De 7 beste treningsbåndene for valper og voksne hunder

Alle hundene må trent å gå på snor. Selv om du ikke tar Fido for en spasertur til parken hver dag, trenger du fortsatt å ta ham i bånd når du besøker veterinæren, reiser eller fotturer i fellesområdene. Noen hundebånd er bra for å gå, men den beste hundetreningsledningen er bedre designet for å lære din valp ikke å trekke, gå i snor rolig og gir deg bedre kontroll når du trener.

Hvorfor hundesnitt type er viktig

Den beste hundetreningsledningenFlere typer hundebånd eksisterer, og noen er bedre på visse oppgaver enn andre. Først av alt, Jeg anbefaler ikke uttrekkbare hundens bånd for enhver kjæledyr eier; De er spesielt farlige for yngre hunder som bare lærer å oppføre seg på et bånd. Ikke bare er en uttrekkbar hundesnitt farlig for poochen din, Men eksperter forklarer Hvordan det kan utgjøre en fare for deg som en walker også. De viktigste problemene er at uttrekkbare hundebånd ikke gir eieren Enhver kontroll over hunden, som er en stor risiko.

Videre tillater en uttrekkbar hundesnitt hunden din for mye frihet. Din fido vil kunne trekke ut mange føtter av bånd, som vil tillate ham å komme langt unna deg. Nysgjerrige valper kan få båndet sammenflettet rundt gjenstander og skade seg, og rambunctious hunder kan til og med bryte båndet hvis de trekker for mye. En hundetreningslås vil alltid være tryggere mens du tillater deg å kontrollere og litt frihet til kjæledyret.

Dog Leash Pulling er et reelt problem, og Studier har vist Hvordan ikke trener en hund og ikke bruker riktig blyktype, kan resultere i farer. Vi diskuterer mer om å plukke den rette typen hundebånd nedenfor, og hvilke alternativer som har blitt vist som sikreste for hunder og deres eiere. Her er vår Toppvalg For den beste hundetreningsbåndet der ute:

Hundetrening bånd Pris Kvalitet Vurdering
IMK9 Leather Dog Leash med Dual Handle $$ EN 5 stjerner
Mendota produkter glideledet $$ B+ 5 stjerner
Logisk lær 6 fot bånd $ B 4 halv stjerner
Downtown Pet Supply Dog Lead $$ B 4 halv stjerner
Goma Chew Resistant Reflekterende bånd $ B- 4 halv stjerner
Petsafe Gentle Leader Head Collar $ B- 4 halv stjerner
Quirk & Ferg Dog Leash $$ C 4 stjerner

* Klikk på Best Dog Training Leash for mer informasjon, priser og detaljer. Bla nedenfor for å lese anmeldelser.

Hvordan velge den beste hundens treningsbånd for deg

Selv når du velger mellom de beste hundetreningsløvsalternativene, må du velge riktig type som vil fungere spesifikt for din valp. Her er noen ting å vurdere.

Lengde. En god treningsbånd bør ikke være mer enn 6 meter lang. Eksperter har funnet ut at denne lengden gir den beste kontrollen for eieren mens du forlater nok frihet til hunden.

Funksjoner. Et treningsbånd må ha en trafikkhåndtak, & # 8221; Også kjent som dobbelthåndtak, som er et lite ekstra hundebåndshåndtak bygget inn i siden av båndet som lar deg trekke kjæledyret ditt i nærheten og gjenvinne full kontroll over ham. Trafikkhåndtakene er spesielt gunstige når du går på kjæledyret ditt i et overfylt område, eller hvis du har en hund som prøver å hoppe på folk når han hilser dem.

Double Handle Dog Leash
Dual eller Double Handle.

Materialer. Den beste hundetreningsbåndet kan komme i en rekke materialer. Du vil kunne velge mellom tau, nylon, skinn og til og med bånd laget av kjede. Hvert materiale har sine egne fordeler og ulemper. Se vår video For bedre forklaring på dette.

Andre vanlige aspekter, som holdbarhet, komfort og ergonomi er også viktige, men de er selvforklarende, og vi har vurdert dem for denne beste hundens treningsbåndsrunde også. Du vil legge merke til at noen av de beste alternativene er skinnhundens bånd, og årsaken er at de generelt er mer holdbare og sterkere (men dyre).

Den beste hundetreningsledningenTrening Din hund ved hjelp av et bånd er en enkel prosess når du får det grunnleggende ned. Hvis du sliter med oppgaven med å trene hunden din for å gå på snor, sjekk ut vår KORT VIDEO GUIDE på dette. Noen hunder tar til hundesnitt trening veldig naturlig. Dessverre kan andre hunder vise seg å være ganske utfordrende når det gjelder treningsopplæring.

Hvis du fortsatt har problemer etter at du har gjort forskningen, så på videoene jeg over og kjøpte den beste hundens treningsbånd fra denne listen, kan det være på tide å nå ut til en profesjonell for hjelp. En hundetrener vil observere deg med hunden din og hjelpe deg med å forstå hva som går galt. Trenere er i stand til å lære deg hvordan du kommuniserer med kjæledyret ditt, slik at du begge får mest mulig ut av treningsopplevelsen din.

Hva er den beste hundens treningsbånd?
Topp 7 Dog Training Leases for valper og voksne

1Imk9 Leather Leash med Dual Handle

IMK9 Leather Leash med Dual HandleDen første Best Dog Training Leash på listen er IMK9s skinnhåndtak med det nevnte dobbelthåndtaket (eller trafikkhåndtaket eller dualhåndtaket). Det er nøyaktig 6 `lang, omtrent 1/8 "tykk, og bruker søm for å lage en løkke for håndtaket og en annen for å holde metalllåsen. IMK9`S bånd er imidlertid bredere at de fleste andre treningsbånd for hunder på ca 1 ", og har doble håndtak. Det vanlige håndtaket på den ene enden av beltet er der, men det er en annen rett over sløyfen. Tilstedeværelsen av et langt håndtak og en lav en gir passende kontroll for forskjellige situasjoner.

  • Dog Training Leash Anmeldelser: Les anmeldelser av Other Pet Eiere

Som nevnt mener eksperter at tilsetningen av et lavt dobbelthåndtak er en viktig funksjon for enhver hund i trening. Mens vi alltid har brukt teknikken for å forkorte lengden på båndet når vi ønsker å sette mer tøy på hunden, og legger til et lavt håndtak, er den nye trenden som har vist seg å være effektiv. I stedet for å vikle skinnet rundt hånden for å bringe hunden nærmere, er det mye enklere med håndtaket like over sløyfen som er omtalt på IMK9 Leather Dog Leash med Dual Handle.

Du kan finne vekten av denne skinnbåndet for tungt for dine små valper eller for harde for hånden din. Gi valpen tiden til å vokse og bli vant til båndet, og det ville være den perfekte vekten på kort tid. Bruk din beste hundetreningsledning hver dag når du går kjæledyret ditt, og før du vet det, blir det mykere og mer plikten til håndflastene dine.

Fordeler:
  • Laget av ekte lær
  • 6 meter lang, 1 & # 8243; bred og 1/8 & # 8243; tykk
  • Utstyrt med et trafikkhåndtak
ULEMPER:
  • Denne beste hundetreningsledningen kan være for tung for små raser
  • Noen eiere var skuffet da sømmen kom ut snart etter å ha kjøpt båndet

Beste Dog Training LeashMest nyttige vurdering om denne beste hundetreningsledningen: "Veldig hyggelig overrasket med denne båndet. Emballasjen var ekstremt hyggelig, og produktet ble presentert mer som fint bestikk i et kjøkken. Selve båndet er tykt og robust og pent sømt. Om en tomme bred og om ... "

2Mendota produkter glideledning

Mendota produkter glideledetDen nest beste hundens treningsbånd er Mendota produkter Slip Lead. Det er en annen design, og dette er en bånd og krage i en som er ideell for å gå, for å korrigere oppførsel, og for å trene hunden din når du trenger å håndtere ham i armlengdeavstanden og gjøre det trygt. Denne glideledningen er laget av flere filamentpolypropylen-tau, som er slitesterkt og vanntett. I motsetning til nytt skinn, har denne ledelsen den ødelagte følelsen som vil være forsiktig på hånden din og rundt hundens nakke. Det er 28 fargevalg og to størrelser tilgjengelig.

  • Dog Training Leash Anmeldelser: Les anmeldelser av Other Pet Eiere

Hvis du har hatt ignorert denne ledelsen for sin enkelhet, så kanskje har du kanskje ikke gått glipp av muligens det beste båndet for hunder som trekker aggressivt på deres bånd. De Mendota produkter glideledet er perfekt for spennende hunder som ikke kan gå en tur uten å boltes bort. Det hindrer effektivt hunden uten å skade.

Beste Dog Training LeashVi finner diameteren av denne ledningen større enn vanlig, og det ville føles mer solid, men likevel mildere på hundens nakke. Lærskypen er en gjennomtenkt detalj. Hvis du jobber i et ly, vil dette være perfekt for å redde hunder som sannsynligvis ikke ville ha noen krage. Ingenting kan muligens fungere bedre enn denne glide-stilen og båndet i slike situasjoner.

Fordeler:
  • Bånd og krage i en
  • Laget av multi-filament polypropylen tau
  • 2 størrelser og 28 farger tilgjengelig
ULEMPER:
  • Noen ulykkelige korrekturlesere sa at fargen bløder på hundens jakke hvis båndet blir vått
  • På grunn av tykkelsen på ledelsen løsner det seg ikke så raskt som ønsket hvis ledningen strammer rundt hundens nakke

Beste Dog Training LeashMest nyttige vurdering om denne beste hundetreningsledningen: "Men jeg vil finne noen å gjennomgå dette produktet. Min hund & # 8230; min søte, søte gutt & # 8230; er en katastrofe i et bånd. Han betyr ikke - han er spent. Han er 50 kg av all styrke og hastighet som en hyrdeblanding kan bringe, og han kan gå i miles. Jeg har prøvd…"

3Leather Training Leash av logisk lær

Lær treningsbånd ved logisk lærThe Leather Training Leash av Logisk lær Er vår tredje beste hundetreningsbånd på listen. Det er laget av ekte fullkornslær, laget av nordamerikanske lærhåndverkere. Hver logisk lær trening bånd er laget av et enkelt stykke lær. Det ferdige produktet er 6 `lang, 5/8 "bred og 1/8" tykk og testet for å tåle 245 pounds kraft. Dette er en profesjonell bånd som brukes av politiet og militærpersonell i å håndtere sine hjørnetenner. Den har en solid messinglås på den ene enden for festing til hundens krage.

  • Dog Training Leash Anmeldelser: Les anmeldelser av Other Pet Eiere

Hvis du har brukt lærbånd før, finner du denne beste hundetreningsløvet mykere og mer behagelig for hånden. Det kan være den 5/8-tommers bredden som gjør den plikten til en flip av håndleddet, men det kan også være den typen lærbehandling gjort til det. Hva er sikkert er det Lær treningsbånd ved logisk lær vil bli mykere hver dag du bruker den.

Lær treningsbånd ved logisk lærVi vil ikke bli overrasket om dette blir ditt go-to-bånd, fordi det er så vennlig med hånden og lydhør overfor myke flikker og små tugs. Dette svært slitesterke læret vil vare deg en levetid, og vi er glade for å merke seg, at hvis låsene bryter, eller sømmen mislykkes, eller hva som skjer som gjør deg ulykkelig om båndet, kan du få det refundert eller erstattet.

Fordeler:
  • Laget av ekte fullkornslær
  • Utformet fra et enkelt stykke lær
  • 6 `lang, 5/8 "bred og 1/8" tykk
ULEMPER:
  • Noen eiere var skuffet da sømmen kom ut i det første året med å eie denne beste hunden
  • Noen få kjøpere var skuffet i kvaliteten på låsen

Beste Dog Training LeashMest nyttige vurdering om denne beste hundetreningsledningen: "Jeg er en hundeadferdsmessig og som sådan ser jeg mange bånd av alle forskjellige materialer, lengder og design. Jeg har kjøpt andre lærbånd, og de er fortsatt hengt på kroker av døren som bare brukes litt. Denne båndet er forskjellig fra ... "

4downtown Pet Supply Dog Lead

Downtown Pet Supply Dog LeadPå fjerde sted for Best Dog Training Leash er et budsjettalternativ fra Downtown Pet Supply. Selskapet er kjent for kjæledyr eiere og produserer disse hundene fører som er mye lengre enn standardlengden lærbånd, og det er fordi denne hundetreningsledningen vanligvis brukes til tilbakekalling. Det varierer i lengde fra 15 `til 50`, og tilbys i fem farger. Denne ledningen er laget av tungt 100% bomullsweb og er 5/8 "bred. På den ene enden er håndtaket mens de andre er en svivel-stil bolt.

  • Dog Training Leash Anmeldelser: Les anmeldelser av Other Pet Eiere

Du finner dette båndlyset, lenge og solid. 5/8-tommers bredden gir nok kontroll selv for store hunder. Bomulls webbing har litt gi som gjør Downtown Pet Supply Dog Lead mildere på hendene dine. Tangling ville være en vanlig bekymring for lengre ledninger, men svivelbolten er ganske effektiv for å hindre det.

Beste Dog Training LeashDine hundene vil mest sannsynlig gjøre det bedre med denne beste hundens treningsbånd, siden det gir dem større frihet til å flytte og utforske. Leashen har ikke så mye dra, så de vil også like det. På din side vil forsterkende tilbakekalling være mindre av en belastning som vet at du kan få ham til å følge din samtale med en liten slepebukse. De lyse fargene gjør det lettere å følge hunden din med øynene dine selv på avstand. Det fungerer begge veier, så ingenting kan være bedre.

Fordeler:
  • Varierer i lengden fra 15 `til 50`
  • 5/8 & # 8243; bred
  • Laget av tungt 100% bomullsweb
ULEMPER:
  • Noen kunder sier at kvaliteten på båndet har endret seg verre de siste par årene
  • Eiere av store hunder sier at dette båndet er for tynt for å støtte sitt kjæledyr riktig

Beste Dog Training LeashMest nyttige vurdering om denne beste hundetreningsledningen: "Jeg kjøpte dette nøyaktige elementet en gang før (for tre år siden). Vi elsket det. Stor holdbarhet. Derfor, når vår begynte å vise litt slitasje, gikk jeg tilbake og bestilte den samme igjen. Kvaliteten på den nye er ikke i det hele tatt i samme ... "

5Goma Chew Resistent Reflekterende bånd

GOMA tygge motstandsdyktig reflekterende hundetreningslåsDen femte beste hunden trener bånd fra GOMA er laget av 100% nylon, det samme tauet som brukes i fjellklatring. Den kommer i 4 `og 6` lengder og røde og blå fargevalg. Tauet er 1/2-tommers tykk og lett, og har fleksibel veving for å tillate det å ha en liten strekk. Det bidrar til å absorbere virkningen når en uutdannet hund plutselig jerks bort. På den ene enden er et polstret håndtak og i den andre enden er en kraftig metallkrok.

  • Dog Training Leash Anmeldelser: Les anmeldelser av Other Pet Eiere

Bortsett fra tauet og håndtaket som er bemerkelsesverdig tykt og lett, vil kroken straks imponere deg. De GOMA tygge motstandsdyktig reflekterende hundetreningslås har en god vekt og åpenbart holdbar, men det er veldig enkelt å klippe på hundens krage med bare en hånd.

Beste Dog Training LeashImidlertid er vi ikke helt sikker på hvordan løkken som holder klippet er sikret, siden et lærbånd er viklet rundt det. Som kan være en kilde til bekymring. Den glød-i-den mørke funksjonen er en fin fremsyn og legger til verdi i båndet. Det øker og utvider bruken av båndet lenge etter at du har trent valpen din.

Fordeler:
  • Laget av samme tau materiale som brukes i fjellklatring (100% nylon)
  • Tau er 1/2 & # 8243; i diameter
  • Tilgjengelig i 4 & # 8242; og 6 & # 8242; lengder
  • Tilgjengelig i rød eller blå
ULEMPER:
  • Noen misfornøyde forbrukere sier at denne båndet kommer fra hverandre etter minimal bruk
  • Mens det hevder å være tygge-bevis, er det ikke slik at mange kjøpere fant ut den harde måten

Beste Dog Training LeashMest nyttige vurdering om denne beste hundetreningsledningen: "Jeg kjøpte en Goma Canineline Reflective Dog Leash, og dessverre har båndet allerede revet fra hverandre på håndtaket og er ikke lenger brukbart. Håndtaket kom helt utelatt veldig plutselig som jeg var på en tur med ... "

6Petsafe Gentle Leader Head Collar

Petsafe Gentle Leader Head CollarDyreiere Leter du etter noe litt annerledes, tilbyr denne sjette beste hundens treningsbånd definitivt andre funksjoner enn de som er nevnt ovenfor. Hodet kragen fra Petsafe ville være akkurat den rette tingen for hunder som er litt av en håndfull. Den er laget av nylonstropper med neopren nesesløyfe. Dette hode kragen er tilgjengelig i fem størrelser som starter fra petite for 5-lb hunder til ekstra store for hunder tyngre enn 130 lb. Det er åtte lyse farger for deg å velge mellom. I motsetning til de andre produktene på denne listen, er Petsafe Gentle Leader Head Collar en hode krage som du må bruke med en kompatibel bånd.

  • Dog Training Leash Anmeldelser: Les anmeldelser av Other Pet Eiere

Dette virker ved å la deg gi hunden en mild slep. Det lille trykket på nakken og nesen leder hundens oppmerksomhet mot deg og vekk fra hva det er som spenner ham eller henne. Materialet som brukes i stroppen er smidig, ikke stiv, så Petsafe Gentle Leader Head Collar vil ikke være smertefullt. Men det vil være fast nok til å kommunisere den ønskede oppførselen du vil ha fra hunden din.

Beste Dog Training LeashDin styrke vil ikke være noen kamp i styrken av en aktiv hund din størrelse. Hvis du har kontroll over hundens hode, har du en bedre sjanse. Dette bør ikke ta rollen som daglige bånd, selvfølgelig. Så snart du har trent hunden din, eller han eller hun viser bedre etterlevelse, så kan du bruke dette sjeldnere. Nesesløyfen kan legge et merke som går bort etter en stund.

Fordeler:
  • Laget av nylonstropper med neopren nesesløyfe
  • Tilgjengelig i 5 størrelser for hunder som veier 5-130 + pund
  • Treningshjelp for å hjelpe til med å lære hunden din til ikke å trekke på båndet
ULEMPER:
  • Ikke laget for å bli brukt for alltid; Det er bare et treningshjelp
  • Noen utilfredsstillende kunder sier at hunden deres var ubehagelig å ha på seg dette, og det stoppet ikke hunden fra å trekke

Beste Dog Training LeashMest nyttige vurdering om denne beste hundetreningsledningen: "Hvis jeg kunne gi denne 10 stjerner ville jeg. Vi har en 80 pund golden retriever som er 3 år gammel. Vi har alltid hatt en forferdelig tid på å gå på grunn av å trekke. Han ville dra min kone rundt og gjøre det elendig for meg å gå ... "

7Quirk & Ferg Dog Leash

Quirk & Ferg Dog LeashEndelig inkorporerer den siste Best Dog Training Leash konseptet som vi har sett i IMK9 Leather Leash vurdert på første plass, bortsett fra at dette er laget av nylonmateriale og er mye mindre solid eller holdbar. Denne hunden gjøres fra Q Global Har to båndhåndtak - det vanlige håndtaket og lavt / dobbelt / dobbelt håndtak 1 `fra kroken. Håndtakene er polstret inne for en mild, men sikkert grep. The Leash er 8 `lang med et solid metallklips for å hekte på hundens krage eller sele.

  • Dog Training Leash Anmeldelser: Les anmeldelser av Other Pet Eiere

Som i IMK9 tillater det lange håndtaket en frie tjen på hunden, mens korthåndtaket gir deg den øyeblikkelige kontrollen når du trenger det. De Quirk & Ferg Dog Leash gir deg to funksjoner i ett bånd, og det er den åpenbare fordelen over andre valg av lignende materiale.

Treningsbåndet for hunder er lyse og lenge, og er faktisk ideelt hvis du går flere hunder om gangen. De korte håndtakene frigjør deg fra å måtte slå båndet flere ganger hvis du trenger det kortere, og det er ganske umulig å gjøre med to eller flere hunder i slep. Du må kjempe med ekstra føtter med bånd som henger når du drar hunden nærmere, men det er en rettferdig avgang.

Fordeler:
  • Laget av et nylonmateriale
  • Utstyrt med et trafikkhåndtak
  • 8 meter lang
ULEMPER:
  • Noen kjæledyrseiere fant dette båndet for å være litt for lenge
  • Negative vurderinger hevder at denne båndet unraveled etter bare noen få måneders bruk, men det kan skyldes at hunder tygger båndet

Beste Dog Training LeashMest nyttige vurdering om denne beste hundetreningsledningen: "Dette er offisielt vår nye tur i Park-båndet! Jeg har en 6 & # 8242; Dobbelt håndtakslingsheash som har hjulpet meg med å gå 4 forskjellige, lykkelige hunder. Den minste var en ~ 45 lbs bokserblanding, to var laboratorier, og i det siste en 90 lb husky / shepherd mix. Den korte ... "


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » De 7 beste treningsbåndene for valper og voksne hunder