Hva er denne hunden kokk matlaging?

Hva er denne hunden kokk matlaging

Petindustrien vokser raskere enn noensinne. Salget av hundeprodukter og hundrelaterte tjenester eksploderer, og det er nye alternativer som rammer markedet for hundeeiere hele tiden. Pet foreldre er alltid på utkikk etter den nyeste trenden eller den siste Teknisk teknologi som vil gjøre livet litt enklere. De er også på jakt etter luksuriøse måter å skjemme bort sine pooches.

Hundekokken hjelper hundeiere i Baltimore-området ødelegge sine valper mens de fortsatt holder dem sunne. Hundelsker Kevyn Matthews, også kjent som "hundekokken", er den stolte eieren av Hunden kokk kafé. Han har vendt sine ferdigheter som kokk for mennesker til en lukrativ virksomhet for hunder.

Matthews bruker ingredienser til menneskelig grad for å skape nærende måltider og snacks for hjørnetenner. Dette er et utmerket alternativ til kommersielt produsert hundemat som er full av kunstige ingredienser, kjemikalier og fyllstoffer. Selv om hunden hans behandler kan se overbærende, dekadent og full av alle slags usunne ingredienser, tilbyr de faktisk et balansert og ernæringsmessig rik kosthold for kjæledyret ditt.

I SLEKT: Hvordan starte en kjæledyrvirksomhet med hunder

Hva er denne hunden kokk matlaging

Hundekokkens kreasjoner inkluderer kortvaker, muffins, candy og pretzels. De kan bli laget for hjørnetenater, men Matthews bruker bare menneskelige ingredienser, slik at du kan dele dem med din fido hvis du vil. Godbitene passer for mennesker, og de er også fulle av matvarer som hundens kropp behov og craves som ferske grønnsaker, frukt, fisk og kjøtt.

Matthews gjør det å gå måltider for valper også. Eiere kan legge sin bestilling og stoppe ved å plukke opp kjæledyrets middag på vei hjem fra jobb. Hans hundemat og godbiter inneholder ingen hvete, mais, soya eller andre fyllstoffer. De er ideelle for kjæledyr med allergi og har en rekke fordeler for hjørnetenner med helseproblemer.

Hvis kjæledyret ditt har et kostholdsbehov, bare ha en rask samtale med Matthews, og han vil anbefale noe for å hjelpe henne. For eksempel sier han at hans kokosmuffins er flotte for hunder med tørr hud fordi de er fulle av essensielle oljer. Han sier også at gresskar muffins er ideelle for hunder med fordøyelsesproblemer, og de er også en stor, naturlig avføringsmiddel.

Hans måltider er definitivt ikke billig, men han har mange lojale kunder. Ett måltid kan koste alt fra $ 15 til oppover på $ 50. Dog Chef Café hjelper også eiere som ønsker å ødelegge sitt kjæledyr for en spesiell anledning. Du kan holde hundens bursdag, "Barkmitzvha", bryllup eller noen form for feriefest på spisestedet.

Hundevennlige bedriftsfunksjoner kan også holdes på hundekokken. Selv om det er mange posh hunds spisesteder som springer opp rundt om i landet akkurat nå, kan Matthews fylle en nisje i bedriftsverdenen. Flere og flere bedrifter tillater kjæledyrseiere å bringe sine hunder til å jobbe med dem, og de som ikke kan være interessert i å inkludere hunder i spesielle selskapets sammenkomster.

Hva er denne hunden kokk matlaging

I SLEKT: Topp 5 Best Dry Dog Food Online for alle aldre

For Matthews er det mer om å vite at hundene som han fôrer, spiser den beste kvalitetsmaten som er mulig. Hans oppdrag er ikke bare for å skape kvalitetshundemat, men også å utdanne kjæledyr foreldre om viktigheten av å mate sin hund en sunn, næringsrik og balansert kosthold. Det burde være målet for hver kjæledyrmatprodusent, både store og små.

Dessverre ser mange produsenter ikke ting på den måten. De legger til kunstige ingredienser, konserveringsmidler og fyllstoffer fordi det er billigere å lage hundemat slik. De er ikke stolte av å fôre kjæledyr et kvalitetsmåltid - de er stolte av å selge sin hundemat til en billigere pris for å tiltrekke seg flere kunder.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hva er denne hunden kokk matlaging?