Slik bosetter du en hunds mage

Det er uunngåelig at hunden din vil oppleve en opprørt mage på et tidspunkt. Vanligvis er dette ikke en grunn til bekymring, og det bør løse seg selv innen en dag eller to. Lære Slik bosetter du en hunds mage vil bidra til å lindre symptomene raskere for å gjøre din venn komfortabel igjen.

Hvis hunden din viser tegn på en opprørt mage med jevne mellomrom, bør du søke råd fra din veterinær. Han kan ha en matallergi eller en underliggende medisinsk tilstand. Hvis opprøret mage er ledsaget av andre symptomer, som blod i oppkastet eller avføringen, bør du ringe din veterinær så snart som mulig.

Den sporadiske opprørt mage kan vanligvis behandles med noen enkle hjemmemedisiner. Tegn på en opprørt mage inkluderer:

  • oppkast
  • diaré
  • spiser gress
  • sløvhet
  • tap av Appetit
  • Overdreven gass
  • Gurgling lyder fra magen

Lære å bosette seg en hunds mage er ganske enkelt. Det ligner på å hjelpe et menneske med en opprørt mage. Pass på at kjæledyret ditt får mye hvile mens han er på mend. Hvis du merker mer alvorlige symptomer, må du sørge for å søke veterinærpleie.

Slik bosetter du en hunds mage

Hvordan bosette seg en hund

1. Fasting

Intermittent fasting er helt trygt for hunder så lenge det er i en kort periode. EN 2014 studie fulgte 20 hunder som ble behandlet for kreft. Det fant at faste hjalp med oppkast og diaré, og ikke utgjør noen farer.

En 12-24 time rask vil gi hundens fordøyelsessystem tid til å gjenopprette. Hvis du fortsatt ser tegn på en opprørt mage etter 24 timer, må du ringe veterinæren din. De vil gi deg veiledning om hva de skal gjøre neste.

2. Begrense vannet

Mens hunden din er fasting, sørg for tilgang til avkjølt ferskvann. Han trenger å holde seg hydrert, men ikke la ham drikke mye vann på en gang. Som oss kan for mye vann for fort før hunden din oppkast.

Du kan prøve å mate pup-isbiter hvis du ser ut til å drikke for mye vann. Dette vil holde ham hydrert mens han begrenser mengden vann han får på en gang. Hvis hunden din ikke ser ut til å drikke vann, Prøv disse tipsene å holde ham hydrert.

3. Benbuljong

Bone buljong er et veldig populært "mat" valg for de som er fasting. Det er spesielt bra for kjæledyr som går gjennom terapeutisk faste etter og under bouts av diaré eller oppkast forårsaket av mageforstyrrelser.

Når kjæledyret ditt er sulten for mer enn bare vann, men ikke er opp til solid mat ennå, er beinbuljong et godt kompromiss. Du kan Kok det selv eller kjøpe pre-made buljong. Når du kjøper, les etiketten nøye og sørg for at det ikke er krydder som løk eller hvitløk.

4. Gresskar

På grunn av sine høye nivåer av fiber, kan fôring av hunder gresskar hjelpe med alle slags fordøyelsesproblemer. Økte fibernivåer kan hjelpe med forstoppelse eller diaré. Det anbefales ofte av veterinærer og hundens ernæringseksperter som et hjemmemedisin for GI-problemer i hunder.

Fiberen i gresskar virker også som et prebiotisk, noe som betyr at det stimulerer aktiviteten og veksten av gunstige bakterier i tarmene. Det virker også for å eliminere veksten av skadelige bakterier ved å senke pH-nivåene i tarmen og gi næringsstoffene som gode bakterier trenger.

Disse enkle hjemmemedisinene kan hjelpe en hund som lider av en opprørt mage. Husk at hvis hunden din har en opprørt mage i mer enn 24 timer, er det viktig å konsultere veterinæren din. Det er usannsynlig, men det er mulig at en opprørt mage kan være et symptom på en mer alvorlig helsetilstand.

Les neste: 10 mest vanlige hundens fordøyelsesproblemer og hvordan å behandle dem

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Slik bosetter du en hunds mage