Studie: din aktive hund trenger et spesialisert kosthold

Eiere av svært aktive, arbeidende hunder trenger et spesielt kosthold for kjæledyret deres for å støtte kroppen under trening. Forskere fant at mange arbeidsraser ikke mottar tilstrekkelig mengde ernæring fra & # 8220; Regular & # 8221; Pet Food Oppskrifter.

Gym Ratter og Bodybuilders har alle spesielle måltider planlagt ut for deres vanlige treningsøkter. Å spise rett støtter kroppen din og gir deg muligheten til å trene trygt og fortsette å bygge muskler. Så hvorfor burde ikke hundene ha en lignende måltidsplan før kraftig trening, jobb eller treningsrutine?

Under trening produserer organer "frie radikaler", som forårsaker skade på et cellulært nivå. Forskere ved University of Illinois fant at hunder produserer disse frie radikaler under trening på samme måte som mennesker gjør, og i deres nye 2018 studie De observerte hvordan forskjellige typer arbeidshunder, spesielt jaktkanner, kan være i fare for skade hvis ikke matet det rette dietten som inneholder visse antioksidanter, spesielt taurin og Vitamin E.

Forskningen var hovedsakelig fokusert på pistol hunder, men alle eksepsjonelt aktive hunder bør spise et støttende kosthold for å mate sine behov. Enten de jakter, besøker, konkurrerer, eller bare kjører stier med sine eiere hver dag, bør aktive hunder ha rikelig med antioksidanter og tilstrekkelig mengde protein og fett i kostholdet, forskere hevder nå.

LES DETTE: Den vitenskapsbaserte veiledningen for fôring av atletiske hunder

Farene ved frie radikaler

Vi kan konkludere med at atletiske hunder kan ha nytte av tilskudd av vitamin E og Taurin for å minimere oksidasjon og vedlikeholde taurinstatus.& # 8221;

Frie radikaler oksyderte celler, en prosess som ligner på hvordan rustformer på metall. Antioksidanter er kjemikalier som sakte eller stopper prosessen med oksidasjon i kroppen. Vitaminer og mineraler som sink, taurin, lutein og vitamin C og E er alle antioksidanter som finnes i mindre mengder i vanlig hundemat, men forskning tyder på at konsentrasjonen kanskje ikke er høy nok til aktive hunder.

Som hunder trening i overskudd, bygger flere og flere frie radikaler i kroppen, og uten riktig mengde antioksidanter vil de frie radikaler forårsake cellulær skade. Mengden trening og antall antioksidanter i en hunds diett bør være et likeverdig forhold. Hvis ikke, kan disse frie radikaler begynne å bygge opp og til slutt Selv forårsaker kreft.

Forskning på jakthunder

I løpet av en jaktsesong begynte forskerne å teste på en gruppe foxhounds som gikk på jakt med handlers. Hundene gikk på jaktekspedisjoner fra to til fem timer. Forskerne betraktet det "ustrukturert utholdenhetsøvelse" fordi hundene ikke kjører hele tiden.

De matet halvparten av gruppen en vanlig diett, og den andre halvdelen fikk mat med ekstra antioksidanter. Ved å sammenligne blodprøver fra før starten av studien og gjennom hele studien, fant forskerne at hundene på det høye antioksidant dietten hadde mindre oksidasjon etter trening. De oppdaget også at de viktigste kosttilskuddene for aktive hunder er vitamin E og Taurin.

Hva kan du mate din aktive hund?

Hva kan du mate din aktive hundMange hundsikker menneskelig mat er rike på antioksidanter, og hunden din vil elske den ekstra behandlingen i maten hans. Bønner som pinto og nyrebønner er høye i folat; Bær som bringebær og jordbær har ulike antioksidanter, med blåbær å være en av de ultimate godbitene for hunder; Organ kjøtt er ekstremt rik på ernæring, og muskel kjøtt som mørkt kylling kjøtt er høyt i taurin, som også øker hundens hjertehelse og muskelvekst.

Vær imidlertid sikker på å snakke med veterinæren din før du legger til noe nytt for din Pups mat. Ikke bare kunne legge til en haug med nye matvarer gi hunden din en opprørt mage, men for mange antioksidanter i menneskelige dietter har blitt funnet å forårsake skade og potensielt selv Øk kreftcelleveksten. Det er vanskelig å si hvordan en overbelastning av antioksidanter kan påvirke hunder, da det er minimal forskning rundt det, men det er bedre å være trygt enn beklager.

Hvis hundens treningsnivå er over gjennomsnittet, og du tror han kan dra nytte av flere antioksidanter, snakk med veterinæren din om hva du trygt kan legge til kostholdet hans. Det kan virke som en unødvendig forandring, men du kan ende opp med å øke kvaliteten og mengden av hundens liv. Det er ingen skade i å prøve å holde din beste furry venn sunn.

Les neste: Topp 10 Best Performance Dog Foods for Arbeid og Athletic Dogs

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Studie: din aktive hund trenger et spesialisert kosthold