Behandling av hjerteormssykdom med immittemordet eller ivermektin

Portrett av en hund utendørs

Det er mange misforståelser om Hjerteorm behandling hos hunder. En av de vanligste misforståelsene er det som bruker Ivermektin-Based Heartworm Forebyggende medisiner for en "langsom drep" er den foretrukne måten å behandle hundens hjerteormssykdom.

Immiticide-behandling versus Ivermektinbehandling for hjerteormssykdom hos hunder:

I hovedsak er det to tydelig forskjellige behandlingsmetoder Heartworm sykdom hos hunder.

  • Behandling med melarsomin (immiticide®), som dreper de voksne hjerteormene, er en behandlingsmetode. Det finnes forskjellige protokoller som brukes under forskjellige omstendigheter, men bunnlinjen med denne behandlingsmetoden er at de voksne hjerteormene blir drept i en relativt kort tidsramme. Med denne metoden for behandling administreres Ivermektinbaserte forebyggende forebyggende samtidig månedlig for å forhindre nye infeksjoner.
  • Månedlig administrasjon av Ivermektin (eller annen makrocytisk lakton) -basert hjerteorms forebyggende medisiner alene eller i forbindelse med antibiotikumdoxycyklinet, brukes noen ganger som en annen metode for hjerteormsbehandling. Dette refereres til som "SLOW KILD" eller "SOFT KILL" -metoden.

Det er fare for komplikasjoner som oppstår med begge behandlingsmetoder.

Fordelene ved Ivermektinmetoden for hundens hjerteormsbehandling:

Ofte brukes "langsom drept" -metoden for hjerteormsbehandling på grunn av økonomiske hensyn. Dessverre er den melarsominbehandlingsmetoden ganske dyrt. Månedlig Ivermektinbehandling, derimot, er rimelig.

Månedlig Ivermektin Administrasjon fungerer som en "langsom drap" måte å kvitte seg med den infiserte hunden av hjerteorm, også rydde den infiserte hundens blodstrøms for larvformen av hjerteorm (mikrofilaria). Disse mikrofilariaene har muligheten til å infisere mygg som fôrer på den infiserte hunden. Den smittede mygg kan da spre hjerteorm til andre hunder. Månedlig Ivermectin-administrasjon stopper dette som skjer og bidrar til å beskytte andre hunder i området.

Ulempene ved Ivermektinmetoden for hjerteormsbehandling:

De Amerikansk hjerteorms samfunn anbefaler ikke bruk av månedlig Ivermektinprodukter å behandle hunder infisert med hjerteormssykdom. Det er flere grunner til at å bruke melarsomin for å drepe de voksne hjerteormene er tryggere og mer effektive for hunden din enn å bruke Ivermectin månedlig.

  • Den voksne hjerteorm er ansvarlig for skaden på hjertet og lungene som forårsaker symptomene på hjerteormssykdom hos hunder.
  • Melarsomin er den eneste medisinen vi har tilgjengelig som er godkjent for å drepe disse voksne ormene.Med tiden, så lenge larval-stadiene ikke overlever, og ingen nye infeksjoner oppstår, vil de voksne hjerteormene dø. Dette kan imidlertid ta så lang tid som to år å skje.
  • Så lenge det er voksne hjerteorm som bor i hjertet og pulmonale arterier, vil skade på disse organene fortsette. Det betyr at mens hunden din bare mottar den månedlige Ivermectin-medisinen, vil hans hjerteormssykdom fortsette å utvikle seg og hans hjerte og lunger kan lide alvorlig, irreversibel skade.
  • En annen grunn til at månedlig Ivermektinbehandling ikke anbefales for hjerteormsinfiserte hunder skyldes dårlig samsvar og reisistance til "sakte drepe" medisiner.

I tilfeller der melarsominbehandling ikke er praktisk for en hund med hjerteorm, kan månedlig Ivermektin vurderes. Imidlertid bør det huskes at denne metoden for hjerteormsbehandling har alvorlige mangler og ikke er den foretrukne metoden for hjerteormsbehandling.

Hvis du mistenker at kjæledyret ditt er syk, ring veterinæren din umiddelbart. For helsemessige spørsmål, kontakt alltid veterinæren din, da de har undersøkt kjæledyret ditt, kjenner kjæledyrets helsehistorie, og kan gjøre de beste anbefalingene for kjæledyret ditt.
Artikkel Kilder
Spruce-kjæledyrene bruker bare høykvalitetskilder, inkludert peer-reviewed studier, for å støtte fakta i våre artikler. Les vår redaksjonelle prosess for å lære mer om hvordan vi faktisk sjekker og holder innholdet nøyaktig, pålitelig og pålitelig.
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Behandling av hjerteormssykdom med immittemordet eller ivermektin