Anmeldelse: dogit design fresh & clear drinking fountain for store hunder

Hydrering er viktig for en hunds Samlet helse og velvære. Ikke føl deg dårlig hvis du har glemt å fylle kjæledyrs bolle en eller to ganger - vi har alle gjort det. I stedet gjør noe for å hindre at det skjer igjen. Automatiske hund vann fontener, som Dogit Design Fresh & Clear Drinking Fountain, kan holde en stor kapasitet på vann og holde det fra å bli stillestående.

Denne fontenen ble spesielt designet for store rasehunder. Det sitter opp av bakken, så høyere hunder trenger ikke å bøye seg så langt for å få en drink. Jeg var interessert i å prøve det med min Labrador Retriever.

Ikke bare har det en unik design, det er noen andre funksjoner som trakk meg til dette hund vann fontenen:

  • stor kapasitet
  • rensing filter
  • overkommelig pris

Mens jeg var fascinert, var jeg også bekymret for at dette ikke ville være et godt valg for vår beagle-blanding og katter. Jeg var virkelig ute etter en vannfontene som ville imøtekomme alle våre kjæledyr. Likevel, jeg ønsket å prøve det og se hva hunden designet frisk og klar drikkefontenen måtte tilby.

Flere videoer: Beste Dog Supplies Anmeldelser

Dogit Design Fresh & Clear Drinking Fountain Review

Dogit Design Fresh & Clear Drinking Fountain

Hvis du har en ekstra stor hund eller flere store raser, kommer du til å trenge en fontene som kan holde mye vann. For eiere i denne situasjonen, vil jeg definitivt anbefale hunden design fersk og klar drikking fontenen!

Den har en helpende 355 gram, som er ca 2.77 gallons!

Jeg la merke til Unik design av dette denne kjæledyrfontenen. Den sitter på en sokkel som øker vanntilgangen på ca 14 inches av bakken. Jeg elsker denne funksjonen, fordi det er lettere for høye hunder og spesielt gunstig for hjørnetenner med leddgikt og andre felles problemer, som ligner på Raised Dog Food Bowls.

Denne hunden vannfontenen er også utstyrt med en utskiftbart vannfilter, Men som du vil se i min video gjennomgang ovenfor, er det ikke så lett å rengjøre som det virker. Hunden Design Fresh & Clear Drinking Fountain har mange forskjellige stykker, som ikke bare gjør det vanskeligere å rengjøre, det er også mer vanskelig å fylle med vann.

Dogit Design Fresh & Clear Drinking FountainFor å sette vannet i: Du må ta vannet i basen av basen, skru den opp og ned, åpne ventilen og fyll den deretter med vann. Det er ikke så enkelt som andre modeller med en åpen bolle som du bare kan hælde vann inn i.

Når det gjelder rengjøring, må du ta alle brikkene fra hverandre for å sikre at du fjerner alt rusk og bakterier. Det tar meg ca 20 minutter å rengjøre denne vannfontenen, men det må bare gjøres om en gang i uken.

Hunden Design Fresh & Clear Drinking Fountain har også en liten motor, noe som betyr at det krever at elektrisitet kjører. Denne fontenen gjør en god jobb med å lufte vannet, men det er vanskelig å ta på reise. Du kan ikke bruke dem mens du er på farten, og du vil ikke kunne ta denne fontenen med deg mens du camping eller eventyr hvor det ikke er strøm.

Du kan kjøpe hunden frisk og klar drikkefontene for store hunder for ca $ 58 på Amazon. Dette er veldig rimelig for en fontene av denne kvaliteten, som virkelig imponerte meg. Lignende produkter selger for et mye høyere prispunkt.

Jeg forventet denne fontenen å bli laget med billigere kvalitetsmaterialer, men jeg var overrasket over å se at det er veldig godt laget. Jeg forventer at det vil vare i mange år.

Les neste: Vannforgiftning hos hunder - Forebygging og behandlinger

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Anmeldelse: dogit design fresh & clear drinking fountain for store hunder