Intervju: christy fra himmelen på jorden newfoundlands

Intervju: Christy fra himmelen på jorden Newfoundlands

Medlem av den kanadiske kennelklubben siden 1988, Christy er en veldig kjærlig oppdretter av milde gigantiske Newfoundlands, men også av praktfulle Bernese-fjellhunder. Hennes kjærlighet til hundavl på himmelen på jorden er en familieaffære - Christy har 5 barn og 2 av dem har fulgt hennes fotspor og oppdaterer også.

Hennes nettside over på Himmel på jord tilbyr en fantastisk FAQ som er så god som et flott intervju. Hun er ærlig om hvordan hun føler om de nye hypasene (dvs. Rå fôring) og du kan ikke klandre henne for det. Ærlighet er det som mangler i hundens avl, og det er utrolig å se gjennomsiktige oppdrettere noen ganger!

Hvordan begynte du med Newfoundlands og hundeavl?

Vi hadde 2 store svarte menn bart og storder da jeg var barn, de fulgte oss overalt, vi bruker til å svømme i en dugout om sommeren som Newfoundlands ville overvåke, og da de trodde vi hadde nok vann, ville de komme inn og få oss ute. De ville gå oss til bussen og være der da vi kom hjem; Min Saddest Day var da Bart ikke møtte oss etter skolen. Stormer passerte noen måneder senere, og jeg kan fortsatt få tårn å tenke på guttene, mine beste venner

Jeg visste alltid at livet mitt ville ha noe å gjøre med hunder. I 1988 hadde jeg mitt første kull, det var så vanskelig for meg å plassere valpene, tror jeg screenet 100 familier for å sikre at jeg hadde de perfekte hjemene. Jeg gjorde litt å vise, men var ikke min ting etter å ha sett hva show oppdrettere gjorde for å vinne. I 2001 kjøpte vi en ¼ seksjon og bygde et nytt hjem, jeg kunne ikke vente med å få min låve opp, så jeg kunne få mer Newfoundlands og Bernese, jeg lever nå drømmen min omgitt av mine fantastiske giganter.

Hva skiller Newfoundlands fra Bernese Mountain Dogs?

Mange mennesker snakker jeg med å tenke fordi de er begge store hunder, de er like mye. På noen måter er de, både lojale, du kan ta dem hvor som helst, og de står ved din side, flott med barn. Berneren er mer aktive enn NewFS og mer Agile. Berneren er ekstremt smart og kan holde en vred hvis deres rutine er forstyrret som for Newfs de er bare glade for å gå heldig snorking til føttene dine.

Størrelsen på Newfoundlands er mye større enn en bernese.

  • Himmelen på jorden Newfoundlands med en hest
  • Hver rase har tatt en bestemt retning i løpet av det siste tiåret. Hvordan ser du ærlig fremtiden for rasen?

    Det sadder meg, men jeg ser denne rasen mindre med ekstremt press i ansiktet, for dette er hvor de er på vei i showverdenen. Newfoundland er store ikke 26 tommer på skuldrene som AKC-standarder er. Newfoundland er vannhunder, de trenger deres nese og munn for å holde dem flytende i vannet som ikke presses i Boxer-ansikter. Hvis de tar størrelsen bort og legger til et bokser ansikt så vil de ikke lenger være de milde gigantene vi en gang visste og elsket

    Ekstrem avl er en massiv trend: folk har en tendens til å ha veldig stor, eller veldig liten. Ser du med andre oppdrettere en vekst i den allerede store størrelsen på Newfoundland hunder? Er hundeoppdrettere som prøver å gjøre mye mer penger med disse unike fysikkene?

    Dette er et berørt emne for meg, det jeg ser er mindre newfs, jeg tror at trenden er å gjøre dem mindre til å passe inn i condos og leiligheter. Mange oppdrettere tror de er guder og gjør det som mulig for å endre rasen. De tror ærlig at de beskytter rasen når de faktisk ødelegger den. Jeg aner ikke hvorfor de vil at rasen skal være annerledes, og jeg vil alltid avle mine store linjer med riktige nese.

    Himmelen på jorden Newfoundland hunder
    Noen liker snøen!

    Hva er de medisinske forholdene som påvirker Newfoundland Dog-rasen og hvordan kan oppdrettere redusere disse i nær fremtid? Og hvordan kan oppdrettere øke levetiden for å passere 10-årsmerket?

    Stopp linje og innavlere dem! Jeg har sett og til og med kjøpt innavlede hunder i både Newfoundland og Bernese. Når du møter dem, kan du fortelle med en gang uten å se på stamtavlen som er trist, men hva forventer disse oppdretterne når de mucker med mors natur, en bedre sunnere hund? Jeg tror ikke så kanskje et fancy show bånd jo mer de inbred jo mer du ser kreft og andre helseproblemer.

    Hvordan bygde du ditt rykte og fant dine første eiere da du først startet? Og hvordan finner du dine forvers hjem i disse dager, online?

    Jeg har et nettsted og en Facebook-side (offentlig og privat) Jeg er veldig kresen hvor valpene mine går, jeg har et online spørreskjema som er nødvendig for å bli fylt ut og også et besøk fra familiene for å sikre at dette er rasen for dem. Jeg sender ikke så familier som er langt unna, de må fly her og komme og få valpen, bare ikke synes det er riktig å sende en valp til noen jeg aldri har møtt

    Noen ganger kalt en løve, noen ganger en bjørn & # 8230; Hvilken type hjem passer til Newfoundland best? En feil og et barn kan være sterkt banket over.

    De beste boligene er de der Newfoundland og Bernese er en del av familien 24/7, og hvor noen er hjemme hos hunden, trenger de mennesker til å være lykkelige. De er ikke en plage i huset, du kan vanligvis finne dem på en hundeseng snorking. Jeg har 14 pensjonerte hunder i hjemmet mitt, og noen mennesker er sjokkert av dette, men ærlig, de er alle veldig veloppdragen og veldig lett å leve med og alle sammen med det vidunderlige

    Så mange mennesker tror fordi de er en stor hund med tungt frakk de gjør best ute og vil til og med bidra til å beskytte husdyr, dette er ikke tilfelle med enten rase, de er runde hunder og vil være med sine familier

    Newfoundlands forstår små barn, og hvis de banker barna dine over, ville det være på grunn av dårlig trening av puppen / hunden. De er en mild rase, men trenger å bli trent i en tidlig alder. De er som barn hvis du tillater dem å hoppe og banke ting over da vil du ha en bortskjemt pelsbarn i huset ditt.

    Newfoundlands valper
    Disse små guttene er fra et Newfoundland kull av Christy. For søte & # 8230;

    Hvilke verktøy og ressurser bruker du til å kjøre hundens avlsaktivitet? (Datamaskinverktøy for regnskap eller kontrakter, rengjøringsmidler, spesifikke leker, valpspakker, etc.)

    Jeg har en bokholder for jeg er ikke god til å holde oversikt over papirarbeid. Mine kenneler og forbindelse blir bleket daglig om sommeren. Jeg bruker desinfeksjonsmidler daglig i mine kenneler. Jeg hadde så mange mennesker spør meg om hva som er de beste forsyningene for sine hunder, dette er da jeg bestemte meg for å ta med hundemateriell og sminkepuppstarterpakker.

    Hver rase er annerledes, og så er startpakken. Newfoundlands elsker sine leker (babyer vi kaller dem) som Bernese du må være veldig forsiktig på hva de får for leker for at de kan tygge dem opp og få en blokkering, så hvert kit er designet for rasen og sikkerheten til puppen

    Til slutt, hvilken diett (merke, kvantitet, etc) og trening er dine newfs følger og hvor mye koster det månedlig per hund?

    Jeg feed Nutrisource Stor Breed Puppy and Adult. Bordskrap og melk kefir.

    Kostnaden er omtrent 100.00 En måned per voksen og 150.00 per måned for å heve en valp. Melk kefir jeg vokser meg selv og er en utmerket immunbygger og hundene og valpene elsker det. Bordskrap, grønnsaker, ost, frukt er også en stor favoritt med hundene mine. Jeg kjøper aldri hundens godbiter, jeg lager min egen, de fleste butikkhundens godbiter er søppel, og du vet aldri hvor de virkelig er laget eller hva som er i ingrediensene.

    Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » Intervju: christy fra himmelen på jorden newfoundlands