Hvorfor liker hunder som mage?

Hvorfor liker hundene mage?

I ethvert kjærlighetsforhold, kosing er en av de vakreste tingene som styrker obligasjonen mellom elskere. Tilkoblingen som er opprettet mellom elskere, starter med et grunnleggende kyss og styrker som forholdet vokser. På samme måte krever hunden din en intens form for kjærlighet og tilhørighet med deg. Så hvorfor hører hunder som mage gnister jeg hører deg. Når hunden ligger over og viser deg deres mage, velger de å stole på hundenes eier helt, og de bestemmer seg for å forplikte seg til et dypere forhold til deg. Men ikke alle hundene elsker å se deres mage gnidd. Derfor er det viktig å vite hva slags kjærlighet som vil gjøre hunden din drool over deg eller den typen som vil gjøre ham sint på deg. Så, hvis du er klar til å få din pooch bli forelsket i deg, les denne artikkelen.

Hunden kose på sofaen

Hvorfor liker hunder som mage gnister?

Det er flere grunner til å forklare dette fenomenet. La oss ta en titt.

  • Vitenskapelig basis

Hunder og andre dyr har en distinkt hjerne neuron, og neuron tilsvarer akselerasjonen av hårsekkene sine. Når du begynner å gni hundens mage, også slag håret - dette gir en unik slags stimulering i poochens hjerne. Denne typen hjernens stimulering er i beste fall mulig når hunden din slår håret, noe som betyr at petting, akkurat som mage gnidning, gjør hunden din veldig fornøyd.

  • Å klø på ryggen

Hunder har det vanskelig å skrape sine bellies; dermed, de er avhengige av folket rundt dem for å hjelpe dem kløe deres mage. Hunder kan skrape ansiktene sine, halsen og sannsynligvis skuldrene ved å bruke føttene sine. Imidlertid kan de ikke klø på sine bellies og som sådan, trenger menneskelig assistanse. Tenk deg hvor nydelig det føles for din kjære å skrape en del av kroppen din, kan du ikke nå. Det er en fantastisk følelse, og hunder liker det også.

  • Din hund stoler på deg

Hvis en hund sover på ryggen og viser deres mage til deg, er det en indikasjon på at hunden din helt har tillit til deg. Hundens kroppsposisjon forlater dem sårbare når du gnider deres mage, og de stoler på at du ikke skal utnytte deres svake.

  • Å styrke obligasjonen

Når du gni hundens mage, styrker den følelsesmessig binding eller forbindelse mellom deg og poochen.

Tegn på at hunden din vil ha en mage gni

Det er ikke enhver handling eller passivitet av hunden din, som er en invitasjon for deg å gni sin mage. Hunden din vil utsette sine mage til deg primært av to grunner: en etterspørsel etter mage gni og et underdanig uttrykk. Som sådan er det viktig å forstå signalet hunden din kommuniserer deg før du begynner å petting. Hunder benytter et underdanig uttrykk for å vise at de ikke vil skade deg eller du er ikke i fare. Derfor vil petting hunden din som viser underdanige uttrykk, gjøre hunden din engstelig og spent fordi hunden din blir rørt i en viss maktløs del av kroppen.

Dette er de fem tegnene som indikerer at hunden din trenger en mage gni.

  • Når hunden din viser løs kroppsfeeanor eller gjør rastløse bevegelser.
  • Når hunden din åpner munnen med tungen som stikker ut.
  • Når hunden din har squinting øyne.
  • Når hunden din har en svingende hale.
  • Når hunden din panting litt.

Kvinne kose hunden

Hvordan best gni hundens mage

En hundeier kan gi hunden sin den mest fantastiske magen gni noensinne ved å lære disse få tipsene.

  • Observere kroppsstandarden som er nevnt ovenfor for å se om hunden vil ha en gnidning på magen hans.
  • Gå ned på kne. Slapp av din kroppsstilling.
  • Begynn å gni mage.
  • Etter noen få sekunder, slutte å gni.
  • Se hundens neste reaksjon eller flytte. Hvis hunden din poter og holder seg rolig hvor han er, så er det et signal som han vil ha mer. Men hvis hunden din står opp og går bort, så er magen gnidning over.
  • Prøv å bruke en alternativ stil med petting og observere de varierte resultatene på slutten. Du vil bli forbauset over å oppdage en ny slags mage gni som hunden vil nyte mer.

Hvorfor sparker hunden hans bena mens du får en mage gni?

Du har kanskje vært vitne til at hunden kaster opp benet i luften under en hund mage gni. Vel, sparken er forårsaket av ufrivillig handling. Det er referert til som Scratch Reflex og vokser i hunden din for å bedre forsvare ham mot irriterende, spesielt på kroppen hans. En gruppe nevrale plastisitet eller veier knytter din poochs ryggmargen, og når de er slått på, gir stiene data til hundens hjerne for å kaste benet eller sparket. Denne handlingen er ufrivillig og beskytter hunden din mot skade. Din hundens ryggmargen instruerer benet til å begynne å sparke, men hjernen har det endelige orden.

Hvis han ikke liker det, ikke tvinge ham

Mens flertallet av kjæledyr nyter en nydelig mage gni, må det sies at hunden bellying gni ikke er for hver hund. Hvis du tvinger hunden din til å ligge på ryggen, kan du skape et nervøst atferdsmønster i hunden din. Du vil miste hundens tillit hvis du tvinger hunden din til å gjennomføre visse handlinger, han er ikke komfortabel med å gjøre. Så, for å begynne å gni hunden din, må du observere skiltene ovenfor for å sikre at hunden din er klar og komfortabel med mage gnidning. Hvis han ikke er klar eller interessert, ikke tvinge ham; Snarere, du gradvis vokser sin interesse for mage gnidning.

Kose en hund

Å oppsummere

Oppsummert, hvert kjæledyr nyter kjærligheten, kjærligheten og kose med sine eiere. Derfor finner du hva slags petting gjør at hunden din er avgjørende for å få dem til å nyte opplevelsen og også utdype båndet mellom dere begge. Men ikke hvert kjæledyr nyter mage gnister, og de fleste hundeeiere liker ikke å gni hundens mage heller. Noen hunder vil gå bort når du prøver å gni magen som sådan hvis du forstår din poochs kroppsstilling, vil du gi ham en mage gni som vil la ham komme til mer.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvorfor liker hunder som mage?