Velferd & # 038; forebygging mens hundeavl

Velferd & # 038; Forebygging mens hundeavl

Å være en anerkjent oppdretter betyr at selv om det er en prosent sjanse for en ulykke som skal skje, vil du være klar, og du vil gjøre alt mulig i mange år, selv om ingenting skjer, for å hindre atulykker skal skje.

Mange tror at det er bortkastet tid, og at deres tid og penger blir bedre investert et annet sted. Feil, veldig galt. En ulykke kan ødelegge år med hardt arbeid, og de fleste ulykker kan lett unngås ved hjelp av sunn fornuft, vanlige anmeldelser, og ved å bare ta forholdsregler.

Velferd

Helseikon

Velvære av hunden din går på to ben: det er fysisk og dens mentale oppfyllelse. Fra begynnelsen må du designe gården din med disse poengene i tankene.

Mange vitenskapelige studier viser nå at velferden og livskvaliteten til mange stamtavlehunder blir alvorlig kompromittert på grunn av selektiv avl, noe som resulterer i overdrevne fysiske egenskaper og arvelige sykdommer. Det er derfor offisielle organismer foretrekker oppdrettere å prioritere deres helse, temperament og velferd over deres fysiske utseende. Du kan åpenbart ha utseendet på ditt kull i tankene når du planlegger en kompis, men sørg for at det ikke legger vekt på en allerede eksisterende tilstand i rasen.

Branntiltak

Brannikon

Alle passende trinn bør tas for beskyttelse av hundene og ethvert annet dyr i tilfelle brann eller en annen nødsituasjon. Som den viktigste ansvarlige personen må du utføre og regelmessig gjennomgå en brannrisikovurdering av lokalene.

Når gården din er bygget og kjører, må du regelmessig gå gjennom hver enkelt centimeter av installasjonene dine for å oppdage farer, identifisere dyr og personer i fare og deretter evaluere for å fjerne eller redusere alle disse risikoene til slutt. Dokument deg selv på dine lokale myndigheter for å vite hva du er lovlig ansvarlig for og handle på det. Storbritannia regjeringen skapte en stor PDF for dyreplasser og stall, Så sørg for at du leser gjennom det og vurderer hundens avlsområder regelmessig.

De fem trinnene i en brannrisikovurdering for en hundeavl

Brannrisikovurdering på hundeavlenes lokaler
Brannsikkerhetsrisikovurdering: dyre lokaler og stall (studiepoeng: 4kengineering.com / pdf / firesafetyAdit.PDF)
  1. Identifiser risikofarer
  2. Identifisere personer i fare
  3. Evaluere, fjern, redusere og beskytte mot risiko
  4. Rekord, plan, informere og trene
  5. Anmeldelse

Klikk på illustrasjonen til høyre for å laste ned og les gjennom den offisielle brannsikkerhetsrisikovurderingen for dyrehjem. Sørg for at etableringen og eiendommen overholder forpliktelsene som er oppført i dette (ganske lang) dokumentet. Det meste av innholdet kommer fra sunn fornuft, men det er alltid en god påminnelse.

Nødsituasjonsikon

Nødsituasjoner

Et fullt utstyrt førstehjelpsutstyr egnet for bruk på hunder og valper skal være tilgjengelige og tilgjengelige på stedet til enhver tid. Et annet sett som skal brukes i tilfelle av biting eller riper på deg selv eller en besøkende, bør være lett å nå for å desinfisere og unngå forurensning av enhver sykdom.

Det er viktig å ha alle tallene som trengs på rekkevidde fra veterinæren din til dine lokale nødsituasjoner eller brannstasjon. Du må kanskje bruke tallene en gang, men du må være veldig rask den en gang.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Velferd & # 038; forebygging mens hundeavl