til å styrke båndet ditt med dem. Prøv å trene din nye hund i noen minutter hver dag i utgangspunktet, for ikke å overvelde eller forvirre dem. Kommandoer som kommer og forblir bare så mye betydning som å trene dem for ikke å være bånd-reaktive. Ved hjelp av positiv forsterkning er også metoden vi anbefaler mest som den er effektiv, enkel og morsom for deg og hunden din!

pitbull aggresjon
Utrente hunder er sannsynligvis mer aggressive enn trente hunder.

Forstå hundens oppførsel

Ved å forstå din Pitbulls oppførsel, sammen med andre hunder de samhandler med, lar du deg forstå deres grenser. Når du ikke respekterer en hunds grenser, vil de vise stadig aggressiv oppførsel to Prøv å kommunisere denne oppførselen til deg. Å sjekke ut Canine aggresjonsstigen vil gjøre det mulig for deg å gjenkjenne advarselsskilt som hunden din er ulykkelig. For eksempel, hvis hunden din viser de hvite i øynene, eller deres munnlinser i utseendet på et smil, er disse tegn på stress. Gjenkjenne disse tegnene, og det kan forhindre at voksende aggressive tendenser.

Tilsyn er også noe som er avgjørende i trengte situasjoner. Hvis du vet at hunden din har mat aggresjon, overvåker dem og andre hunder når de blir matet. Videre, prøv å mate dem i et eget rom fra andre hunder for å unngå å indusere scenarier hvor de kan være aggressive. Selvfølgelig jobber du gjennom aggresjonen. Men i mellomtiden kan du unngå situasjoner som fører til disse negative atferdene.

Pitbull aggresjon - FAQs

Er aggresjon hos hunder genetisk?

Så, er hunden aggresjon genetisk? Vi vil, Egenskaper har vanligvis en inngang fra både deres genetikk og miljø. Noen hunder er født med høyere nivåer av aggresjon, men på grunn av deres miljø, er det veldig rolige og milde individer. På den annen side kan en hund som burde ha et veldig rolig temperament på grunn av at deres genetikk kan være ganske aggressive hvis de har blitt forsømt eller ikke riktig sosialisert.

Hva forårsaker aggresjon i pitbulls?

Aggresjon funnet i Pitbulls er det samme som aggresjon som finnes i noen annen hund. Det kan komme fra Genetikk, et dårlig miljø, eller en dårlig omstendighet. Noen hunder er naturlig aggressive eller mer sannsynlig å vise aggresjon. Dette kan motvirkes gjennom riktig opplæring og forståelse av deres oppførsel, men det er sikkert en årsak. En dårlig oppdragelse eller miljø er også en grunn til at hunden din kan vise aggresjon. Som misbruk, dårlig sosialisering, eller til og med en oppmuntring av aggresjon som de vokste.

Det er imidlertid det tilfelle hvor det bare er en dårlig situasjon. Et barn kan trekke på hundens ører, en eier kan ikke gjenkjenne tegn på aggresjon og advarsel. Disse anledninger oppstår.

I hvilken alder blir pitbulls aggressive?

Ikke hver pitbull er aggressiv, men hver hund, uavhengig av rase, vil ha følsomme tider i deres liv. Når hunder kommer til puberteten, eller når en kvinnelig hund er gravid eller har et søppel av valper, Dette er alle tider når en hund kan bli aggressiv. Pitbull inkludert.

Er visse hunder raser mer aggressive?

Visse hunderaser har blitt oppdrettet for å være vakt hunder, Jaktaser, og til og med krigere. Disse hundene er mer naturlig predisponert til et høyere aggresjonsnivå. derimot, Høyere nivåer av aggresjon Genetisk betyr ikke at du vil ha en aggressiv hund.

Gjør pitbulls på sine eiere?

Uavhengig av rasen, ingen hund slår tilfeldigvis på eieren deres, det er alltid en grunn til deres oppførsel. Hvorvidt hunden din er syk, i en reaktiv situasjon, eller er enda redd, tegn på aggresjonsstamme på grunn av deres miljø eller persona opprørt. En pitbull vil ikke bare slå på deg uten grunn, som med noen hunderaser.

Som enhver rase, kan Pitbulls være fantastiske, søte, familiehunder, spesielt de fra Trusted Bully Bloodlines. På grunn av deres tidligere aggresjon kan det imidlertid hevdes at de er en mer aggressiv rasen genetisk. Hva synes vi? Vel, vi tror både natur og næring har innflytelse over pitbull aggresjon, og faktisk en hund aggresjon.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Er pitbull aggresjon genetisk?