Kjæledyr eier hevder hunden døde etter å ha tatt vanlig hjerteorm medisinering

Kjæledyr eier hevder hunden døde etter å ha tatt vanlig hjerteorm medisinering

Elizabeth Taylor, en kjæledyrseier fra Florida, sa at hun trodde at hun var en ansvarlig kjæledyrseier da hun ga sin 6-årige engelsk pekerblanding Trifexis, En månedlig kombinasjonspille laget for parasitt, loppe og hjerteormsforebygging. Nå føler hun at hun forgiftet sin egen hund.

Taylor sier at den første gangen hun ga hunden sin, Roscoe, medisinen han ble litt syk, men hun trodde ikke noe av det. Neste gang ble han ekstremt syk. Hun sa at Roscoe aldri var den samme etter den andre dosen av trifexis. Hun sa at han var kald, risting, sløv, rystet, og han hadde blodig avføring og var oppkast.

I SLEKT: Hva du trenger å vite om giftforebygging for hunder

Selv etter tre uker med døgnet rundt og mange turer til deres veterinærkontor, fortsatte Roscoes helse å forverres, og han måtte til slutt måtte euthanized. Etter en liten undersøkelse og å se en TV kommersiell advarsel hundeiere om bivirkningene av trifexis, skjønte Taylor at hun ikke var alene.

Det er flere Facebook-sider og mange innlegg om trifexis og de farlige effektene som den kan ha på hunder. Selv om mat- og drugadministrasjonen (FDA) godkjente stoffet til bruk i hjørnetenner i 2011, har de siden mottatt nesten 78 000 klager og over 12.000 rapporter om hund dødsfall at eiere tror er knyttet til medisinen. Dødsfallene inkluderer eutheniseringssaker som Roscoe.

Kjæledyr eier hevder hunden døde etter å ha tatt vanlig hjerteorm medisinering

FDAs rapport viser også bivirkninger som er kjent for å være forårsaket av trifexis - det er 31 sider lang. FDA sier at det ikke er noe solid bevis så langt som forbinder noen hund dødsfall til trifexis. De sier at rapporten er rett og slett klager fra veterinærer og kjæledyrseiere som mistenker at stoffet er skylden.

I SLEKT: Forretninger og bruk av cannabis i U.S. Pet Industry: Hva er ordet?

Lokal 6, en nyhetsstasjon i Florida, kontaktet Elanco, Trifexis maker og ble gitt denne uttalelsen:

"Det fortsetter å være ingen etablert lenke mellom trifexis bruk og død."

Mange hundeeiere har uttalt i sine kommentarer om sosiale medier at de aldri vil bruke medisinen igjen, og med et bredt utvalg av mer sterkt anbefalte produkter på markedet, hvorfor ville de? Oral loppe, kryss, parasitt og hjerteormsmedisiner blir svært populære blant kjæledyrseiere, og de fleste veterinærer anbefaler dem også. Kombinasjonspiller vokser også i popularitet, og Taylor sier at hun vil være mye mer forsiktig med noen medisiner som hun gir sine kjæledyr fra nå av.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Kjæledyr eier hevder hunden døde etter å ha tatt vanlig hjerteorm medisinering