Camping med hunder: tips, retningslinjer, gjør og ikke

Liker du utendørs, natur og camping? Har du noen gang vurdert Camping med hunder, og ta din lojale venn på escapades med deg? Det er ingen overraskelse at våre kjæledyr elsker å forbinde med naturen, så å dra nytte av noen muligheter kan være morsomme og sunne for alle involverte.

En av de beste tingene med å pakke for en utendørs tur er å kunne ta Din hund camping med deg. Vi vet alle hvor mye våre hjørnetenner elsker å tilbringe tiden sammen med sine eiere, uansett hvor eventyret tar oss. Mest hunder virkelig liker fotturer, Camping, kanopadling og utforsking av naturens underverk så mye som vi gjør.

Så bli forberedt, pakk for deg selv og for hunden, følg noen grunnleggende retningslinjer for camping med hunder, og nyt å forbinde med naturen!

Camping med hunder: Tips og retningslinjer

Hvordan gå på camping med hunder

Finn en hundevennlig campingplass

Det er veldig viktig å finne ut om campingplassen tillater hunder, og hvis det er noen størrelsesbegrensninger. Du vil ikke gjøre turen og lære at du må snu om du kommer med en hund.

I SLEKT: Puppys første campingplass - bringer hjem til utendørs

Imidlertid er de fleste campingplasser glade for å ønske hundene velkommen til alle størrelser; En svært få campingplasser i Amerika vil faktisk nekte å ha en hund rundt. Likevel er det alltid bedre å gjøre forskningen og komme forberedt. Sørg for at du har gått gjennom sjekklisten din, også.

Oppdater vaksinasjoner

Sørg for at hunden er oppdatert på alle hans vaksinasjoner. Det vil være andre hunder og ville dyr på campingplassen. Han vil bli utsatt for sykdommer som Canine Parvovirus og hunden distemper og det er alltid mulighet for rabies fra skogskap.

La din vanlige veterinær vite hvor du skal reise med hunden. Dyret ditt kan trenge en ekstra vaksine mot en sykdom som er utbredt i det aktuelle området, som rabies eller Lyme sykdom.

Camping med hunder og viktige vaksiner

Få hundidentifikasjon

Ha hunden mikro-chipped og feste en identifikasjonskode på kragen hans bare i tilfelle han blir tapt. Han kan få mikrobrikken på veterinærens kontor. De Hund ID-tag kan kjøpes på de fleste kjæledyrforsyningsbutikker. Ha hundens navn gravert på taggen, så vel som ditt mobiltelefonnummer.

I SLEKT: Microchips og Identification Tags - Hvordan velge den rette?

Hunden Microchip vil være permanent og kan leses på en veterinær kontor eller av en dyrkontrolloffiser slik at de kan få hunden tilbake til deg. Hunden ID-taggen gjør det enkelt for en medmennesker å få hunden til deg før han blir for langt unna eller blir plukket opp av dyrkontroll.

Sikre hundens beskyttelse

Gi loppe og kryss beskyttelse for hunden. Flea- og tick-repelling krage for hunder, tagger, pulver, spesielle hunden loppe sjampo og presse på væsker som påføres på skuldrene, bidrar til å avvise disse skadedyrene. Sett det på ham før du forlater, så han vil bli beskyttet når han kommer dit.

I SLEKT: 10 beste hunden loppe behandlingsløsninger

Lopper og flått er svært vanlige for å komme forbi når du camping med hunder, og det er sannsynligvis den mest irriterende delen av å gå utendørs med kjæledyret ditt. Men det er definitivt ikke en god nok grunn til å unngå å nyte naturen din med din fido, spesielt hvis du forbereder deg i god tid.

Camping hunder lopper og ticks behandling

Forbered deg på burrs

Ta med hundens børste og et par saks eller Noen gode hundeklippere I tilfelle han blir fanget opp av en burr bush. Burrs kan vanligvis bare bli plukket av korthårede hunder, men de kan bli veldig mattet i langt hår.

Det er lettere å bare snuse håret av og kaste det bort, burr og alt. Hundens frakk kan se litt lopsidig for en stund, men den vil vokse tilbake. Spesielt trådløse hundeklippere vil være nyttige hvis burrene er for nær huden for å trygt fjerne med saks.

Bringe hundens førstehjelpsartikler

Sett sammen et doggy førstehjelpsutstyr med bandasjer, antibiotisk salve, øyevask og allergi medisiner bare i tilfelle han har en allergisk reaksjon på noe. Benadryl er en vanlig allergi medisiner gitt til hunder.

I SLEKT: Hvordan sette sammen et førstehjelpsutstyr for hunder

Spør din veterinær hvis Benadryl er greit for hunden din, og hvor mye han skal bli gitt. En snute er også en god ting å ha på hånden, i tilfelle hunden er skadet alvorlig og må tas til en nødsituasjon veterinær.

Camping hunder Førstehjelpsutstyr for hund

Begrense hunden

Ta med en fold-up kjæledyr treningspenn, a Fleksibel reisehundkasse eller lang tie-out bånd. Selv om hunden din er opptatt og vanligvis forblir i nærheten, er det bedre å holde ham inneholdt. På den måten kan du slappe av rundt leirbålet med hunden i nærheten, og ikke å hoppe opp for å ta ham hvis han prøver å løpe av etter en annen hund eller skogskap.

Skunks, porcupines og andre ville skogsdyr som vanligvis finnes på campingplasser kan forårsake skade raskere enn du kan komme til hunden. Å holde ham begrenset i en kjæledyr treningspenn vil også forhindre sint campingplass naboer som kanskje ikke vil ha hunden din på å besøke dem.

I SLEKT: Den beste hundebåndet

En treningspenn med et innendørs utendørs teppe under vil holde hunden ren og komfortabel. Bakken har en tendens til å få gjørmete hvor en hund er bundet ut. Og ikke glem hundens krage eller hundesele og selvfølgelig en god hundesnitt du kan stole på.

Ikke la hunden gå ut

Ta hunden din i teltet eller campingvognen med deg om natten når du går i seng.

En hund igjen ute på en campingplass om natten, sannsynligvis kommer til å være nervøs. Andre bobiler vil gå i nærheten sent på kvelden og tidlig på morgenen. Skunks, opossums, porcupines og andre ville dyr vil trolig vandre rundt campingplassen på jakt etter en velsmakende godbit om natten.

I SLEKT: Vandring med en hund? Her er hva du trenger å vite

Det er mer enn sannsynlig at hunden vil være whining eller bjeffende når den er igjen ute, spesielt i et ukjent sted. Hvis han er i kabinettet med deg, vil han sannsynligvis bare slå seg ned og gå i dvale.

Sikre hunden din i teltet med deg om natten med en skikkelig hundesnitt eller slips, med mindre døren til teltet glir ned stramt og du er sikker på at han ikke kommer ut. Du vil ikke måtte jage etter ham i midten av natten hvis han bestemmer at han trenger å jage av en skunk eller vaskebjørn.

Camping med hunden din og forlater ham utenfor teltet

Ikke la et rot

Bringe doggy-doo clean-up forsyninger. Hundenavfall Bortskaffelser er praktiske og ganske billig, men plastkurs vesker fungerer bra også. Ta med tre eller fire doggy poop poser for hver dag vil du være der. Det er alltid best å ha statister rundt bare i tilfelle.

I SLEKT: 5 beste hunden pooper scoopers

Pakke doggy pooper scooper eller bare sette posen over hånden, ta avføringen og trekk posen ned av hånden over rotet. Bind en knute i posen og sett den i søpla. Dette er mye bedre for alle som bare plukker det opp med en spade og kaster den av i skogen der den vil tegne fluer og kunne bli trappet inn av en annen campingvogn.

Chill out og bosette seg i

Hang rundt leirplassen med hunden i noen timer etter at du kommer dit. Dette vil gi ham tid til å slappe av fra turen, bli vant til området og bosette seg litt. Ikke glem, camping med hunder er minst litt stressende for kjæledyrene dine. Selv de mest glade furry four-leggede reisende kan være litt nervøse. For noen hunder kan alle de ukjente severdighetene og luktene være rett og slett skummelt.

I SLEKT: Dog Travel Tips - Slik vacay med kjæledyret ditt

Noen hundevennlige bobiler som gjør dette mye, har gitt råd til følgende plan:

  • Sett opp teltet eller campingvognen.
  • Sett opp hundens treningspenn eller slips.
  • Fyll sin vannskål.
  • Pass på at du vet hvor førstehjelpsutstyret skal være lokalisert.
  • Bare sitte med hunden en stund i en plen stol før trekking av for å utforske nettstedene eller samle brensel; la ham få justert.

Camping med hunder i et telt utendørs

Ta en hundflotasjonsenhet

Få hunden en livsvekt hvis du skal være kanopadling eller båtliv mens du camping. De er ikke så dyre, vanligvis $ 20 til $ 50, og til og med en sterk svømmerhund kan trenge en. Den typen med et lett å ta tak i håndtaket på toppen vil gjøre det mye lettere å trekke ham tilbake i båten.

I SLEKT: Hvorfor hunden foreldre trenger å investere i hundevester

Livsvestene er ikke nødvendige (selv om det er tilrådelig) hvis du ikke bruker for mye tid i nærheten av vannet. Men hvis du skal være på en båt med hunden, eller rundt innsjøen eller havområdet i lengre tid, sørg for å utstyre hunden din tilsvarende. Dessuten er det hunden vann ramper For å hjelpe kjæledyret ditt til å nyte tiden på båten sammen med deg.

Følg sikkerhetsretningslinjer for campfire

Sett hunden i hans kjæledyr treningspenn, inn i en hundekasse eller på tie-out før du lyser leirbålet. Du bør fokusere på å få brannen startet og hunden kunne bli en farlig distraksjon. Han kunne også få nesen, ørene eller potene brent hvis han blir for nært.

Få brannen startet, og juster slipset hans slik at han kan sitte i nærheten av deg eller scoot hans treningspenn nærmere hvis du vil. Hold ham begrenset mens du også er matlaging og etterpå. Fett igjen på en grill eller mat som droppet i det varme kulene, kan være for mye av en fristelse. Mange hunder vil risikere en brenn for et stykke hamburger eller marshmallow.

Hvis S`mores er på menyen når Camping med hunder, hold sjokoladen vekk fra din pooch. Nå vet vi alle at det er giftig for hunder og vil forårsake oppkast, diaré, hjertesskader og andre alvorlige helseproblemer.

Camping hunder i nærheten av leirbålet

Ta hundemat og vann

Pakke mye av kjæledyrets vanlige hundemat. Folk mat er en morsom godbit for hunder og en nibble her, og det er greit til tider, men for mye av det vil forårsake fordøyelsesklær, oppkast og diaré. Kjæledyr eiere kan lære mye av profesjonelle hunden jegere som vet hvordan å pakke for sine hjørnetenner når de går utendørs for et lengre opphold i naturen.

I SLEKT: 30 Jakthundforsyninger for å pakke for utendørs

Ta med noen 1-gallon-krukker med vann fra hjemmet for ham å drikke. Vannet på campingplassen kan også forårsake fordøyelsessykdom. Camping er ny og annerledes og litt stressende for hunder. Opprettholde hans vanlige kosthold vil bidra til å holde ham komfortabel.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Camping med hunder: tips, retningslinjer, gjør og ikke