Hvordan trene hunden din for å gå av bånd

Hvordan trene hunden din for å gå av bånd

De fleste hunder elsker å løpe uten snor, men å la hunden din ha dette frihetsnivået kommer med risiko. De kunne komme inn i en farlig situasjon eller kunne forårsake en plage for andre mennesker. Deres eventyr kan lede dem langt unna deg, og de kan gå seg vill eller bli stjålet. Det er best å bare tillate hunden å trene uten snor i et lukket område. Selv da må de trent riktig. Her setter vi ut hvordan vi trener hunden din for å gå av bånd, slik at du kan trene trygt.

Grunnleggende valpetrening

Off leash trening for en valp må begynne med grunnleggende kommandoer. Dette er måten du får kontroll over valpen din - som er viktig for deres sikkerhet og for din. Du vil lære hunden din å holde deg nær deg mens de kjører gratis eller i det minste kommer tilbake til deg så snart du ringer. Dette kalles pålitelig tilbakekalling.

Det er ulike treningsmetoder for å lære din pup god oppførsel. De fleste eiere starter hundetrening ved å lære en valp å sitte og fortsette å gå på et bånd, "bli", "slipp det" og deretter jobbe mot en pålitelig tilbakekalling.

Leash lydighetstrening

For å lære hunden din, er det bedre å bruke en kortere treningsøkt, men gjenta det ofte. For å lære leashvandring, sjekk ut det brede spekteret av bånd av høy kvalitet med alle funksjonene du trenger. Hvis du har mer enn en hund, kan du investere i Multi Dog Leases for å holde alle dine pooches under kontroll. Du kan til og med lære hunden din å løpe sammen med sykkelen din med en hundesykkelbånd.

Prinsippet for alle disse er det samme. Hunden din lærer å holde øynene på deg og fokusere på hva du gjør, uansett hva distraksjonene.

Når du har lært hunden din å gå på en leiekontakt, kan du begynne å trene tilbakekalling. Du kan gjøre dette ved å bruke en lengre bånd og gradvis tillate hunden din å komme lenger unna deg. En uttrekkbar hundlese er ideell for dette stadiet av båndstrening. Bruk en kommando til å ringe hunden din til å returnere, og når hunden din reagerer, belønne dem med en velsmakende godbit.

Til slutt kan du prøve dette av båndet, men i et lukket område som hagen din eller gården. Ring hunden din og belønne dem når de kommer tilbake. Prøv å gjøre treningsøkten morsom og interessant. Din hundens kroppsspråk vil fortelle deg om de blir kjedelig!

Når du trener en hund, bør du bare bruke forsterkningstrening ved å belønne god oppførsel. En velsmakende Hunden behandler vil være den beste positive forsterkningen så langt som hunden din er bekymret. Ikke straff dårlig oppførsel fordi puppen din ikke forstår hva de har gjort feil.

Fordeler med Off Leash Training Sessions

Det kan være veldig nyttig å ha en voksen hund som kan slippe av båndet når du er i en hundepark eller et annet område. Underviser hunden din for å komme tilbake til deg, er en nyttig måte å holde dem trygge. Hvis du ikke er i stand til å bruke et bånd av en eller annen grunn, vil du fortsatt ha dem under kontroll.

Når du jogger, for eksempel, er det nyttig å få hunden din å løpe sammen med deg uten et bånd. Men hvis dette ikke er mulig, kan du bruke en Hands-Free Dog Leash som et alternativ.

Når en hund er av båndet, er de i stand til å spille på en måte som de ikke kan gjøre når de er ved din side. De elsker å leke fritt med andre hunder og å hente baller og pinner som du har kastet for dem. Disse ferdighetene er avgjørende hvis du vil at hunden din skal konkurrere i smidighetsforsøk.

Hunder som kommer til å utforske båndet, har en tendens til å utvikle mer selvtillit fordi de har mulighet til å bruke deres problemløsende ferdigheter og lære å samhandle høflig med andre hunder og mennesker. De har muligheten til å snuse og utforske hvor andre hunder har vært, og dette gir rikelig med stimulering.

Kanskje den største fordelen er at hunden din kommer til å dekke mer miles enn du gjør! Når de kjører frem og tilbake jager baller og pinner, bærer de seg ut og dekker mer avstand enn du gjør! Dette gjør at de kan brenne av rikelig med energi før du går hjem for en lur. Du kan til og med være i stand til å sitte på en parkbenk og se på at de har det gøy med sine pooch-pals.

Relatert innlegg: Hundballer og Dog Agility Tunnel

Mannen går på hunden i skogen som står bakgrunnsbelyst av den stigende solen som støtter en varm glød og lange skygger

Risikoen for utøvelse av bånd

Når du bestemmer deg for å la hunden din vandre uten snor, vil det uunngåelig være risiko. Det er viktig at du forstår hva som kan skje når en hund har dette nivået av frihet.

Breaking Leash Lover

Det første problemet er at du kan bryte loven. Noen områder har leiekontrakter som forbyr deg i å tillate hunden din å vandre uten bånd med mindre du er i en utpekt hundepark. Sjekk dette ut før du løsner poochen din på et hvilket som helst sted som bøter kan være betydelig.

Prey Drive Off Leash

Er din pooch en av rasen med en høy prey-stasjon? I så fall kan små pattedyr og andre lignende distraksjoner være et reelt problem for deg! Ekorn, kaniner og til og med katter kan vise seg å være en uimotståelig fristelse for poochen din. Som de gir jakten, kan de ende opp med en stor avstand fra deg. Terriers, Greyhounds og spaniels kan bolt fra din side når de ser en liten, rask bevegelig skapning. Imidlertid vil noen hunder også jakke joggere og til og med biler!

Hund tyveri

Hunder blir sett på som svært ønskelig (og bærbar) eiendom og dessverre øker satsene på hunden tyveri. Stamtavleaser og populære kryssaser koster mye penger. Hund tyver selge dem enten umiddelbart eller bruke kvinnelige hunder til intensivt rase. Noen eiere har selv mottatt løsepenge krav.

Aggresjon til andre hunder eller mennesker

Dessverre bruker noen hunder sin frihet til å være aggressiv mot andre hunder eller til mennesker. Dette er et problem som du må takle med en dyreadferdsekspert, og du må kanskje snakke med veterinæren din. Hvis oppførselen ikke kan løses, vil du ikke være i stand til å la hunden slå av båndet i noen offentlige områder.

Finn ut hvordan du skal Sosialisere en aggressiv hund.

Bolting i frykt

Selv de hundene som er veldig gode til å gå av båndet, kan bli veldig skremt av plutselige lyder som fyrverkeri eller torden. Dette kan føre til at de løper langt fra eieren og henter dem kan være vanskelig. Hvis din pooch er veldig nervøs, kan du bestemme at det er for risikabelt å la dem av ledelsen med mindre du er i et lukket område.

Forbereder seg på å gå av båndet

Før du lar puppen din av båndet, sørg for at de har en hundehalsbånd Med en tag som inneholder alle dine kontaktdetaljer. Du vil kanskje også få dem Microchipped I tilfelle kragen er ved et uhell fjernet.

Når hunden din er funnet, kan de tas til et veterinær eller redningssenter som har en skanner. Pass på at dine detaljer som holdes av Microchip-firmaet er oppdatert.

Du vil kanskje også like: Hund ID-koder

håndtrykk mellom kvinne og ganske valphøye fem - samarbeid mellom jentehunden

Mer om hunden utenfor båndstrening

Når du vet hvordan du trener en hund av bånd, er det ikke slutten på historien. Din hund må lære at det er verdi i dem som bor nær deg. Lær hunden din for å kontinuerlig sjekke hvor du er i stedet for at du må gå på jakt etter dem. For denne treningen kan du bruke godbiter og ros, og du vil kanskje bruke en hund trening clicker.

Når du har gjort dette i et rolig område, prøv det et sted som har mange distraksjoner.

Off Leash Dog Walking er rett og slett ikke mulig hvis hunden din ikke har blitt lært Emergency RECALL-kommandoen. Dette er et viktig skritt for å trene en hund av bånd. "Look" -kommandoen er også veldig verdifull. Når du styrer hunden din for å se på deg, bør de gjøre det, uansett hva som skjer.

Ta bort meldingen for å trene hunden din av båndet

Kjører rundt uten bånd er det gøy for hunder. Imidlertid må de trent til å holde seg nær deg eller, i det minste, for å komme tilbake så snart du ringer, uansett distraksjoner. Du kan lære din Canine Companion Voice Control fra en ung alder, omhyggelig med en matbehandling. Dette gjør ingen bånd tid sikrere for dere begge. Opplæring vil da fortsette å huske og "se" -kommandoen slik at hundens oppmerksomhet alltid er på deg og ikke på andre distraksjoner. En velsmakende godbit og rikelig med ros er alltid den beste tilnærmingen. Aldri straffe hunden din. Dette vil gjøre dem enda mindre sannsynlig å gå tilbake til deg i fremtiden.

Ikke glem at din firbenede følgesvenn må ha på seg en krage når de er ute i offentligheten - selv om de er i snor. Kraven skal inneholde en tag med dine oppdaterte kontaktdetaljer. Du kan også få dem mikro-chipped bare for å være sikker.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan trene hunden din for å gå av bånd