Topp # 39: fordeler med kommersiell rå hundemat dietter

Fôring av hunden Rå Pet Food er fortsatt et kontroversielt emne, Med noen hevder det er den sunneste måten å mate hunder på grunn av hvordan deres forfedre overlevde, og andre sa at det er et farlig alternativ på grunn av mulige bakterier og parasitter. Sannheten er sannsynlig et sted i midten. Så hva er fakta om fordelene med kommersielle rådog mat dietter, dets mulige farer og hvordan å unngå dem?

På denne podcasten hadde jeg gleden av å intervjue Mark Sapir fra Stella & Chewy`s, Et kjent kjæledyrmatmerke med et godt omdømme. Selskapet er fokusert på å gjøre rå hundemat tilgjengelig for hjørnetenner på en sunn og trygg måte. Deres dietter går gjennom streng testing for å hindre noen bakterier eller parasitter.

Mark forklarte litt mer om hvilke rå hundematvarer som virkelig tilbyr, hva er deres fordeler, og om det alltid er det rette alternativet for hunder av enhver rase, alder og størrelse. Dette viste seg for å være en veldig pedagogisk podcast, som jeg anbefaler at du lytter til hvis du er interessert i å mate ditt kjæledyr kommersielle rå kjæledyrsmerker.

Lytt til episoden i videoen ovenfor og finn det fulle podcast transkripsjonen nedenfor. For mer, besøk denne episodenes innlegg på den offisielle TEORI OF DYR nettside.

Fordeler med kommersiell rå hundemat dietter
(podcast transkripsjon)

Fordeler med kommersiell rå hundemat dietter

Rå dietten er et veldig kontroversielt tema i kjæledyrindustrien akkurat nå. Noen kjæledyrseiere føler at våre kjæledyrs forfedre spiste en rå diett, og at det er best å mate våre domesticated dyr den samme typen mat. På den annen side er det folk som tror at rå mat kan være et hus for bakterier og noen veldig farlige parasitter som kan gjøre våre kjæledyr syk.

Så hvilken side av gjerdet skal du være på? Er rå mat trygt? Er det skadelig for våre hunder? Er det sunt? Skal det gi kjæledyret ditt all ernæringen de trenger?

I dag var jeg i stand til å snakke med Mark Sapir, og han er den viktigste markedsføringsoffiseren på Stella & Chewy`s. Stella & Chewy`s er et selskap, hvis du har gjort noen undersøkelser på emnet råmat, har du sikkert hørt dette navnet før. De fokuserer på å lage sunn og sikker kommersiell rå mat for våre kjæledyr. Mark var i stand til å fortelle meg mer om kostholdet, dets fordeler og ulemper, fordelene med å kjøpe en kommersiell rå diett i stedet for å lage din egen hjemme. Og vi snakket også litt om selskapets nyeste produkter som er veldig pent og nyskapende. Det er faktisk en kibble, men det er blitt rullet i selskapets rå matblanding. Så det er en kibble som fortsatt tilbyr fordelene med rå, noe som jeg tror jeg skal pikere interessen til mange kjæledyrseiere.

Så uten videre ado, dette er hva Mark måtte si & # 8212;

Intervju med Mark Sapir

merke: Du vet, vi lanserte denne virksomheten for nesten 15 år siden og vår grunnlegger, Marie Moody, hadde to hunder som var Stella og Chewy`s. De er ikke mytiske figurer; de er ekte hunder som hadde reelle utfordringer med ernæring. For femten år siden, egentlig, eksisterte kommersialiserte rå dietter ikke. Marie gikk til veterinæren og begynte å lære om ernæring og dietter. Internett eksisterte egentlig ikke. Hun leser bøker og snakket med veterinærer og ernæringseksperter.

Det ble klart for henne at hundene hennes ville trives på en diett som var mest lik hvilke hunder spiste i naturen; Ikke nødvendigvis produsert mat som det eksisterte den dagen, men en rå diett. Og sikkert nok, hun begynte å mate hun hundene en rå diett og # 8212; fersk kjøtt og organer & # 8212; og hundene hennes begynte å trives. Det ble veldig klart for henne at ernæringsmessige forhold.

Som et kjæledyrforeldre som elsker hundene sine, ble det veldig klart at det var en mulighet til å hjelpe kjæledyrforeldre, fordi ingen var kommersielt å lage en rå kjæledyrsdiett tilgjengelig. Og hun startet i sitt eget kjøkken og sin egen leilighet i Brooklyn på den tiden, gikk til slakteren og få kjøtt og lage denne dietten og deretter dør til dør i Manhattan, taxi med taxi, utvikle på den tiden det som var en frossen bedrift og ta det til butikker og bygge virksomheten, dør-for-døren.

Og ikke overraskende begynte det å ta av, fordi kjæledyrforeldre vil ha det beste for dyrene sine, og de så en meningsfylt forskjell i form av vitalitet, når det gjelder smakbarhet, når det gjelder ytelse. Det ble større og større og større, og det ble så stort at hun trengte å komme tilbake til Wisconsin hvor hun vokste opp og begynte å lage maten. Det er da hun skapte vårt første kjøkken, og nå er vi på vårt fjerde kjøkken som etterspørselen har økt, og virksomheten har utviklet seg.

Vi har gått fra frossen til å legge til en frysetørket komponent, som er for mange kjæledyrforeldre mer praktisk og hylle-stabile og krever ikke forberedelsen eller lagringen. Vi har lagt til en Meal Mixer som gjør at kjæledyrets foreldre evnen til å introdusere noen rå i bollen og ikke nødvendigvis å mate råvarer utelukkende. Så mer nylig har vi lansert en bakt kibble med et råbelegg og et element av rå.

Og det er slags vår utvikling av virksomheten. Vi tror virkelig på kraften til en rå diett. For meg, som et kjæledyrforelder, gir det en flott løsning for mange mennesker. Jeg mener om hunden din er finicky, det er en flott løsning. Hvis hunden din har visse kjæledyrsfølsomheter til ingredienser, en god løsning, fordi det langt langt flertallet av våre dietter er ekte begrenset ingrediens dietter, og de er ett protein, og det er det. Våre dietter er høye og rike på omegas. Det er flott for hud og frakk. Våre dietter er høye i glukosamin kondroitin naturlig på grunn av beinet i dem.

Så det gir virkelig en flott løsning for mange kjæledyrforeldre, og vi ser flere og flere kjæledyr foreldre blir mer interessert og kunnskapsrik om hva som er i deres kjæledyrsmat. Og som de har fått mer flittig, mer bevisst, de graviterer mot løsninger som våre som er mer uberørte løsninger for dyrene sine.

Samantha: Absolutt. Og jeg vet, du vet, mye & # 8230; Du snakket litt om ernæringsmessige utfordringer, og de som synes å bli stadig mer sett i mange kjæledyr.

Så en av de store tingene jeg alltid hører fra folk om rå mat dietten, er den store forskjellen mellom rå og tradisjonelle kommersielle dietter som inkluderer noen fyllstoffer, kunstige ingredienser, noen ingredienser som ikke er så sunne for våre kjæledyr. Og den rå dietten, samtidig som folk tenker at det er noen sunnere aspekter i det også, det er mange mennesker som bekymrer seg for den rå diett og forurensning av mat og ting som det. Kan du snakke om det?

merke: Ja, jeg vil gjerne snakke på både ingrediensene og maten. Jeg er enig med deg på ingredienser, mener jeg, virkeligheten er hver eneste av våre dietter i grunnlaget, er 90-95% kjøtt, organer og bein. Så i hovedsak utenfor vitaminer og mineraler og noen grønnsaker, får du 95% kjøtt, organer og bein, og ingrediensene er stolt satt på etiketten, sourcing vi er stolte av & # 8212; Alle disse kommer fra et USDA-inspisert anlegg. Ingen av dette er 4d kjøtt, det kan ikke være 4d kjøtt.

Det er kjøtt, organer og bein, så jeg tror ingrediensene betyr noe og den vakre tingen om en rå diett er 90-95% kjøtt, organer og bein, og det for meg, som et kjæledyr foreldre, gir meg mye av tillit til det jeg fôrer.

Separat tror jeg det er mange spørsmål om sikkerheten til rå mat, og det burde være fordi kjæledyr foreldre vil vite hva de fôrer sine hunder er trygge. Og jeg vil fortelle deg når denne virksomheten opprinnelig lansert, vet du at Marie gjorde dette i sitt eget kjøkken, som sannsynligvis, ærlig, var ikke den mest sikre løsningen.

Og jeg tror at Marie raskt skjønte om to år i sin reise at det ikke var nok bare å ha god ernæring, men det trengte å komme med mattrygghet. Hun var sterkt klar over patogener, og hun visste at hun trengte å finne ut en måte å eliminere patogener til å ikke bare gi god ernæring, men til levering av matvaresikkerhet. Og Marie så overalt.

Hun visste at hun ikke skulle lage mat, fordi det åpenbart endrer verdien av maten og Marie fant HPP som ble brukt på den menneskelige siden. Det er anerkjent av FDA som en patogen-drap.

Og hun begynte å gjøre tester med HPP, og hun innså raskt at det ville tillate henne å eliminere patogener, men samtidig ikke de-naturen eller ikke devaluere ernæringsverdien eller palatabiliteten. Og på den tiden, som var en veldig kontroversiell beslutning og ikke vilt omfavnet av kjæledyrsamfunnet, gjorde en forpliktelse til HPP hvert eneste produkt, fordi hun følte, og vi fortsetter å føle at det er den sikreste måten å levere rå som eliminerer patogener, men leverer fortsatt all verdien av en rå diett.

Og i utgangspunktet var det andre konkurrenter som ikke deltok. Det virker som over tid, mer og mer og det langt flertallet av mennesker er nå hpping, fordi det er hva vi tror, ​​et nødvendig skritt for å sikre mattrygghet og for å sikre at maten vår er patogenfri og det er noe vi gjør. Jeg vet at det er folk som ikke, og det er deres vei, og jeg kan bare bekymre deg for vår virksomhet og hva vi synes er best for kjæledyrforeldre. Vi tror sterkt at det gir ekstra beskyttelse og tillater våre produkter å være patogenfrie.

Utover det, som en organisasjon, har vi en enorm mengde prosedyrer på plass for å sikre mattrygghet som starter fra alle våre innkommende ingredienser, og sørger for at de kommer fra kvalifiserte kilder som er USDA eller tilsvarende-inspisert. Når kjøttet kommer, har vi vår egen prosess for å sikre at kjøttet kommer i rent. Og faktisk, våre kjøkken vi tester stadig for patogener, miljømessig. Vi tester produktet som vi gjør det, betydelig, for å sikre at før vi slipper ut noe, holder vi det for å sikre at det er patogenfritt.

Så det er ikke bare å lene seg på HPP som det trinnet. Det er en kollektiv og helhetlig tilnærming til mattrygghet som vi er stolte av. Og det er alltid å forbedre og alltid bli bedre akkurat som enhver bedrift. Det er slik vi nærmer oss mattrygghet, og det er det vi gjør for å sikre at kjæledyrforeldre de får produktet, kan de føle seg godt om i forhold til ernæring, samt mattrygghet.

Samantha: Så det er en stor forskjell. Det første jeg tenkte på, som jeg lytter til deg, snakker, er det en så stor forskjell mellom å lage din egen rå mat hjemme. Fordi selvfølgelig, så er du ansvarlig for ingrediensene som går inn i det og måten de er forberedt på og sørger for at du følger så mange retningslinjer for matvaresikkerhet som du kan. Og jeg tror hva du sa i begynnelsen med Stella og Chewy`s matlaging det i bare et standard kjøkken, åpenbart ikke for mangel på omsorg om kjæledyret ditt. Men det er bare umulig å få det så trygt som et kommersielt rå diett kan få det når du bruker de andre teknologiene.

merke: Jeg tror det er rettferdig. Jeg foreslår ikke at folk ikke skal lage hjemmelaget mat. Jeg synes det er fantastisk at folk har lidenskap og tid og ressurser til å gjøre det. Og jeg tror mer enn sannsynlig det er helt trygt og mer enn sannsynlig, selv om det på en eller annen måte Salmonella fra telleren, fra noe annet, eller en slags miljømessig patogen kom inn der, tror jeg vi alle vet at hunder er ganske motstandsdyktige.

Så igjen, jeg vil ikke foreslå at vi er anti-folk-making-deres-mat-hjemme. Vi gir bare det vi synes er en flott løsning for de som kanskje ikke har ressurser, tid. I tillegg har vi mange skritt der inne som bør gi dem tilliten til mattrygghet, også.

Men virkeligheten er, og jeg tror at kjæledyr foreldre vet dette som lager sin egen mat, det er alltid risiko med patogener fordi de er overalt og de er rundt, og vi bør alle være klar over det. Vi er sikkert klar over det, og det er derfor vi gjør alt vi gjør for å sikre mattrygghet.

Samantha: Ja. Absolutt. jeg er enig. Og sikkert, det er kjæledyrforeldre der ute som har tid, evnen til å lage maten hjemme. Men det høres sikkert som en kommersiell rå mat diett, det er mange sikkerhetstiltak på plass som du ikke kan komme hjem, først og fremst. Og andre av alt, når jeg snakker med noen eller noen spør meg om rå mat dietten, er det nesten umiddelbart bekymringen er sikkerheten til den.

Så det høres ut som, for meg, det går kommersielt, er det en måte for kjæledyrseiere å fortsatt gi fordelene, helsemessige fordelene, av rå matdiet. Men de trenger ikke å bekymre seg for å forurense seg selv, eller deres kjæledyr hjemme, eller noe sånt i å håndtere å faktisk skape den rå maten selv.

merke: Ja. jeg er enig i det. Og jeg tror kjæledyr foreldre bør gjøre deres forskning. Det er forskjellige råleverandører som har forskjellige standarder og ulike krav. Vi er stolte av våre krav. Det er andre rå dietter som sannsynligvis har lignende forventninger og krav. Men kjæledyr foreldre, som de tar avgjørelse, bør gjøre deres forskning, og jeg er sikker på når de gjør det, vil de se hva som gjør oss unike og spesielle.

Samantha: Med fôring av et rå diett, er det visse vitaminer, mineraler som du legger til den rå maten? Eller gjør de alle & # 8230; Alt som en hund ville naturlig trenge, kommer det fra selve ingrediensene?

merke: Ja. Flott spørsmål. Vi legger til vitaminer og mineraler, og vi synes det er viktig. Og jeg vil fortelle deg & # 8212; 99% av alt som kreves, kommer naturlig. Sannsynligvis på mange nivåer, kommer alt naturlig. Men virkeligheten er når du har å gjøre med naturlige ingredienser, rett, epler og kjøtt. Et eple i dag er ikke Apple i morgen. Et stykke kjøtt i dag er ikke akkurat et stykke kjøtt i morgen. Naturligvis er det inkonsekvenser. Ikke sant?

Samantha: Selvfølgelig.

merke: Og separat, naturlig, vitaminer og mineraler bryter ned. Og vitaminer og mineraler i et eple i dag er forskjellige enn hva de er i 20 dager. Og ofte, det er i utgangspunktet produsert inn og ut. Det forandres.

Samantha: Sikker.

merke: Og vi føler oss ikke som et selskap, at det er i beste interesse for kjæledyrforeldre for ikke å legge til ekstra forsikring og legge til vitaminer og mineraler i tillegg til 100% være sikker på at hver eneste pose fra dag 1 til dag 360 er 100% levering på de AAFCO som kreves Vita-mineraler for å gi god ernæring og vitalitet.

Så vi forsettlig og med vilje til å legge til vitaminer og mineraler, og vi synes det er den mest ansvarlige tingen. Hvis vi ikke gjorde det, ville vi bokstavelig talt føles som det kreves for å teste hver eneste pose, gitt inkonsekvensene, og vi ville føle oss mindre selvsikker på dag 360 enn vi gjør nå, hvor vi vet at vi er helt 100% kompatible fra dag 1 til slutten av vår hylle syklus. Og det er derfor vi gjør det. Det er derfor menneskelige vitaminer og mineraler, på samme måte, på samme måte og hvorfor vi tok den beslutningen. Igjen, det er forskjellige selskaper der ute som har forskjellige tilnærminger. Vår tilnærming handler alltid om kjæledyr foreldre og alltid om hva vi synes er riktig for sine hunder. Og vi tror det er den rette tingen å gjøre.

Samantha: Ja. Sikkert. Jeg er enig med det også. Og er det noen hunder som, eller kjæledyr generelt, antar jeg & # 8212; Er det helsemessige forhold eller noe sånt, er det visse typer hunder som ikke skal spise en rå mat diett? Eller er det noe som er sunt for alle hunder og alle livsstadier?

merke: Jeg må være forsiktig på det. Fordi til teppe tyder på at jeg tror, ​​ville være uansvarlig. Noe som betyr at det er dietter, eller hunder, som kanskje har et bestemt problem. Kanskje det er en sykdom, og de trenger en diett som har mindre enn 8% fett, så & # 8230;

Samantha: Ikke sant. Absolutt.

merke: & # 8212; Så jeg vil ikke ha teppe si at kostholdet vårt passer for hver hund der ute. Jeg tror at hvis hunden din har et problem, må du lene deg på veterinæren mer spesifikt. Jeg kan si for 98% av hunder som ikke har en bestemt type mer problem, det er et stort kosthold. Det er god ernæring. Det er utrolig høyt i protein. Det er utrolig lite i karbohydrater. Det er stort drivstoff som hunder trives på. Og utover trives på kjærlighet, hvis du noen gang har lagt en bolle med frysetørket ned mot en bolle med kibble, er det en annen & # 8230;

Samantha: Absolutt.

merke: De fleste hunder vil spise noe. jeg forstår. Men de hundene som er fint eller ikke nivået på spenning, er forskjellig og uovertruffen. Men likevel for langt, langt flere flertallet av hunder som spiser kibble, er det en flott løsning. Jeg vil bare være forsiktig med å si det er bra for alle, fordi det er en minoritetshunder som har spesifikke problemer, og de trenger en spesifikt catered, kanskje kosthold og veterinæren, bør hjelpe dem mer på løsning.

Samantha: Ja. Absolutt. Og jeg er også enig med det, også. Men rå diett, det er trygt for valper, for eldre eldre hunder.

merke: Ja. 100%. Det er flott for & # 8230; Det er et alt livsstadiet diett. Og åpenbart, for å kunne si at det ikke bare er meg med en mening, AAFCO, har strenge retningslinjer for hva som er hensiktsmessig for alle livsstadier når det gjelder kalsium, når det gjelder natrium, når det gjelder vitamin D. Vi håndterer disse diettene for å sikre at vi er helt kompatible for alle livsstadier. Det er flott kosthold for alle livsstadier. Det er et stort kosthold for liten rase til stor rase. Og vi tror virkelig at ethvert element i rå i en hunds diett er bedre enn ingen, og det er positivt som kommer fra det. Vi har mange forskjellige måter og forskjellige tilbud som tillater kjæledyr foreldre å mate sine hunder utelukkende eller å mate det som et element.

Jeg tror, ​​akkurat nå, på vår frosne, det langt flertallet av folk som frosne, er det en stor økonomisk måte å mate råvarer. På vår frysetørkede virksomhet vil jeg si det er Split & # 8212; Halvparten av dem feed eksklusivt og sannsynligvis kjøpe våre patties, og halvparten av dem kjøper våre måltidsblandere og elsker evnen til å øke ernæring og øke palatabiliteten i hundens kibble.

Samantha: Ja. Og det er faktisk en perfekt segue, for nå vil jeg hoppe inn og slags snakk mer om Stella og Chewy`s. Og du har rørt på de mange forskjellige produktene, slik at det tillater at fleksibiliteten til Ønsker du å mate 100% rå. Og jeg vet, for mange kjæledyrseiere, det er ikke at de ikke vil mate en høy kvalitet rå diett, men det kan være et overkommelig problem. Det er bare det er for dyrt. Så du har andre alternativer for å legge til toppers og blandere og bare slags å legge til disse fordelene for din daglige kibble diett, som jeg tror er flott. En, det gjør det rimeligere, som vi alle er på et budsjett nå. Så det er en stor bekymring for mange mennesker som jeg snakker med, mange kjæledyrseiere.

Men det gjør det også enkelt for kjæledyrseiere i den frosne også. Hvis du tenker på å lage rå mat hjemme, hva medfører det? Først av alt, før du selv begynner, er det massevis av forskning og massevis av arbeid for å finne ut oppskriftene til hundens ernæringsmessige behov. Og så er det alt prep-arbeidet og ting som det. Du må gå til butikken. Du må gå til slakterbutikken. Du må få ingrediensene, og du må prep dem.

Så det er mange gode fordeler rundt med alle Stella og Chewsys linjer, som er det som stikker ut til meg, egentlig, om merkevaren. Jeg mener, det er åpenbart det høykvalitets dietten, men at du virkelig gjør det enkelt for kjæledyrseiere å plukke hva de trenger, om det er et fullt kosthold eller om det er bare litt mat topper, noe ekstra å gi hunden deres ernæringsmessige fordelene.

merke: Ja. Takk for din tilbakemelding, og jeg er enig. Jeg tror vi anerkjenner at ikke alle kan mate 100% eksklusivt rå. Det foreslår ikke at de ikke er gode kjæledyrforeldre. Det er bare virkeligheten.

Men vi har gitt mange forskjellige måter å enten mate råvarer utelukkende eller å gi flere kjæledyrforeldre en mulighet til å introdusere rå og ha et element av rå. Så vi har en frossen virksomhet, og vår frosne virksomhet er der vi startet. Fordelen med den frosne virksomheten & # 8212; Det er den mest uberørte måten å levere rå på. Det er i utgangspunktet kjøtt som er slått og hpp`d og umiddelbart frosset og pakket. Så vel som det er en mer økonomisk måte. Det er ca 35% billigere å mate en rå diett frosset enn det er frysetørket. Så for de som er oftest alle i, er frosset en fin måte å mate rå på.

Separat, anerkjenner vi at ikke alle fôrer utelukkende også; Ikke alle har kanskje tid til å la det tine og forberede seg. For meg kan jeg bruke rå, jeg legger den ut natten før, og det er ganske metodisk. Men for andre mennesker, se folk er opptatt. Det er derfor vi lanserte frysetørket. Frysetørket er hylle stabil, så det krever ikke frysing. Det krever ikke tining. Det er akkurat som vårt pantry. Du tar den inn og ut, og du spiser den. Og det er fordelen av vår frysetørkede diett.

Vi har patties som gjør god måltidsløsning. Vi gir fôringsretningslinjer, og det er en ganske enkel overgang fra kibble til frysetørket. Og det er derfor vi har vår patties virksomhet. Så separat, omtrent fire år siden, innså vi at mange forbrukere ikke fôret frysetørket utelukkende. Omtrent halvparten av dem var å legge det til kibble, som er flott. Det er en fin måte å gjøre kibble mer interessant for hunden og mer velsmakende og mer næringsrik.

Vi lanserte måltidsblandere som er litt mer praktisk å legge til rå i kibbleskålen, og det er en slags mindre form, mer kibble-esque, og lar deg blande det inn og hundene blir gal. Dessverre, kjæledyr foreldre finner at ofte hunder finner rå og plukke ut den røde først og deretter komme til kibbles. Det viser deg bare kraften til rå. Og så ender de med å legge til to scoops og tre skudd og hundene er glade, og vi er glade, fordi de blir mer rå i kostholdet.

Men måltid blandere gjør det veldig enkelt og praktisk og rimelig for kjæledyr foreldre å begynne å introdusere rå i bollen. Og den virksomheten har blitt større og større som flere og flere mennesker er nysgjerrige på rå, men kanskje ikke klar eller virkelig klar over alle fordelene for å enkelt engasjere seg og ikke endre sin oppførsel. Det ser ut til å være en slags gateway av folk i rå.

Når det er sagt, vi anerkjente år siden at det så på kibble landskapet, at vi følte det var en mulighet til å komme ut med en bedre kibble, en mindre bearbeidet kibble, en kibble med bedre ingredienser, i en kibble med et element av rå. Vi har brukt tre år med å utvikle det. Vi vet at det er mange kibbles der ute. Vi ønsket å gjøre noe som var unikt og spesielt og mer konsistent med Stella og ga Petforeldre som fôret kibble en bedre løsning og tillot dem å introdusere til vårt merke og gjøre å spise rå eller et element av rå mer praktisk.

Det er egentlig hvorfor vi lanserte kibble. Og jeg tror for oss, vil vi fortsatt fortsette på grunnlaget for å ha rå, frossen og frysetørket. Men virkeligheten er at det ikke er virkelig tilgjengelig for alle når det gjelder ressurser og kostnader. For mange er det ikke helt praktisk. Du må få kibble, og du må få den rå. For oss lanserer en stor kibble med et element av rå er en perfekt løsning for et stort antall mennesker. Og den første reaksjonen vi har fått, er utrolig positiv. Vi er glade for å ha det som et komplement til vår rå for de som fôrer kibble, men vil ha noe bedre.

Jeg tror, ​​for meg, hva gjør vår kibble spesielle og unike er en, er vi bake vår kibble. Og det langt flertallet av kibbles der ute i verden er ekstrudert. Ekstrudering ble opprettet for ca 80 år siden av store produsenter, fordi det tillot dem å gjøre mye produkt raskt og billig. Ulempen av det er det i utgangspunktet nukes kibble som et drapstrinn og mye av næringsverdien, og mye av den typen samlet verdi er ødelagt. Så prøver de å kompensere det på slutten av å legge til ting.

For oss var det veldig viktig å komme inn i Kibble for å gjøre det en mindre bearbeidet måte, i en mer, hva vi synes er næringsrik måte, og det er å bake det. Temperaturene i baking den er på maks 200 grader, og det er en langsom kokk som store kibble-spillere ikke liker fordi det er sakte og det ødelegger effektiviteten. For oss er det mindre om effektivitet, det er mer om ernæring. Det er en mer næringsrik kibble fordi det er bakt, og det er et stort poeng av forskjell, og det er mer i samsvar med vår filosofi som mindre behandlet er bedre, og det er det vi gjør.

Separat, våre ingredienser er forskjellige. Det langt flertallet av kibbles der ute, bruker ikke gressmatet biff. De bruker ikke burfri kylling. De bruker ikke organkjøtt. Vi elsker orgel kjøtt. Vi vet hvor viktig orgel kjøtt er i vår rå diett, og vi er stolt å sette den i kibble som primære ingredienser. Vi legger økologiske frukter og grønnsaker i kibble. Når du kjøper vår biff kibble, er det kalt & # 8220; gressmatet biff oppskrift, & # 8221; Fordi minst 25% av den posen er gressmatet biff. Det fjerne flertallet av kibbles er biff, pluss poteter, pluss linser fordi kollektivt de samme 25%. Vi trenger ikke å spille det spillet fordi 25% i det minste av den posen er stolt biff. Våre dietter er 70% kjøtt.

Så, disse er unikt forskjellige kibble-tilbud enn hva langt flertallet av mennesker gjør både når det gjelder prosess og ingredienser. Og da er magien på slutten der all vår kibble er belagt med vår rå.

Så, vi tar våre rå patties, vi slipper dem opp og vi belegger dem på kibble. Som for hunder, er spesiell og igjen lure dem til å tenke dette er alt rå og reaksjonen er utrolig og maten er mer velsmakende. At i tandem gjør det til det vi synes er en stor kibbble løsning.

Vi er glade for å samarbeide med nabolaget kjæledyr og gjøre det tilgjengelig. Og i utgangspunktet har reaksjonen vært veldig positiv. For de som ikke hadde råd til eller ikke var klar til å gå helt inn i rå, krever det å utdanne, det krever en oppførselskifte, det tillot dem ikke å endre atferd, men for å gi en bedre kibble og begynne å se fordelene med rå.

Samantha: Ja, og jeg vil også så, og det er ikke oppe på våre Top Dog Tips nettside ennå, men jeg mottok en pose med den nye kibble for å vurdere og å prøve med våre hunder. Så vi har et sjokolade lab som vil spise noe og alt. Og det trenger ikke engang å være mat. Men da har vi også en liten beagle-blanding, og hun er veldig spesiell. Jeg vanligvis, vanligvis, jeg mate en hjemmelaget & # 8212; Det er tilberedt, det er ikke råt & # 8212; men en hjemmelaget hundemat diett. Så hun hadde det. Vi har hatt henne siden hun var en valp, og det er ganske mye alt hun noensinne er kjent.

Så for å få henne til å prøve å spise tradisjonell, kan kommersiell kibble noen ganger være litt utfordrende. Hun er selv kresen med hundens godbiter, bare fordi hun pleide å friske, proteinkildene, de fristende luktene og ting som det du ikke får med mye kommersielt kosthold. Så hun er vanligvis, ganske, kresen når det gjelder kommersielt. Og hun gobbled Stella og Chewes rett opp.

Så jeg tror, ​​som du sa, bare det lille belegget av rå det slags triks dem til å tenke at de får denne virkelig fristende rå mat når det egentlig bare er litt belegg av rå mat og deretter er innsiden kibble.

merke: Ja. Jeg er glad for å høre det. Og jeg er sikker på at laget vil bli spent og stolt, fordi vi brukte mye tid på å sørge for at denne kibble ville mate fenomenalt godt. Åpenbart ernæring og mattrygghet er viktig for oss, men palatability er et poeng med forskjell i alt vi gjør.

Vi vet at det ikke er noe mer om et kjæledyrforeldre å se at hunden ikke spiser, og palatabiliteten er veldig viktig. Og jeg er glad for å høre hunden din likte det. Vi hører lignende tilbakemelding fra andre hunder, og det er givende. Jeg vil virkelig oppmuntre kjæledyr foreldre, selv om hundene elsker maten, bare fra et ernæringsperspektiv for å vurdere å gi det en prøve. Men også sikkert fra et palatabilitetsperspektiv, er det en meningsfylt forskjell i å låse opp "8212; Og det er flott å høre fra deg. Vi ser alltid på nye måter å låse opp ernæring og palatabilitet, og vi skal fortsette å gjøre det.

Samantha: Hvis du har andre spørsmål om rå mat dietten, enten at jeg kunne svare på deg, eller at jeg kan passere på Mark og få et svar for deg fra Stella og Chewy`s, vennligst hopp på vår nettside & # 8212; Det er teoriofpets.com. Du kan legge igjen dine spørsmål der. Du kan sende dem til meg i en lydfil. Jeg kan bruke de på fremtidige podcaster, som er veldig nyttig for andre kjæledyrseiere som har de samme spørsmålene. Mange av dere har de samme typer spørsmål. Jeg har de samme spørsmålene som deg, også. Det er et kjæledyrseier ting. Vi vil ha det beste for våre kjæledyr, så vi ender med å spørre mange lignende spørsmål. Men selvfølgelig, hvis du bare vil sende dem til det, er det et sted for det, som jeg sa på vår nettside, teorienofepets.com det kommer til meg i en e-post, og jeg vil være sikker på å komme tilbake til deg så snart som mulig.

Forrige Podcast: Pet trenerens tips om å håndtere angst hos hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp # 39: fordeler med kommersiell rå hundemat dietter