Olivenolje for hunder: er det bra for dem?

Olivenolje for hunder: Er det bra for dem?

Våre hunder er våre beste venner. Som hundeeiere prøver vi alle kontinuerlig å finne måter å gjøre rett ved våre elskede kjæledyr og gjøre deres liv som litt morsommere. Men har du noen gang tenkt på å bare legge til litt olivenolje til hundens diett? Her oppdager vi fordelene med olivenolje for hunder, så vel som dens aktuelle bruksområder - noen vil virkelig overraske deg. Det er et hjemmehjelp som kan brukes til å behandle alle slags problemer.

Det er av denne grunn at fordelene med olivenolje ikke bare skal reserveres for mennesker. Noen skeptikere kan lure på om olivenolje er bra for hunder, eller hvis det kan bidra til å løse en rekke problemer. Men uten tvil, det burde aldri bli undervurdert. Olivenolje er rik på antioksidanter, så vel som vitamin E, omega 3 og andre sunne fettstoffer som bidrar til å gjøre det super kraftig.

Bland olivenolje med hundens vanlige mat - våt eller tørr eller rå - og begynn å se fordelene med olivenolje for hunder innen dager.

Gitt kaloriinnholdet i olje skjønt, sørg for at du er streng med dosene dine. En spiseskje olivenolje kan inneholde 120 kalorier og nesten 32 gram fett, slik at de ekstra kaloriene kan forårsake vektøkning. Når det gjelder mengder å gi til din spesifikke hund, ville en anbefalt dosering være 1 teskje per 10 pounds av vekt. Vær forsiktig så du ikke lar dem inhale oljen, men da dette kan føre til pusteproblemer som har vært kjent for å utvikle seg til lunginfeksjoner.

Fortsett å lese for å oppdage hele spekteret av fordeler med olivenolje for hunder.

hunden liker olivenolje

1. God smak

Hvis hunden din er en masete eater, og legger til olivenolje til deres vanlige mat, er den perfekte måten å få dem til å spise mer hver dag.

Kibble og våt mat er spesielt designet for hunder for å holde dem sunne og med optimal vekt for deres størrelse og rase. De trenger all sin daglige godtgjørelse av mat å holde seg i form. Men ikke alle hundene har appetitten til a Labrador og trenger litt mer oppmuntring til å spise sin daglige godtgjørelse av mat.

Ved å legge til olivenolje til maten, vil eiere se en umiddelbar forskjell i hundens tilnærming til å spise. Tekstur og smak av olivenolje, spesielt ekstra jomfruolje, er uimotståelig for hunder. Resultatet vil være en gobbled opp bolle med mat på hvert måltid.

Olivenolje tilbyr også en måte å forlenge levetiden til litt foreldet hundemat. Uansett grunn, til tross for de beste hensikter, kan selv kibble gå litt forbi sitt beste noen ganger, så å legge til olivenolje kan få det til å smake bedre til de mer kresne smaksløkene - hund eller på annen måte!

Relatert innlegg: Beste våt hundemat

2. Bidrar til å gå ned i vekt

Mens det er sant at hundeeiere må være forsiktige i hvor mye olivenolje som skal gi til hunder, så de ikke får vekt, har olivenolje også vært kjent for å bidra til å fremme Vekttap hos hunder. Dette er en enorm fordel av olivenolje for hunder - spesielt de som er utsatt for å legge vekt lett, eller kanskje mannlige hunder som nettopp har blitt neutered.

Mens dette er kanskje en av de mer motinduitive fordelene med olivenolje for hunder, (gitt olivenoljens fett og kaloriinnhold), har det vært klinisk bevist å hjelpe tapet av vekt i hjørnetenner. Dette skyldes de monoumettede fettene som finnes i olivenolje. De oppfordrer sammenbrudd av fett i fettceller, slik at det kan ses som slanke ned midje midler, så vel som å bidra til å redusere en hunds insulinfølsomhet.

3. Fremmer all round god helse

Det er disse svært enumettede fettstoffer som også fremmer all round God helse hos hunder. Faktisk har olivenolje sett blitt sett på å redusere effektene som diabetes og kardiovaskulær sykdom har på våre kjæledyr.

I tillegg hjelper en annen en av måtene olivenolje ytterligere god helse i hunden din er å øke hans eller hennes immunsystem. Gitt at olivenolje er lastet med antioksidanter, som polyfenoler, klorofyll og karotenoider, blir kroppen mer effektiv for å kunne bekjempe sykdom og infeksjon. Hunder som er utsatt for hoster og kulde, kan virkelig se fordelene med olivenolje tilsatt til deres daglige kibble, derfor.

Videre har olivenolje vært kjent for å bidra til å øke energinivået hos hunder. Dette er ned til forbedringen i omløp som kommer fra inntak av olivenolje av noe slag. På grunn av den økte blodstrømmen, blir virkningen av respiratoriske sykdommer som astma dramatisk redusert.

Dette er spesielt viktig for hunderaser som er utsatt for å puste problemer. Raser som en bulldog, en del av den brachycephalic familien, er alle hunder som kan slite med å puste til tider - olivenolje kan hjelpe i noen tilfeller.

4. Kan øke levetiden

Alle disse helsemessige fordelene jobber for å øke hundens forventet levealder også.

Men mer spesifikt har olivenolje vært kjent for å bidra til å fremme godt kolesterol hos hunder som vil hjelpe arbeidet med å øke levetiden i kjæledyret ditt. Det bidrar også til å holde dårlig kolesterol i sjakk ytterligere fremme generell god helse.

Olivenolje er også kjent for å bidra til å forbedre mobiliteten i både ledd og styrke muskler. Dette gjør olivenolje den perfekte eliksiren til å gi eldre hunder som kan være lider av leddgikt, hip dysplasi eller slitasjegikt. Jo mer trening de kan få som en konsekvens, jo lenger de burde leve.

Til slutt, olivenoljeforbruk har selv blitt sett for å forhindre begynnelsen av kreft eller i det minste, det antas at det kan bidra til å redusere sjansen for å utvikle sykdommen for hunder som forbruker olivenolje med jevne mellomrom. Dette antas å være ned til noen av forbindelsene i olivenolje som kalles squalene og terpenoider som har blitt sett for å hindre kreft.

Gitt at over 50% av hundene over 10 år kontrakter en slags kreft, prøver å prøve olivenolje for fordelene som kan ses i hunden din, er definitivt minst verdt et forsøk - selv om du er skeptisk.

Olivenolje for hunder

5. Bruk olivenolje til hunder forstoppelse

Ved hjelp av olivenolje for hunder forstoppelse har vært kjent for å jobbe underverk i fortiden. Selv om det åpenbart har andre fordeler for generell generell helse, er det også flott for tarmen, så det vil få hundens tarm i gang på kort tid.

Sørg for at du besøker en veterinær eller en dyrehelsepersonell hvis du merker noe blod i hundens avføring Hvis han eller hun er oppkast eller de er listløse i forbindelse med å bli forstoppet. Alle disse kan være symptomer på et mye større og mer alvorlig helseproblem som bør undersøkes med en gang.

I tillegg, gitt sine avføringsmiddel som forårsaker effekter, er det en god ide å være streng med dosering. Noe mer enn anbefalt, og hundens forstoppelse kan gå den andre veien, som fører til dehydrering. Hold dosen din under kontroll skjønt, og du vil se at olivenolje for hunder forstoppelse er et flott hjemmemedisin.

6. Lindrer tørre hudforhold

Olivenolje kan brukes til Hjelp lindre tørr hud. Det virker ved å hjelpe huden til å regenerere på grunn av alle de sunne fettene som olivenolje inneholder. I tillegg inneholder antioksidanter olivenolje bidrar til å nærme hudceller, slik at en synlig revitalisering av huden kan ses.

For å hjelpe til med å lindre hundens tørre hud, kan det gnides inn i hundens pels for å hjelpe deg med irritasjon i stedet for å bare legge den til maten.

Men inntaket vil også gi lettelse. Når det gjelder hvor mye olivenolje for hunder tørr hud er nødvendig, når du gni den på, så mye som huden eller pelsen kan ta, er best. I tillegg er det ganske rotete, så det er best å gjøre lite og ofte, hvis det er mulig.

I tillegg, se om hunden din bare lakker oljen av når du har brukt den på sine strøk. Hvis han eller hun forsøker å slikke det, er det best å holde fast i inntaket metoden - slikker vil ikke bare øke kaloriinntaket, det vil også gjøre dem utsatt for infeksjon, spesielt hvis de slikker sprakk og irritert hud.

Hvis du bare er igjen med muligheten til å legge den til maten, ikke panikk. Ved konsekvent å legge til riktig mengde tillatt til kjæledyrets måltider, vil du fortsatt sakte se en forskjell også. Som en lykkelig bivirkning vil hundens kappe bli skinnende og mer sunt utseende. I tillegg kan det bidra til å forhindre at flaky hud kommer tilbake når den brukes regelmessig.

7. Reduserer shedding

En av de største fordelene med oliven for hunder er at den reduserer shedding av deres pels - som kanskje er den eneste ulempen ved å ha et kjæledyr i ditt hjem. Hver eier har brukt tid på å hoover opp etter at hundens uendelige maltsesong som bare blir verre av effekten av moderne sentralvarme og klimaanlegg.

Mens over shedding kan være et resultat av mer alvorlige faktorer som hudinfeksjoner, lopper eller sykdom, er det oftere enn ikke bare en karakteristisk for furry dyr.

Du kan hjelpe hunden din ved å pusse ham eller henne regelmessig med en spesialbørste for hunder. Spesielt laget sjampo kan også hjelpe når gi hunden din et bad, Men det er inntak av olivenolje som har blitt sett på å ha de mest effektive resultatene.

Hvis du nå lurer på "Hvor mye olivenolje skal jeg gi til hunden min for å hjelpe med å kaste", så se på hundens vekt for å fastslå hvor mye han eller hun kan ha som en daglig godtgjørelse. I henhold til våre tidligere instruksjoner er 1 teskje til hver 10 pounds av vekt det anbefalte beløpet.

Du vil kanskje også like: Dog shedding børste for din pooch

8. Det oljer hjernen og hjelper dem å tenke

Olivenolje hjelper ikke bare den fysiske siden av tingene i våre hunder. Faktisk har det blitt sett å bidra til å forbedre hvordan hjernen fungerer som er spesielt viktig hvis du eier en hjernens rase som en collie eller puddel.

I tillegg har olivenolje vært kjent for å redusere hastigheten der hjernen forverres med alderdom. Det er en god ide å legge til olivenolje til Dog Bowls av eldre hjørnetenner derfor kan de høste alle fordelene som med olivenolje for hunder har å tilby.

Det antas at det er den oleokantale at olivenolje inneholder det som er ment å være nyttig for hjernen. Det har blitt sett, gitt i mennesker, for å redusere risikoen for Alzheimers sykdom - pluss middelhavsstil dietter har også vært kjent for å redusere risikoen for demens også.

hund licking lepper

Bunnlinjen

Fordelene med olivenolje til hunder er derfor vidtgående. Gitt suksessen til Middelhavet diett som er tungt lastet i olivenolje, så vel som andre sunne fettstoffer, er det lett å se hvorfor fordelene kan oversettes til en Hundens gode helse. I tillegg er det utrolig enkelt å kjøpe også. Det er lett tilgjengelig i alle supermarkeder, så ingen spesialisert shopping for kjæledyret ditt er nødvendig.

Til slutt, hvis hundens vekt blir kontinuerlig overvåket, har hundeeiere ingenting å tape ved å legge til de anbefalte beløpene til hundens daglige måltider. Med fordelene med olivenolje som å øke forventet levetid ved å redusere risikoen for smertefulle sykdommer som kreft, kardiovaskulær sykdom og diabetes, ville det være kortsynt for ikke å prøve det i det minste.

Som med noe hjørnetann-relatert, hvis du er usikker, må du være sikker på å snakke med kjæledyrets veterinær.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Olivenolje for hunder: er det bra for dem?