25 Måter å være en ansvarlig hund eier

Å være en ansvarlig hund eier er ikke bare noe at du skylder hunden din, det er noe du skylder til allmennheten. Dette betyr ikke bare grooming og fôring av hunden din, og mange andre ansvarsområder bør faktureres i. Så hvis du ønsker å være en bedre, mer ansvarlig hund eier for din pooch som andre eiere ville beundre, her er 25 beste måter du kan gjøre det.

Hva er en ansvarlig hund eier?

Som noen som reddet, fostret og adopterte mange hunder over flere tiår, var målet mitt alltid å være så godt av en eier til kjæledyrene mine som kjæledyrene mine ville være for meg. Så når jeg snakker om å være en ansvarlig hundeier, er det om å oppfylle din forpliktelse som hundens menneskelige omsorgsperson til å ta vare på dem og være ansvarlig for deres handlinger.

Det er mange måter du kan gjøre dette på som en hund forelder. For eksempel, undervisning din hund Hvilke typer oppførsel er akseptable, holder hunden din nåværende på vaksinasjoner, eller holder puppen din muzzled hvis du vet at det er fare for at de kan bite noen.

Å være en ansvarlig hund eier betyr også å forstå at hunden din er en refleksjon av andre hunder og hundelskere. Dette betyr at det ikke alltid handler om direkte å gi hunden din, men representerer det hundelige kjærlighetssamfunnet av kjæledyrseiere i et positivt lys.

Les også: Ny valp sjekkliste - 15 ting du må gjøre

25 måter du kan være en ansvarlig hund eier

Ansvarlig hund eier - 25 måter å være en

1. Hold hunden din oppdatert på vaksinasjoner og helsekontroll

Vaksinasjoner og helsekontroller er viktige for hundens helse. Og mens noen hund vaksiner Kan ikke være avgjørende, kjernevaksinasjoner holder hunden din (og andre dyr og mennesker) beskyttet mot forebyggbare sykdommer og vanlige helsekontroller, sørg for at eventuelle helseproblemer blir fanget så snart de begynner.

2. Sørge for hundens mest grunnleggende behov

Den beste maten du har råd til og undersøkt grundig for å være egnet for hunden din, rent ferskvann, ly, medisinsk hjelp - disse er alle de grunnleggende behovene for enhver levende vesen, og som hundens verge er din jobb å sørge for at disse tingene er tilgjengelig hele tiden, og at du forstår i det minste det grunnleggende om det hele.

3. Møt hundens følelsesmessige behov

Din hund er en sentient skapning og trives på følelsesmessige forbindelser på samme måte som vi gjør som mennesker. Det er en jobb med en ansvarlig hundseier for å sikre at dyret har den følelsesmessige næringen og følgesvennen for å være lykkelig. Dette betyr ikke bare fysiske øvelser og spilletid, men også Riktig mental stimulering For hundens hjernehelse.

4. Microchip hunden din

En mikrochip er et permanent middel for å identifisere hunden din, og det er din jobb å sørge for at hunden din har en mikrochip og at dataene på den brikken er registrert og oppdatert. På den måten hvis hunden din rømmer eller går tapt, går du bort og går savnet, eller verre - blir stjålet, de kan returneres til deg så snart som mulig.

5. Forplikte seg til et fullt treningsprogram før du bringer en hunds hjem

Før du tar med hunden din hjem, må du vite hvilken type trening du vil gi og forplikte seg til den opplæringen fullt ut. Riktig hundetrening gjør ikke bare hunden din behagelig å være rundt, men det er også et middel til kommunikasjon som hjelper hunden din til å forstå hva som forventes fra dem, og en god måte for to av dere å binde seg.

6. Groom din hund regelmessig

Grooming er ikke bare for langhårede raser. Grooming inkluderer ting annet enn å klippe hundens frakk; Det kutter også hundens negler regelmessig, renser ørene, og har deres analkjertler uttrykt når det trengs, børsting av tennene og holde øynene rene. Alle disse tingene er avgjørende for hundens helse og generelle velvære.

7. Spay eller neuter din hund

En av de viktigste aspektene ved å være en ansvarlig hund eier er å fikse din pooch. Spaying og neutering Din hund sørger for at du ikke bidrar til kjæledyret overpopulasjonsproblemet, men det reduserer også sjansen for at hunden din vil utvikle kreft i det reproduktive systemet blant andre helsemessige fordeler.

8. Rengjør alltid etter hunden din

Ingenting gjør at hundeeiere ser verre ut enn folk som ikke henter etter hunden sin. Uansett hvor du er, hvis hunden din går på toalettet eller har en ulykke, prøv å være en ansvarlig hundeeier - det er din jobb å rydde opp etter poochen din.

9. Sosialisere hunden din godt og ofte

Sosialisering er viktig for å støpe en veloppdragen hund, men akkurat som mental stimulering er det også viktig for hundens velvære. Utsett hunden din så mye som mulig, så ofte som mulig, så tidlig som mulig, slik at de blir desensibilisert til ny stimulans. Viktigst, avslør hunden din til andre hunder, dyr, barn, fremmede og kjøretøy i et trygt og kontrollert miljø.

10. Investere i kjæledyr forsikring eller sette opp en sparekonto

Din hunds vanlige veterinære utgifter og eventuelle nødsituasjoner må gis for. For å sikre at dette skjer, bør du enten investere i en PET forsikringsplan og opprettholde den forsikringen gjennom kjæledyrets liv eller sette opp en PET-sparekonto og foreta regelmessige innskudd til den kontoen slik at du kan gi denne omsorg.

11. Aldri la hunden din være alene med noe ungt barn

Selv om hunden din er veloppdragen med barn, som en ansvarlig hundeeier, kan du aldri forlate dem alene med små barn. Små barn kan falle eller gripe på hunden din og få dem til å bite i en kne-jerkreaksjon. Det er viktig at en ansvarlig voksen er rundt til enhver tid for å hindre at denne typen situasjon skjer.

12. Aldri la hunden være uten tilsyn, selv i gården din

Du bør aldri forlate hunden din uten tilsyn når du er ute, selv om du forlater din valp i din egen inngjerdet bakgård. Hunder er dyr som trenger følgesvenn, og hvis de er alene, vil de finne en måte å oppsøke det følgesvenn som ofte betyr å bli til Escape-artister - graver under gjerder eller hopper over dem og rømmer.

1. 3. La aldri hunden din uten tilsyn med et merkelig dyr

Enten du tar med et nytt kjæledyrhjem eller har en familiehund som besøker for ferien, er det viktig at du aldri forlater hunden din alene med et merkelig dyr, hvalmen er ikke kjent med. Det er rett og slett ikke trygt å forlate to dyr alene sammen når de ikke vet hvordan de skal lese hverandre, og du vet ikke om de er kompatible eller ikke.

14. Forplikte seg til hunden din for livet

Hvis du er heldig, kan hunden din leve i tjue år, eller de kan leve for bare en håndfull år, men imidlertid lenge kjæledyrets levetid er det opp til deg å sørge for hunden din for hele livet og ikke gi opp på dem og vind opp med å bidra til kjæledyret overpopulasjonsproblemet som det mange andre uansvarlige hundeeiere der ute.

15. Housetrain hunden din

En av de største grunnene til at kjæledyrseiere gir opp sine hunder til dyrehjem, er fordi de ikke er husutdannet. Det er din jobb som en ansvarlig hundseier for å housetrain din fido fra Get-Go, slik at det gir deg begge en god start.

16. Mate hunden din et sunt kosthold

Som med folk, hva hunden din spiser direkte påvirker deres helse. Som hundens verge er det din jobb å ikke bare gi mat, men sørg også for at kostholdet er sunt og den beste kvaliteten på hundemat som du har råd til. Gjør litt forskning og finn beste maten for pengene som vil fungere for budsjettet ditt.

17. Hold hunden oppdatert på vanlige forebyggende

I likhet med vaksiner, loppe og krysse forebyggende og hjerteormsforebyggemidler, er også nødvendige månedlige medisiner for å holde hunden din sunn. Selv om du bare kjøper en måned om gangen, må du sørge for at du holder hunden din beskyttet hele året rundt.

18. Lær å lese hunden din

Som en hund forelder kan du ikke bare forvente at hunden din skal forstå deg og ikke sette noen innsats for å forstå hunden din. Lær å lese din hundens kroppsspråk og mannerismer, slik at du bedre kan gi dem.

19. Hold hunden din med en sunn vekt

En sunn vekt er like viktig for hundens helse som det er til din egen. Være heller overvektige eller undervekt er begge farlige. Tillat hunden din å få overvektig og du overtok sine ledd, hold dem undervektige og de lider underernæring. En ansvarlig hund eier ville gjøre kjent ikke bare med hva et sunt kosthold er, men hvor mye trening er nødvendig, og hva er den ideelle vekten for den hunden.

20. Pass på at hunden din har oppdaterte ID-koder til enhver tid

Hundens ID-koder er den første forsvarslinjen hvis hunden din rømmer din hage eller mangler, så sørg for at de alltid er oppdatert med din nåværende kontaktinformasjon.

21. Ikke avle din hund

Jeg kan ikke understreke nok hvor viktig det er å gjøre din del i å kontrollere PET-overbefolkningsproblemet. Dette betyr ikke bare spaying og neutering; Det betyr også ikke å avlne hunden din før du får dette gjort.

22. Adlyd lokale lover og skiltede forskrifter

Lover og forskrifter eksisterer av en grunn, og som en ansvarlig hund eier er det viktig at du tar hensyn til og overholder Hunder relaterte lover og forskrifter hele tiden begge for å holde hunden din trygg og å representere hunden-eie samfunnet i et positivt lys.

23. Kjæledyrsikker ditt hjem

Akkurat som barn, kan hunder komme i trøbbel hvis de har muligheten til å, spesielt valper. Det er din jobb å sørge for at hunden din ikke har den muligheten ved kjæledyrsikkerhet ditt hjem. Hva er Pet Proofing? Det er det samme som barn-proofing, men du kommer på det fra en hunds øyelinje i stedet for et barns.

24. Gjør din hunds del av familien

Jeg har allerede nevnt at hunder er sosiale dyr, og for å være fornøyd med å være inkludert i familienheten. Dette betyr at hunden din sover innendørs med familien din, inkludert dem i familie tid sammen, og bringer familien sammen når du går på tur. Ikke fremmedgjøre hunden fra resten av familien eller omvendt.

25. Å være en ansvarlig hund eier betyr noen ganger å la gå

Topp 25 måter å være en ansvarlig hund eierEn av de vanskeligste delene av å være en hundeier er når dagen kommer å si farvel. De fleste hundforeldre håper at hunden deres vil passere fredelig i søvn, men dessverre er dette ikke ofte tilfelle, og det betyr at det må ta beslutningen om å gi slipp på.

En ansvarlig hund eier vil gå inn i kjæledyr foreldre og vite at dette kan godt være tilfelle, men de går inn med øynene åpne og begår likevel. Pass på at du går inn med øynene dine åpne og vet at en dag din valp kan måtte Kryss Rainbow Bridge.

Det er mye mer å være en ansvarlig hund eier enn de tjuefem tipsene jeg har klart å dekke over, men når alt kommer ned til det, er en ansvarlig hund eier mindre om de gjør og ikke og mer om sunn fornuft og sann kjærlighet.

Les neste: 11 VIKTIG FØRSTE TID HUND EIERE TIPS FOR FREMTORT ADONTERS

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 25 Måter å være en ansvarlig hund eier