Hvordan å holde en hund rolig mens grooming

Hvordan å holde en hund rolig mens grooming

Noen hunder elsker absolutt en grooming økt, men for andre er det en veldig stressende opplevelse. Grooming er en viktig del av omsorg for de fleste raser og er viktig for deres helse. Noen raser som Golden Retrievers, trenger et sporadisk klipp. Andre, som puddelen, trenger vanlig klipping fordi de ikke smelter. Det er viktig å hjelpe puppen din sitt beste, men det er også viktig for deres velvære. Det holder neglene og jakken i en komfortabel lengde og forhindrer irritasjon og infeksjoner.

Hundeeiere har valget om å bruke en groomingbutikk eller gjøre grooming rutinen selv. Det er fordeler og ulemper for begge deler, og de krever forskjellige måter å holde en hund rolig. Les videre for å finne ut våre topp tips og triks for å gjøre grooming en glede for deg og din pooch.

Hvordan holde en hund rolig mens du pleier hjemme

Hunden din trenger å være rolig, slik at du kan gjøre en effektiv jobb med grooming. Hemmeligheten om hvordan å slappe av en hund for grooming ligger i forberedelse og i hvordan du oppfører deg mens grooming finner sted.

Forberedelse for en hund blir preparert

Det er en god ide å få dem til å være vant til alle de grooming verktøyene lenge før du faktisk ønsker å groome dem. Ideelt sett bør dette starte når de er en valp. Engstelige hunder føler seg bra når de er i kjente omgivelser, så grooming hjemme er det beste alternativet for dem.

Hjelp hunden din til å sjekke ut utstyret du vil bruke. De kan ikke huske en børste eller kam, men alt som gjør en støy, for eksempel en hårføner eller klipper, kan være mer stressende.

Du kan ikke være i stand til å skynde deg og utføre en full-på grooming-sesjon med en nervøs hund. Det ville være best å ta baby trinn og la hunden din diktere tempoet.

Samle sammen dine forsyninger

Alt du trenger for grooming, inkludert produkter og grooming utstyr, bør være til stede før du starter. Her er noen tips om hva du trenger.

  • Egnet børste og kam: Disse vil være de beste børstens børster, den beste loppekammen og de beste karri kamene for hundens type jakke
  • Egnede trimmere: For neglelakk, trenger du de beste trimmere og arkiveringsverktøyene som passer til hundens negler
  • Egnede klippere og trimmere: For å holde kappen pent, trenger du Dog grooming saks og hunden tynn saks For deres type frakk
  • Egnede rengjøringsmidler: For å holde dem rene, trenger du hunden balsam og sjampo, hund detangler sprayer, og A Hund Paw Washer. En dusj Spray Attachment er også nyttig for grooming prosessen.
  • Egnede ørerengjøringsprodukter: For å hindre øreinfeksjoner, trenger du hund øre rengjøringsmidler og bomullsbolter.

Du kan få alle disse fra dyrebutikker og on-line.

Hold hunden din rolig under grooming

Ikke groom hunden din når du er opprørt eller i en hast. Også, bare groom dem når du vet at de vil bli rolig - dette er mest sannsynlig etter litt trening. Aldri holde en grooming økt hvis hunden din ikke har vært ute av huset i flere dager!

Prøv å gjøre det til en hyggelig opplevelse som de vil nyte. Her er noen tips for å holde hunden din rolig under grooming

  • Spill beroligende musikk: Kjente lyder og musikk som beroliger hunden din, vil bidra til å holde situasjonen under kontroll.
  • Tilbyr velsmakende godbiter: Grooming-prosessen kan gå mye mer jevnt når behandler er involvert. Enhver godbit vil gjøre, men hund-sikker peanøttsmør er alltid en fast favoritt.
  • Ta regelmessige pauser: Til å begynne med kan du lette angst ved å pleie i korte utbrudd. Om nødvendig, kan du ta en pause halvveis gjennom eller til og med ta regelmessige pauser.
  • Vet når du skal stoppe: Det er veldig viktig at du lærer når du skal gjenkjenne når hunden din har fått nok. Hvis de stadig trekker bort eller ikke vil holde seg, er det et tegn på at du skal kalle det en dag. Hvis du trykker på på dette stadiet, vil det sette hunden din av grooming og skaden vil være vanskelig å angre.

Hvordan å roe en hund for å pleie på salongen

Det er to aspekter på en tur til groomingbutikken som kan forårsake angst hos hunder.

Den første er bilen kjøretur der. Noen hunder finner turen til groomeren mer stressende enn selve grooming. Hvis puppen din lider av bilangst, prøv å ha en tørrkjøring første gang. Dette betyr at du kommer inn i bilen og kjører til grooming salongen, men kjør deretter rett hjem uten å gå inn. Hvis det er mulig, er det best å gå til Pet Groomer!

Bli hos hunden din hvis mulig, slik at du kan forsikre dem om at kjæledyrets groomer ikke er noe å være redd for. Sørg for at de har en tisse like før deres avtale.

Til slutt, ta en tilførsel av deres favorittmat med deg - det fungerer hver gang!

Slik sederer du hunden din for grooming

Noen ganger er situasjonen så alvorlig at du må sedate ditt kjæledyr pooch før du tar dem til groomers. Dette kan være fordi det er komplikasjoner med deres pels at det vil ta lang tid å sortere ut. Eller det kan være fordi kjæledyret ditt er spesielt engstelig.

Du kan bruke en beroligende for å forberede hunden din til groomeren, men dette bør bare gjøres i ekstreme tilfeller. Snakk alltid med veterinæren din først og følg deres råd.

Du kan bruke naturlige produkter som essensielle oljer. Hunder har en fantastisk luktsans og bruker beroligende duftrommet duft kan være svært effektiv. Pass på at hunden din forbinder de duftene med fred, ved å brenne dem eller sprøyte dem når du er begge avslappende i huset. Botanicals som lavendel og kamille kan være svært effektiv.

Hvis den naturlige tilnærmingen ikke virker, må du kanskje prøve noe sterkere før reisen til groomeren. Det er noen over-the-counter beroligende som du kan prøve det som fungerer som dopaminantagonister. Noen hundeeiere bruker dem i tordenvær og fyrverkeri. Effektene varer i rundt seks til åtte timer. Men snakk alltid med veterinæren din før du bruker denne medisinen og bare bruk den som en siste utvei, det kan ha noen uønskede bivirkninger.

I tilfeller av ekstrem angst kan veterinæren din ha foreskrive en kraftigere beroligende.

  1. Dr. Jerry Klein, DOS og DON`CE OF HOME DOG GROOMING OG HYGIENE - Den amerikanske kennelklubben
  2. Katherine Sullivan, De viktigste gjør og gjør ikke når du pleide hunden din hjemme - Peta
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan å holde en hund rolig mens grooming