5 Tips for å kontrollere hunden din på snor

hundebånd

Å gå hunden din kan enten være en smerte eller en glede. Hvis hunden din drar og lader rundt i båndet, så vil opplevelsen ikke være morsom for deg eller hunden din. Dette kan føre til går hunden din Å bli en opplevelse som ingen ser frem til - en ekte skam for hundeeiere.

Hunder går en tur

Det kan noen ganger føles som en oppoverbakke kamp som holder hunden din kontrollert i båndet, men det kan være mye enklere enn du tror. Her er våre topp 5 tips for å holde kontroll over hunden din og snu den daglige gå til en opplevelse du og hunden din kan nyte og binde seg over.

Få hunden din brukt til båndet

Ingen hund kommer til å gå perfekt for første gang du legger til en bånd til dem, de trenger tid og tålmodighet for å lære hva du forventer at de skal gjøre og innse hvor deres grenser er. Dette gjør det svært viktig å informere hunden din hvor mye rom de kommer til å bevege seg om, og hva en uakseptabel avstand er.

Mens uttrekkbare bånd kan virke som en god ide å gi hunden din rikelig med frihet, kan de faktisk forvirre grensene. Hvis du fikk lov til å gjøre en ting en dag, og ikke en annen, ville du uunngåelig begynne å bli forvirret - som er hva hunden din vil føle når de kan kjøre omtrent et øyeblikk, men de neste de er festet av din side. For å håndheve grensene, få hunden din til å bruke en enkelt bånd på en bestemt avstand. De vil til slutt lære at de har den mengden avstand til å leke med, og ikke mer.

Relatert innlegg: Beste Retractable Dog Leash

Gå med hunden din på den ene siden

Etter det samme temaet for konsistens for hunden din, holder dem på den ene siden av deg. Hvis de vet å bli på den ene siden, så kommer du ikke til å bli trukket til venstre og akkurat som hunden din utforsker nye dufter eller ser noe som interesserer dem.

Det er mye debatt om om venstre, håndsiden eller høyre; håndsiden er best. Venstre er den tradisjonelle siden for å gå en hund på, slik at den dominerende siden er fri for de fleste. Hvis du går på hunden din til venstre; håndsiden, så holder ledningen i høyre hånd, det gjør det mindre sannsynlig at du vil skade hunden din ved en feil.

Kvinne som holder bånd med hund

Pass på at hunden din holder deg bak deg

Hunder bør ikke trekke på ledelsen, det gjør det hele for å ta dem ut en tur, svært ubehagelig. Du kommer til å bli lei og de sannsynligvis kommer til å bli ropt på, som ikke bra for alle. En viktig del av Leash-kontrollen holder hunden din på din side eller bak deg - aldri foran.

Å gi hunden din den slags leeway og la dem foran, sette dem opp for å mislykkes. Når hunden din trekker, står stille, og vent på at hunden skal stoppe. De vil enten komme tilbake til deg eller vende å se på deg, uansett, ikke fortsett til det båndet er avslappet. Dette er en prosess som er best å starte så snart som mulig, for å stoppe dårlige vaner i.

Hold hundene dine oppmerksom på deg

Hunder blir distrahert, spesielt når de er ute på en tur. Hvis du merker hunden din med fokus på noe annet enn deg, er det viktig å kontrollere situasjonen og få oppmerksomheten tilbake. Du kan gjøre dette bare bare ved å endre retningen du går inn. Når du går på en uforutsigbar måte, og følger varierende ruter, har hunden din alltid en grunn til å være fokusert på deg.

Relatert innlegg: Beste hundebehandler

Belønn alltid hunden din

Positiv forsterkning kan gå langt når du prøver å kontrollere hunden din på snor. Hvis hunden din gjør noe riktig, slutter å trekke, eller fokusere på deg, fortell dem at de har gjort det bra med en belønning. Dette kan være en godbit, oppmerksomhet, eller til og med et raskt spill - uansett hva hunden din nyter, gjør den til en belønning for god oppførsel.

Relatert innlegg: Beste interaktive hund leker

Når du kan kontrollere hunden din i bånd, kan du gå en morsom, hyggelig og givende opplevelse. Din hund vil nyte å utforske nye lukter og severdigheter, og du vil kunne slappe av i løpet av turen, og vite at du ikke kommer til å bli trukket bakover, fremover, og andre retninger dine hundenes fancies. Det kan ta litt hardt arbeid fra din side, og hundene dine, men det vil alle være verdt det til slutt!

Relatert innlegg: Beste hundesnitt

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 5 Tips for å kontrollere hunden din på snor