8 Fall safety tips for hunden din

Corgi spiller i bladene

Høsten kan være en fantastisk sesong for deg og dine hunder. De mindre ekstreme temperaturene betyr at du kan nyte lange, mer aktive turer sammen, og høstbladene ser vakkert ut og kan gi mye moro for en lekfull pupp. Det er også gresskar sesong, og gourd er en sunn og Fiberfylte godbit for deg og hunden din.

Det er imidlertid noen få ting, det er verdt å huske når det gjelder å holde puppen din trygg i løpet av denne tiden av året. Nedenfor er noen av våre topptips for hunder i høstsesongen.

Kjenn risikoen for bladpiller

Så snart vi har ankomsten av høsten, blir Internett oversvømmet med søte virale videoer av hunder som spiller i blader.

Det kan være fantastisk morsomt for deg, din familie og hunden din. Bare vær sikker på at du husker noen sikkerhetsforholdsregler:

  • Pass på at du fjerner noen skarpe raker eller andre hageverktøy du kanskje har brukt til å samle bladene opp. Det siste du vil ha, er at hunden din gir seg en stygg skade, og dykker ved et uhell i den spisse enden av metallraken din.
  • Ikke glem at disse bladpilene kan bli et trygt skjulested for ville dyr. Det er ikke ukjent for pinnsvin eller andre små dyr for å lage en hule i disse stedene.
  • Hvis bladene har ligget lenge, spesielt hvis været har vært vått, kan de bli et fristed for mugg og andre risikable bakterier. Hvis haugen av blader ikke er frisk, bør du ikke la hunden din bli frolic i det - ellers kunne de bli syke.

Ikke forsøm hundens parasittiske behandlinger

Det er ikke uvanlig at folk skal la sin rutine av Anti-Parasittiske behandlinger lysbilde som høstværet kommer. Det er en vanlig misforståelse at når vi er ute av sommeren, er lopper og ticknumre mye mindre.

Hvis vi fortsatt opplever mildt vær i høst, så kan det være når de er mest utbredt som de har hatt hele våren og sommeren for å fortsette å avl.

Pass på at du holder deg oppdatert med loppe- og kryssbehandlinger du bruker i løpet av disse månedene for å unngå ubehagelige overraskelser.

Hold hunden din trygg og stressfri under høstfester

Høsten ser ankomsten av Halloween, og noen ganger tidlig Thanksgiving feiringer.

Mens dette kan være en morsom tid for å få familien sammen, og hunden din kan elske alle de ekstra besøkende, husk at nervøse hunder kan finne den ekstra kjas og mas angst-inducerende.

Pass på at de har et trygt og koselig sted å trekke seg tilbake til, og hvis det er noen besøkende barn, sørg for at de gir hunden din og behandle dem forsiktig. Barn i deres forseggjorte triks eller behandler kostymer og masker kan være skremmende for noen hunder. Hvis du er Dressing hunden din opp For Halloween, sørg for at de er komfortable med deg.

Vær oppmerksom på hvor candies og andre triks eller behandler godbiter blir lagret også. Mange candies kan inneholde ingredienser som ikke er gode for hunder. Noen liker Xylitol, er så giftig at de kan vise seg dødelige.

Bruk produkter med høy synlighet

Når vi beveger oss i høst, går nettene på oss. Ikke glem å se på høysynlighetsprodukter hvis du må ta hunden din ut for turer i skumring eller daggry, eller til og med i mørket.

Se opp hvis du går i nærheten av travle veier, kan en høy synlighetsvest eller lys opp krage være nyttig, og det kan være mer fornuftig å holde hunden din på båndet.

Hold øye med risikofylt fungi

Sopp blir mye mer utbredt i høstmånedene. Selvfølgelig er noen trygge for mennesker og hunder å spise, men noen kan være giftige.

Hvis du har en grådig hund som er tilbøyelig til å plukke opp mat de finner på sin tur, kan du være best å unngå skogkledde områder eller holde dem i bånd for å hindre at uønsket inntak fra skjer. Hvis du ser noen spiring i hagen din, og du er ikke sikker på hva de er, er det beste handlingsforløpet å fjerne dem.

Hvis hunden din har inntatt en sopp og du mistenker at det kan være en risikofylt, er det beste å søke veterinær råd umiddelbart, eller du kan ringe Aspca Animal Poison Control Center (APCC) for videre veiledning.

Tegn på sopptoksisitet hos hunder

  • Oppkast
  • Diaré
  • Overdreven drooling
  • Forvirring
  • Desorientering
  • Redusert eller økt hjertefrekvens
  • Rister
  • Sløvhet

Sesongmessige allergier kan flair opp

Akkurat som om våren, når alle nye blomster og gress begynner å vokse, kan høsten også ta med sitt eget sett med blomstene som kan sette av en hunds sesongens allergier. Ragweed sesong, for eksempel kommer i høst, og dette kan utløse menneskers og hund allergier.

Ofte kan det manifestere seg som nysing og rennende nese, men det kan også forårsake mer alvorlige respiratoriske problemer og kløe eller til og med hudutslett.

Hvis du vet hva ragweed ser ut, prøv å unngå å ta hunden din for en tur i et område der det er mye om. Du kan til og med ønske å få dem til å ha på seg en beskyttende bodysuit for å minimere sin kontakt med den hvis hudreaksjonen er alvorlig.

En tørk ned eller bad etter at de kommer inn fra sin tur, kan noen ganger hjelpe. Prøv å bruke sjampo-produkter som er sparsomt, da regelmessig bruk kan stripe hundens kappe av sine naturlige oljer. Du må kanskje også søke råd fra veterinæren din for en alvorlig allergi. De kan være i stand til å gi noen antihistaminer eller annen medisinering som kan bidra til å temperere reaksjonen.

Conkers er giftige for hunder

Det kan være fantastisk moro å gå conker jakt på høsten, men mange hundeeiere skjønner ikke at nøtter som kommer fra hestekastnuttræret, er faktisk risikabelt for hunder.

Hvis du har en hund som elsker å plukke dem opp og leke med dem, eller verre, hvis de prøver å spise dem, bør du holde dem i båndet og overvåke dem tett i områder hvor conkers er rikelig.

De kan forårsake blokkeringer hvis de inntas, og hvis nok blir spist, kan de gjøre hunden din svært syk som de inneholder en kjemikalie som heter Aesculin, som er giftig for dem. Dødsfall fra Conker Svelging er svært sjeldne, men de kan fortsatt bli uvel.

Tegn på Conkerforgiftning hos hunder

  • Oppkast
  • Diaré
  • Smerte og ubehag
  • Dehydrering
  • Mulig kollaps

Se opp for ekorn eller snake jage

Fall er sesongen når mye dyreliv forbereder seg på dvalemodus. De vil gjøre sine siste bindestreker rundt for å lagre opp på mat, og de er ofte sett ut i løpet av dagen mer enn i sommermånedene.

Hvis du har en hund med en høy prey-stasjon, bør du holde øye med dem og lei dem hvis du tror du vil gå i et område hvor de sannsynligvis vil komme inn i å prøve å jage en ekorn opp et tre.

Hvis du bor i Snake Territory, kan de være veldig aktive og noen ganger mer utsatt for aggresjon på høsten. Vær ekstra forsiktig hvis du går på hunden din i områder som du kan forvente å finne noen. Til og med ikke-giftig slange biter kan være smertefullt.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 8 Fall safety tips for hunden din