Topp 6 beste vinterhatter for hunder

Når du går ut i kulde vinterluft, hva legger du på? Jeg vedder på at du sørger for å ta en varm lue før jeg går ut av døren. Har du noen gang trodd at Fido kanskje liker beste vinterhatter for hunder å holde ørene varme når temperaturen faller?

De beste vinterhatter for hunderHatter kan holde hunden varm, og de ser også ekstremt bedårende ut. Jeg mener, hvem kan motstå en bedårende Pup Frolicking i snøen med en vinterhatt på? Du trenger bare å være sikker på at hatten du velger, passer til hunden din riktig og festet til hodet komfortabelt. Og husk det som ligner på andre hund vinter klær, de har et primært formål å varme opp hunden.

Vær oppmerksom på størrelsesretningslinjene på emballasjen eller onlinebeskrivelsen av produktet. Også, ta en god titt på hvordan hatten sikrer på hundens hode. Er det et elastisk band som vil gå under haken? Det er sannsynligvis ikke å være veldig komfortabel Hvis han har på seg hatten i mer enn 30 minutter eller så.

Du må også vurdere om kjæledyret ditt virkelig trenger å ha de beste vinterhatter for hunder. Hvis du har en stor, fluffy husky, kommer han sikkert til å være varm nok utenfor uten å ha på seg ekstra klær. Men for en hund med en tynn frakk eller lite til ingen pels, kan en lue være et veldig velkommen tillegg til et vinterens ensemble.

De beste vinterhatter for hunder

1Woolrich Trapper Hat

Woolrich Trapper HatDe Woolrich Trapperhatten er formet som en hette som helt dekker kjæledyrets hode ned til ørene. Disse beste vinterhatter for hunder har Sherpa-fôr, noe som gjør dem fløyelsaktig myk og varm inne spesielt i kalde netter eller vintertid. Det har også en nakkestropp for å holde det fra å falle og la kjæledyret spille og ha uavbrutt moro. Den har en avslappet sjarm gjort mer uttalt av sitt gamle stil rutet mønster i rød, svart og hvit.

  • Winter Dog Hat vurderinger: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Medium / stor størrelse måler 9 "x8" x3 "og er veldig lett på bare 2.1 oz. De Woolrich Trapper Hat er maskinvaskbar og trenger ikke spesiell omsorg. Vi finner produktets koselige Sherpa-interiør som virkelig er effektive for å holde hundens hode og ører varme. Det er også nyttig å avværge lett regn og snø. Den ekstra frontklaffen på disse beste vinterhatter for hunder bidrar effektivt til å beskytte øynene mot vinterglares.

Dimensjonen kan imidlertid være litt forvirrende. X-Small / Small, for eksempel, må være merket "liten" bare fordi det er for stort for x-små hunder. Likevel er dette hodeutstyret av høy kvalitet slitasje for både beskyttende og styling.

Fordeler:
  • Sherpa fôr gjør det varmt og mykt
  • Nakkerem holder den fra å falle av
  • Veldig lett
  • Kan vaskes i maskin
ULEMPER:
  • Vær oppmerksom på størrelsen, som anmeldere sier at det går litt stort
  • Noen kjøpere fant øreklaffene å bedra, som de ikke bretter ned over ørene

Mest nyttige Amazon-kundeanmeldelse (Full Amazon Review): Min hund ser søt og ørene hennes er varme...& # 8220;

2Small Grey & Blue Pom-Pom Dog Hat & Scarf By Midlee

Liten Grå & Blå Pom-Pom Dog Hat & Scarf By MidleeHold hundens hode dekket av kulden og hans eller hennes nakke varm med denne hånd-strikket pom-pom hat-og-skjerf combo fra Midtee. Hatten har hull for kjæledyrets ører mens de flettede båndene lar deg velge om du skal gi den hatten en sikrere passform eller bare la dem henge løs for et mer uformelt og kult utseende. Skjerfet kommer med en løkke for å holde den på plass og passer til en 14-tommers hals.

  • Winter Dog Hat vurderinger: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Det tett strikke materialet vil definitivt gjøre kjæledyret ditt til å føle seg mer komfortabel i isete vær. Disse beste vinterhatter for hunder er en absolutt vinner, og vi finner Liten Grå & Blå Pom-Pom Dog Hat & Scarf By Midlee En veldig slitesterk, økonomisk og nyttig tillegg til kjæledyrets garderobe. Selv om det var ganske elastisk, ble det åpenbart laget for små og mellomstore kjæledyr. Dessverre er det bare en størrelse, så du kan ikke kjøpe dette for ekstra små eller store kjæledyr.

beste vinterhatter for hunderI motsetning til Woolrich Trapper-hatten, varmes dette ikke ørene, men det er designen. Denne lue-og-skjerf tandem er veldig nyttig, men ikke dyrt i det hele tatt. Ditt kjæledyr ville se sjarmerende og elegant ut i dette grå og blå ensemblet, og det er selvfølgelig en uimotståelig bonus.

Fordeler:
  • Lue og skjerf sett
  • Utstyrt med ørehull
  • Flettede stropper lar deg knytte hatten på så løs eller tett som du ønsker
ULEMPER:
  • Bare tilgjengelig i en størrelse, og skjerf passer bare til en hund med nakke omkrets på 14 & # 8243; eller mindre
  • Holder ikke ører dekket og varmt

Mest nyttige Amazon-kundeanmeldelse (Full Amazon Review): & # 8220; å være en liten, det er stort. Skjerfet er altfor bredt for en chihuahua nakke. Det er mer som et teppe enn et skjerf for henne. Dette må legges til beskrivelsen for å hindre de med små hunder fra& # 8230;& # 8220;

3Fully Strikk Winter Hat Scarf Set

Fullt strikket vinterhatt skjerf settDe Fullt Strikk Winter Hat Scarf er spesielt designet for småhunder, valper og katter og kan bæres daglig i vintermånedene for å holde dem varme og skjegg. Settet inneholder en strikket beanie og skjerf i middels størrelse som er en perfekt passform for kjæledyr som veier 6-16.5 pounds begge elementene er i blendende rød farge og er laget av premium ull. Bortsett fra å holde kjæledyret ditt varmt, er disse apparelene også gode for show, fester, fotografier og som gave til venner. Til slutt, de er en bris å sette på og ta av, og rengjøring er ikke noe problem, fordi de er maskinvaskbare.

  • Winter Dog Hat vurderinger: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Som middee lue og skjerf, disse beste vinterhatter for hunder et par strikket lue og skjerf. De Fullt strikket vinterhatt skjerf sett er veldig slitesterk og virkelig fantastisk i rødt. Du kan forestille deg hvor spektakulær den dype røde fargen går mot all-white vinterbakgrunn. Det har ingen øreoppvarmingsfunksjon, men dette bør være perfekt for fluffy-eared hunder. Faktisk skjønte vi at den er designet for de typer hunder, for eksempel den i produktbildet.

beste vinterhatter for hunderNår det er sagt, vennligst gå over produktets størrelsesalternativer slik at du får den rette passformen for hundene dine og katter. Det er bare to størrelser tilgjengelig, skjønt, og medium er den største.

Fordeler:
  • Lue og skjerf sett
  • Spesielt designet for små raser
  • Laget av Premium Wool
  • Binende stropper lar deg sikre hatten så løs eller tett som du ønsker
  • Kan vaskes i maskin
ULEMPER:
  • Bare to størrelser er tilgjengelige; laget for små raser som veier 6-16.5 pund
  • Noen anmeldere legger merke til at størrelsen går liten, så vær presis når du måler for disse beste vinterhatter for hunder

Mest nyttige Amazon-kundeanmeldelse (Full Amazon Review): Jeg har en liten maltesisk valp som veier 6 lbs. Jeg kjøpte en størrelse liten, hennes normale størrelse, og var veldig skuffet da det endelig kom. Det var så lite at det bare kunne& # 8230;& # 8220;

4Lanyars klassiske varme strikkehatter tilbehør

Lanyars Classic Warm Knit Hats-tilbehørHer er en annen vinterhatt for å hjelpe ditt lille kjæledyr til å føle seg varmt om vinteren og ser dapper på samme tid. Dette er Lanyar`s Klassisk varm strikkehue og den er laget av mykt akrylmateriale. Dette har en god strekk til den, noe som forbedrer passformen. Den har en åpen øre design og myke justerbare flettede ender. Disse flettede endene kan stå løs eller bundet til å holde panseret på plass. Bryllupene til hatten ser tube-ut som synes å gi det en bedre passform. Den fuzzy pom-pom på midten toppen fullfører vinter elfin utseende.

  • Winter Dog Hat vurderinger: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Vi finner materialet til disse beste vinterhatter for hunder litt for tynn for å gi tilstrekkelig varme i Frigid Weathers. Når hatten er strukket, for eksempel hva som skjer når du legger den på en stor hunds hode, åpner strikkesømmene bredere, slik at luften går gjennom. De Lanyar Classic Warm Knit Hats Tilbehør er laget for små hunder, så mens det kan strekke seg for å tillate større hunder å bære den, anbefaler vi ikke det.

beste vinterhatter for hunderSamlet sett vil du finne dette elementet som fungerer bra for størrelsen spesifisert og på steder hvor vinteren er mildere. Det er også veldig fint og attraktivt. Det bør ikke være noe problem å rengjøre det fordi det er maskinvaskbart. På den annen side er dette så lett å håndvask, som vi anbefaler, for å gjøre det vare lenger.

Fordeler:
  • Laget av mykt akrylmateriale
  • Designet for hunder med hodet omkrets på mindre enn 8.2 & # 8243;
  • Flettede stropper lar deg knytte hatten på så løs eller tett som du ønsker
ULEMPER:
  • Open øre design holder ikke ører varme
  • Tynn materiale gir ikke tilstrekkelig varme når det er veldig kaldt
  • Bare egnet for små hunder
  • Kun håndvask

Mest nyttige Amazon-kundeanmeldelse (Full Amazon Review): Min tante min hund, en beagle, så bedårende i denne lue!! Det passer til hodet og ørene perfekt. Hun hadde den på julaften og neste dag da hun gikk utenfor& # 8230;& # 8220;

5Dogo "Aviator" Hat for hunder

Dogo Dogo Design`s "Aviator" Hat tar på seg en gammeldags aviator utseende. Det har noen semblance i kutt og design til Woolrich Trapper Hat, minus øreflappene. Den kommer med et fint par beskyttelsesbriller for å fullføre det retro-aviatoren utseendet. Produktet bruker 100% polyester med faux shearling trimming rundt kantene. Haken stroppene er brede nok til å avverge frysende vind og felle varme. Velcro stropper brukes til å sikre hatten på hodet.

  • Winter Dog Hat vurderinger: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Du vil finne disse beste vinterhatter for hunder å være en stor hit i fester, julemøter, kjæledyrsutstillinger eller bilde-ops. Bortsett fra det kule utseendet, er denne hatten veldig nyttig for å holde hunden varm, siden materialet er ganske tykt. I motsetning til de strikkede hatene, vil det ikke være noe mellom-stinggap, så varme oppbevaring med Dogo & # 8220; Aviator & # 8221; Hatt for hunder er mye bedre.

Disse beste vinterhatter for hunder må være håndvasket og flatt tørket for ikke å skade de delikate trimningene og beskyttelsesbriller. For denne stilen har større hunder en bedre sjanse siden den tilbys i fem størrelser, inkludert en XL.

Fordeler:
  • Laget av 100% polyester med faux shearling trimming
  • Bred hake stropper gir ekstra varme og velcro for å sikre hatten til hodet
  • Tilgjengelig i 5 størrelser, inkludert en XL
ULEMPER:
  • Håndvask og flatt bare

Mest nyttige Amazon-kundeanmeldelse (Full Amazon Review + Photo): Søt på min 6 kg Chihuahua. Passe akkurat& # 8230;& # 8220;

6Gimilife Air Man Design Dog Vinterjakke med lue

Gimilife Air Man Design Dog Vinterjakke med lueDette er ikke bare en av de beste vinterhatterene for hunder, men en hel dress! Gimilife`s Airman-inspirert vinterjakke har fur-brim hette med vanntett ytre materiale og bomullspolstret interiør. Denne samme konstruksjonen ble gjentatt gjennom plagget, som dekker hunden fra hodet til bena. Polstring er laget av mykt bomullsstoff, som har overlegen varmebeholdningskvalitet. På baksiden av drakten er fire beleilig plassert ekte lommer for lagring av hundemidler og andre effekter. Snap-on-knappene gjør donning og tar av av drakten raskt og enkelt.

  • Winter Dog Hat vurderinger: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Du får en frakk og hette til prisen på en med disse beste vinterhatter for hunder. Det kan ikke bli bedre enn det! Materialene og utførelsen som brukes til Gimilife Air Man Design Dog Vinterjakke med lue er ganske bra, og vi kan ikke nekte at drakten er en ekte skjønnhet til side fra det faktum at det gir total beskyttelse mot vinterkulden.

beste vinterhatter for hunderSnap-on-knappene er en godsend spesielt for hårete kjæledyr - pels vil ikke bli fanget lenger av glidelåsen eller velcro stripen. Dette burde gjøre et veldig godt valg; Dessverre er det bare tilgjengelig i små størrelser. Selv en mini-Pinscher ville kreve en XL-størrelse for dette produktet. Likevel vil denne gimilife dressen og hetten definitivt være fantastisk for riktig hundestørrelse.

Fordeler:
  • Full vinterjakke med festet hette
  • Vanntett ytre materiale
  • Bomull polstret interiør
  • Utstyrt med 4 lommer
  • Snap-on-knappene gjør å ta disse beste vinterhatter for hunder på og av veldig enkelt
 ULEMPER:
  • Kun tilgjengelig i størrelser for små raser
  • Noen kjøpere var ikke fornøyd med kvaliteten på dette produktet, og la merke til at sømene rippet lett

Mest nyttige Amazon-kundeanmeldelse (Full Amazon Review + Photos): Denne lille kappen er kjempebra! Først noen som kjøper dette, bør forstå at det er laget for små hunder. Jeg kjøpte en XL for min lille mini-pin som bare veier ca 12 kg etter å ha lest andre& # 8230;& # 8220;


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp 6 beste vinterhatter for hunder