9 Tips for sikker camping med hunder

Campinghund

Om det er for Daglig spasertur eller flere eventyrlystne utflukter som camping turer, kjæledyr hjelper oss med å få oss utenfor og aktiv. Dette er bra for alle til det er skade eller nødsituasjon. Så begynner stresset og etterlater deg som ønsker hjemmets bekvemmeligheter.

Her er noen tips for å gjøre din utendørs tid med kjæledyret ditt så trygt som mulig.

Førstehjelpsskrin

Å bringe et førstehjelpsutstyr bør være en gitt. EN førstehjelpsskrin Tilpasset for kjæledyret ditt er enda bedre. En ekstra forsyning av gjeldende meds, eller medisiner de kanskje trenger, for eksempel en veterinær-godkjent smertestillende (eksempel: Rimadyl eller bilprofen) etter ekstra svømming og fotturer er spesielt nyttige.

Førstehjelpstrening

Et førstehjelpsutstyr er flott, men hvis du ikke vet hvordan du bruker elementene, er det ikke nyttig. Når hunden din er i smerte, og situasjonen er spent, forblir rolig og å sette tidligere trening på jobb, er mye mer effektivt enn å gjette på hva det beste handlingsforløpet skal være.

Min veterinær kollega og jeg gjør en "villmarks førstehjelp" -klasse på vår lokale REI utendørsforsyningsbutikk-Sjekk dine utendørs butikker for lignende førstehjelpsin-klasser. Sjekk med din lokale røde Kors Kapittel eller Community College for mer grundig trening på kjæledyr førstehjelp.
Det er mange kjæledyr førstehjelpsapps tilgjengelig for telefonen din, også. Noen er gratis, noen er en nominell avgift.

PET-identifikasjon

Er kjæledyrets krage tag og mikrochip registreringsinformasjon oppdatert? Det er viktig å huske at mobiltelefoner kanskje ikke fungerer på steder der du er camping. Legge til et telefonnummer på veterinæren din eller noen i byen som kunne nå deg, er en god ide - enten ved å legge til en ny tag eller feste informasjonen til den nåværende taggen (e).

Mat hjemmefra / vanlig kosthold

Holde hundens diett som "normal" som mulig, vil bidra til å forhindre diaré, opprørt mage og pankreatitt. Fett trimmings fra campfire cookouts (og den yummy, drippy folien funnet på bakken!), Corn Cobs, og andre campingfestmatvarer kan stave katastrofe for hunden din.

Wildlife

Hold kjæledyret ditt i nært hold for å unngå uhell med dyreliv-biter og uheldige møter med Porcupines skunks.

Ekstra håndklær og filler

En plutselig nedtur eller svømmetur i sjøen kan gjøre for en hypotermisk hund med alt det våte håret som temps faller. Bringe en tilførsel av håndklær å ha på hånden hjelper med komfortfaktoren også. Håndklær og filler er også gode for nødsituasjoner - som bandaging eller rydding av materialer.

Loppe, kryss, mygg og annen feilbeskyttelse

Dyret ditt skal være på en månedlig loppe og sett kryss forebyggende, men hvis ikke, sjekk med veterinæren din om det beste produktet for kjæledyret ditt og hvor du skal reise til.
Bruk aldri produkter beregnet for mennesker på hunder og katter. Ekstra forsiktighet for hund og katt Husholdninger TOO-produkter bør aldri brukes på en art som ikke er merket for, og noen hundleas / kryssprodukter er giftige for katter.

Beslektet lesing:


Et kryssfjerningsverktøy, som for eksempel Tick ​​Twister er også en nødvendighet for mange områder - bra for å fjerne flått fra kjæledyr og mennesker.

Holde den rutinen

Hunder blir kjent med og forventer livets normale rutiner veldig raskt. Reise og camping forstyrre den rutinen. De fleste hunder går med strømmen og har det bra med dette. Noen er ikke. Du kan legge merke til pacing, panting og til og med skjelvende hvis hunden din føler deg ut av slags.

Og hvis det er plutselig tordenvær eller fyrverkeri, Og du kan være oppe hele natten med en hund som er veldig redd og vil ikke slå seg ned.

Holde det behagelig

Pakke dine store store hundesenger. Hunden din vil ta en titt på de kjente sengene og si "Åh, det er hjemme" og bosette seg helt ned.

Tips: Prøv Adaptil (DAP) spray til spritz på senger, bandanas, eller når som helst du trenger litt ekstra rolig og beroligelse. Også, prøv Adaptil (DAP) krage - se anmeldelse her.

Hvis du mistenker at kjæledyret ditt er syk, ring veterinæren din umiddelbart. For helsemessige spørsmål, kontakt alltid veterinæren din, da de har undersøkt kjæledyret ditt, kjenner kjæledyrets helsehistorie, og kan gjøre de beste anbefalingene for kjæledyret ditt.
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 9 Tips for sikker camping med hunder