Topp # 25: debunking 8 common homemade dog food diet myths

Vi publiserer mange hjemmelagde hundematoppskrifter og guider, videoer, artikler relatert til hjemmelaget hundematdiett her på topphunden tips, og med en god grunn - matlaging for hundene dine er generelt en god ide når du gjør det riktig. Imidlertid er det mye feilinformasjon og myter om denne dietten som flyter rundt interwebs.

I denne podcast-episoden bestemte jeg meg for å gå alene og takle noen av de vanligste mytene om hjemmelaget hundematdiett. Hvis du har sett noen av mine hund mat oppskrift videoer, Du vet hva og hvor ofte jeg koker for hundene mine. Dette betyr at jeg også må gjøre massevis av forskning om dette emnet, og etter mange år med å lære om hjemmelaget hundematdieter, føler jeg at det er på tide å legge ut noen av de viktigste fakta jeg har samlet.

Lytt til episoden i videoen ovenfor og finn det fulle podcast transkripsjonen nedenfor. For mer, besøk denne episodenes innlegg på den offisielle TEORI OF DYR nettside.

Debunking 8 hjemmelaget hund mat diett mytene
(rå podcast transkripsjon)

Debunking 8 Common Homemade Dog Food Diet Myths

Mange av disse tingene deles og går forbi av kjæledyrseiere. Det er noe vi tror fordi det er sagt av så mange kjæledyrseiere at det må være sant. Men jeg kommer faktisk til å debunk disse mytene for deg, slik at du kan utdanne deg selv, og selvfølgelig slutte å passere sammen falsk informasjon. Jeg tror som et fellesskap av kjæledyr foreldre får vi mye av vår informasjon fra hverandre. Vi får det fra andre erfarne hundeeiere, katteiere, vi stiller spørsmål om folk som vi vet har vært langvarige kjæledyrseiere. Så hvis vi alle går forbi blandet informasjon, får vi ikke den rette informasjonen som vi trenger å ta vare på våre kjæledyr fullt ut.

Nå uten videre ado, la oss snakke om noen av disse vanligste mytene nå. Jeg har en liste over åtte av de vanligste mytene om hjemmelaget mat som jeg hører hele tiden.

JegHvis du lyttet til showet mitt i forrige uke, vet du at jeg spiser hundene mine en hjemmelaget diett.

Jeg får spørsmål hele tiden fra andre kjæledyrseiere, folk som skriver inn på nettstedet som stiller spørsmål om hjemmelagde dietter, noen av oppskriftene som vi deler der, og noen av spørsmålene handler om meg og mine hunder spesielt og hvorfor jeg velger å Fôr hjemmelaget mat. Og det er det jeg snakket om forrige uke, var alle de fordelene for ikke bare kjæledyrene dine, men deg selv med fôring hjemmelaget mat.

Da, etter at jeg forteller dem om hvorfor jeg spiser hjemmelaget, så får jeg alle disse spørsmålene, og de spør ting som de har hørt gjennom grapevine av andre kjæledyrseiere og fra kjæledyrindustrien og ting som det. Og de er ikke alle sanne.

Myter # 1 og # 2: Matlaging er dyrere og tidkrevende

Så det første jeg hører hele tiden, de to øverste tingene og jeg slags berørt i disse forrige uken, var at fôring hjemmelaget mat er dyrere enn kommersielle dietter, og det er også mer tidkrevende.

Først av alt, den tidkrevende tingen. Ja, det er sant at det er mer, åpenbart mer tidkrevende enn å fôre et kommersielt kosthold. Hvis du bare dumper kibble i en bolle som bare tar deg noen sekunder, men å forberede et hjemmelaget måltid tar litt lengre tid.

Jeg hører også fra mange mennesker at de tror at det tar timer å forberede mat, at du spiser timer hver uke matlaging for hunden din. Fordi de tenker på det som matlaging for familien din, hvor det tar deg en halv time å lage frokost, kanskje 20 minutter å lage lunsj, og en annen en halv time, 45 minutter å lage mat middag. Og nå må du også lage mat for kjæledyret ditt på toppen av det.

Det er ikke nødvendigvis tilfelle. Det kan sikkert være hvis du vil lage et måltid om gangen for hunden din, men hva mange mennesker ikke skjønner er at du kan lage hundematoppskrifter i store mengder, og så kan du fryse de fleste av dem og du kan Kjøl dem for, mesteparten av tiden, det er fem til syv dager for kjøling, og du kan fryse hundemat i to til tre måneder.

Så i hovedsak, hvis du & # 8212; La oss si at du skulle fryse hundematen din, og du skulle fryse den for en tre måneders periode & # 8212; Du kan i hovedsak på en ettermiddag gjøre nok hundemat til å mate hunden din i tre måneder. Fryse det, og da må du bare lage mat en gang hver tredje måned. Så du må tilbringe en ettermiddag som gjør hundemat fire ganger i året. Så den tidkrevende delen, ja, det er mer tidkrevende enn et kommersielt kosthold, men nei, det er ikke som tidkrevende som mange mennesker tror.

Og den andre tingen med det som er veldig bra, og dette er bare tips for noen som gjør hjemmelaget eller tenker på å fôre hjemmelaget, hva jeg gjør er at jeg gjør det i bulk, hundematen, og deretter Jeg fryser det, men jeg fryser det i individuelle porsjonerte beholdere. Så hver dag vet jeg at jeg skal mate begge hundene mine. Vi har to hunder, et sjokoladelaboratorium og en beagle, og jeg deler større deler for sjokoladelaboratoriet, åpenbart og mindre porsjoner for Beagle.

Jeg vet at jeg skal mate dem hver om morgenen og om natten, så jeg tar ut to porsjoner for sjokoladelaboratoriet og to porsjoner for Beagle hver kveld, hver kveld før jeg går i seng og så har de tid til å tine over natten. Om morgenen er frokost klar. Jeg holder middag i kjøleskapet, og det er helt uren og klar til å gå. Jeg bare mikrobølgeovn det i ca 30 sekunder å varme opp litt og det er klar til middag. Da, det er en del av min sengetid rutine, er å gå til fryseren og komme seg ut i morgens hundemat.

Så faktisk vet du den tidkrevende delen igjen - det er mer tidkrevende & # 8212; Men hvis du gjør det, og du planlegger det, er det faktisk veldig enkelt og kan være like enkelt som å mate et kommersielt kosthold, i den forstand at alt du trenger å gjøre er å ta det ut av fryseren, la den tine over natten, og du kan bare mate den til hunden din om morgenen. Du trenger ikke å lage måltider hver dag.

Og hånd i hånd med det er utgiften. Jeg hører så mange folk sier, jeg har ikke råd til å mate hjemmelaget hundemat, & # 8221; , Oh, jeg mate ikke hjemmelaget fordi det er så mye dyrere.& # 8221; Hvis du fôrer, forhåpentligvis en veldig sunn, toppkvalitets kommersiell hundemat, vil det faktisk være enten billigere eller ikke dyrere for deg å mate hjemmelaget. Pricier hundemat er bedre kvalitet. Og selvfølgelig må vi mate våre hunder basert på vårt budsjett og hva vi kan håndtere. Men de pricier matene er vanligvis dyrere enn hjemmelaget.

Hvis du gjør det riktig og igjen, planlegg hva du skal gjøre for hunden din, kan du bruke frukt og grønnsaker som er i sesong. Som vil kutte kostnadene. Du kan kjøpe i bulk, spesielt proteinkilder - å kjøpe hamburger og kylling i bulk i stedet for å kjøpe den i en pakke her og der når du lager mat, som hjelper. Du kan kjøpe fra større butikker, som Costco. Det er ting som ris og pasta som du kanskje legger inn i hunden din. Du kan også kjøpe de i bulk og spare penger der.

Så det er mange måter å kutte hjørner på og faktisk lage hjemmelaget hundemat til et svært rimelig alternativ på ethvert budsjett. Så det er noe som slags uoppnåter meg når jeg hører folk sier det, det er en misforståelse som virkelig skuffer meg fordi jeg tror det holder mange mennesker tilbake fra matlaging hjemmelaget. Og det trenger ikke å være fordi det er absolutt ikke sant.

Les også: 20 fordeler og ulemper med hjemmelagde hundematoppskrifter

Myte # 3: Hjemmelaget hundemat og råfôring er de samme

Så de er mine topp to. Men jeg hører også mange andre. Noen av disse & # 8212; rå. Når folk tror hjemmelaget hundemat, forbinder de det noen ganger med rå mat dietten. Rådogen mat dietter har kommet rundt for å være ganske populære i de siste par årene. Og jeg hører alltid folk sier, enten rå er det absolutte beste alternativet for våre kjæledyr eller rå er det absolutte verre alternativet for våre kjæledyr. Det er heller ikke sant. Det er ikke det beste, og det er ikke verre. Det er helt skilt fra en hjemmelaget hundemat diett.

Selvfølgelig er rå mat en hjemmelaget hundemat diett. Men når du bruker begrepet hjemmelaget hundemat, snakker det ikke til rå mat. Det er faktisk å snakke med hjemmelaget hundemat som er tilberedt. Du lager ingrediensene, proteinkildene, grønnsakene, ting som det.

Så, først og fremst, rå og hjemmelaget hundemat er ikke synonymt; de er ikke en og samme, og andre av alt bare generaliseringen som rå mat er enten det beste eller det verste. Jeg liker heller ikke, og jeg hater det som er spredt rundt av kjæledyrforeldre. Vanligvis folkene som sier at det er det beste, er de menneskene som mate det. Og det kan være det beste alternativet for noen hunder.

Imidlertid må det gjøres riktig, og det må gjøres på en trygg måte fordi hvis det ikke er gjort på riktig måte og på en trygg måte, kan den gjøre hunden din ekstremt syk. Så si at det er det beste er veldig misvisende og igjen på den annen side som sier at det er det verste, er det ekstremt villedende også. Det er ikke nødvendigvis det verste for hunden din. Kan det gjøre hunden din syk? Absolutt, men hvis du gjør det på den riktige måten, og du gjør det den sunne måten, og du er veldig forsiktig med ingrediensene og hvordan du håndterer ingrediensene, kan det faktisk være et veldig sunt, gunstig kosthold for hunder.

Så å høre folk slags bruk hjemmelaget hundemat og rå hundemat i samme sammenheng og bytte dem er litt opprørende for meg, og selvfølgelig bare gjør den generaliseringen at rå mat er absolutt beste eller absolutt verste igjen, ikke sant.

Myte nr. 4: Det er den enkleste måten å møte hundens ernæringsmessige krav

Noen av de andre som stikker ut til meg. Jeg hører folk sier at bruk av sunne ingredienser vil til slutt bare møte alle hundens ernæringsmessige behov. Hvis du lager hjemmelaget mat, bruker du høykvalitets proteiner, du bruker organiske naturlige ingredienser, du legger ikke til noen fyllstoffer eller kunstige konserveringsmidler eller smaksstoffer som kommersielle hundematvarer har. Så du bruker alle disse sunne ingrediensene og selvfølgelig er det en av de beste fordelene med en hjemmelaget hund diett.

Jeg hører folk som sier at hvis jeg mate disse sunne ingrediensene, kommer det automatisk til å møte hundens ernæringsmessige behov til slutt. Hvis jeg veksler de forskjellige proteinkildene, og jeg veksler fruktene og grønnsakene som jeg bruker, vil det møte alle hans behov til slutt. Det er absolutt ikke sant. Hunder trenger visse & # 8212; Akkurat som mennesker & # 8212; visse ernæringsmessige elementer i kostholdet hver dag. De trenger en viss mengde protein, vitaminer, mineraler, visse mengder karbohydrater og fett, ting som det.

Så, forskjellen mellom mennesker og hunder & # 8212; Åpenbart er alle av oss mennesker bygget annerledes, noen er større, noen er mindre. Vi har alle forskjellige metabolismer, vi har alle forskjellige helsemessige forhold og ting som det, men vi har en gjennomsnittlig grunnlag for kaloriene som et gjennomsnittlig menneske burde ha i løpet av dagen, og det svinger litt, men vi ser alle våre Ernæringsmessige retningslinjer for maten vår er basert på dette gjennomsnittet.

Hunder har ikke gjennomsnittlig. Det er små raser, medium raser, store, ekstra store raser. Det er hunder med helsemessige forhold. Det er hunder som er overvektige, undervektige. Det er hunder med forhold som de trenger ekstra protein. For eksempel, arbeider hunder: de bygger muskler hele tiden, de trenger mer protein enn din tradisjonelle hus hund, så bruk av sunne ingredienser kommer ikke til å få deg der du trenger å være.

Du må jobbe med en veterinær eller noen opplært i hunden ernæring for å hjelpe deg, og de vil ta alle de variablene i betraktning med hunden din. De vil ta hensyn til sin vekt, hans alder, hans aktivitetsnivå, hans rase, hans størrelse, alle disse tingene, og han vil hjelpe deg med å avgjøre hvor mange kalorier, hvor mange karbohydrater, hvor mange fett, alt dette, hvordan mange næringsstoffer hunden din trenger og mengden av disse næringsstoffene som hunden din kommer til å trenge hver dag, og de vil hjelpe deg å kunne trene en diett som skal møte hans eksakte behov.

Den andre vanskelige tingen om hunder & # 8212; Og dette er det samme i mennesker også & # 8212; er at deres ernæringsmessige behov varierer over tid. Valper trenger mye forskjellige næringsstoffer enn eldre hunder. Voksne hunder som har høy energi eller moderat energinivå, trenger forskjellige næringsstoffer enn en voksen hund som lever en stillesittende livsstil.

Så dette er grunnen til at det er veldig viktig at du jobber med noen som er opplært i hundens ernæring som kan hjelpe deg med å finne en diett som kommer til å møte alle disse behovene. Deretter kan du begynne å bygge oppskrifter og skape oppskrifter, finne dem på nettet, som vil møte disse behovene i løpet av hver dag.

I SLEKT: Hjemmelaget hundemat vs kommersielle merker: Hva er bedre for hunder?

Myte # 5: Multivitaminer vil fikse alt

En annen myte som jeg hører mye, er at å legge til et multivitamin kommer til å fylle noen av disse ernæringsmessige hullene. Så når jeg forteller folk at alle de sunne ingrediensene som ikke egentlig er sanne. Hunder trenger forskjellige mengder forskjellige næringsstoffer, og det kommer ikke alltid til å møte alle næringsbehovene. De svarer veldig raskt på meg & # 8212; Ja, det er derfor jeg kaster inn et multivitamin hver dag. Min veterinær anbefalte dette multi-vitaminpulveret, dette multivitamin supplementet og jeg legger til det hver dag og så vil det fylle ut noen av hullene.& # 8221; Igjen, ikke nødvendigvis.

Du er avhengig av oppskriften i maten som du fôrer hunden din. Det kommer til å være næringsstoffer i maten og legge til et multivitamin for det, a) kan ikke legge til alle næringsstoffene som han trenger, og det kan fortsatt legge noen hull der, og b) la oss ta for eksempel kalsium. Kalsium er en flott en. Du spiser en hundemat og du legger til rå bein og eggskjell, ting som det i hunden din. Så hunden din får litt kalsium, så kaster du i et multi-vitamin på toppen av det, og hunden din blir enda mer kalsium. Så hver dag får han mer kalsium enn hans kroppsbehov.

Kalsium toksisitet er faktisk en veldig ekte og veldig skummelt ting i hunder, så ved å mate et multi-vitamin, og du tenker på deg selv, gjør jeg noe bra for hunden min, faktisk gjør du noe dårlig for hundens helse ved å gi Han for mye. Det er for mye av en god ting, og i tilfelle vitaminer og mineraler for hunder som er helt sant, og igjen ikke glem at det multi-vitamin ikke kan lukke alle hullene. Du kan fortsatt ha noen næringsstoffer som hunden din mangler. Så multi-vitaminer er ikke svaret heller.

Myte # 6: All sunn menneskelig mat er like bra for hunder

Slags langs de samme linjene jeg hører at mange sier hva som er sunt for meg, er sunn for hunden min. Så de spiser hunden sin en veldig lignende diett til det de spiser seg selv. Hvis de spiser, sier en biff og poteter og en grønnsak til middag, brokkoli, de spiser hundens biff, poteter og brokkoli også & # 8212; Hvis det er sunt for meg, kommer det sunt for hunden.

Det er ikke sant og igjen, det er hvor du kommer inn i disse ernæringsmessige hullene, du kommer til å skape disse hullene og kalsium er et annet godt eksempel. Kalsium må legges til nesten hver hjemmelaget hund diett med mindre du fôrer rå bein med jevne mellomrom.

Så det er noe som bare fôrer hunden din den tradisjonelle maten du alltid spiser deg selv og ja, det er kanskje sunt for deg og kan også være sunt for ham også, men du lager de ernæringsmessige hullene.

Så de som går hånd i hånd, multi-vitaminer og tenker at det som er sunt for deg, er sunn for hunden din, men ingen er faktisk sant.

Les også: 10 Vitenskapelige grunner Hjemmelaget hundemat er bedre enn kommersielle matvarer

Myte # 7: Hjemmelaget hundemat diett er best for alle hunder

Da hører jeg folk sier mange ganger som hjemmelaget hundemat er ideell for hvert kjæledyr. Hjemmelaget hundemat diett det kommer ofte fra folk som mate en hjemmelaget diett og de forkynner om det, og jeg er en. Hvis du lytter til podcasten min, hvis du leser artiklene mine på topphundens tips, oppfordrer jeg meg til å se på et hjemmelaget kosthold for sine hunder. Igjen snakke med veterinæren din, snakk med hundens ernæringsfysist, det er det du trenger å gjøre for å sikre at du får det riktige, hunden din blir, jeg burde si at de riktige næringsstoffene han trenger hver dag. Og det kommer sikkert til å jobbe for nesten hver hund der ute og # 8212; Du kan finne et hjemmelaget diett som skal være til nytte for dem.

Det kan imidlertid ikke være riktig for hver hund, og igjen er det her det blir så viktig å snakke med en utdannet profesjonell, noen som kan evaluere hunden din og hans ernæringsmessige behov og kan fortelle deg & # 8212; Egentlig kanskje du har en eldre hund som har noen helseproblemer, og han kan trenge et reseptbelagte diett fordi han har noen alvorlige ting som skjer som ikke kommer til å kunne bli hjulpet med en hjemmelaget hundemat diett.

Så jeg elsker å høre folk snakke om hjemmelaget mat og hvor flott det er og fordelene med det. Og jeg elsker at de prøver å utdanne andre kjæledyrseiere om det. Men jeg får litt leery når jeg hører folk sier & # 8212; & # 8220; Nå, hjemmelaget hundemat, kommer til å bli bra for hunden din. Det spiller ingen rolle, det er bra for hunder av enhver størrelse, enhver rase, enhver alder.& # 8221; Ting som det, og det er ikke i alle tilfeller. Igjen skal jeg hoppe tilbake på den såpekassen og bare minne deg om at hvis du tenker på å bytte til et hjemmelaget kosthold, husk å sjekke med veterinæren din først.

Myte # 8: karbohydrater er djevelen

Endelig er den siste myten som jeg vil debunk for deg i dag, at mange mennesker vil si & # 8212; og jeg får det mye når jeg legger opp oppskrifter på nettet for å dele med folk & # 8212; er hunder trenger ikke karbohydrater. Mens det er sant at ville hunder ikke er ute i villmarken som spiser karbohydrater hele tiden, gir faktisk komplekse karbohydrater energi, og de hjelper også med sunn fordøyelse.

Så karbohydrater i moderasjon er sunt for hunder. De hjelper fordøyelsen, mange mennesker er villedet til å tenke at hunder ikke kan fordøye karbohydrater, som ikke er sant. Karbohydrater er faktisk en stor stift for å legge til hundens mat, de gir dem ernæring og de hjelper i fordøyelsen. Så det er faktisk noe som er flott å legge til der, men du må bare gjøre det i de riktige mengdene, du kan ikke overbelaste hunden din med karbohydrater på noen måte. Noen av de sunneste karbohydrater for å legge til & # 8212; vill ris og brun ris er flotte, stivelsesholdige grønnsaker er gode, quinoa er en annen god kilde.

Så det er noen gode kilder til noen komplekse karbohydrater som virkelig kan være til nytte for hunden din. Og igjen, snakk med noen som kjenner hundens ernæring, og de vil kunne veilede deg og fortelle deg hvilke typer næringsstoffer hunden din skal trenge hver dag og hva slags ting du bør legge til kosthold. Hvis det er en grunn til at hunden din trenger et lavt karb diett eller kanskje litt mer karbohydrater, kommer de til å kunne fortelle deg det.

Forrige Podcast: Topp # 24 - Intervertebral disk sykdom hos hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp # 25: debunking 8 common homemade dog food diet myths