Er hundeoppdrettere regulert?

Er hundeoppdrettere regulert?

Mange eiere og de som er involvert i hundeindustrien har bekymringer om velferden i hundeavl. Hunderoppdretterforskrifter eksisterer for å håndheve høye standarder for omsorg og velferd for stud hunder, tisper, og hver valp. Men hvert land har forskjellige forskrifter for å håndheve og av forskjellige styrende organer.

Hver oppdretter fra en engangs hobbyistoppdretter til heltidshundoppdrettere må følge anti-grusomhet regler. Ditt områdees styrende organ vil diktere disse. Men Hvem regulerer hundeoppdrettere og hva er disse forskriftene? Vi vil svare på disse spørsmålene for deg, slik at du kan sikre at du oppdret hundene dine riktig og deres velferd er høy.

Som regulerer hundoppdrettere i USA?

USA følger 1966 Dyrevelferdsloven (AWA) som deres viktigste form for dokumentasjon. Det forhindrer skade fra å komme til dyr i Amerika. I motsetning til den britiske AWA som sist ble oppdatert i 2006. Dette styres av United States Department of Agriculture (USDA), Dyre- og anleggs helseinspeksjonstjeneste (APHIS), Animal Care. Det er den eneste føderale loven å håndtere omsorg for dyr under alle forskjellige omstendigheter som i transport eller i forskning. Sammen med føderal lov har hver stat med sine egne spesifikke dyrepleie lover. Hver stat har også sine egne hunderavlforskrifter som må følges.

Hver eneste hunderoppdretter fra en utilsiktet graviditet til en fullblått karriere må følge sine statlige lover sammen med den amerikanske dyrevelferdsloven. Disse dokumentasjonene regulerer omsorg og avl av hunder og tar sikte på å hindre bakgård avl gjennom håndhevede lover. Det kan imidlertid være vanskelig å kriminalisere bakgårdsavl fordi det ikke alltid krysser grusens linje. Hvis noen hunds grusomhet er implementert gjennom hundeavl, vil staten henvise til deres direkte dyrs grusomhetslov. Da analyserer USDA hvilke områder av AWA som har blitt ødelagt.

Det er også ulike måter å klage på en bestemt hunderoppdretter.

Hunderoppdretterforskrifter
Hvert land har forskjellige hundoppdretterregler.

Hva er hunden oppdretterregler?

Alle områder av hunderavl er regulert for å sikre at hver oppdretter oppfyller de grunnleggende standarder for dyrepleie i hvert påkrevd område. Aphis sier at oppdrettere må & # 8220;Bolig, sanitet, mat, vann og beskyttelse mot ekstreme vær og temperatur& # 8221; blant andre elementer. Vi har oppsummert de fire hovedområdene som er inkludert i hunderoppdretter forskrifter.

Nøyaktige poster

Du kan lure på hvorfor å holde nøyaktige poster krever regulering og hvordan det gjelder god dyrepleie? Vel, APHIS krever at du holder to typer poster: kilder til hundene dine sammen med kjøp av oppkjøp og
disposisjon
. Oppbevaring av poster sørger for at hunder blir kjøpt etisk. Det sikrer også at hundeavl ikke forekommer for ofte, og at valpene blir solgt i riktig alder. Det er muligheten for at bakgårdsoppdrettere kan ligge for å dekke uetisk praksis. Signerte poster fungerer som bevis på styrende organer som dette ikke er tilfelle.

Selv om, hvorfor regulerer regjeringen disse kategoriene spesielt? Overvåking av kilden til en kjøpt hund for avl, sørg for at de har kommet fra en sunn genetisk linje. Det eksisterer også å vise at hunder har hatt de riktige vaksinasjonene, og Genetisk testing For å sikre at personen er levedyktig å rase fra. Dette bidrar til å unngå arvelige sykdommer som fører til valper med dårlig helse. Oppkjøp og disposisjon krever overvåking for å hindre meget ung hundesalg sammen med overvåking av noen kontrakter som er avtalt av selger og kjøper. Records fungerer som en logg av bevis på etisk ledelse og omsorg for hver hund som en oppdretter eier.

Levende forhold

Aphis krever at hver oppdretter tilbyr sine hund gode standarder for omsorg i alle aktuelt område. Vi kan oppsummere disse i mat, vann, bolig, renslighet og komfort. Imidlertid kan det hende at vanskeligheter kan ligge når oppdrettere hevder at omsorgslinjene kan være tvetydige. Slik som å tilby et tispe et rent rom med mangel på anrikning, er dette nok?

Ifølge koden for føderal lovgivning for dyr krever hver hund det "8220; full kosthold og ernæringskrav hver dag & # 8221;. Med mindre det er en god grunn til ikke å. Ikke bare det, men ingen hundesorg skal & # 8220 forårsake traumer, overoppheting, overdreven kjøling, atferdsmessig stress, fysisk skade eller unødvendig ubehag og # 8221;. Dette betyr at hver oppdretter trenger å levere hundene sine med riktige rene forhold. Sammen med passende anrikning for deres livsstil og tilstand. Dette betyr at tisper med et søppel kan kreve varme lamper, eller gravide hunder kan kreve ekstra rolige områder. Deres omsorg er spesifikk og krever forskning for å møte hundens oppdretterregler.

Kosthold

AWA kan ikke gå i detalj om alle arter som kreves diett for hver variasjon av omstendighet og individ. Det er bare mulig. Men de sier i avsnitt 2.131 det Hvert dyr må motta & # 8220; full diett og ernæring krever hver dag & # 8221;. Dette bør ikke bare vurderes i forhold til arten, men individet. For eksempel, ifølge AKC, En gravid hund kommer til å kreve:

  • 29 prosent protein
  • 17 prosent fett
  • Oppløselige karbohydrater (store mengder)
  • Lav fiber
  • Mellom 1 og 1.8 prosent av kalsium
  • Fosfor (mellom 0.8 og 1.6 prosent)

Du må også sørge for at en hund mottar sine nødvendige kalorier daglig for å sikre god helse, men også ikke for mange for å skape fedme. En overvektig hund er like usunn som en undervektig hund.

Veterinær

Det er mange forskjellige hunderoppdretterforskrifter som er aktuelt i forbindelse med veterinærpleie. For det første pleide hver veterinær seg til en hund i en oppdretters omsorg må være en lisensiert veterinær Med en gyldig lisens til å øve veterinærmedisin i området. Noen land krever forskjellig lisensiering for praksis, og du må sørge for at den som du ansetter, er en lisensiert profesjonell.

Hver oppdretter må også ha en veterinær tilgjengelig for å ringe for enhver nødhjelp som kreves for en hund. Dette er spesielt viktig for hundeoppdrettere som enhver hund som gir fødsel, trenger en nødsituasjon som er tilgjengelig for å ringe i tilfelle. Dette er klassifisert som grunnleggende omsorg og er en del av hundeoppdretterforskriften som alle oppdrettere må følge.

Vet av regulerte hundeoppdrettere
Hunderoppdrettere bør velge en lisensiert veterinær som er tilgjengelig på samtalen.

Er & # 8220; bakgård & # 8221; Oppdrettere regulert?

Dessverre er det veldig vanskelig å regulere bakgårdsavl. Det er så mange oppdrettere som ikke kommer under USDA-radaren fordi de er hobbyistiske oppdrettere. Derfor De er ikke kraftige nok til å bli lagt merke til.

Videre vil disse oppdretterne ofte spre sitt salg på nettet, ved hjelp av forskjellige steder av salg og forskjellige brukernavn. Derfor kjemper myndighetene for å fange dem eller anerkjenne dem som reoccurring oppdrettere i motsetning til ikke-kunnskapsrike eiere som selger et kull fra en utilsiktet graviditet.

Problemet med å regulere bakgårdsoppdrettere er at USA måtte vurdere å skape en bestemt lovgivningsprotokoll for å håndheve, men å skape lovgivning er en vanskelig og lang prosedyre. Spesielt prøver å tippe mellom linjene med dyremishandling og mer penger og forretningsorientert hundeoppdretter. Avl En valp kan klassifiseres som dyre misbruk gjennom loven, men avl av en ung hund det maksimale beløpet du kan gjøre det lovlig i et år, er ikke teknisk en forbrytelse. På samme måte er det svært vanskelig å bevise at en oppdretter bevisst styrt fra en hund med helseproblemer. Med andre ord, en sykdom som kan overføres gjennom arvelig genetikk.

Hunderoppdretterregler i Storbritannia

Hundoppdretterforskrifter varierer i Storbritannia som selv om de følger sin egen versjon av AWA (2006), Avdelingen for miljøet mat og landlige saker (Defra) regulere hundeoppdrettere. Fra 2018 har dette vært styringsorganet for all Hunderavlvelferd og aktivitetslovgivning. Fra bemanning til miljøet og deres diett, er denne lovgivningen veldig spesifikk i det de vil ha for hver avlshund. De britiske kravene er mye mer spesifikke med anbefalinger, for eksempel atferd og opplæring av hunder i en oppdretters omsorg.

Defra Detaljer også hva kvalifikasjoner hver medarbeider må ha for høyere standarder og vanlige standarder. Dette gjør det mulig for oppdrettere å sikte høyere for å skape en bedrift mer etisk, anerkjent og noe å skryte av om å hjelpe salget. Derfor er det en vinn-vinn og er en taktikk som brukes til å minimere britisk bakgårdsavl. Det er også Veiledningsordninger Sett på plass for å hjelpe deg med den beste omsorg. For eksempel å gi glidende gulv på kenneler eller vinduer som er unnslippe. Dette er for å sikre minimumsstandarder for omsorg av oppdrettere. Care grener også til områder som turer og treningshensyn for alle livsstadier. Disse dokumentene er flotte for hundens velferd, men mindre bakgårdsoppdrettere vil sjelden bli sjekket på for å se om de håndhjerrer disse reglene. Spesielt som de ikke er sammen med en Kennel Club.

For å sikre at alle dine hundoppdretterreguleringsspørsmål er blitt besvart, har vi besvart de fire mest søkte spørsmålene nedenfor.

Skal hundavl reguleres?

Vi tror at all hundavl skal reguleres i rekkefølge For å sikre høye velferdsstandarder av hver oppdretter. En mangel på forskrifter kan føre til en Valp Mill, en bedrift som opererer for økonomi og velferd vil lide. Ofte vil disse møllene rase hunder så snart de er seksuelt levedyktige eller ferdig med en graviditet. Dette vil fortsette til de ikke lenger er i stand til å ha valper. Dette kan føre til valper som er underernærte, kvinner som opplever ekstrem tretthet, og til og med døden.

Forskriftene eksisterer for å hindre disse oppdrettere og bakgårdsoppdrettere fra over avl, gi dårlige standarder for omsorg, og selge usunne dyr.

Kan du selge valper uten lisens?

Du kan vanligvis selge valper uten a tillatelse, men Det avhenger av staten du bor i, og hvor ofte du oppdretter og selger hunder. Hvis du er en hobbyisthunderoppdretter, selger en eller til kull hvert par år, vil du sannsynligvis ikke trenge noen lisensiering.

Men hvis du selger flere kull per år, må du få en kommersiell oppdrettslisens. Hvis du ikke er sikker, sjekk statens lover og lisensiering for å se om du trenger en hundeavlisens. En komplett lisens vil koste $ 10 og vil kreve en skattebetalers ID-skjema og en Aphis form 7003-a.

Hva er reglene for å selge valper?

Det er ingen sett med regler å følge. Det avhenger av hvor du bor og hvor mange hunder du oppdretter. Imidlertid kan vi oppsummere noen generelle regler for deg å følge. Annonser med fullstendig ærlighet. Begynn å bruke bilder av hundene dine og ikke andre, da dette kan være misvisende. Du bør også inkludere detaljer om individene du selger, alder, fargelegging, kjønn, og om de er av rasestandarden, er noen få til å inkludere.

Som for Prissetting, Alt dette avhenger av rasen du selger sammen med hvor nær de er til rasen standarden. Til slutt bør du også vurdere en valpekontrakt som ærer en avtale mellom selger og kjøper. Det sikrer høy velferd av begge parter og bekrefter også utfall for uheldig omstendigheter, for eksempel a komme tilbake

Hvordan å lovlig selge valper?

Nøkkelen til å selge valper er lovlig til gjør det med ærlighet. Hvis du er en hobbyistoppdretter, som selger noen få kull hvert par år, trenger du ikke engang lisensiering. Legg inn annonser med detaljer om valpen og sørg for å ha en valpekontrakt sammensatt.

EN kontrakt bør avtales av både oppdretter og kjøper, og det skal dekke alt fra kostholdet som tilbys til anbefalte treningsplaner. Kontrakter sikrer at både selger og kjøper er fornøyd med alle avtaler. I tillegg til å gi bevis på dette i tilfelle en part forsøkte å feire uvitenhet til en del av avtalen.

Hvordan å lovlig selge valper
Vær alltid ærlig når du selger valper.

Hundoppdretterreglene er avgjørende for å sikre høye velferdsstandarder i hundeavlindustrien. De forhindrer bakgårdsavl og valpemøller så mye som mulig. Forskriftene tillater også oppdrettere av fattige standarder som skal holdes ansvarlig for deres mangel på velferd.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Er hundeoppdrettere regulert?