9 Tips for mobbe kenneler for å få flere instagram følgere

9 tips for mobbe kenneler for å få flere instagram følgere

American Bully oppdrettere sammen med Pitbull-type oppdrettere er mye yngre enn noe annet rase samfunn. De fleste vanlige oppdrettere har ikke engang en Instagram-konto, mens Bully-samfunnet har en nådeløs krig på Instagram, og noen av dem har titusenvis av fans, mens andre platå på 50 har. Her er noen dyrebare tips for bully oppdrettere for å øke sine kennelers instagram følgere.

Før vi starter, er det viktig å si at alle tipsene i verden ikke vil fikse kvaliteten på hundene dine. For mange oppdrettere favoriserer tung markedsføring og gir illusjonen til å ha kvalitetshunder når de egentlig ikke har noen. Dette vil vare bare noen få måneder. Det som betyr noe, i det lange løp, er å ha begge, et kvalitetshund avlsprogram, men også den store markedsføringen som går med den.

La oss starte med disse instagramtipsene for dere som raser amerikanske mobber. Det er på tide å bli hørt og bli sett på Instagram, og jeg satte ikke som et tips som du burde legge inn stort innhold, dette er ganske åpenbart & # 8230;

1 - Liker, kommenter og følg i din nisje

Den første og enkleste måten å få folk til å følge deg, er å følge dem. Jeg kjenner mange oppdrettere som for de første ukene tok 30 til 45 millioner hver kveld før senga bare for å gå på Instagram for å lete, kommentere og følge brukere og innlegg i deres nisje.

Gi.
Sosialisere.
Samarbeide.
Spørre.

Gå på en oppdretter eller hund-loverprofil og som 5 eller flere bilder. Du legger da en kommentar på den siste. Og til slutt, følg den instagramprofilen. Den personen vil få sine varsler summende og han eller hun vil ha det samme som deg: litt oppmerksomhet som oversetter til liker, kommentarer og følger. Så du gjorde noen glade, og sjansene er at personen vil følge deg tilbake og besøke profilen din, og la noen kommentarer eller liker å!

Nå vil du gjøre det til relevante personer, og den beste måten å gjøre det på er å bruke Instagram Hashtag Search-funksjonen. Populære Hashtags å søke etter er #Americanbully, #dontbullymybull, #Bullybreed, #Bullylove, #instabully, #bullynation, #dontbullymybully, #ilovemybully, #dontbullymyPitbull, #igbullyfamily, #bullypit, #bullygram, etc. Det vil være noen bulldogs og okse raser i det også, men målet bred, ikke vær for smal i hashtags, gå til andre raser som Rottweilers, Dobermans, og så videre.

Besøk andre oppdretters profiler og se hvem som kommenterer sine bilder. Sjansen er, disse menneskene er rett i midten av målgruppen din

2 - Brand ditt instagraminnhold

Sett deg i en Bully Lover`s sko som følger 3 til 15 Instagram-kontoer som snakker om mobber, pitbulls, eller mobbe raser. Hver gang de åpner sin app, ser de en elv av mobbende bilder, alle ser det samme, spesielt etter noen uker etter å følge disse.

Hvordan skal den personen legge merke til deg mens du ruller opp og ned på skjermen? De vunnet. Det er svaret.

Det er derfor det betyr noe å gi dine Instagram-bilder (og videoer) en cachet, en signatur, en unik stil. Dette kan gjøres ganske eksplisitt ved hjelp av logoen din på samme sted på hvert bilde, eller det kan gjøres diskret med kanskje en fargeoverlegg på dine innlegg. Det er milliarder måter å stil bilder på en måte som folk vet ved første øyekast at de er din. Bare finn veien.

BullyMax Instagram
Little Collage of BullyMax`s Instagram Branding: Alle bilder har noe til felles, men de er ikke repeterende! God jobb her!

På baksiden, ikke overdrive det på grunn av noen grunner det vil ta tid til stil og merkevare hvert bilde du legger inn & # 8230; spesielt hvis du legger ofte inn! Og det kan bære dine etterfølgere, så sørg for at det er kjempebra, eller variere smaker for å fortsette overraskende Instagram-følgere.

3 - Engasjere og sosialisere med publikum

Når man gir seg et oppdrag om å dyrke publikum, begynner de nesten alltid å forsømme sine nåværende tilhengere. Dette er fans å aldri la ned fordi de allerede har vært med deg, og de kan fungere som ambassadører for å få enda flere tilhengere. En viktig måte å holde etterfølgere lykkelige på, er å engasjere seg med dem. Det er et sosialt nettverk så sosialisere! (Mye.)

Instagram sier takk
En oppdretter postet et bilde av søppelet og mottok mange liker. Likevel tok han deg tid til å takke de som kommenterte! Godt jobbet.

Svar på hver enkelt kommentar folk forlater på oppdateringene dine, følg dem hvis de er verdt det, som deres bilder, vis dem som du bryr deg. Gå enda lenger, kommentere, og takk folkene som bare likte bildene dine. Mange mennesker liker bilder uten å følge, ved å gjøre det du anerkjenner dem, og du vil motta mange følger i retur.

Ikke hold det du synes er ditt beste innhold fordi du vil legge det inn når du har flere tilhengere. Legg det nå, og kom opp med enda bedre innhold noen uker nedover linjen når du har vokst ditt følgesvenn.

4 - Spør følgere å merke venner

Ved å gi mye kjærlighet til dine følgere som beskrevet ovenfor, vil du gjøre dem klar til å hjelpe deg når du spør dem. Ja, det er litt manipulerende, men begge parter er glade, så det er ingenting galt.

En gang imellom, spør dine etterfølgere å merke sine venner som kan være interessert i bildene de nettopp har lagt ut. Selvfølgelig, sørg for at denne spesifikke oppdateringen er så god at folk kanskje vil ha 1) Les beskrivelsen 2) La vennene deres vite ved å merke dem i en kommentar.

Tag en venn Instagram
Følgeren her bedt om å merke en venn som elsker Rottweilers. Og folk gjorde det! Godt jobbet.

En annen måte å gjøre det på er å få hunden til å bære eller holde et stykke papir som sier Tag en venn! Det vil konvertere mye mer som det er veldig synlig og definitivt søt. Gjør det nå!

5 - Samarbeide med andre bully oppdrettere

De fleste bloggere gjør det, vi gjorde det her også med våre artikler. Du kommer til noen boks i din kategori (lignende nisje eller publikum og lignende størrelse), og du markedsfører hverandre ved hjelp av innfødt innhold.

For oss var det en bloggartikkel lagt inn i den andre Blogger`s bloggen. For deg vil du legge inn en annen oppdretters hundbilde og den oppdretteren vil gjøre det samme med deg. Tydeligvis, i beskrivelsen, vil du to nevne den andre og anbefale ditt respektive publikum å følge.

Det fungerer veldig bra som det forteller brukerne der ute som du anbefales av en annen innflytelse som de følger, så du må være verdt en følge.

Dette er en strategi for å bruke nå nå, og da du kanskje irriterer dine følgere som allerede følger deg ved å be dem kontinuerlig å følge noen andre (tilfeldige) oppdrettere.

Utvide strategien og prøv å gjøre det kryssplattform! Fremme på ditt instagram et nettsted, og be webmaster for å markedsføre din Instagram-konto på hans eller hennes nettside. Prøv å overvåke resultatene. Gjenta hva som fungerer, stopp hva som ikke gjør det.

6 - Legg inn korte videoer av dine mobber og kenneler

Flere og flere videoinnhold vises overalt. Det startet med YouTube og deretter Instagram, Vine, Snapchat, Facebook, og det fortsetter å gå, nå med Live Video Streaming (Periscope & Meerkat!)

Klart folk som videoer, men dessverre vet de fleste ikke hvordan man skal ta anstendig videoer. Instagram begrenser videoer til 16 sekunder, slik at du ikke kan gå galt med så lite tid til å skyte.

Hvert par dager bare poster kort opptak av hundene dine i en slags handling, eller en video av deg selv snakker om dagen din, dine oppgaver, dine kamper, dine suksesser. Her igjen, prøv å se hvordan det går. Ikke vær redd for å teste forskjellige ting som rask video i bilen, på hundeshowet, osv.

7 - Liste relevant hashtags og postmålrettet innhold

Husker du listen over hashtags vi brukte på tips # 1? Besøk dem alle, fjern de som du ikke føler, er riktig for deg, og legg til noen flere som du fant deg selv. Hold dem som et notat et sted. Nå, hvert nytt bilde eller innhold du legger til må målrette mot noen av disse hashtagene.

Du brukte Hashtags for å finne folk i din nisje, så jeg håper du skjønner at folk vil bruke Hashtags å finne & # 8230; du! Ikke bullshit dem ved hjelp av falske hashtags som #Rottweilersofinstagram hvis du legger inn et bilde av din pitbull. Du vil miste mer enn du vil vinne.

En god måte å komme med gode hashtags er å ikke bare beskrive hva som er på bildet, men også hvilken handling skjer. De fleste bruker bare rasenavnet i hashtag og alle sine variasjoner (#pitbulls, #pitbullsofinstagram, #Instapits, osv.) Men disse hashtags selv om det er fint å bruke, er ekstremt brukt, slik at du ikke vil bli sett ofte. Legg til noen få action hashtags som #Runningpitbull, #sleepingbully, #Barkingpitbull, etc. På den måten vil du konkurrere med mye færre bilder og vil ha mer synlighet.

FølgendeInstagramFacebook
1-1k fans3021
1k-10k fans12147
10k-100k fans21099
100k-1m fans352244
1m-10m fans445431
10m + fans560301

Tabellen over viser at sider med de fleste tilhengere har en tendens til å poste ofte. Prøv å bruke forskjellige hashtags ofte ikke å målrette de samme menneskene igjen og igjen, og legg inn ofte. Jo mer du legger ut jo mer du gir en sjanse til å tilfeldige folk til å finne deg, og elske deg, og følg deg. (Ikke vær obsessiv, skjønt!)

8 - LINK DIN Facebook, Twitter og andre profiler til Instagram-kontoen din

Følg oss på Instagram
Eksempel på et lite bilde å legge inn på Facebook for å la vennene dine og tilhengerne vite om din tilstedeværelse på Instagram, også!

Hvis du er på Instagram, antar jeg at du også er på Facebook, og kanskje på Twitter? Du har sikkert venner og følgere på alle plattformene du er til stede på, så bruk dem.

Et raskt innlegg, bilde eller video som spør dine Facebook-venner for å støtte deg på Instagram, vil ikke skade. Vær ærlig i din forespørsel, men sørg for at du tilbyr dem verdien. Fortell dem at du legger inn originale bilder som ikke er på Facebook, og så videre.

De trenger å vinne noe i prosessen, kanskje fortelle dem at du vil dele flere videoer av hva som skjer bak kulissene på Instagram, så de bør definitivt sjekke ut innholdet ditt. Være annerledes på hvert sosiale medier!

9 - Lag din egen hashtag og spred den rundt

Ikke nødvendig, men det kan bidra til å øke bevisstheten om kennelen din, komme opp med en relevant hashtag og bruke den ofte på bildene dine, spør hundeeiere du vet for å bruke den, og skape en slags hashtag dynamisk. Det vil ikke være et verdensomspennende Viral Hashtag, men det kan være en Bully World Viral Hashtag. Det vil ta tid å ta av, men når det gjør det, bringer det en stor mengde tilhengere.

Hvis du avler XL American Bullies, kan du vise frem hundene dine ved hjelp av #biggerthanTirtiplexl eller #xlisnotenough Hashtags. Du får ånden.

Hvis du starter, ikke gjør det som du ikke har nok tilhengere for å starte en bevegelse. Dette er en strategi som fungerer for Instagram-kontoer med nok lojale tilhengere som vil bli med deg i din innsats og spre hashtagen rundt.

Spesialtilbud20% av HOUND BREEDERS HÅNDBOK BRUKE Flash20 Ved kassen!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 9 Tips for mobbe kenneler for å få flere instagram følgere