Hvorfor elsker vi hundene så mye

Hvorfor elsker vi hundene så mye

Folk overalt elsker hunder. Fra morsomme YouTube-videoer for å pette en hund på gaten, elsker nesten alle hunder. Men Hvorfor elsker vi hundene så mye? Andre kjæledyr er søte, kjærlige og intelligente. Men hunder holder et spesielt sted i våre hjerter som bare ikke kan erstattes.

Hvis du lurer på & # 8220;hvorfor elsker jeg hundene så mye?& # 8221; Vel, lurer ikke lenger fordi vi har svarene. Fra deres utseende til atferd har vi oppført alle grunnene til at folk elsker hunder. Noen er åpenbare og noen kan overraske deg, men hvorfor ikke ta en titt?

8 grunner til at mennesker elsker hundene så mye

Vi har oppsummert de beste grunnene til at vi alle elsker hundene så mye:

De bryr seg om

Hunder er så søte skapninger. De danner relasjoner med hverandre, mennesker, og har vist seg å oppleve empati. Det har til og med blitt funnet at, som mennesker, vil hunder gjesp Etter at eieren deres gjør det som et annet tegn på empati. Men dette er ikke alt, det er deres anvendelse av omsorg som har fanget våre hjerter.

Når vi kjøper våre valper en ny leketøy, elsker de det. Det spiller ingen rolle om det koster en dollar eller tjue, de setter pris på alt vi gjør for dem (for det meste!). Uansett hvordan vi føler oss om oss selv, dømmer disse små skapningene ikke oss. De elsker oss betingelsesløst Og hver dag kan vi komme hjem til dem som suges på haler og klar til å spille eller kose. Videre kan drama plage oss på jobb eller i våre relasjoner. Hunder bryr seg ikke, de er her for å elske og trøste deg og er ikke interessert i noen menneskelig konflikt.

hvorfor vi elsker hunder
Nesten alle elsker hunder!

Bare se på dem!

Deres cuteness. Fra den bedårende Jack Russell Terrier til goofy Great Dane, Hver hunder rase har sine egne elskelige egenskaper som vi elsker. Men la oss møte det, vi har alle våre egne favorittraser. Noen av oss foretrekker små myke hunder, de vi kan kose og bære med oss ​​på eventyr. Andre foretrekker den vakre styrken til a Rottweiler sammen med sine søte foldede ører og mild natur.

Hvem elsker ikke når de ser en lykkelig hund skjønt? Når de bøyer sine fremre ben for å indikere lek eller en gammel hundens lumbers mot deg, hale wagging for oppmerksomhet. Noe om deres vakre øyne og lykkelige natur er bare søt! Spesielt valper, sjeldne fargevariasjoner og raser av hunder. Baby hunder? Det er ikke noe bedre enn miniatyr, lykkelige og søte dyr. Men hva med hunder med ett blått og et brunt øye? Jo mer uvanlig jo bedre, og vi elsker dem.

Hunder trøster oss

Empati og omsorg fra hunder er det perfekte hjelpen til enhver blå eier. Ikke bare det skjønt, men deres natur er det som gjør dem perfekt for å jobbe service roller. Fra å berolige et barn med høy angst for å rolig veilede en blind eier, har hunder hatt nytte av livet vårt eksponentielt med deres forståelse av følelser.

Alle hundeeiere kan fortell minst en anledning der de har kommet hjem etter en forferdelig dag, og hunden deres har anerkjent disse følelsene av tristhet. Fra en normalt fjærende disposisjon, vil mange hunder roe seg når de kommer til deg for å få deg trøst. Andre, kanskje de som er litt mer forvirret, vil bundet til deg for å oppmuntre deg med mange kyss. Uansett hvilken måte de gjør det, vet disse skapningene noe, noe er galt og vil hjelpe. De gjør det fordi de bryr seg om oss, og hvordan kan noen ikke elske og sette pris på det?

De er naturlige cuddlers

Fra strøk til spooning, pooches elsker å motta og gi oppmerksomhet. Du kan sitte på sofaen, og de vil hoppe opp for å ligge på fanget ditt. Nesten hver hund elsker en god kose. Noen ganger trenger du bare å kunne kose noen, og disse gutta er alltid mer enn villige til å gjengjelde.

Denne egenskapen er også flott for ekstroverter og introverts som de er glade for å kose så ofte eller så lite som du vil, alt avhenger av rasen og individet! La oss være ærlige, noen ganger er en valpekudd mye bedre enn en person, spesielt hvis du har hatt et argument. Forskere konkluderer med at strøk og kosehunder også kan hjelpe redusere stresset ditt. De fant også at den psykiske helsen til hunder og eiere var nytte av å knuse hverandre, og det styrket sitt forhold. Dette er et stort pluss om å eie en pooch.

De bringer glede

Fra cuddles til spilletid, hunder gir oss en lykke som ikke mange andre kunne. De er rent uskyldige skapninger som lever for å ha det gøy og kjærlighet, og hvor fantastisk er det at vi kan innlemme sitt firma i vår verden? Å få en valp tillater oss å se våre beste venner vokse, men en redningsvenn tilbyr så mye kjærlighet. Hver hund er fantastisk og kan få et smil til ansiktet ditt på det verste av dager.

Det er en type hund for hver person og husholdning. Hvis du har barn, kan du få en mild, men lekfull middels en hund. Disse kan vokse sammen med barna dine, støtte dem i dårlige dager, og lek med dem i helgene! Mens hvis du elsker å vandre og leve alene, er det den perfekte høye utholdenhet, naturelskende hund som følger med deg på eventyr. Hver person har en pooch som appellerer til dem som gjør dem enda enklere å bli forelsket i.

hunder trøster oss
Mange hunder vil roe seg når de kommer til deg for å gi deg komfort.

De holder oss engasjert

Både mentalt og fysisk, en hund kan holde oss engasjert og stimulert. Bare å leke med dem i en halv time til en time om dagen kan hjelpe vår fysiske og mentale helse. De som lider av angst og depresjon, anbefales å eie et kjæledyr som de holder deg engasjert, oppfordrer deg ut av huset, og kan hjelpe ditt generelle trivsel.

Hvis du kjeder deg hjemme, kan hunder ofte hjelpe med å okkupere din fritid. Sørg for å huske hva en stor forpliktelse de er. Men hvis du har fritiden til å vare på dem, kan de holde deg opptatt, gi deg nye interesser og opplevelser. Du kan tilbringe mye tid på å skape anrikning for dine valper. behandler frosset i isblokker eller nye leker Skjult med gode lukter kan holde dem underholdt i flere timer. Og gleden de bringer mens du ser dem i noen ganger timer er enorm.

Hunder holder oss i form

Hunder krever Daglige turer å holde dem føle seg lykkelige og sunne. Disse turene kan være til nytte for oss like mye som dem! Det kan frigjøre oss fra konfidelsene på kontoret på våre pauser eller gi oss litt frisk luft om kveldene. Videre kan turer utvikle seg til fotturer eller løp for å øke din helse og fitness ytterligere.

Du kan til og med vurdere å gjøre din doggy beste venn din treningsmann. Spiller med dem i gården med spill som Chase, Tug of War, og kaster en ball, kan holde både valpen din og du passer. Kombiner spill sammen med turer for de beste resultatene. Husk å gradvis bygge opp fra å gå til å løpe og fotturer, spesielt hvis både deg og din valp er ny på det. Men snart vil du både nyte det, og De vil motivere deg mer enn noen med sin waggy hale tigger deg om å fortsette å gå.

De elsker vår matlaging

Hvor mange ganger har du matlaging for venner eller familie, og de har slått nesen opp på matlagingen din? Ikke bare ignorert maten din, men klaget over det til deg. Det kan være ganske nedslående! Men med hunden din, de vil oftest goble opp hva du har tilberedt for dem. Og selv om de ikke trenger deg, trenger du ikke å bekymre deg for noen fornærmelser.

Selvfølgelig er dette bare en ekstra bonus av hundeeierskap, men det er sikkert å gjøre dagen din når du legger innsatsen for å lage mat for dem. Alltid vær sikker på å unngå giftige ingredienser når du gir dem litt matlaging eller matlaging noe bare for dem. Du kan tilby dem litt av matlagingen din, som en godbit, eller du kan finne noe bra hund oppskrifter som er sikker på å bli verdsatt! Dette er også en flott pass tid for deg hvis du er interessert i baking og matlaging.

Hvorfor vi elsker hunder så mye - Vanlige spørsmål

For å sikre at dette vanlige spørsmålet er blitt besvart, har vi søkt etter alle relaterte spørsmål og sette dem i en FAQ.

Hvorfor elsker jeg hunden min mer enn mennesker?

For å si det enkelt, hunder er fantastiske, tilbyr ubetinget kjærlighet, mens mennesker kan være mye mer drama. Med dag til dag stressorer, konflikt og forvirring mennesker kan forårsake, det er herlig å motta følgesvenn som er bare moro og kjærlighet. En hund vil elske deg, uansett omstendighetene og være glade for å spille, gå og kose.

Hovedoppsummeringen er at mennesker kan forårsake oss strid og opprørt, mens hunder kan være komplekse, men aldri skadelige. De er altfor hyggelige for å få problemer med disse typer. I stedet må du bare bekymre deg for at de blir utdannet og tygger på dine møbler!

Vet hundene du elsker dem?

Det er bevis for å foreslå at hunder vet når du elsker dem tilbake. Oksytocin er kjent som kjærlighetshormonet, og både oss og hunder produserer dette når vi ser og samhandler med hverandre. De har også funnet å produsere det på grunn av empati, så når du viser lykke, føler de lykke. Dette ved siden av en følelsesmessig binding er tydelig, kan brukes til å konkludere med at du vet at du elsker dem!

Videre, for en hund å utvikle en tillitsfull binding med deg, forstås det at det må gjengis av begge parter. Derfor er hundene klar over at du er sårbar og mild med dem også.

Elsker hundene oss tilbake?

Hunder elsker absolutt oss tilbake! Deres oksytocin nivåer øker dramatisk når de ser og samhandler med oss. De er også mye sunnere når de er i god sosial kontakt med mennesker. Hunder vil spise hensiktsmessig, leke og vise mer positiv oppførsel når de er i begrensninger med noen de stoler på.

Endelig vil hunder villig prøve å oppsøke vårt firma og samspill fordi de nyter det. De bryr seg om vårt firma og føler seg trygge med oss.

Hvordan velger hunder sin favorittperson?

Hunder velger sin favorittperson basert på hvordan de blir behandlet. Fra de fleste kosninger, turer og godbiter, er disse faktorene som kan danne en sterk binding. Imidlertid kan hunder ha en favoritt person, eller de kan elske sin familie like, det avhenger av rasen og individet.

Hvordan hunder velger sin favorittperson
Hunder kan elske sin familie like, det avhenger av rasen og personen.

Det er så mange grunner til at vi elsker hunder så mye det er vanskelig å oppsummere det i en artikkel. De gir oss ubetinget kjærlighet og bringer glede til oss på så mange forskjellige måter. Den beste delen? Disse vakre sjelene elsker oss så mye som vi elsker dem.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvorfor elsker vi hundene så mye