Topp 11 beste dog foods for gi problemer

Gastrointestinale problemer hos hunder er et bredt begrep, men det er det som påvirker kjæledyrets mage og tarm. Disse problemene er vanlige blant alle hundene, og kan være smertefullt eller i det minste vil gjøre poochen din ubehagelig. Når du arbeider med GI-problemer, kan bytte til spesialformulert Best Dog Food for gastrointestinale problemer fikse problemet kort- eller langsiktig.

Viktigheten av GI-vennlig hundemat

Beste hundemat for gastrointestinale problemerSunn fordøyelse er nøkkelen til hundens generelle helse. Gastrointestinale problemer vil hindre kjæledyrets kropps evne til å absorbere næringsstoffer, som raskt kunne utvikle seg til mye mer alvorlige helseproblemer enn bare et mildt ubehag. Disse problemene kan også føre til at hunden din blir treg, miste muskelmasse og utvikle visse sykdommer.

Fordi dette er et så komplekst problem med et bredt spekter av mulige årsaker, må du ansette flere strategier for å fikse GI-problemer i hunden din. Ved siden av å bytte til den beste hundematen for gastrointestinale problemer som vil lette symptomene og vil være mildere på magen, bør du begynne å finne ut årsaken til disse problemene. Veterinæren din vil være den beste kilden for dette, men vi vil også kort dekke emnet nedenfor.

Det er reseptbelagte hundemat som veterinæren din kan anbefale hvis hunden din lider av alvorlige GI-problemer; Men de matene er vanligvis dyre og ikke alltid nødvendig Fordi du kan finne den beste hundematen for gastrointestinale problemer med nøyaktig samme ingredienser og formuleringer selv. Her er vår Topp fem plukker:

Hundemat for gastrointestinale problemer Pris Kvalitet Vurdering
Naturens oppskrift Lett å fordøye tørr mat $$ B- 4.6/5
Royal Canin Gastrointestinal Low Fat Tørr $$$$$ B+ 4.2/5
Bil-JAC Sensitive løsninger $$$$ EN+ 4.0/5
Iams sensitive naturals voksen tørr mat $$$$ EN 4.8/5
Amerikansk naturlig premiumfølsom mat $$ C 5.0/5

* Klikk på den beste hundematen for gastrointestinale problemer for priser og flere detaljer. Bla nedenfor for å lese anmeldelser.

GI problemer i hunder

De fleste gastrointestinale problemer vil rydde opp på egenhånd om noen dager. Statistisk sett har det vist seg at mageforstyrrelser i hunder er midlertidig og ikke alvorlig. Det er sannsynlig at hunden din spiste noe han ikke burde ha, og han vil bli bra innen 24-48 timer.

Imidlertid kan noen gastrointestinale sykdommer i hunder være et resultat av et mer alvorlig helseproblem, og vil ikke bli løst, selv med den beste hundematen for gastrointestinale problemer. Det er noen ting du kan gjøre for å finne ut årsaken, men hvis problemet vedvarer Mer enn 48 timer, Søk veterinærbehandling for å sikre at hunden din ikke lider av underernæring eller dehydrering som følge av GI-problemer.

Den beste hundematen for gastrointestinale problemerDiaré og oppkast er Mest vanlige tegn av fordøyelsessykdommer og gastrointestinal sykdom hos hunder, men andre tegn kan inkludere:

  • Overdreven gass
  • forstoppelse
  • Endring i appetitt
  • Myk avføring
  • sløvhet / svakhet
  • magesmerter

derimot, Veterinærer advarer også det kjæledyrseiere (og til og med noen andre veterinærer) ofte misdiagnose Gastrointestinale sykdommer hos hunder og andre magesmerter. Spesielt årsaker som er seriøse, men ofte glemt av veterinærer, og hvorfor din pooch kan oppleve GI-problemer, er gastroøsofags reflekssykdom, atypisk addisons sykdom, bilisk oppkastsyndrom, clostridial diaré og selvfølgelig diarary følsomhet. Hvis den beste hundematen for gastrointestinale problemer ikke hjelper, sørg for at du minner veterinæren om disse mulige GI-relaterte sykdommer.

Velge den beste hundematen for gastrointestinale problemer

Plukke nye hundematformler, og spesielt de som er designet for et helseproblem, er veldig vanskelig. Derfor må du først ha en samtale med veterinæren din eller en hundens ernæringsfysiolog. Basert på mange variabler vil de kunne fortelle deg ernæringsmessige krav til hunden din og hjelpe deg med å velge hundematmerke som vil møte disse behovene. Mange Vets vil presse for reseptbelagte hundemat (som er dyrt), men du trenger ikke å kjøpe den; bare se på ingrediensene og velg en Mer overkommelig hundemat merkevare som har nøyaktig samme næringsmiddelprofil og garantert analyse.

Beste hundemat for gastrointestinale problemerNoen av variablene som vil påvirke FIDOs ernæringsmessige behov inkluderer:

  • rase
  • vekt
  • alder
  • aktivitetsnivå
  • helsetilstand (i dette tilfellet, gastrointestinale problemer)

Din veterinær vil være i stand til å gi deg en generell ide om hva du bør være på utkikk etter i den beste hundematen for gastrointestinale problemer, hvilke ingredienser kan forårsake gi problemer og hvilke som følger magen. En veterinær vil også anbefale noen få hundemerker som er tilgjengelige over disken (ikke-reseptbelagte), hvorav mange vil sannsynligvis finne på nedenstående liste over beste hundemat for gastrointestinale problemer på grunn av deres sammensetning.

Fortsett å gjøre din forskning. Les råd fra anerkjente kilder skrevet av eksperter og veterinærer. Ikke velg en mat basert utelukkende på pris. Hundemat som er spesifikt formulert for hunder med helseproblemer er dyrere enn tradisjonelle matvarer. Det vil bli billigere i det lange løp for å betale for en dyrere hundemat enn det vil være å behandle kjæledyret ditt for alvorlige helseproblemer knyttet til sin gastrointestinale sykdommer.

Andre nyttige løsninger for GI-problemer i hunder

Sterk medisinering som antibiotika (som er tilgjengelig) bør være den siste utveien på veterinærenes råd. Det er også symptomatiske injeksjonsinstrumenter for hunder med GI-problemer og oppkast: Cerenia, famotidin og metoklopramid for eksempel. Når det gjelder mer naturlig tilnærming, annet enn å plukke den beste hundematen for gastrointestinale problemer som ikke vil forverre tilstanden i kjæledyret ditt, kan du også Prøv noen hjemmehjelpemidler.

For milde tilfeller av GI-problemer, prøv å bruke Pepcid (merkenavn) Hvis kjæledyret ditt er oppkast. Slippery Elm Bark og Kaopectate Arbeid godt for GI-relatert diaré hos hunder.

For hunder med IBD og IBS-relaterte problemer, probiotika kan legges til i sirkulasjonen. Det er også fordøyelsesenzymer tilgjengelig som kan lette fordøyelsesprosessen.

På grunn av arten av dette helseproblemet, vil du finne den beste hundematen til gastrointestinale problemer som fungerer for din spesifikke hund, være viktig siden dietten er nøkkelen til å løse problemet. Det tar vanligvis tid å finne formelen som fungerer for poochen din, men med mindre du velger veterinærenes anbefalte reseptbelagte mat, er det det du må gjøre.

Den beste hundematen for gastrointestinal Problemer
Topp 11 beroligende, lett å fordøye hundemat

Enkel å fordøye tørr mat
av naturens oppskrift

NaturVi anbefaler på det sterkeste Naturens oppskrift Enkel å fordøye formel for hunder med gastrointestinale problemer. Den inneholder kylling måltid, ris, bygg, havregryn, vitamintilskudd og protein mineraler. Kylling er en av de enkleste å fordøye animalske proteinkilder (med 92% fordøyelighet), så hunden din ikke bare har et deilig kjøttbasert måltid, men også en som er svært fordøyelig og biotilgjengelig. Tilstedeværelsen av naturlig fiber og prebiotika i denne hundematen støtter også et sunt fordøyelsessystem, som bidrar til å forhindre magepine.

  • Hundemat til gastrointestinale problemer Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Denne maten er så lett på magen, og det fungerte for hunder som tidligere led av diaré, oppblåsthet, flatulens, oppkast og anal kjertelinfeksjon. Hunder som pleide å ha queasy mage tolererer denne beste hundematen for gastrointestinale problemer veldig bra, og de liker faktisk å spise den. Større hunder har ikke noe problem å tygge kibble av Naturens oppskrift øst for å fordøye tørr hundemat, Men små hunder kan finne brikkene litt for store og slags vanskelig for sine små munner å tygge.

Ingredienser: Kylling måltid, ris, bygg, havremel, fjærfe fett (bevart med blandede tokoferoler), naturlig smak, tomat pomace, salt, linfrø, kaliumklorid, inulin, vitaminer (vitamin E supplement, L-ascorbyl-2-polyfosfat [kilde til vitamin C], inositol, niacin supplement, vitamin et supplement, D-kalsiumpantotenat, tiaminmononitrat, beta karoten, riboflavin supplement, pyridoksinhydroklorid, menadion natrium bisulfitt kompleks, vitamin D3 supplement, folsyre, biotin, vitamin B12 supplement), mineraler ( Sinkprotein, jernholdig sulfat, sinkoksid, jernprotein, manganprotein, manganoksyd, kobbersulfat, kobberprotein, kalsiumjodat, natriumselitt), gjærkultur, melkesyre, yucca-Schidigera-ekstrakt, kolinklorid, sitronsyre (brukt som a Konserveringsmiddel) og rosmarin ekstrakt

Vi vil si at beviset er i poet, og denne hunden mat neglene som også. Det er knapt noen forstoppelse problem i hunder matet med denne naturens oppskriftsformel, og deres avføring er fuktig, men likevel, med bare en liten lukt. Det kunne ikke bli bedre enn det.

Fordeler:
  • Svært fordøyelig
  • Inneholder naturlige fiber og prebiotika
  • Ingen mais, biff, hvete, kunstige farger eller smaker
ULEMPER:
  • Kibble størrelse kan være for stor for små raser
  • Som med alle hundematformler, er det noen hunder som ikke liker å spise denne maten

Beste hundemat for gastrointestinale problemerMest nyttige anmeldelse Om denne beste hundematen for gastrointestinale problemer: "Jeg har en wheaten terrier og han er mest hvite med sensitiv rosa hud. Han har også en sensitiv mage. Jeg hadde blitt forkring ut $$$$ på Petsmart for en 3 pund pose med naturens oppskrift lett å fordøye kylling måltid; En 2-pundpose var omtrent $ 12.00 pluss skatt. Jeg fikk 30 pund posen og hva ... "

2canine gastrointestinal lavt fett tørr mat
av Royal Canin

Royal Canin Canine Gastrointestinal Low Fat TørrRoyal Canin Gastrointestinal lavt fett tørr formel for hunder er laget med kylling biproduktmåltid, bryggerris, hvete, bygg, kyllingfett, betepulp, fiskeolje, vitamin- og mineraltilskudd og chelated mineraler for bedre absorpsjon. AAFCO-analysen i etiketten viser beskjeden fettnivåer, som bevisst begrenses for å gjøre denne formelen mildere for hunder som ikke kan fordøye fett veldig bra. Fiberinnhold holdes også på det minste minimum for å unngå mageforstyrrelser.

  • Hundemat til gastrointestinale problemer Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

De fleste hunder som er på denne dietten, har delikate mage som de har hatt siden de var valper, mens andre utviklet sykdommer som de i alderen (som IBD og pankreatitt). Den første gode tingen om Royal Canin Canine Gastrointestinal Low Fat Dry Dog Food er at hundene vanligvis spiser det villig og elsker det. Den andre gode tingen er at den har hjulpet disse hundene trives og gjør det veldig bra i denne maten. Det har selv bidratt til å redde liv i tilfelle av noen hunder med livstruende forhold.

Ingredienser: Brewers Rice, Chicken Biprodukt Måltid, Hvete, Byg, Natural Smaker, Tørket Vanlig Båermasse, Korn Distillers Tørket gjær, Kyllingfett, Salt, Kalsiumkarbonat, Fiskolje, Natriumsilikumaluminat, Psylliumfrøeskall, Kaliumklorid, Monokalsiumfosfat , fruktooligosakkarider, hydrolysert gjær, kolinklorid, taurin, DL-metionin, marigold ekstrakt (Tagetes erekta L.), vitaminer [DL-alfa-tokoferolacetat (kilde til vitamin E), L-ascorbyl-2-polyfosfat (kilde av vitamin C), biotin, D-kalsiumpantothenat, pyridoksinhydroklorid (vitamin B6), vitamin Aacetat, niacin-supplement , tiaminmononitrat (vitamin B1), vitamin B12-supplement, riboflavin-supplement, folsyre, vitamin D3-tillegg], spormineraler [sinkprotein, sinkoksid, jernholdig sulfat, manganprotein, manganoksyd, kobbersulfat, kalsiumjodat, natriumselenitt, Kobberprotein], Rosemary ekstrakt, bevart med blandede tokoferoler og sitronsyre

For en dyr hundemat formulert for GI-problemer i hunder, er vi imidlertid ikke så glade for et par ingredienser. Kylling biproduktmåltid er mindre fordøyelig enn kylling muskel kjøtt og brygger ris er ernæringsmessig dårligere enn hele korn ris. Likevel fungerer formelen for mange hunder med GI-lidelser, så vi inkluderer det i denne listen.

Fordeler:
  • Laget med lett fordøyelig protein og komplekse karbohydrater
  • Cotains chelated mineraler som lett absorberes av hundens system
  • Lavfiberinnhold reduserer fordøyelsesspenningen
ULEMPER:
  • Dyrere enn de fleste andre beste hundemat for gastrointestinale problemer alternativer som er oppført her
  • Laget med noen mindre enn ønskelige ingredienser, inkludert kyllingbiproduktmåltid og bryggeris

Beste hundemat for gastrointestinale problemerMest nyttige anmeldelse Om denne beste hundematen for gastrointestinale problemer: "Vår hund hadde problemer med pankreatitt og vår veterinær skrev en resept for denne maten. Det tok hunden min en uke eller så å overgang, men når hun syntes, synes hun å gjøre det veldig bra på det. Ikke det minst kostbare produktet på markedet ... "

3sensitive løsninger
av Bil-Jac

Bil-JAC Sensitive løsningerDu har sannsynligvis ikke hørt så mye om Bil-Jac Sensitive løsninger, men det er en spesialisert mat for hunder med matfølsomhet. Den er laget med kylling kjøtt, kylling biprodukter, kylling biprodukt måltid, mais måltid, bete masse, hvitfisk, havregryn, linfrø, vitamintilskudd og chelated mineraler. Det er rik på antioksidanter som øker immunforsvaret og inneholder også en mild blanding av kostfiber for å hjelpe fordøyelsen.

  • Hundemat til gastrointestinale problemer Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Skifting til denne maten redusert umiddelbart forekomsten av mageforstyrrelser hos hunder utsatt for denne tilstanden. Bedre enn det, Bil-JAC Sensitive løsninger Også fungerer ikke bare for mageproblemer, men også for hudfølsomhet. Siden disse to forholdene ofte går sammen, er denne beste hundematen for gastrointestinale problemer utvilsomt en sikker vinner.

Ingredienser: Kylling, kylling biprodukter (kun organer, kilde til arginin), mais måltid, kylling biprodukt måltid, tørket bete masse, hvitfisk, havregryn, bryggerier tørket gjær, monokalsiumfosfat, linfrø, salt, menhaden fiskemel, kolinklorid, DL-metionin, natriumpropionat (et konserveringsmiddel), kalsiumkarbonat, L-lysin, vitamin E-supplement, biotin, L-ascorbyl-2-polyfosfat (kilde til vitamin C), sinkprotein, vitamin Aacetat, sinkoksid, beta- Karoten, kobbersulfat, koboltprotein, kobberprotein, natrium selenitt, niacin-supplement, inositol, d-kalsiumpantotenat, manganprotein, riboflavin-supplement, tiaminmononitrat, vitamin B12 Supplement, manganoksid, pyridoksinhydroklorid (vitamin B6), Blandet tokoferoler og BHA (konserveringsmidler), koboltkarbonat, vitamin D3 Supplement, kaliumjodid, folsyre og rosmarin ekstrakt

Kibbles er enkle for små hunder å tygge, og det er ikke engang et problem for eldre hunder uten tenner. Smaken må også være veldig velsmakende fordi hunder som er kjent for å være veldig kresen, har spist dette i over et år og fortsatt nyte måltidene sine. Dette er litt dyrt, men for noen hunder som hadde vært på permanent medisinering for GI-problemer, slår ingenting med å løse problemet med minus meds. Det er virkelig verdt sin vekt i gull.

Fordeler:
  • Frisk, gårdsopphevet kylling er den første ingrediensen
  • Mild fiberblanding er spesielt formulert for å støtte sunn fordøyelse
  • Inkluderer ingen fyllstoffer, gluten måltider, hvete, soya, sprøytet på gjengitt fett eller proteinkonsentrat
  • Laget i USA
ULEMPER:
  • Noen anmeldere var skuffet med prisen på Amazon, og sa at de kunne få denne maten mye billigere på deres lokale dyrebutikk
  • Som med alle hundematformler, er det noen hunder som ikke liker å spise denne maten

Beste hundemat for gastrointestinale problemerMest nyttige anmeldelse Om denne beste hundematen for gastrointestinale problemer: "Denne maten var en livsparer for min Cavalier King Charles Spaniel. Dårlig liten fyr har den mest følsomme magen, og han ville ha blod i avføringen minst en gang i måneden, eller han ville ha en ulykke i kassen sin minst en gang i måneden. Min mann og jeg tok ... "

4sensitive naturals voksen tørr mat
av iams

IAMS Sensitive Naturals Voksen Dry Dog FoodDenne beste hundematen for gastrointestinale problemer fra Jeg er s har gjennomgått flere endringer i emballasje, prising og muligens formulering. Det inneholder de samme ingrediensene, skjønt, og næringsanalysen forblir den samme. Det fortsetter å gjøre en fantastisk jobb for hunder som lider av GI-nød med denne havfisken og risoppskriften. De viktigste ingrediensene er havfisk, bryggerris, sorghum, fiskemel, bygg og tørket frukt og grønnsaker. Det er også beriket med vitaminer, mineraler og antioksidanter.

  • Hundemat til gastrointestinale problemer Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Hunden maten har ikke den vanlige stinkende lukten som du forventer av fiskebaserte formler, som er en god ting. Det gir hunden din et lite fishy pust, skjønt. Men hvis IAMS Sensitive Naturals Voksen Dry Dog Food letter ned vomiting, diaré og dårlig gass, du vil definitivt ikke tankene så mye en sporadisk fishy whiff fra hundens munn, ville du?

Ingredienser: Ocean Fish, Brewers Rice, Ground Whole Grain Sorghum, Fiskemåltid (Kilde av Fish Oil), Ground Hele Grain Barley, Animal Fett (Konserver Med Mixed Tocherols, En kilde til vitamin E), Tørket eggprodukt, Tørket Beet Masse, Fisk Digest , Bryggerier tørket gjær, dicalciumfosfat, kaliumklorid, salt, fruktooligosakkarider, tørkede eplepomface, tørkede gulrøtter, tørkede ermer, mineraler (jernholdig sulfat, sinkoksid, mangan sulfat, kobbersulfat, manganoksyd, kaliumjodid), kolinklorid, kulett, tørket Spinat, tørkede tomater, kalsiumkarbonat, dl-metionin, vitaminer (askorbinsyre, vitamin Aacetat, kalsiumpantothenat, biotin, tiaminmononitrat (kilde til vitamin B1), vitamin B12-supplement, niacin, riboflavintilskudd (kilde til vitamin B2), Inositol, pyridoksinhydroklorid (kilde til vitamin B6), vitamin D3-supplement, folsyre), vitamin E-supplement, beta-karoten, sitronsyre og rosmarinekstrakt

Beste hundemat for gastrointestinale problemerHunder er fornøyd med denne maten og ser veldig sunn og full av energi. Vi er bare ikke så glade for at ingredienslisten inneholder generisk (uspesifisert) animalsk fett, dyrs fordøyelse og bryggerris i stedet for ris. Havfisken er også uspesifisert. På den annen side kan disse mindre enn-premie ingrediensene også regne med den billigere prisen, spesielt de større posene.

Fordeler:
  • Real Ocean Fish er den første ingrediensen
  • Beriket med vitaminer, mineraler og antioksidanter
  • Ingen kunstige smaker, farger eller konserveringsmidler
ULEMPER:
  • Ingrediensliste inneholder generisk (uspesifisert) animalsk fett, dyrs fordøye, bryggerris og uspesifisert havfisk
  • Som med alle hundematformler, er det noen hunder som ikke liker å spise denne maten

beste kornfrie hundebehandlerMest nyttige anmeldelse Om denne beste hundematen for gastrointestinale problemer: "Vi har brukt denne maten til vår 6 år gamle hund i ca 8 måneder nå og fortsatt gjør det veldig bra. Av en eller annen grunn, kyllingen, han håndterer også også, men denne fisken smaker mat for sensitive mage, han håndterer veldig ... "

5Sensitiv omsorgsmat
av amerikansk naturlig premie

American Natural Premium Sensitive Care Dog FoodFolket bak Amerikansk naturlig premie Sensitiv omsorg hundemat legger vekt på kvalitet, smak og overkommelig pris. Ved å holde prisen midt på området, kan de gjøre dette tilgjengelige for et større antall hunder uten å kompromittere kvaliteten på ingrediensene. Denne formelen inneholder høyt fordøyelig kyllingmåltid og sakte frigjøre karbohydrater som havregryn og havre mel. Det inneholder også poteter, hele egg, brun ris og linfrø.

  • Hundemat til gastrointestinale problemer Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Denne spesielle kombinasjonen av protein, fiber, karbohydrater, prebiotika og probiotiske produkter hjelper til med effektiv fordøyelse og riktig ernæring. Det er forsiktig på sensitive fordøyelsessystemer og bidrar til å øke hundens immunitet. De beskjedne nivåene av råprotein (22%) og råfett (11%) gjør også American Natural Premium Sensitive Care Dog Food En ideell mat for eldre hunder som kan ha problemer med å fordøye mat eller de som trenger å kaste litt vekt.

Ingredienser: Kylling måltid, havregryn, havre mel, potet, brun ris, kylling fett (bevaret med blandet tokoferoler), tomat pomace, kylling, hele tørket egg, linfrø, bryggerier tørket gjær, monokalsiumfosfat, kaliumklorid, salt, DL-metionin, cikorium rot ekstrakt, Yucca Schidigera ekstrakt, vitaminer [vitamin A acetat, vitamin D3 supplement, vitamin E supplement, vitamin B12 supplement, kolin bitartrat, niacin supplement, D-kalsiumpantotenat, L-ascorbyl-2-polyfosfat, riboflavin supplement, tiaminmononitrat, pyridoksinhydroklorid, folsyre, biotin], mineraler [sinksulfat, jernholdig sulfat, mangan sulfat, magnesiumsulfat, kobbersulfat, koboltkarbonat, kalsiumjodat, sorbinsyre (konserveringsmiddel), jernholdig protein, sinkprotein, kobberprotein, manganprotein, kobberprotein, manganprotein, magnesiumprotein, koboltprotein], tørket laktobacillus acidophilus gjæringsprodukt, tørket bifidobacterium longumm fermentering produkt, tørket laktobacillus plantarum gjæringsprodukt, Tørket Enterococcus Faecium Fering Produkt

Brikkene av denne beste hundematen for gastrointestinale problemer er på den mindre siden, så små hunder har ikke noe problem å tygge kibbles. Dette merkevaren, men ganske ny, fikk tilliten til mange kjæledyr eiere fordi dets ingredienser er naturlige og formelen jobbet for deres pels babyer. Selvfølgelig ville det ikke fungere for hver hund der ute - ikke en enkelt hundemat har ennå ikke vært i stand til å gjøre det - men det er definitivt verdt et forsøk.

Fordeler:
  • Inneholder høyt fordøyelig kyllingmåltid og sakte utløserkarbohydrater som havregryn og havre mel
  • Formulert med pre- og probiotika
  • Inneholder 22% råprotein og 11% fett
  • Laget i USA
ULEMPER:
  • Som med alle hundematmerkene, er det rapporter fra kjæledyrforeldre som sier at hunden deres ikke ville spise denne maten
  • Første ingrediens er kylling måltid, ikke ekte kjøtt

Beste hundemat for gastrointestinale problemerMest nyttige anmeldelse Om denne beste hundematen for gastrointestinale problemer: "Meget høy kvalitet ingredienser som jeg føler meg bra fôring min jente. Hun er 20 pounds, og disse er små biter som hun gobbles opp. Hyggelig at det er et Wisconsin-selskap, laget i USA ... "

6Veterinær diett gastrointestinal støtte
av blå bøffel

Blå naturlig veterinær diett hunden voksen gastrointestinal støtteSann til Blue Buffalo`s lover, deres kjæledyr mat starter alltid med ekte kylling og som inkluderer denne formelen. Andre ingredienser er kylling måltid, brun ris, erter, poteter, tørkede egg, linfrø, frukt og grønnsaker rik på vitaminer, mineraler, fiber, fytokjemikalier og antioksidanter, canola olje, prebiotiske fibre, vitamin kosttilskudd, chelated mineraler og aktive dehydrert kulturer.

  • Hundemat til gastrointestinale problemer Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Blå naturlig veterinær diett hunden voksen gastrointestinal støtte er formulert med klare mål - å gi en smakfull tørr mat som hunder vil gjerne spise, for å sikre fordøyelighet og absorpsjon av næringsstoffer, for å styrke fordøyelses- og immunsystemene, og svare på hundens ernæringsmessige krav. Tilstrekkelige nivåer av omega 3 fettsyrer bidrar til å redusere betennelse i mage-tarmkanalen.

Ingredienser: Deboned kylling, kylling måltid, havremel, brun ris, erter, poteter, tørket egg, naturlig smak, linfrø (kilde til omega 3 fettsyrer), canola olje (kilde til omega 6 fettsyrer), ert fiber, eple pomace, dicalcium fosfat , Salt, tørket kelp, gresskar, tørkede tranebær, kalsiumkarbonat, tørket cikorsrot, dehydrert alfalfa-måltid, kaliumklorid, potetstivelse, DL-metionin, karamell, vitamin E-supplement, kolinklorid, sink aminosyre chelat, bevart med blandede tokokerols , Jern aminosyre chelat, L-ascorbyl-2-polyfosfat (kilde av vitamin C), blåbær, bygggress, persille, Yucca Schidigera ekstrakt, gurkemeie, olje av rosmarin, kobber aminosyre chelat, L-karnitin, L-lysin, L-karnitin, L-lysin, Mangan aminosyre chelat, nikotinsyre (vitamin B3), kalsiumpantotenat (vitamin B5), taurin, biotin (vitamin B7), vitamin A-supplement, tørket gjær, tørket enterokokkert fekulasjonsprodukt, tørket Lactobacillus acidophilus fermenteringsprodukt, tørket Aspergillus niger FERME ntation ekstrakt, tørket trikoderma longibrachiatum gjæring ekstrakt, tørket bacillus subtilis fermentering ekstrakt, jernholdig sulfat, tiaminmononitrat (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), sinksulfat, vitamin D3-supplement, vitamin B12-supplement, pyridoksinhydroklorid (vitamin B6), kalsium Jodat, kobbersulfat, kobberaminosyre chelat, mangan sulfat, folsyre (vitamin B9) og natrium selenitt

Mange kjæledyrseiere kan attestere hvor godt denne GI-formelen har utført mot disse målene. Hunder liker det og elsker den blandede livsforsikringsbiter. Enda viktigere, de er ikke stadig syke og kaster opp lenger. De er lekende og energiske igjen og ledende normale liv. Dette er pricier enn mange merker og til og med andre formler under dette merket, men det kan forventes fra en spesialisert formel med ingredienser for førsteklasses kvalitet. Denne GI-formelen er relativt ny, men vi forventer at det skal få flere lånere.

Fordeler:
  • Ekte kylling er den første ingrediensen
  • Rik på omega-3 fettsyrer
  • Inneholder prebiotiske fibre
ULEMPER:
  • Dyrere enn de fleste andre beste hundemat for gastrointestinale problemer
  • Som med alle hundematmerkene, er det rapporter fra kjæledyrforeldre som sier at hunden deres ikke ville spise denne maten

Beste hundemat for gastrointestinale problemerMest nyttige anmeldelse Om denne beste hundematen for gastrointestinale problemer: "Vår miniatyr Schnauzer (8lb) har vært syk hele tiden her i det siste (oppkast og diaré), veterinæren anbefalte denne hundematen etter at vi har problemer med mange andre. Det har vært flere uker nå, og alle problemene har ... "

7Sensitiv mage og hudmat
av Hills Science

HøydeScience dietten for sensitiv mage og hud er den rimeligere spesialiserte maten fra Hills Science Diet. Dens viktige ingredienser er bryggerris, kyllingemel, sorghum og bygg. Det har også protein som kommer fra erter, fett fra svinekjøtt, uoppløselig og gjærbar fiber fra betesepulp, omega 3 og fiber fra linfrø, antioksidanter fra frukt og grønnsaker, og viktige tilleggsutstyr. Dette er spesielt laget for hunder med følsomhet. Det fremhever den høye fordøyelsen og naturkvaliteten til ingrediensene som brukes, og den presise formuleringen av deres produkter som Hill er kjent for.

  • Hundemat til gastrointestinale problemer Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Noterer fra hundens mindre enn entusiastisk respons, tror vi at de ikke finner dette så velsmakende som vi vil at det skal være, men det er noe de ville spise når de er sultne. Når du får hundene dine til å spise den, stabiliseres deres mage omgående. Dessuten er hver hund annerledes og hunden din bare kan elske Hills Science Diet Sensitive Magen & Hud Dog Food. Denne maten avgjør godt, og forekomsten av feil gass, diaré og andre fordøyelsesproblemer blir mindre hyppige med fortsatt bruk.

Ingredienser: Brewers ris, kylling måltid, hele korn sorghum, sprukket pearled byg, ert protein, svinekjøtt fett, soyabønne olje, kylling lever smaken, tørket bete masse, melkesyre, kaliumklorid, jodisert salt, linfrø, l-lysin, kolinklorid, vitaminer (Vitamin E-supplement, L-ascorbyl-2-polyfosfat (kilde til vitamin C), niacin-supplement, tiaminmononitrat, vitamin A-supplement, kalsiumpantothenat, vitamin B12-supplement, pyridoksinhydroklorid, riboflavin-supplement, biotin, folsyre, vitamin D3-supplement ), mineraler (jernholdig sulfat, sinkoksid, kobbersulfat, manganoksyd, kalsiumjodat, natrium selenitt), taurin, havrefiber, blandede tokokeroler for friskhet, naturlige smaker, beta-karoten, epler, brokkoli, gulrøtter, tranebær, grønne erter.

Beste hundemat for gastrointestinale problemerKibbles er større enn vanlig og ganske vanskelig for aldrende hunder eller små valper å bite og tygge på. Hvis det er noe vi vil ha forandret, ville det være størrelsen pluss bestillingen av ingrediensene. Først på listen er bryggerrisen, noe som betyr at det er ingrediensen at denne maten har mest mulig ut av. Så hvis vi skulle bli spurt, ville vi ha foretrukket det at dyreproteinkilden kom først.

Fordeler:
  • Formulert for voksne hunder med mat eller hudfølsomhet
  • Ingen kunstige farger, smaker eller konserveringsmidler
  • Forsterket med vitaminer, mineraler og aminosyrer
ULEMPER:
  • Noen misfornøyde korrekturlesere hevder at denne maten faktisk gjorde at hundens fordøyelsesproblemer verre
  • Noen anmeldere var skuffet over de varierende nivåene av kvalitetskontroll med denne maten

Beste hundemat for gastrointestinale problemerMest nyttige anmeldelse Om denne beste hundematen for gastrointestinale problemer: "Min hund elsker denne maten. Når jeg spiser ham dette, lurer han sin bolle ren. Han har aldri likt en mat så mye, og han føler seg så mye bedre siden han begynte på kostholdet. Han har felles vondt og smerter så ... "

8Maxi Nutrition Sensitive fordøyelsesmat
av Royal Canin

Royal Canin Maxi Nutrition Sensitive Digrifidment Tørr hundematDette er Royal Canin`s Mer overkommelig formel for hunder med fordøyelsesfølsomhet og det er designet rundt de spesielle behovene til store rasehunder. Disse hundene har forskjellige ernæringsmessige krav på grunn av deres størrelse, struktur og lengre vekstperiode. Legg til dette deres fordøyelseskapasitet, og for noen, deres fordøyelsesfølsomhet, så du trenger noe ganske forskjellig fra den vanlige prisen.

  • Hundemat til gastrointestinale problemer Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

De første 5 ingrediensene er kylling biproduktmåltid, bryggerris, brun ris, kornglutenmel, og kyllingfett. Royal Canin Maxi Nutrition Sensitive Digrifidment Tørr hundemat har en ganske lang liste over ingredienser, inkludert kosttilskudd som gir høyere nivåer av protein, fett og total metaboliserbar energi enn den andre kongelige Canin Formula. Den inneholder også mannanoligosakkarider, et naturlig additiv for å øke GI-kanalen og forbedre energinivået, og betydelige nivåer av glukosamin og kondroitin for å fremme helsen til ledd og brusk.

Ingredienser: Kylling Biprodukt Måltid, Brewers Rice, Brown Rice, Corn Gluten Meal, Kylling Fett, Naturlige smaker, Brewers Rice Mel, Tørket Beet Pulp, Fiskeolje, Hvete Gluten, Pea Fiber, Natrium Silico Aluminate, Vegetabilsk olje, Kaliumklorid, Kalsium karbonat, salt, psylliumfrøhall, hydrolysert gjær, kolinklorid, taurin, l-lysin, glukosaminhydroklorid, vitaminer [DL-alfa-tokoferol (kilde til vitamin E), L-ascorbyl-2-polyfosfat (kilde til vitamin C), Biotin, D-kalsiumpantotenat, pyridoksinhydroklorid (vitamin B6), vitamin Aacetat, niacin, tiaminmononitrat (vitamin B1), vitamin B12-supplement, riboflavin (vitamin B2), folsyre, vitamin D3-tillegg], spormineraler (sinkprotein , sinkoksid, jernholdig sulfat, manganprotein, manganoksyd, kobbersulfat, kalsiumjodat, natriumselitt, kobberprotein), kondroitinsulfat, L-karnitin, rosmarinekstrakt, bevart med naturlige blandede tokokerol og sitronsyre

Beste hundemat for gastrointestinale problemerDenne hunden maten har løst utallige diaré tilfeller når ingenting syntes å fungere. Slike situasjoner kan være ganske presserende og stressende for kjæledyrseiere, og dermed finne en formel som fungerer, tjener høye karakterer fra dem. Det er ikke vanskelig å se hvorfor deres hunder er på denne maten i flere år nå. Så lenge hundene finner maten akseptabel og støtter dem ernæringsmessig, er det egentlig ingen grunn til å skifte. Og sa vi at dette er mye billigere enn de andre high-end Royal Canin formler?

Fordeler:
  • Designet rundt de spesielle behovene til store rasehunder
  • Inneholder Mannanoligosaccharider, et naturlig additiv for å øke GI-kanalen og forbedre energinivået
  • Inneholder næringsstoffer for å støtte hud og frakk helse og sunne ledd
ULEMPER:
  • Formulert for hunder som veier 56-100 pounds
  • Noen misfornøyde korrekturlesere hevder at denne maten faktisk gjorde at hundens fordøyelsesproblemer verre

Beste hundemat for gastrointestinale problemerMest nyttige anmeldelse Om denne beste hundematen for gastrointestinale problemer: "Så langt jobber dette for min 15 år gamle tyske Shepard / Lab Mix. Han hadde alltid problemer med mat.Vi har vært gjennom omtrent hvert merke eller holistisk, begrenset ingrediens, sensitiv mat det er. Jeg byttet til og med til å gjøre ham hjemmelaget hund ... "

9canine en gastroenterisk tørr mat
av purina veterinær dietter

Purina Veterinær Diet Canine En GastroTroenisk Tørr Dog FoodPurina veterinær diett En gastroenterisk hundformel har to viktige funksjoner - høyt fordøyelige ingredienser, som oversettes til optimal absorpsjon av næringsstoffer, og tilstedeværelsen av prebiotika og beskjedne nivåer av fiber og fett for å lette fordøyelsen. De første 5 ingrediensene er bryggerris, kornglutenmel, helkornskorn, kyllingmåltid og animalsk fett. Den inneholder også oljer fra kokosnøtt, fisk, hvitløk og soyabønne og vitamin- og mineraltilskudd.

  • Hundemat til gastrointestinale problemer Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Noen av ingrediensene som er oppført her, er ikke den perfekte maten for en vanlig og sunn hund, men de jobber helt perfekt for å hjelpe helbrede betennelser i GI-kanalen. De kontrollerte nivåene av fett, proteiner, fiber og andre stoffer bidrar til å roe ned fordøyelsesproblemene og la systemet gjenopprette. Denne beste hundematen for gastrointestinale problemer kan sammenlignes med et hjemmelaget blid diett som stabiliserer magen, bortsett fra det Purina Veterinær Diet Canine En GastroTroenisk Tørr Dog Food er forbedret med kosttilskudd for å sikre at hunden er tilstrekkelig næret.

Ingredienser: Brewers Rice, Corn Gluten Meal, Hele korn mais, Kylling måltid, Animal fett bevart med blandet-tokoferoler, kokosnøttolje, dicalciumfosfat, kalsiumkarbonat, hveteklans, naturlig smak, kaliumklorid, L-lysin-monohydroklorid, natriumbikarbonat, salt, Fiskolje, soyabønneolje, sinkprotein, vitamin E-supplement, tørket kolostrum, kolinklorid, L-ascorbyl-2-polyfosfat (kilde av vitamin C), manganprotein, jernholdig sulfat, niacin, kobberprotein, vitamin A-supplement, kalsiumpantottenat , tiaminmononitrat, riboflavin supplement, vitamin B-12 supplement, pyridoksinhydroklorid, hvitløkolje, folsyre, vitamin D-3-supplement, kalsiumjodat, biotin, menadioniumnatriumbisulfittkompleks (kilde til vitamin K-aktivitet) og natrium selenitt

På lang sikt vil hunden din gjøre det bra med et mer næringsrikt kosthold, men for et øyeblikkelig middel vil dette gjøre. Symptomene avtar nesten helt innen 24 timer, og hunder kunne i det minste spise uten å kaste opp. Og denne oppskriften må smake og lukte veldig bra fordi selv sykehunder som har mistet sin smak for mat, finn den appetittvekkende.

Fordeler:
  • Laget med høyt fordøyelige ingredienser
  • Formulert med prebiotika og beskjedne nivåer av fiber og fett for å hjelpe til med å fordøye
  • Forsterket med antioksidant vitaminer E & C og tilsatt sink
ULEMPER:
  • Noen anmeldere hevder at denne maten gjorde at hundens fordøyelsesproblemer verre
  • Første fem ingredienser er bryggerris, kornglutenmel, helkornskorn, kyllingmel og animalsk fett

beste kornfrie hundebehandlerMest nyttige anmeldelse Om denne beste hundematen for gastrointestinale problemer: "Min hund hadde pankreatitt. Vetten behandlet henne i 5 dager på rad og sa at hun ikke kunne spise noe annet enn dette for resten av livet hvis hun overlevde siden hun ikke var forventet å leve. Hun er så liten, veterinæren komplimenterte oss på å ta godt vare på henne ... "

10RESSICTED BRAND DIET FOR DOGS
av Dave`s Pet Food

Begrenset blid diett for hunder av DaveVi har nevnt tørt diett, og her er det nærmeste kommersielt tilgjengelige bliddiet som du muligens kan få til hunden din. Bland diett kylling og ris delikat middag fra Dave "s kjæledyrmat kommer i 13-oz bokser med våt mat. Hvert tilfelle inneholder 12 bokser. Dette begrensede dietten inneholder kylling, kyllingelever, ris, vann, vitamintilskudd og proteinmineraler for bedre mineralabsorpsjon.

  • Hundemat til gastrointestinale problemer Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Dave`s Pet Food Products er definitivt toppen av linjen, inkludert dette kjedelige dietten. Ingrediensene er overlegen, men enkle, og næringsstoffene er begrenset, men likevel tilstrekkelig. Hunder elsker Dave`s begrenset blid diett, kylling og ris for hunder og det gjør underverk for deres mageproblemer.

Ingredienser: Kylling, vann som er tilstrekkelig til behandling, bryggerisis, guargummi, kaliumklorid, mineraler (kalsiumkarbonat, sinksulfat, sinkprotein, jernholdig sulfat, jernprotein, mangansulfat, kobbersulfat, manganprotein, kobberprotein, natriumselnitt, kaliumjodid , Koboltprotein), naturlig smak, salt, karrageenan, kolinklorid, vitaminer (vitamin E-supplement, niacin-supplement, tiaminmononitrat, vitamin Et supplement, L-ascorbyl-2-polyfosfat, D-kalsiumpantotenat, pyridoksinhydroklorid, riboflavin-supplement, Folsyre, vitamin D3 supplement, biotin, vitamin B12 supplement)

Denne oppskriften, samt Daves andre kjæledyrs matvarer, er svært rimelig og praktisk å bruke regelmessig. Det krever ingen resept, noe som gjør det svært tilgjengelig uten ekstra kostnad for et besøk til veterinæren. Denne beste hundematen for gastrointestinale problemer kan være hundens hoved- eller solo mat, spesielt under gjenoppretting. Den har en tykk konsistens og kan også blandes med mage-kompatible kibbles for variasjon. Hunder elsker maten deres til å bli blandet litt av og til, men følsomme hunder er i stand til å holde denne maten ned det beste, så det er en god ide å holde den som stiftmat.

Fordeler:
  • Et spesielt tørt kosthold for hunder med en ekstremt følsom mage
  • Ingen hvete eller hvete gluten
  • Laget i USA
ULEMPER:
  • Har en veldig sterk lukt som noen kjæledyrseiere fant ekkelt
  • Som med alle hundematmerkene, er det rapporter fra kjæledyrforeldre som sier at hunden deres ikke ville spise denne maten

Beste hundemat for gastrointestinale problemerMest nyttige anmeldelse Om denne beste hundematen for gastrointestinale problemer: "Mine hunder har fordøyelsesproblemer, og dette produktet hjelper mye. Vil anbefale, ingenting hentet fra Kina og Dave holder prisene lave fordi han ikke over ... "

11Prescription diett I / D fordøyelsessystemet
av Hills Pet Ernæring

HøydeHills reseptbelagte diett fordøyelsessystem er formulert for hunder som trenger et spesielt intestinal diett (dermed I / D). De første 5 ingrediensene unntatt vann er kalkun, eggprodukt, svinekjøttlever, ris og hele kornkorn - alle gode kvaliteter, næringsrike og trygt fordøyelige ingredienser. Denne maten fra. Hills kjæledyr ernæring inneholder også en god blanding av fiberkilder - prebiotisk fiber og en blanding av løselige og uoppløselige fiberkilder - som støtter fordøyelsessystemet.

  • Hundemat til gastrointestinale problemer Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Nødvendige antioksidanter og optimale forhold av omega 3 og 6 fettsyrer er tilsatt for å styrke immunforsvaret. Vitamin og mineraltilskudd ble også lagt til for å fylle ut deplette næringsstoffer. Hills reseptbelagte diett I / D fordøyelsessystemet hermetisert hundemat kommer i 12 13-oz bokser per sak, og er litt pricier enn Dave`s Bland Diet.

Ingredienser: Vann, kalkun, svinekjøtt, ris, modifisert risstivelse, helkornskorn, eggprodukt, kylling, kyllinglevers smak, tørket betepulp, pulverisert cellulose, kaliumklorid, karamellfarge, dicalciumfosfat, linfrø, L-lysin, iodisert salt , Psylliumfrøskall, l-threonin, kolinklorid, vitaminer (vitamin E-supplement, L-ascorbyl-2-polyfosfat (kilde av vitamin C), askorbinsyre (kilde til vitamin C), tiaminmononitrat, niacin-supplement, kalsiumpantottenat, Vitamin Et supplement, vitamin B12-supplement, biotin, pyridoksinhydroklorid, riboflavin supplement, folsyre, vitamin D3-supplement), L-tryptofan, taurin, mineraler (sinkoksyd, jernholdig sulfat, mangan sulfat, kobbersulfat, kalsiumjodat) og beta- Karoten

Beste hundemat for gastrointestinale problemerMage opprørt og diaré sender nesten umiddelbart kjæledyr eiere og deres kjæledyr til Vetens klinikk, men de som har brukt dette før på deres veterinær anbefaling vet bedre enn å skynde seg i panikk. En dose av denne maten gjør vanligvis kjæledyret ditt igjen - og gjør det på mindre enn 24 timer. Det sparer definitivt dagen uten å måtte trykke på panikk-knappen.

Fordeler:
  • Tilsatte antioksidanter for å kontrollere celleoksydasjon
  • Formulert med høyt fordøyelig protein og fett for å hjelpe reparere vev og assimilere næringsstoffer
  • Inneholder en blandet fiberkilde for å opprettholde gastrointestinal helse
ULEMPER:
  • Noen kjøpere klaget over kvalitetskontrollproblemer med dette produktet
  • Dyrere enn andre lignende produkter 

Beste hundemat for gastrointestinale problemerMest nyttige anmeldelse Om denne beste hundematen for gastrointestinale problemer: "Hunden maten var riktig type og hva som var forventet, men boksen var så skadet, jeg kunne ikke engang åpne to av dem med den vanlige kanåpneren eller til og med en kniv og måtte kaste dem bort. Boksen de kom inn var ... "


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp 11 beste dog foods for gi problemer