Denne astronaut må virkelig elske sine hunder!

Denne astronaut må virkelig elske sine hunder

Leland Melvin lever hver ung manns drøm som en astronaut og tidligere profesjonell fotballspiller. På toppen av dette sørger han for at folk vet hvem hans to beste venner er - hans hunder. Han sørget selv for at hans hundekammerater var i hans Offisiell NASA portrett!

Melvin har levd drømmen, og nå deler han sin suksess ved å oppmuntre og lære barn til å studere matematikk og vitenskap. Han poserte nylig for sitt offisielle astronautfoto for NASA med sine to beste venner, hans hundekammerater.

Lelands historie er inspirerende for alle, og etter å ha oppnådd så mye suksess, hjelper han fortsatt folk. Hans hunder synes å ha litt fame også. Tilsynelatende følte Leland sine hunder trengte trening fordi de var blir altfor beskyttende av han. De var på Cesar Chavez Show Hunden whisperer. De lærte å være mindre aggressive mot fremmede, som de var veldig beskyttende.

Denne astronaut må virkelig elske sine hunder

Hvis dette bildet av en astronaut og hans hunder ikke får deg til å smile og løpe til nærmeste adopsjonssenter for å få en hund, vet vi ikke hva som vil! Kjærligheten mellom mennesker og hunder er så inspirerende og ekte, det gjør virkelig verden til et bedre sted.

I SLEKT: Elsker hunden min meg? Myter og fakta om hundens følelser

Hvis det er noe vi kan lære av Lelands historie, er det hvordan han bruker sin suksess for å hjelpe barn og å vise sin kjærlighet til dyr. Han spilte for Dallas Cowboys og Detroit Lions, men det var ikke nok for ham.

Han visste at han kunne gjøre alt han satte seg til, og han satte seg for å bli en astronaut. Han begynte å fly til plass i shuttle Atlantis. Etter det ble han leder for utdanning for NASAs barns program.

For mer informasjon, kan du følge Leland Melvin på Facebook.

Melvin har sikkert levd et interessant og spennende liv som de fleste bare kunne drømme om. Forhåpentligvis inspirerer hans historie deg til å jobbe hardt for drømmene dine og tro på deg selv. Hvis denne mannen kan gjøre det, så kan du det!

Denne astronaut må virkelig elske sine hunder

Lelands hunder er også en stor del av sitt liv, og han er ikke redd for å vise den. Leland er bare en kul fyr. Han er inspirerende og undervisende barn, og tydeligvis er han en ansvarlig og kjærlig kjæledyrseier. Hvis hunden din er å ha oppførsel problemer, Vurder å ringe en hundetrener for å hjelpe som Melvin gjorde.

Hvis hunden din er aggressiv, bjeffer for mye eller ikke vil høre på deg, kan en trener som virkelig forstår hunder, hjelpe deg med å få bedre binding med kjæledyret ditt. Ikke gi opp på ham, hans atferd kan forandre seg og vennskapet ditt med ham kan bli mye mer fredelig og givende akkurat som Melvin`s.

Ta deg tid til å trene hunden din og forstå de beste måtene å hjelpe ham med å lære gode atferd kan gjøre kjæledyrseierskap mye morsommere. I stedet for å rydde opp etter hundens messes, vil du ha et sunt band med ham der han vet hvordan du skal tilfredsstille deg og nyte belønningene du gir ham for god oppførsel. Hunder trenger trening i rekkefølge Lev et lykkelig liv, og heldigvis er det mange fagfolk klar til å hjelpe deg med å lære enkle måter å få hunden til å høre.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Denne astronaut må virkelig elske sine hunder!