10 Hundevennlige restaurantkjeder

10 hundevennlige restaurantkjeder

Tid brukt med hunden din er god brukt. Tilbringe tid utenfor hjemmet er enda bedre. Når du tilbringer tid med poochen, styrker dere begge dine obligasjoner mens du vurderer hvor langt hans trening og sosiale nåde har kommet sammen. En slik måte kan dette gjøres, er å ta hunden din ut til en restaurant og spise ute sammen. Hvis du vil tilbringe noen varme sommerdager som spiser ut med din valp, mens du nyter stemningen, så er hundevennlige restauranter veien å gå. Disse kjedene vil tillate hundene dine å møte andre hunder og ha det gøy og bygge nye relasjoner. De gir også venner og familier en sjanse til å komme seg ut og møte andre doggie elskere. Denne artikkelen vil gjennomgå 10 hundevennlige restaurantkjeder som lykkelig vil imøtekomme deg og din hund som du vin og spise. Bone appetit!

Applebee`s

Applebee`s

Hvis spørsmålet er, hvor er hundevennlige restauranter i nærheten av meg? Da er svaret Applebee. Applebee er en restaurantkjede som gir deg og din pooch med gode menyvalg. Når dere begge vil ha en kald drikke, litt grub, natur og den beste servicen, er Applebee din go-to-alternativ. Mens ikke alle grener er kjæledyrvennlige restauranter, litt omsorg for kjæledyrforeldre ved å gi deg et trygt sted å spise med hunder. De gir deg en godt inngjerdet uteplass for å holde kjæledyrene dine sikre. Servitører tilbyr ikke bare deg utmerket service, men også gi hunden din femstjerners behandling ved å tilby dem litt vann og godbiter hvis de bestilles. Doggie eiere som spiser det er vitne til det faktum at servitører det er svært imøtekommende til både mann og hund. Hvis du er i Richmond, Virginia, så gjør det et poeng å ikke gå glipp av hunden-sentrisk yappy-time. Det anbefales imidlertid å ringe fremover for å sikre at din lokale Applebee serverer dine furry patrons også.

Johnny Rockets

Johnny Rockets

Hvis du er nede på sørkysten, og du leter etter en restaurant som serverer mann og hund, så er Johnny Rockets stedet for deg. Merket, som en av de beste restaurantene som tillater hunder, er du og din hundekammerat forsikret om en god tid. I tillegg har enkelte steder uteplasser som tillater kjæledyr og eiere å ha et godt måltid mens du soakter i et stort vær. Deres hundbaserte meny som inkluderer doggy hamburger, carob "ruffles," og iskrem godbiter og franchise berømte valcakes som hunder elsker. Som et resultat av sin franchise natur, er ikke alle steder kjæledyrvennlige. Hvis du er i Sør-California, tilbyr Johnny Rockets hunden din så mange som 20 elementer å velge mellom som de lagde opp med Victoria Gardens med et lokalt hund bakeri. Derfor vil det være verdt hvis du ringer fremover for å sikre at du og din hundkammerat er velkommen til å unngå ubehagelige situasjoner. På Johnny Rockets er din firbenede venn den eneste spente; Hele staben er ivrig etter å ønske deg velkommen begge.

Shake Shack

Shake Shack

Født i New York City, men fant over hele USA fra Alabama til Wisconsin, Shake Shack er en av de beste restaurantene å spise med hunden din og familien din. Alle Shake Shack-steder er utstyrt med uteserveringsområder for å tillate familien å spise og få litt frisk luft. De kommer også med en hundemeny som har behandler som Pooch-Ini®, Shackburger® Dog Biscuits og Bag O `Bones som hundene dine kan fest på. Godbitene er vanligvis store nok, så de med flere hunder trenger ikke bekymre deg. Det vil være nok for alle. Noen lånere beskriver det som det perfekte stedet å ta med hunden din. Eierne er ikke utelatt av det morsomme som Shake Shack serverer noen av de beste matene rundt, noe som gjør det til et populært valg for familien også. Shake Shack er også kjent for sitt samfunnsansvar. Som en restaurant som gir tilbake. De er kjent for å mester lokale årsaker. Fortjeneste oppnådd fra sitt flaskevann er dedikert til å bevare vannveier.

Joe`s Crab Shack

Joe`s Crab Shack

Joe`s Crab Shack er en nasjonal restaurantkjede med fantastisk mat og en uformell, avslappet setting på stranden. Alle Joe`s Crab Shack-steder er hundevennlige. De skryter femten kjæledyrvennlige utendørsarrangementer som passer til hunden din. Dette gjør dem til et av stedene å spise med hunder. Deres kjøkken gir noen av de beste sjømat godbitene. Noen av godbitene på menyen inkluderer skrapelodd Jumbo klumpekjøttkake med hushpuppies, frites, coleslaw og remoulade for deg og din valp for å nyte. Serverne er også hundevennlige da de tilbyr hunden din en bolle med vann for å få ham til å føle seg velkommen. Joe er også bryr seg om sine to-leggede kunder. På kveldene, når myggene kommer ut, avslører en kunde at de tilbyr insektspray for å hjelpe de med å håndtere de flygende terrorsene. En annen kunde understreker verdien av utsikten mens du feirer med din furrige venn. Joe`s Crab Shack er definitivt stedet for hele familien å spise, slappe av og ha det gøy.

Lazy Dog Bar and Restaurant

Den klokt kalt Lazy Dog Franchise skiller seg ut på så mange måter enn bare navnet. Franchisen kan skryte av 19 steder på vestkysten med planer om å utvide over hele landet. Hvert sted kommer med en romslig utendørs terrasse som gir deg hunden kompis nok plass til å slappe av. Alle steder tilbyr din pooch en bolle med vann ved å merke dem. Noen dovne hundegrener gir varmeovner når nettene blir kalde. Deres meny inneholder alternativer for en vanlig brun risskål, grillet hamburger patty, veggies og grillet kyllingbryst. Et sunt måltid for en sunn hund. Ord på gaten er pooches elsker cut-up stykke biff og en sjenerøs servering av ris. For alles glede har lat hund noen få dos og ikke. De inkluderer; Hver hund må være på et sikkert snor, hunder er ikke tillatt på bordene, og sørg for at valpen din er høflig.

Starbucks

Starbucks

America`s Favorite Coffee House har funnet en måte å varme dine hjerter enda mer. De fleste Starbucks har utendørs sitteplasser som vil imøtekomme dere begge. Din valp er ikke utelatt av kaffebasert moro som de tilbyr "Puppuccino" - en liten kopp pisket krem ​​- et velsmakende avmeny-element for hunden din for å nyte mens du nipper din favorittdrink. Nå med Starbucks, kan du lene deg tilbake, nyte koppen Joe, og snack på konditori mens din furry kompis behandler seg med krummene dine. Likevel, det kan utgjøre som en utfordring for å gjøre dette til en vanlig for hunden din som Starbucks `pisket krem ​​inneholder høye nivåer av sukker og fett. Likevel er dette en kremaktig godbit for dem når som helst.

Brusses ekte iskrem

Brusses ekte iskrem er en restaurant som tillater hunder inni, selv om de er ute. De er av walk-in rekkevidde; Derfor kan kundene gå inn, bestille, ta bestillingen, og hodet på ut til utendørs sittegruppe. Dine firbente venner er ikke utelatt. Brusset tilbyr en gratis "doggy sundae", med en scoop av iskrem toppet med en liten beinformet kjeks tilgjengelig for våre furry elsker. Hvis hunden din har en følsom mage, kan det være best å unngå denne behandlingen. De kan nyte naturen og samhandle med andre hunder. Ifølge noen hyppige diners, er tjenesten utmerket som deg og din Pur Pal er verdsatt. Hvis du er på Myrtle Beach, South California, så er Brurus det ideelle stedet for etter den stranden. Hvis hunden din kunne snakke, ville han trolig si, "La oss gå til Bruwster."

Dairy Queen

Dairy Queen

Denne populære isens restaurantkjeden gjør noen av de beste isene i USA. Siden du og hunden din kanskje ikke er tillatt inne i restauranten, har de gitt utenfor sittegrupper for de to av dere. Noen av franchisens steder tilbyr gratis valk kopper. Pup Cups er myk vaniljebaserte iskrem med en hundekjøtt for å krone den! En annen velsmakende delektasjon hunden din kan glede seg over på en varm dag er DQ Blizzard. Du ville gjøre dere selv en tjeneste hvis du sjekket om terrassen er kjæledyrvennlig på din lokale gren før du og din pupp hodet ut for å nyte.

In-N-Out-Burger

In-N-Out-Burger

Denne franchisen er en av de mest elskede langs vestkysten. In-N-Out-Burger serverer noen av de beste burgere mannen og poochen kan noensinne finne der nede. Til tross for å være en kjøretur, er kjæledyrvennlige terrasser tilgjengelig for din spisestue. Terrassene kommer med paraplyer som bidrar til å holde solen ute.

Hva mer? De har to elementer skjult på menyen målrettet for sine furrige kunder. De fleste doggie burgere kommer inn under en dollar; Derfor får du lagre mens du festes. Gitt disse, kan du nyte en dobbel-dobbel i bilen din mens hunden din har en flygende dutchman. The Flying Dutchman består av to stykker ost sandwichet av vanlige dual hamburger patties. I tilfelle hunden din ikke kan ta i melkbaserte produkter, er Pup Patty et flott alternativ for hunden din. Denne pattyen er kokt med ingen ekstra krydder, salt eller andre krydder. Disse kommer inn for de store guttene og små, men søte valpene. De tilbyr også måltider i å gå poser hvis du må gå umiddelbart.

Sonic Drive-In

Sonic Drive-In

Sist men sikkert ikke minst, er Sonic Drive-in en av de beste kjæledyrlige restaurantene. Ikke alle grener tillater hunder på terrassen, men en rekke av dem gjør. Sonic Drive-In ville bli et av dine foretrukne steder å spise med hundene dine på ditt første besøk. En patron sier at serverne ved å se din pooch vil gi ham en gratis sundae (liten scoop) toppet med en hundben! De tilbyr også hundbehandler på forespørsel.

Før du går - essensielle forberedelser!

Det er godt å vite de beste vanningshullene og spisesteder å besøke med hunden din. Det er enda bedre hvis du vet og forstår hva som forventes fra dere begge. Disse stedene er vanligvis kjæledyrvennlige restauranter og forventer en viss standard for atferd og forberedelser fra deg og din hundekammerat. Her er noen forslag å vurdere før du går ut.

  • Telefon fremover: Mens franchisen kan være kjæledyrvennlig, kan ikke alle steder være hundevennlige. Det er derfor tilrådelig å ringe for å gjøre henvendelser om egnetheten til deg og din hund. Ved å gjøre det, bør du også spørre om det er spesielle regler som må overholdes.
  • Pass på at kjæledyret ditt er lydig: Restauranter kan være en travel humdrum av lyder, lukter og smaker. Du bør sørge for at kjæledyret ditt ikke kjører rundt og prøver å prøve andre menneskers måltider. Hvis hunden din ikke kan holde seg ned og forbli lydig, så kanskje du bør ha måltider levert hjemme.
  • Vet hva hunden din kan spise: Din valp kan bli lokket av alle luktene som omgir ham og prøve alle måltidene. Du bør på den annen side vite hva han kan og ikke kan innta og holde fast i det. Dette er å minimere risikoen for å få hunden din syk og andre pinlige ulykker som kan oppstå.
  • Hold hunden din på snor festet til deg: Hvis du skjer med hyppige restauranter som tillater hunder inni, så som eier, må du ha håndfrie seler. Disse vil forhindre at hundene drar et bord eller stol i spenning. Skulle de føle det plutselige behovet for å jage noe, ville de ha noe som stopper dem. Det kommer også til nytte når du har andre diners som er redd for hunder. Det forhindrer også hunden din i å trippere opp travle servere.
  • Tillat hunden din å lindre seg først: Det er alltid trygt å rengjøre hunden din før du går ut. Det er også tilrådelig å la ham gjøre sin virksomhet før du kommer inn. Dette er for å unngå å avvise andre kunder med hans lukter mens han skammer deg begge.

Mann og hund i restauranten

Å oppsummere

Mens det tidligere var veldig vanskelig å finne kjæledyrvennlige restauranter, har du nå dem rundt. Mann, og hunden kan spise og nyte seg som noen andre. De gir deg enten gode godbiter, fantastiske ambiances, og noen ganger begge deler. Du må ringe fremover og så sørg for at hunden din setter opp sin beste oppførsel. Det bør huskes at hvert sted kan ha lokalt eierskap, ledelse eller forskrifter som ikke tillater hunder i deres forretningssted.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 10 Hundevennlige restaurantkjeder