10 Beste hunderaser for anfallsvarsel

Border Collie i en hage

SEIZURE-ALERT DOGS ER Service dyr trent til å advare eieren om utbruddet av et anfall. Mens det ikke er helt kjent hvordan hundene er i stand til å forutsi et anfall, antas det at de kan oppdage en endring i duft fra eieren. Disse hundene er opplært til å pote, whine, eller bark på eieren eller engasjere seg i atferd som pacing eller sirkel før anfallet. Den advarselen tillater eieren å forberede seg ved å finne et trygt sted for å hindre en anfallsrelatert skade. Det er også en annen type tjenestehund, en beslag-responshund, som utfører ulike oppgaver etter et anfall, inkludert å stå ved siden av eieren for å bryte ned høsten eller hente en varslingsenhet eller medisinering.

Her er 10 hunderaser som ofte brukes som SEIZURE-ALERT hunder.

Tips

SIZURE-ALERT HUNDER Bruk ofte spesielle vester eller seler for å identifisere dem som trente servicedyr. Hvis du ser en i offentligheten, husk at det fungerer. Spør alltid før du nærmer seg eller petter hunden.

Rase egenskaper

Hunden raser (og blander som inkluderer disse raser) som gjør de beste SIZURE-ALERT-hundene pleier å være vennlige og i tråd med sine eiere. De må også være sikre og sosialt nok til å følge sine eiere på ulike offentlige steder. I tillegg bør disse hundene ha en sterk arbeidsetikk og må være svært trygt.

01 av 10

Tyske hyrder brukes ofte som servicedyr. Disse sterke, intelligente hundene er selvsikker, modige og stabile, og de har lenge vært ansett som en av de fineste allsidige arbeidene. Tyske hyrder er i stand til å fokusere godt for å fullføre en rekke kommandoer. Fremfor alt er disse hundene sterkt lojale mot og i tråd med deres mennesker.

Raseoversikt

Høyde: 22 til 26 tommer

Vekt: 60 til 100 pounds

Fysiske egenskaper: Grov, middels lengde dobbeltjakke - kommer i de fleste farger, inkludert svart og tan, svart og krem, svart og rødt, svart og sølv, solid svart, grå og sabel

  • 02 av 10

    En annen intelligent rase, Golden Retriever er en pålitelig, lojal hund som er lett å trene. Disse hengivne hundene vil ikke ha noe mer i livet enn å behage eieren sin. Og de har blitt go-to service dyr på grunn av deres evne til å tilpasse seg nye situasjoner, så vel som deres milde, følsomme natur.

    Raseoversikt

    Høyde: 23 til 24 inches (mann) - 21.5 til 22.5 tommer (kvinne)

    Vekt: 65 til 75 pounds (mann) - 55 til 65 pounds (kvinne)

    Fysiske egenskaper: Middelslengde dobbeltbelegg - fargeområder fra lys til mørkt gullmedium til stor statur

  • 03 av 10

    Samoyed er en ekstremt smart og sosial hund med en sterk arbeidsetikk. Koblet "smilende sledehunder," Samoyed ble oppdrettet for å fullføre anstrengende jobber i verdens kaldeste steder. Men disse smidige hundene har også en instinktuell kjøretur til å oversette det arbeidet ethikk til å tjene som en pålitelig følgesvenn for de som er i nød, inkludert å bli trent som en beslagsvarslingshund.

    Raseoversikt

    Høyde: 21 til 23.5 inches (mann) - 19 til 21 tommer (kvinne)

    Vekt: 45 til 60 pounds (mann) - 35 til 50 pounds (kvinne)

    Fysiske egenskaper: Tykk underlag under en myk, myk, rett ytre belegg-primært lys hvit, selv om noen er mer krem ​​eller kjeks (ekstremt lysebrun)

  • 04 av 10

    En utrolig intelligent workaholic, Border Collie har en tilsynelatende endeløs mengde energi og regnes som en av de mest smidige og robuste av alle hunderaser. Disse hundene er veldig motiverte og trenbare, og de er ikke glade med mindre de har en jobb å gjøre. Det er de presise egenskapene som gjør dem til en slik uønsket beslagsvarselhund.

    Raseoversikt

    Høyde: 18 til 22 tommer

    Vekt: 28 til 48 pounds

    Fysiske egenskaper: Grov eller jevn mediumlengde dobbeltjakke med en grov ytre jakke og en myk underlag - kan være en solid farge, bicolor, tricolor, meste eller sabel

    Fortsett til 5 av 10 nedenfor.
  • 05 av 10

    Den irske setteren er en jevnt herdet sportshund som er utrolig vennlig og utadvendt. De gjør det bra i det offentlige og er gode med fremmede. Disse hundene er også kjent for å være ivrige etter å tilfredsstille sine mennesker, og de reagerer godt på tålmodig, positiv trening. Følgelig kan de utvikle seg til pålitelige SEIZURE-ALERT hunder.

    Raseoversikt

    Høyde: 25 til 27 tommer

    Vekt: 60 til 70 pounds

    Fysiske egenskaper: Middelslengde Coat-Feathering på ører, bryst, ben og hale-lang snout-muskuløs bygg

  • 06 av 10

    Den svært intelligente og trenbare pudelen rekrutteres ofte som en tjenestehund. Selv om denne rasen har utviklet en stereotype for å være bortskjemt eller dainty, er Poodles faktisk ganske atletiske og kan utføre et bredt utvalg av oppgaver. Disse smidige, grasiøse hundene er folk-orienterte og har en tendens til å være veldig klar over sine eiere.

    Raseoversikt

    Høyde: Standard: Over 15 inches-miniatyr: 10 til 15 inches-leketøy: 10 tommer og under

    Vekt: Standard: 45 til 70 pounds-miniatyr: 15 til 18 pounds-leketøy: 5 til 9 pounds

    Fysiske egenskaper: Krøllete, tette enkeltbelegg - kan være en av mange solide farger, inkludert, men ikke begrenset til hvit, svart, grå, brun og aprikos

  • 07 av 10

    Labrador Retrievers er ofte sett i ulike tjenester dyre roller, inkludert som SEIZure-Alert Dogs. Disse hundene er kjent for sin intelligens, trenbarhet og godt temperament. De er ganske i tråd med sine eiere og gode med fremmede i offentligheten. Og de har styrken til å hjelpe til med å støtte en person under en medisinsk begivenhet.

    Raseoversikt

    Høyde: 22.5 til 24.5 inches (mann) - 21.5 til 23.5 tommer (kvinne)

    Vekt: 65 til 80 pounds (mann) - 55 til 70 pounds (kvinne)

    Fysiske egenskaper: Muskuløs, kvadratisk bygningskort, tett dobbeltbelegg - kommer i svart, sjokolade eller gul

  • 08 av 10

    Som irske settere har engelsk settere også en tendens til å gjøre jevnt tempererte, milde og kjærlige følgesvenner. De er vanligvis tilpassbare til mange forskjellige typer situasjoner, og de gjør det bra rundt fremmede. I tillegg er de ivrige etter å behage og utmerke seg med positiv trening. Og de liker å holde seg nær menneskene, som er et ideelt trekk for et servicedyr.

    Raseoversikt

    Høyde: 25 til 27 tommer (mann) - 23 til 25 tommer (kvinne)

    Vekt: 65 til 80 pounds (mann) - 45 til 55 pounds (kvinne)

    Fysiske egenskaper: Flat, silkeaktig, middels lengde enkeltbelegg - Feathering på ørene, brystet, bena og halen

    Fortsett til 9 av 10 nedenfor.
  • 09 av 10

    Gordon settere er vanligvis litt større enn irsk eller engelsk settere, men de har lignende personligheter. Disse hundene er kjent for å være ubetinget lojale følgesvenner. De er hengiven, milde og veldig familieorienterte. Pluss, de nyter en aktiv livsstil. Og de reagerer godt på belønningsbasert opplæring, noe som gjør dem ideelle til å trene som tjenestedyr.

    Raseoversikt

    Høyde: 24 til 27 tommer (mann) - 23 til 26 tommer (kvinne)

    Vekt: 55 til 80 pounds (mann) - 45 til 70 pounds (kvinne)

    Fysiske egenskaper: Skinnende, rett eller bølget enkelt belegg - Lengre fjær kan finnes på ørene, brystet, bena og hale-svart og brunfarge i fargen

  • 10 av 10

    En Goldendoodle er en hybridhund-en blanding av en gylden retriever og en puddel - som i utgangspunktet ble avlet for å være en guidehund. Som deres puddel og gylne slektninger, disse hundene er veldig smarte, atletiske, vennlige og lojale. De pleier å være ekstremt hengiven og sosial, inkludert med barn, andre kjæledyr, og til og med fremmede. Og de er svært trygge.

    Raseoversikt

    Høyde: 13 til 26 tommer

    Vekt: 45 til 100 pounds, men kan veie så lite som 15 til 30 pounds

    Fysiske egenskaper: Shaggy og ofte krøllete belegg-varierende farger, inkludert gull, krem, rød, svart, brun, hvit, grå eller en kombinasjon

  • 8 typer servicevogner og hva de gjør
    Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » 10 Beste hunderaser for anfallsvarsel