13 Hunder med webbed føtter

Hunder med Webbed Paws

Yep, du leser det riktig, noen hunder har webbed føtter & # 8212; de er ikke bare for ender!

Faktisk er det en rekke hunderaser som har webbed føtter.

I de fleste tilfeller, Webbed pote hjelper hunder å svømme mer effektivt, Men det er noen få fordeler med å ha webbed pote, som vi vil gå gjennom mer detaljert nedenfor.

Les videre for å lære om 13 hunderaser med Webbed Feet & # 8212; Du kan bli overrasket over noen av rasene som er oppført nedenfor!

Hunder med Webbed Feet: Nøkkel Takeaways

  • Alle hundene starter livet med webbed føtter, men de fleste mister flertallet av deres webbing tidlig i livet.
  • Webbed pote hjelper hunder svømme mer effektivt, men de er også nyttige for å grave og gå på myke eller gjørmete overflater.
  • Det er en rekke raser som har webbedoter, inkludert laboratorier, pudler, dachshunds og mer.

Webbed Dog Paws 101: Hvorfor har noen hunder webbed føtter?

"Webbing" av en hunds poter er en membran av bindevev og hud mellom hundens tær.

Du kan allerede være oppmerksom på en rekke dyr som har webbed føtter, men visste du at de fleste land pattedyr begynner livet med dem?

Mens de fleste arter har en tendens til å miste flertallet av båndet før fødselen, Hver hundeslag vil beholde noen av det (selv om du ikke vil legge merke til det i de fleste raser).

I sjeldne tilfeller kan hunder og andre dyr født med all webbing intakt. Hundoppdrettere har brukt denne "fødselsfeil" til deres fordel og avlet hunder for å produsere valper med webbedotene.

Fordelene med Webbed føtter i hunder

Det er flere forskjellige fordeler Webbed føtter gir hunder.

Som nevnt tidligere, Webbed føtter kan hjelpe hundene til å svømme mer effektivt & # 8212; Webbingen tillater dem å padle raskere og bli mer kontrollert i bevegelsene i vannet.

hunden webbed føtter

Du kan forstå nå at hvis en oppdretter var ute etter å skape hunder som kunne jobbe i og rundt vann (for eksempel søk og redningshunder), kan webbed føtter være utrolig gunstig.

Webbed føtter kan også gjøre det lettere for hunder å grave. Webbing fungerer i hovedsak som et skovlblad, slik at de kan flytte smuss rundt lettere.

For hunder hvis arbeid innebærer å grave oppvarminner, er dette ideelt.

Webbed føtter viste seg også nyttig for de hundene som jobbet i sumpete områder eller på myk bakke & # 8212; Du kommer ikke til å se denne typen hunder som glir og skyver rundt i gjørmen!

Nå som du forstår noen av fordelene Webbed føttene gir, kan vi dykke inn i noen av de mest bemerkelsesverdige rase med webbed føtter!

1. Labrador Retrievers

Labs har webbed føtter

Sjansene er at du allerede vet om, kjærlighet eller eier en Labrador Retriever. De Mest populære av alle raser, De er fantastiske familie kjæledyr på grunn av deres vennlige, kjærlige natur.

Mange labradorer og Lab Mixes Gjøre for fantastisk service eller politiet hunder på grunn av å være så intelligent og sosialt. Deres grooming regime er ganske lavt vedlikehold også.

De er berømt mat-orientert, så det er veldig lett å trene, men du vil oppdage at de trenger mye trening for å balansere sin kjærlighet til mat og høyt energidemperament.

Som mange hunder kan utilstrekkelig trening og stimulering føre til at en Labrador Retriever blir hyperaktiv og ødeleggende.

Å ta dem på en tur til en trygg vannkilde er en utmerket form for trening for en Labrador Retriever & # 8212; Den kombinerer sine to favoritt ting, svømming og henting!

Ikke i motsetning til deres andre pattedyr Otter, har Labradors en dobbeltlaget, vannavvisende frakk, en sterk, rorlignende hale for å styre dem gjennom vannet, og store webbedoter. Denne vinnende kombinasjonen gjør dem fantastiske, selvsikker svømmere!

2. Newfoundlands

Newfies har webbed føtter

Med enda tykkere pels enn labradorer, har Newfoundlands vanntette strøk og nettbaserte poter tillater dem å holde seg i vannet i lange perioder.

Dette opprinnelig gjorde dem fantastiske partnere for fiskere i Canada. Deres sterke, robuste rammer og imponerende fysiske utholdenhet betydde at de kunne trekke nett og hente fisk for sine fiskerneiere.

I flere moderne tider finner du ofte et Newfoundland som jobber i søk og redning, eller bare å være et strålende familiemedlem. De er hunder som elsker utendørs og vil gjøre en ideell følgesvenn for lange turer og innsjøen.

Selv om deres gigantiske størrelse og styrke kan være skremmende for noen, det er viktig å vite at Newfoundlands er veldig søte og milde, spesielt med barn.

Hvis du vurderer å legge til en newfie eller a Newfie Mix Til familien din er det ikke en dårlig ide å få barna involvert med grooming & # 8212; Det må gjøres minst en gang i uken, og kan være en stor bindingsaktivitet!

3. Poodles

Poodles har webbed føtter

Flink, krøllete, og søte, pudler er a rase ofte forbundet med stilig byfolk & # 8212; men de er overraskende komfortable og nyter det store utendørs også!

I motsetning til andre webbed føtter hunder som har en tendens til å ha oljere pels, har pudelen en veldig myk, lav allergenfrakk.

Det er viktig å merke seg at en Poodle`s Coat trenger daglig grooming til hindre pelsen fra å bli mattet. Men oppsiden? Poodles er A rase som knapt skur!

Poodles er en de mest intelligente raser rundt, så de er den ideelle hunden å få involvert i smidighet eller lydighetstrening.

De kjærlighet å svømme, så det er viktig å regelmessig inkludere å svømme i hundens treningsrutine. Poodles har mye energi som trenger å bruke!

Pudles er gode retrievere og ble opprinnelig avlet i Frankrike for å hente Waterfowl & # 8212; deres webbed pote slik at de kan være raske og presise mens de jobber i vannet.

Noter det Poodles kommer i flere størrelser, noe som betyr at du skal kunne finne en som er en perfekt kamp for familien din!

4. Portugisisk vannhund

Portugisiske vannhunder har webbed føtter

Mens Newfoundlands `utrolige styrke betydde at deres arbeidslinje ble revolusjonert rundt tungt løfting, ble den portugisiske vannhunden imidlertid brukt til herding på grunn av sin mye mindre ramme.

Disse hundene kunne flok skoler av fisk i nettene, og sparer fiskere mye tid og energi. Som du kan forestille deg, den portugisiske vannhunden liker mye trening!

Mens deres fiske dager kan være over, gjør portugisiske vannhunder gode følgesvenn, som har beholdt mange arbeidshundegenskaper: de er ivrige etter å tilfredsstille deres mennesker, lojale, energiske og entusiastiske. Åh, og de er veldig gode til å svømme! God ting de har de webbed føttene, ikke?

Som pudler har portugisiske vannhunder "hypoallergenic" strøk som ikke kaster veldig mye, noe som gjør dem En perfekt hundeslag for de som lider av allergier!

5. American Water Spaniel

Amerikansk vann spaniels har webbed føtter

Det er en anelse om at disse hundene har webbed føtter rett i deres navn!

amerikansk vann Spaniels er helt rolig i vann. De har en oljeaktig ytre jakke for å avstøte vann og tykt polstret, webbed føtter. De har også skummel rammer, som tillater dem å komme inn og ut av vannet uten problem.

Amerikansk vann spaniels var avlet til jobb, Og hvis ikke virker, vil de kreve mye mental og fysisk stimulering i form av svømming, trening, lek og kraftig gang eller løping. Uten det kan de bli veldig vokale og ødeleggende.

Denne rasen er spesielt eierorientert, så mens de er raske til å lære og trene, kan du finne din amerikanske vann spaniel uinteressert i hus gjester eller naboer.

6. Tysk Wire-Haired Pointer

Tyske wirehaired pointers har webbed føtter

Selektiv avl ga den tyske wire-haired pekeren en nifty værbestandig jakke (det isolerer dem om vinteren og avkjøler dem om sommeren), en utmerket følelse av lukt og & # 8212; Du gjettet det & # 8212; Webbed føtter.

Du vil gjenkjenne disse nydelige hundene fra deres karakteristiske skjegg (bare sjekk ut den kjekke fella bildet ovenfor) og dabbled pelsjakker. Deres strøk er faktisk ganske enkle å ta vare på og kreve lite eller ingen vedlikehold.

Kjent som en pistol hunder, Den tyske wire-haired pekeren er høy energi, responsiv og smart.

Det er verdt å få din tyske wirehåret peker involvert i en aktivitet som canicross, rally, smidighet, sporing eller jakt for å gi dem tilstrekkelig trening for både hjerne og kropp! Det er også en flott hobby for mennesker også.

7. Tysk korthåret peker

Tyske shorthaired pointers har webbed føtter

Som deres wirehårede kolleger, er disse hundene strømlinjeformet og kraftige jegere. Deres poter er tydelig liten i størrelse og "scoop-lignende", slik at de kan padle gjennom vann med letthet.

Tyske korthårede pekere er ganske kjærlige doggos, som knytter seg raskt med sine familier. Men gitt sine høye energinivåer, blir de lykkeligste med aktive mennesker, som liker å gå på lange turer og hyppige opplevelser med poochen.

Tyske korthårede pekere er rundt på jakthunder, som ble oppdrettet for å utføre en rekke forskjellige pistolhunderroller. Og mens de er komfortable arbeidende opplandet habitater, skoger og felt, er de webbed føtter at de kan padle som profesjonelle.

8. Dachshund

Dachshunds har webbed pote

De søte lille pølsehundene vi har alle vokst til å vite og kjærlighet ble opprinnelig oppdrettet for jakt!

Deres berømte lange, slanke kropper gjør det mulig for dem å komme seg i trange rom for å finne pattedyr som badgers og rotter.

Dette er den første hunden vi har omtalt på vår liste som har webbed føtter ikke med det formål å svømme, men å gjøre pote til sterke, spade-lignende verktøy for graving!

Mens Dachshund ikke er uvanlig å svømme, er de ikke sannsynlig å gjøre noe lang avstand. Det er imidlertid viktig å sørge for at en Dachshund får god trening for å opprettholde musklene som støtter sine lange, delikate spines.

Dachshunds kommer i flere typer, med variasjoner basert på størrelse og frakk (glattbelagt er definitivt det enkleste å groom).

Det er også viktig å se på Dachshunds kroppsvekt & # 8212; de trenger ikke noe ytterligere press på beinene sine!

Dachshund er fantastisk hengiven og reagerer godt på ros, men kan være sta for å trene. Som nevnt ble de avlet for å holde fokus på deres jaktmisjon & # 8212; Så i ditt hjem kan det være vanskelig å få full oppmerksomhet!

Bare vær oppmerksom på at Dachshunds er sensitive sjeler og vil ikke svare godt på straffbasert opplæring. Hold deg til kraftfri, positiv forsterkningstrening for disse gutta!

9. Weimaraner

Weimaraners har webbed føtter

Har du noen gang møtt en Weimaraner og la merke til hvor klar og elegant de er mens du sitter?

De kan ha arvet det fra deres hjørnetenes forfedre; Weimaraners ble brukt som jakthunder av Royalty i det 18. århundre. De er intelligente, kjærlige kjæledyr og er et flott tillegg til en familie.

Ikke bekymre deg, deres Regal Roots har ikke gjort dem høye vedlikeholdshund! Weimaraners og Weimaraner blander er vanligvis morsomme goofballs når de henger ut med sitt folk.

Deres slanke glatte jakker er enkle å groom, du trenger bare å være oppmerksom på spiker trimming (som alle raser) og holde sine lange ører rene. Strukturen og formen på Weimaraners ører betyr at luftstrømmen er begrenset som kan føre til en høyere risiko for infeksjon.

Hvis du er leter etter en motivert løpende partner, En Weimaraner er kjæledyret for deg. Deres lange lemmer må strekkes ut av vanlige løpende muligheter! Deres store, buede tær og webbed føtter kan få dem gjennom et hvilket som helst terreng med fart.

10. Otterhound

Otterhounds har webbed pote

En mindre kjent rase, Otterhound oppsto i Storbritannia.

Boisterous og bouncy, disse jakthunder er topp-hakk svømmere takket være deres brede skuldre, grove strøk, store båndfot og muskuløs bygg.

Deres utrolig sterke luktsfølelse kan bli satt til god bruk med noen morsomme anrikningsspill hjemme!

Til tross for deres arbeidsbakgrunn er Otterhounds varme og vennlige til barn og andre hunder likt.

Vel verdt å vurdere Hvis du er ute etter et unikt tillegg til familien, trenger Otterhound bare å pusse en eller to ganger i uken, og de trives på ros og godbiter. Dette gjør dem fantastisk på lære nye triks og grunnleggende lydighet.

En rekke otterhound eiere har notert behovet for a høyt, sikkert gjerde i bakgården, Som deres høye, agile rammer betyr at de kan hoppe ganske høy.

Disse gutta er ikke "selvforretninger" så å si og vil heller lille på sofaen enn trening i hagen & # 8212; De trenger litt oppmuntring og mange turer med gode sniffing flekker!

11. Chesapeake Bay Retriever

Chesapeake Bay Retievers har webbed pote

En voldsom lojal rase, Chesapeake Bay Retriever er en strålende følgesvenn.

`Chessies` trives i jobb, men vil ellers trenge et aktivt menneske for å gå på mange utendørs opplevelser med! Estetisk er de ikke ulik til Labrador Retrievers, med unntak av deres bølgete jakke.

Langt brukt til jaktenden i det isete kalde vannet i Chesapeake Bay, legger denne rasen av hunden sine båndfot, avrundet støttende tær og sterk muskuløs ramme til god bruk når du svømmer. Selv om deres pels er kort, er det godt isolerende og tykt.

Chesapeake Bay Retriever har en ganske interessant opprinnelseshistorie.

Noen historiske kilder har avslørt at i 1807 ble to valper som heter `Sailor` og `Canton` kjøpt fra et skip i Maryland for deres "Great Reputation som vannhunder" og "plikter knyttet til andajakt, & # 8221; med grov pels av en "snusket rød farge" og lyse øyne.

Selv om ingen offisielle avlsposter er tilstede, er det antatt at disse hundene ble avlet med lokale bay-områdets hunder for å til slutt skape Chesapeake Bay Retriever, offisielt anerkjent som sådan av American Kennel Club i 1918.

12. Nova Scotia Duck tolling retriever

Nova Scotia Duck tolling Retrievers har webbed pote

For de som ikke visste, beskriver ordet "tolling" deres evne til å lokke byttedyr i et skytespill eller felle.

Nova Scotia Duck tolling Retrievers ble avlet for å jakte i vann, og er lett gjenkjennelig av deres slående kobberrøde, tykke pelspels.

Mer webbing i sine poter enn de fleste webbed-føtter raser betyr at de er de raskeste de fleste smidige svømmere som vi har nevnt i denne artikkelen.

Nova Scotia Duck tolling Retrievers krever svært lite grooming. En ukentlig børsting mens du betaler forsiktig oppmerksomhet på ørene på ørene (hvor pelsen er finere og lett knottet) vil være tilstrekkelig. Du må kanskje trimme overflødig pels mellom padsene på føttene for at de ikke skal glide og glide innendørs på harde gulv.

Det har blitt sagt at Nova Scotia Duck Tolls Retriever har "hjernen til en sjakk og hjertet av en spaniel". De er opptatt, hengiven og varsel. Korte og snappy treningsøkter anbefales på grunn av deres korte oppmerksomhetsspenning.

1. 3. Irsk vann spaniel

Irsk vann spaniels har webbed føtter

Sist og på ingen måte minst, har vi det irske vannet spaniel. Ikke overraskende gitt navnet sitt, elsker disse hundene å svømme.

De er en av de mest veletablerte spaniel raser, sa å ha oppstått i det 7. århundre.

Disse gutta har fantastiske fjærende krøller som et frakk (som er flott for folk som lider av hundallergi), så det er viktig å introdusere grooming tidlig i hundens liv, slik at de lærer det er en positiv opplevelse!

Irsk vann spaniels er vanligvis kjempebra familie hunder, og de kommer vanligvis godt sammen med barna. Imidlertid liker de sjelden å være alene og det vil av og til utløse separasjonsangst.

***

Nå innrømme det & # 8212; Du kommer til å sjekke ut hundens poter, ikke deg? Eller gjorde du allerede den midtartet?

Gi oss beskjed i kommentarene hvis hunden din har webbedømmer. Er de gode svømmere? Alltid finne noen slam å grave rundt i? Vi vil gjerne høre historiene dine!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 13 Hunder med webbed føtter