Kan hunder spise popsicles?

Mann som fôrer popsicle til hund på stranden

Vi har alle hørt den vanlige uttrykket hundedagens dager, og noen ganger for å slå varmen, er popsicles et godt alternativ for å holde seg kult. Men er det ok å dele med hundene dine?

Er det trygt å gi hunden din popsicles?

Det korte svaret er ja, men ikke alle popsicles og frosne godbiter er ok for hundene dine. Når du myter hunden din, er det viktig å være oppmerksom på alle ingrediensene og hundens intoleranser og Allergier. Som med enhver ny mat, er det alltid lurt å introdusere det til hunden din sakte, så du kan enkelt avgjøre om hunden din har en uheldig reaksjon eller problemer med å fordøye maten.

I stedet for å dele popsicle med hunden din, anbefales det å gjøre næringsrike og sunne popsikler for hunden din med frukt som er gode for dem som epler eller bananer.

Som med alt, er moderering nøkkelen. For mange godbiter, på toppen av et sunt kosthold, kan det føre til Canine fedme Og dette kan få ødeleggelse på hundens kropp, spesielt hvis hunden din er utsatt for felles problemer som hip dysplasi.

Potensielle popsicle helseproblemer

Mange produserte popsikler inkluderer frosne meieriprodukter som iskrem eller frossen yoghurt. Selv om disse i noen tilfeller kan bli tilbudt i små porsjoner, kan de også forårsake gastrointestinal opprørt, inkludert gass, diaré, oppblåsthet, abdominal ubehag og oppkast. Mange hunder er laktoseintolerant noe som betyr at de har problemer med å fordøye melk og andre meieriprodukter.

Popsicles designet for mennesker kan også inkludere giftige stoffer som kunstig søtningsmidler xylitol, macadamia nøtter og rosiner. Xylitol og rosiner er giftige for hunder, selv i små mengder, så bør det alltid unngås.

I tillegg inneholder noen popsikler sjokolade og teobrominen i dette kan føre til Toksisitet hos hunder. Hvis sjokoladen i popsicle eller iskrem er mørk med et høyt kakaoinnhold, må bare en liten mengde inntas for å forårsake problemer. Hunder kan oppleve gastrointestinale, sentrale nervøse og hjerteproblemer

Selv om sukker, kunstige smaker eller søtningsmidler som er vanlige i popsikler, ikke er giftige, kan de bidra til fedme og kan være et spesielt problem for Hunder med diabetes.

Fordeler med hundevennlige popsikler til din pooch

Sunn frosne godbiter kan være nyttige for Hold hunden din kul på varme dager, som en spesiell godbit for å belønne hunden din, og for berikelse.

Å gi hunden din med berikelse er en avgjørende del av deres omsorg. Det bidrar til å hindre kjedsomhet og fedme, reduserer angst og stress, gir hunden noen kontroll over sitt miljø, og kan bidra til å hindre atferdsproblemer.

Matpuslespill er et flott alternativ for å gi hundene dine anrikning og med mange av dem, de kan være frosset for å øke utfordringen og gi en langvarig hundbehandling.

Sunn frosne behandler ideer til hunden din

Nedenfor er noen trygge og sunne alternativer for sunne frosne godbiter og hjemmelagde popsikler.

Frosne KONGS, TOPPL Leker eller lignende

EN Klassisk Kong og West Paw Toppl er begge store hund leker som, når de fylles på riktig måte, kan okkupere omtrent enhver hund. De er begge giftfri, oppvaskmaskin-safe gummi leker med et hul senter. Det er mange andre matpuslespillere på markedet du kan prøve også. Når fylt med mat, gir de et sunt uttak for hunden din å tygge og slikke.

Etter fylling kan du fryse for å gjøre dem mer utfordrende for hunden din og å gi en kul godbit. Det er ulike trygge og sunne fyllinger du kan gjøre i disse lekene for hunden din for å nyte. Noen ideer inkluderer:

Bland de ønskede ingrediensene sammen, fyll behandlingen leketøy, forsegle toppen med peanøttsmør, klemme ost eller Kong-pasta og frys deretter i minst to timer eller ideelt, over natten før servering.

En fantastisk bonus for å fryse dem er at du kan holde noen i fryseren for når du trenger dem. Et eksempel kan være når du har jobbet i hjemmet ditt, du kan gi hunden din en frossen kong på sitt sikre sted før personen som kommer inn. Dette kan bidra til å minimere stress og holde dem okkupert.

Frosne hundesikre grønnsaker og frukt

Frosne grønne bønner, bananbiter, jordbær, blåbær og ferskenbiter er bare noen få eksempler på trygge frukter og grønnsaker som kan fryses og gitt som en rask godbit for hunden din. Hvis du kjøper pakket frosne elementer fra matbutikken, må du lese etikettene for å sikre at det ikke er ekstra xylitol. De kan også blandes i en smoothie som kan fryses og gjøres til hjemmelagde popsikler.

Det er mange andre alternativer for gjør kule frosne godbiter for hundene dine også. Bare vær sikker på at det du introduserer, er sunt og passende for hunder, matet i moderasjon, og introdusert gradvis.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Kan hunder spise popsicles?