Topp 5: best billig hundemat som er god verdi for pengene

Canine Nutrition er ikke noe som eiere bør ta lett. Alle er på et budsjett, men du må fortsatt sørge for at kjæledyret ditt spiser en sunn og næringsrik mat. Selvfølgelig må du finne en diett som du har råd til, så vi har avrundet de 5 beste billig hundemat merker som hjelper deg.

Topp beste billige hundematvarerDårlig kvalitet hundemat kan føre til store veterinære utgifter nedover veien. Ingrediensene i lav kvalitet mat har vært knyttet til store hundesykdommer fra allergi mot kreft.

Å spare noen få dollar på hundemat hver måned kan resultere i tusenvis av dollar i veterinærkirurgiske kostnader i det lange løp, eller verre. Dårlig kvalitet kjæledyr mat har også vært knyttet til en kortere levetid.

Som oss, hva en hund spiser, er direkte relatert til hans generelle helse og velvære. Fôring av en bedre kvalitetsmat er sannsynlig å resultere i et sunnere kjæledyr. Kvalitetsmatvarer gir hunden din mer energi, de er lettere for hans kropp å fordøye og de hjelper kroppen til å vokse og utvikle seg. Hvis du leter etter et nytt kosthold for hunden din, se på disse beste billige hundematmerkene.

Topp 5: Best billig hundemat
Lagre litt penger på god kvalitet kjæledyr mat

1diamond naturals tørr mat for voksne hunder

Beste billig hundemat og billigste hundematDette er en sunn og spesialformulert hundemat for voksne kjæledyr. Det er laget av biffmåltid, fiskemel, bygg og ris, og mer enn et dusin andre naturlige ingredienser. Denne beste billig hundemat fra Diamant naturals har balansert nivå av vitaminer, mineraler, essensielle fettsyrer, antioksidanter og andre næringsstoffer. Kylling og lam varianter er også tilgjengelige.

  • Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Denne tørre matlagingen gir en sunn og praktisk måte å mate kjæledyr på. Crunchy biter forbedrer også tannhelsen. Kjøpere elsket denne næringsrike hundematen for gode og sunne grunner. Kjøttbestanddelene er ekte kjøttbiter og ikke bare karbohydratfyllstoffer. For et ikke-filler måltid, er diamant naturals faktisk i den billigere enden.

Fordi denne hundematen har høyt proteininnhold, lav glykemisk indeks, og er rik på vitaminer og mineraler, er kjæledyr sunnere og ser bra ut med skinnende strøk. En ting mer, hunder spiser denne tørre chow entusiastisk. Noen hunder som tidligere utviklet allergier på naturlig mat, elsker dette sunne måltidet og hadde ingen kløe eller annen bivirkning på diamant naturals tørr mat for voksne hunder.

Noen kjæledyr foreldre rapporterte fordøyelsen og gassproblemer med sine hunder etter fôring på dette måltidet. Noen få hunder hadde det verre og opplevd diaré. Disse er imidlertid isolerte tilfeller, som bare viser at ikke alle hundene føler eller reagerer på samme måte som visse matvarer. Diamant Naturals forblir en favoritt for den beste billige hundematen, men på grunn av næringsstoffene og naturlige ingrediensene, dens appell til hunder, og det er relativt billig pris.

Fordeler:
  • Naturlig diett
  • Ingen fyllstoffer
  • Høyt proteininnhold
ULEMPER:
  • Noen eiere rapporterte fordøyelsen og gassproblemet

Beste billig hundemat og billig hundematanmeldelseMest nyttige Dog Owner`s Review (Les hele Amazon Review): & # 8220; pris per lb + kvaliteten på ingrediensene har meg og min 155lb Newfoundland elsker disse tingene. I dagens økonomi er det hyggelig å ikke skimp på hunden mens du fortsatt holder ting rimelig & # 8230; & # 8221;

2hills science diett stor rase tørr hundemat

Beste billig hundemat og billigste hundematDenne tørre hundematen kommer fra en produsent som har produsert hundemat i over 70 år. Hills Science Diet gjør denne pakken hovedsakelig fra kylling, fullkorn og en balanse mellom vitaminer og mineraler. Det er formulert for å forbedre hundens immunsystem, bygge muskler og forbedre kroppsfunksjonene.

  • Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Dette produktet ble utviklet gjennom årene av eksperter som forstår hvorfor det er viktig å holde en hund på sin ideelle vekt i stedet for å gjøre ham feit. Hunder som denne tørre maten, som gir dem energien til sine opptøyer; pluss, det gir kappen en sunn glans. Kjæledyrseiere kunne ikke være mer fornøyd med disse resultatene i tillegg til observasjonen at deres hunder lykkelig fortærer måltidene sine.

Hills Science Diet Stor Breed Dry Dog Food har vært en pålitelig vare gjennom årene. Kunder som har vært lånetakerne på merkevaren, sier at de ikke skal forandre hundens kosthold. Det er billigere enn de fleste sammenlignende merkene, også.

Beste billig hundemat og billigste hundematNoen få hunder utviklet aversjon, som diaré og gassproblemer, etter de første måltidene. Produsentens instruksjoner er imidlertid ganske eksplisitte i å gi tips for 7 til 10 dagers overgang. Å utelate dette viktige trinnet kan være årsaken til at noen fordøyelsesproblemer hentet fra vurderinger. Måltid varianter er tilgjengelige, og det ville være gunstig for både kjæledyr eiere og kjæledyr å sjekke på kompatibiliteten av mat og hundens rase.

Fordeler:
  • Formulert for å forbedre immunforsvaret, bygge muskler og forbedre kroppsfunksjonene
  • Gunstig for hud og frakk helse
  • Fremmer sunn vekt
ULEMPER:
  • Noen eiere nevnte gass og diaréproblemer etter å ha byttet til denne maten

Beste billig hundemat og billig hundematanmeldelseMest nyttige Dog Owner`s Review (Les hele Amazon Review): & # 8220; Hills har eksistert lenge nå. Det burde fortelle deg noe. Ja, ja, det er andre matvarer som koster deg massevis av penger, med & # 8216; mer protein, `og & # 8216; Farm Fresh Ingredienser etc. Men c`mon. Jeg har hatt hunder for alle mine 50 år, og i den tiden har jeg matet dem en rekke matvarer & # 8230; & # 8221;

3Premium kant tørr mat for voksen hund

Beste billig hundemat og billigste hundematVoksne hunder med overfølsomhet overfor mange typer mat vil i stor grad dra nytte av dette produktet. Premium Edge er en kombinasjon av laks og fiskemel, poteter, tørket skummet melk og andre sunne ingredienser for å skape en sunn balanse for hunden. Det utløser ikke allergiske reaksjoner, overdreven shedding eller overfølsomhet til mat. Taurin er lagt til denne beste billig hundemat for å forbedre hjerteshelsen også.

  • Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Fullstendig næring er gitt av alle friske frukt, grønnsaker og korn ingredienser, som er videre forsterket med vitaminer og mineraler. Når markedet er fylt med "god" kjæledyr mat, filter filtrer for de billigere merkene. Kjøpere av dette produktet er enige om at deres beslutning ble gjort fordi det er rimeligere i forhold til andre merker i samme kategori.

Hunder ikke bare elsker maten, det er også mye vennligere til magen og huden enn andre beste billige hundemerker. Premium kant tørr mat for voksne hunder løst m ost hud problemer, og hunder har skinnere strøk som et resultat.

En stor ulempe ved best billig hundemat som gjorde mange kunder nølende med å kjøpe det var fraværet av en uttalelse fra produsenten at premium kanten inneholdt ingen etoksyquin, et felles konserveringsmiddel som har vært knyttet til helseproblemer. Dette var en vanlig apprehension blant kjøpere. Noen kjøpere mottok en forsikring fra selskapet at deres produkt ikke inneholder denne syntetiske konserveringsmiddel og antioksidant, og dermed fortsetter å nedlatende dette selskapet.

Fordeler:
  • Flott alternativ for overfølsomme hunder
  • Taurin tilsatt for å forbedre hjertesykdom
  • Laget med ferske ingredienser
ULEMPER:
  • Ingen erklæring om emballasje som sier at det ikke inneholder etoksyquin, et felles konserveringsmiddel knyttet til helseproblemer.

Beste billig hundemat og billig hundematanmeldelseMest nyttige Dog Owner`s Review (Les hele Amazon Review): & # 8220; & # 8230; Natural balanse, solid gull og premium kant har alle mottatt 4-stjerners rangeringer på hundematanalyse. Det største problemet med premium kant (og alle diamantmatvarer, inkludert NB og SG) var det faktum at det ikke var noen skriftlig & # 8230; & # 8221;

4taste av naturen

Beste billig hundemat somDenne beste selgeren er laget av ekte stekt bison og vilt, blandet med frukt og grønnsaker for å levere kjæledyr med naturlig protein og antioksidanter. Den største posen fra Smak av naturen veier 30-lb, men mindre størrelser er også tilgjengelige. Kjøpere kan også velge mellom varianter av svin eller lam kjøtt, wildfowl, laks, and og biff.

  • Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Denne beste billige hundematpakker energi inn i kjæledyrets måltider ved å bruke søte poteter og erter i stedet for korn. Det er også forsterket med vitaminer og mineraler. Mange kunder som eide kjæledyr med helseproblemer - fra mindre hud kløe til fryktelige anfall - fant en løsning i dette kornfrie produktet.

Kjæledyr foreldre fant smak av den ville overlegne til de tidligere merkene de har brukt. Mest hundemat som bærer "kornfri" etiketten, bærer også ublu prislapper. Kjøpere av dette merket anser det rimelig og kostnadseffektivt.

Denne maten er ikke for hver hund, skjønt. Noen hundreaksjoner inkluderte dehydrering, oppkast og diaré. Siden denne kornfrie maten er høy i protein, må disse overgangene fra kornmat gjøre det veldig gradvis for å unngå å forstyrre deres kjæledyrs fordøyelsessystem. Vanligvis tok hunder som matet på dette. Ifølge eiere var de også mer energiske, nærmere deres ideelle vekt, og å ha enviably skinnende strøk.

Fordeler:
  • Laget med ekte stekt kjøtt og suppleres med grønnsaker og frukt
  • Kornfri
  • Formulert for alle livsstadier
ULEMPER:
  • Fordi det er kornfri, trenger kjæledyrseiere å følge instruksjonene for overgangen svært nøye

Beste billig hundemat og billig hundematanmeldelseMest nyttige Dog Owner`s Review (Les hele Amazon Review): & # 8220; denne smaken av naturen (totw) passer regningen veldig pent, og de elsker det. Siden du bytter til et GRAIN-fri diett, har det gule laboratoriet ikke hatt flere anfall i over et år, og det svarte laboratoriet har silkeste jakken du noensinne har sett, og hans hudallergi er helt borte & # 8230; & # 8221;

5canidae Life Stages Tørr hundemat for valper, voksne og eldre

Beste billig hundemat og billigste hundematDenne beste billige hundematen forenkler fôring, spesielt for kunder som eier en pakke med hunder i ulike aldre og raser. Denne maten av Canidae er en høyproteinformulering laget av kylling, fisk, lam og kalkun. Den inneholder brun ris og erter for energi, og papaya og salvie for et deilig måltid som er næringsrik og deilig.

  • Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Canidae hundemat er fullpakket med antioksidanter, essensielle fettsyrer og probiotika. Disse ingrediensene øker immunforsvaret, forbedrer huden og strøkets tilstand, og opprettholder et sunt fordøyelsessystem. Det er ingen fyllstoffer, syntetiske ingredienser eller konserveringsmidler, bare sunn godhet. Mange kunder har brukt dette produktet i ti år nå, og det går bare for å vise hvor pålitelig det har vært for dem. For dem vil deres hunder ikke være fornøyd med noe annet merke.

Mens hunder ser frem til måltidstid med Canidae Life Stages Dry Dog Food For Valper, Voksne og Seniorer, Oversyrer de ikke og er ofte satiated. Derfor, å holde seg til deres ideelle vekt, er aldri et problem. Kjæledyr eiere som flyttet til canidae var begeistret over hvordan deres kjæledyrs hudproblemer ble løst, og hvordan deres kjæledyrs kappe skinnet etter mindre enn en måned av den nye hundematen. Den heftige 44-lb-vesken kommer til en svært rimelig pris, hvilke kjæledyrseiere finner det vanskelig å motstå.

Beste billig hundemat og billigste hundematNoen virkelig kresne eaters og noen alderen hunder hadde problemer med å tolerere denne beste billige hundematen. Igjen, disse kan skyldes særegenheter hos hunder eller spesielle forhold som gjør at hunder foretrekker ett merke over en annen. Kjøpere og deres kjæledyr var generelt fornøyd med dette produktet, å finne det av stor verdi til en pris som ikke drenke sine bankkontoer.

Fordeler:
  • Formulert for alle livsstadier
  • Garantert nivåer av probiotika, antioksidanter og omega 6 og 3
  • Laget i USA
  • Forbrukerne raved om huden og frakk fordelene med denne maten
ULEMPER:
  • Noen kresne eaters likte ikke denne maten

Beste billig hundemat og billig hundematanmeldelseMest nyttige Dog Owner`s Review (Les hele Amazon Review): Det er vært omtrent en måned siden vi startet vår 12 år gamle hund på denne maten. Han hadde virkelig gått nedoverbakke de siste 6 månedene, med leddgikt - så vi & # 8230; & # 8221;


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp 5: best billig hundemat som er god verdi for pengene