Newfoundland finner noe interessant mens du går en strand i massachusetts

Newfoundland finner noe interessant mens du går en strand i Massachusetts

Hunder vender alltid opp med rare ting de har funnet mens de er ute. De finner pinner, bergarter og bringer inn et antall rare ting de har gravd opp i skogen. I forrige uke gjorde en hund en interessant oppdagelse mens han gikk en Massachusetts-strand med sine eiere. Veda, en toårig Newfoundland, fant en strandet loggerhodet skilpadde vasket opp på kysten.

Det kan ikke høres for interessant for deg, men vent til du hører hva hun gjorde. Stranda, Ligger i nærheten av Ellisville Harbour State Park i Plymouth, ble fylt med havet av havet og tang etter at en storm kom gjennom i helgen. Som du kan forestille deg, er været i Massachusetts litt kaldt denne tiden av året.

I SLEKT: Hvordan velge en hundeavl: Gjør det beste valget

Det lysebrune skallet i Loggerhead var kamuflert under alle ruskene, men veda var fortsatt i stand til å legge merke til den kalde forbløffet skilpadden. Da hun spionerte dyret, løp hun foran sine eiere og lå ned ved siden av havet skapningen. Den 40-pund skilpadde syntes ikke å faze hunden i det hele tatt; hun var bare å hjelpe et meddyr i nød.

Newfoundland finner noe interessant mens du går en strand i Massachusetts

Veda eiere, Brad og Leah Bares, sa at Newfoundland aldri hadde sett en skilpadde før, men de ble ikke overrasket over hva hun gjorde, fordi "det er bare naturen til en newfoundland."Barene" panikket først, men sprang til handling for å redde den døende skilpadden. De dekket det med tang for å holde det varmt og kontaktet Massachusetts Audubon Wellfleet Bay Wildlife Sanctuary.

En frivillig fra anlegget kom snart og transporterte skilpadden til akvariets Animal Care Center. På grunn av de kalde temperaturene, er det sannsynlig at skilpadden ikke ville ha overlevd mer enn noen få timer hvis Veda ikke hadde funnet det. Etter fire dager med gradvis re-warmering, gjør Turtle nå bra og har til og med blitt kalt Newfie, etter hundens rase.

I SLEKT: Vedta en hund som passer til din livsstil

Newfoundland er en veldig stor rasehund som stammer fra Newfoundland, derav navnet. De er velkjente for deres styrke, intelligens og rolig disposisjon. Visste du det i det opprinnelige spillet Peter Pan Skrevet av J.M. Barrie, Nana The Canine Nursemaid var et Newfoundland? Barrie hadde en Newfoundland, og Nana var en hyllest til rasen omsorgsfull og kjærlig natur, så vel som deres rolige disposisjon.

Rasen er også kjent for sine evner i vannet. De ble opprinnelig oppdrettet for å hjelpe fiskeren og fortsette å jobbe med mange vannredningsorganisasjoner. De har en veldig tykk, vannbestandig dobbeltjakke og webbed føtter, noe som gjør dem gode svømmere.

Selvfølgelig, når du tenker på Newfoundlands, er det første som sannsynligvis kommer til tankene deres store størrelse. Dette er en annen ressurs som gjør dem gode arbeider hunder. Et raskt internettsøk vil gi opp mange virkelige eksempler på Newfoundland hunder som brukes i søke- og redningsfelt, vannredningsfelt og som terapi eller tjenestehunder for mennesker med spesielle behov.

Newfoundland finner noe interessant mens du går en strand i Massachusetts

I SLEKT: Beste hunden for barn: trygge og morsomme raser

Newfoundland er en høyt allsidig rase som har fått mye popularitet i det siste tiåret. De er absolutt ikke for alle skjønt. Den gjennomsnittlige høyden på en mann er 27-29 tommer og gjennomsnittlig vekt er 130-150 pounds. Du må ha mye plass hvis du planlegger å heve en Newfoundland, og de krever ganske grooming også takket være deres super tykke frakk.

Hvis du leter etter en hund, og du tror at et Newfoundland kan være riktig for familien din, bare sørg for at du gjør din forskning. Store hunder som dette kommer med ekstra ansvar og de krever mer omsorg. Det er mange mindre raser som også er intelligente og rolige, og en av disse kan være bedre egnet for familiens livsstil.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Newfoundland finner noe interessant mens du går en strand i massachusetts