Topp 10 langhårede hunderaser

langhårede hunderaser

Langhårede hunderaser er bare perfekte! De kommer i et vakkert utvalg av størrelser som gjør dem ideelle for hvert hjem. Langhårede raser er gode for de som har rikelig med tid til å bruke på kjæledyrhunden, børsting av håret, knytte det opp og ta dem for alle skjønnhetsritualene som involverer å se etter deres pels.

De langhårede rasene er absolutt verdt all den innsatsen, tross alt, de er iboende søte og milde og vil returnere din kjærlighet helhjertet.

Her er de ti ti langhårede hundrasene i verden som vi har oppført. De er alle verdt et blikk:

Komondor

Komondor

Med sitt unike utseende, er de bare langt fra alle andre raser i vår liste. De er AN Utmerket følgesvenn for familier eller de som fortsatt ser etter følgesvenn. Den beste delen, hvis du er litt lat til å ta hunden din ut for å gå, er komondors bare for deg. De trenger minimal trening og gå som deres favorittaktivitet er å holde seg til eierne, se på TV, og ha en kos. Men de trenger litt av trening, også, fra tid til annen.

Ser tilbake på deres historie, de var i utgangspunktet en herding hund fra Ungarn. Gi dem noen få sauer, og de vil runde dem opp for deg. Ikke bare det, de er Fantastiske vakthunder På grunn av deres overbeskyttende natur. Deres pels gir dem kamuflasje mot sauer som de lett kunne avværge ulver og andre rovdyr fra gårdene de ble satt på.

Hvis du er ute etter en langvarslet langhåret rase, vil KOMONDOR ikke skuffe deg. De er eksepsjonelt lett å gå og gjette hva? Selv om de er langhåret, trenger deres strøk fremdeles ikke å bli børstet regelmessig. An sporadisk bade ville være tilstrekkelig til å lindre ham fra smuss og lukt som han hadde bodd med en stund. Overraskende, deres frakk kan vekten opptil 15 pounds slik at noen ekstra smuss kan få dem til å føle seg veldig ubehagelige. Likevel er denne poochen like omsorgsfull og hengiven som noen annen hund.

Relatert innlegg: Beste Dog Shedding Pensel

Den afghanske hunden

Afghansk hund

Øyeblikket du ser en afghansk hund, vil du bli imponert over hvordan deres kongelige ser og lange silkehår kan være engasjerende så mye av din oppmerksomhet. De er intelligente, uavhengige, gode og beskyttende hunder. Du kan være ute på jobb hele dagen, og din afghanske hund vil nyte sin tid alene; separasjonsangst er ikke deres ting.

Deres strøk spenner vanligvis fra nyanser av svart, krem ​​eller rustfarger. Vær oppmerksom på at hvis du planlegger å petting på dem, må du være forberedt på å gjøre dem til Vanlige turer og treningsøkter. De er utrolig aktive i naturen og veldig fort når det gjelder å løpe. Se når de kjører rundt i fullle pels, kan håret komme inn i munnen.

Deres frakk er det ikke; La oss ikke glemme å rose deres milde natur og humor! Igjen, når det gjelder å ha en familie kjæledyr, liker den afghanske hunden å være rundt en familie. Snakker til en afghansk hund forelder, er de fornøyd med at de var i stand til å finne et slikt kjæledyr for deres hjem.

Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier

De Yorkshire Terrier er ikke så ukjent for oss. De er spesielt en av de vakreste rette og lange kappen søte lille ballen i fluff. Yorkies kan se små ut, de er modige i naturen. Faktisk er de fremragende vakthund, full av energi og har demeanor av mer betydelig statur.

Deres pels er vanligvis blond og brun, men noen kan også ha svart og hvitt pels. Det er best å holde dem innendørs med noen av deres favoritt hund leker det ville holde dem ute av trøbbel.

Relatert innlegg: Hunden hårbuer

Deres lange silkehår ser bra ut på hele kroppen. Og tror du ikke de ser så unike ut av andre raser av hunder? Ja det gjør de! Den gode delen om Yorkies er at de trenger svært mindre trening. Alt du trenger å gjøre er å børste og groom deres pels regelmessig for å få kappen sin. Som foreldre, trenger du aldri å bekymre deg for om Yorkie din nyter din bedrift eller ikke fordi de kanskje ikke uttrykker det, men de elsker å være med deg.

Relatert innlegg: Beste hundemat for Yorkies

Havanese

Havanese

EN Havanese er et utmerket tillegg til familien din. De gjør noe miljø rundt dem muntert med sin lekne og vennlige personlighet. Disse små ballene i energi kjærlighet blir gått rundt i nabolaget av sine eiere, noe som gjør sine egne venner.

Historisk var de kjæledyr til cubanske familier på 19th århundre og forblir å være populære valg som kjæledyr. Deres søte ansikt med brune øyne gir dem et vell av karakter fra deres utseende. Havanese trenger mye omsorg og kjærlighet til deres lange frakk. De ønsker for foreldrenes kjærlighet og kjærlighet på grunn av hvilken de kan lide av forferdelig separasjonsangst hvis du forlater dem alene for lenge.

Og vi ville ikke si at du ikke vil lide av separasjonsangst også. Kan du leve for lenge bort fra din furry Havanese? Faktisk ville svaret være et nei! Deres vedlikehold er ingenting i forhold til kjærligheten og bryr seg de vil gi deg gjennom hele foreldrene dine.

Pomeranianen

Pomeranian

Det er ingen tvil om hvor vakker en langhåret Pomeranian kan være. Deres fluffete jakke gjør dem til et øye candy for den som ser dem. Ideell for de som ønsker å dyre en hund i et lite område fordi de er så små. Men den gode delen er, de er glade for å tilbringe tid på egen hånd. Du trenger ikke å bekymre deg for å forlate dem når som helst på dagen.

Selvfølgelig er de utrolige følgesvenner. Når du går for et eventyr, ta din pommy sammen med deg, og de vil elske å utforske hver bit med deg. I tillegg vil de holde deg underholdt gjennom hele din opplevelse; Åh, hvilke herlige minner å lage!

Relatert innlegg: Beste hundemat for Pomeranians

Grunnen til at Pommies er ekstra fluffy er at de er dobbeltbelagte. Dette betyr at de må prepareres med jevne mellomrom for å holde pelsen å få tangles. Mange Pommy-eiere ser denne groomingtiden som en bindingstid med hunden sin.

Maltesisk

maltesisk

Denne søte lille valpen vil sjarmere bokstavelig talt noen som kommer sin vei med sin vennlige og kjærlige natur. EN Maltesisk vil aldri bli lei av foreldrenes selskap. Faktisk vil de følge foreldrene sine i hele huset deres, se og gå på hver eneste gang. Derfor vil en maltesisk være en ideell følgesvenn for de som kjemper ensomhet.

De lange hvite hårene trenger mye omsorg og grooming, men nevnte vi at det ikke tar for lenge bare for å pusse hårene sine. Det er fordi de er de minste langhårede raser du noensinne kommer over. Og stol på oss når vi sier at de elsker å pusse på håret - for dem ville det bety å tilbringe tid med deres favoritt menneske.

De gjør bizarrely flotte vakthund, til tross for å være så liten. Trene dem vil ikke være et problem som de lærer kommandoene veldig raskt. De er veldig beskyttende for sine foreldre og er kjent for å være fryktløse når det gjelder å få eieren ut av noen problemer. Når en person eier en maltesisk, vil de aldri se på en annen rase igjen!

Relatert innlegg: Beste hundemat for maltesisk

Bernese Mountain Dog

Bernese Mountain Dog

Hvis du noen gang har sett en svart og hvit shaggy-belagt hund med et lite snev av brune markeringer på ansiktet, vet at de kalles Bernese Mountain Dog. Disse pooches er enorme, og foreldrene deres trenger rikelig med plass for å imøtekomme sine gigantiske rammer.

De er slags høy vedlikeholdskanaler. De må pusses minst to ganger om dagen for å unngå å ha noen tangles på kappen deres. Dessverre kan de bli fanget med hudinfeksjoner hvis deres pels ikke blir tatt vare på riktig. Vi kan ikke uttrykke hvor heldig du er hvis du er en eier til denne milde rasen. Med sin naturlige natur blir groomingtiden en perfekt bondingstid mellom dem og deres foreldre.

Akkurat som alle andre hunder, elsker de å holde seg aktiv og vil aldri gå tom for aktiviteter. I motsetning til andre raser, vil Berner ikke plage sine eiere for trening eller oppmerksomhet. Selv om deres vedlikeholdskostnader kan være litt for høy, gitt at deres tykke frakk, men er gode følgesvenner og sjarmerende å være rundt.

Den skjeggede collien

skjegg collie

De skjeggede collies, som har oppdrettet i Skottland som en herdinghund, er ekstremt lyst og oppmerksom på hva foreldrene har å si. At "hvorfor de antas å være en familie favoritt for de som allerede har hatt dem. Familier på jakt etter langhårede hunder, de skjeggede collies kan være et utmerket alternativ for deg.

Relatert innlegg: Beste herding ball for hunder

Deres pels bringer så mye sjarm som de er litt busket i kontrast til de elegante som ser langhårede hundene. Deres tykke hår gjør det litt vanskelig for dem å groom, som forresten, er en vanlig ting for dem. En daglig børste fungerer fantastisk for skjegget collies.

Litt følsom i naturen, disse hjørnetenatene elsker å være en del av fremtredende familier med mange familiemedlemmer som de pleier å lide av separasjonsangst. Kobling av høy energi med separasjonsangst kan føre til destruktiv oppførsel. Alt de vil ha, er å rulle rundt plenen din mesteparten av tiden og tatt ut for turer nå og da.

De må trent fra en tidlig alder ellers, de kan vise seg å være sta. Ikke å glemme at de er en av de mest intelligente raser der ute. Deres evne til å overholde foreldrenes kommandoer gjør dem til en utmerket følgesvenn.

Shih Tzu

shih tzu

Disse små buntene av glede stammer fra Kina og dermed avledet dette eksotiske navnet. Hvis vi oversetter ordet Shih tzu, det betyr lite løve; og det reflekterer sikkert deres personlighet. De er veldig godt natured, hovedsakelig når rundt deres pakke leder eller foreldre, men kan noen ganger være litt sta.

Med en Shih tzu Å være rundt, vil du aldri føle deg ensom. De er viet til foreldrene sine. Dette bringer tilbake til deres avlshistorie, hvormed de var hovedsakelig avlet for å være følgesvenner til mennesker og ingen annen intensjon i tankene.

Shih Tzu foreldre tar dem vanligvis for månedlig grooming til Pet salonger Som vedlikehold er mer enn bare en vanlig børste. Men noen foretrekker å ta vare på deres kjæledyrhund av seg selv, for å tilbringe litt ekstra tid med dem. Vel, det er ikke en dårlig ide, men la oss fortelle deg det grooming En shih tzu av deg selv er ikke alles kopp te.

Vi tror ikke at noen noen gang kan motstå veien en Shih Tzu sjarm på sin egen kjærlige måte. Selv de som er glad i store raser, vil bli triummet av denne lille fluffen.

Relatert innlegg: Beste hundemat for Shih Tzu

Lhasa apso

Lhasa apso

Lhasa Apso og dens quirky utseende er ikke alles smak. Deres lange pels er den neste silkeste og mykeste tingen etter bomull. Til din overraskelse ble de i utgangspunktet avlet i Tibet, hvor de var vakthund på de buddhistiske klostrene. De var gode kandidater som vakthunds på grunn av deres forstand lukt og er utrolig intelligent. Uavhengighet kommer som et tillegg til deres personlighet.

Og unødvendig å si, deres strøk trenger definitivt mye oppmerksomhet. Deres strøk er de tykkeste blant alle hundene raser i verden som krever konstant børsting. Den største ulempen med deres lange pels er at den blir sittende fast med lukt veldig raskt og kan trenge hyppig bading. Selvfølgelig er det ikke noe kompromiss å pusse ned deres pels.

Selv om vi har nevnt at de er quirky i naturen, kan de også være sta og ondskapsfullt også. For å sikre at de ikke er mischievous for lenge, må treningen starte fra valpeskap.

Bunnlinjen

Hvis du er en fan av langhårede hunderaser, må du ha hatt glede av å lese dette blogginnlegget. Og vi forstår din besettelse! Langhårede hunder er så kjekk at du bare ikke kan ta øynene av dem. Hvis du planlegger å få en, gå videre! Vi lover at du ikke vil angre på avgjørelsen. Gi oss beskjed, hvilken rase du elsket mest fra vår liste i kommentarene nedenfor!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp 10 langhårede hunderaser