8 Verste kjæledyr fuglearter for barn

Eclectus Papegøye, Eclectus Roratus Polychloros, grønn og rød papegøye sitter på grenen, klar brun bakgrunn, fugl i naturen Habitat på vestlige Papuanøyene, New Guinea i Asia

Hvis du ønsker å se på Legg til en kjæledyrfugl til familien din og du har barn, det er nyttig å unngå arten som kan overvelde eller til og med skade et barn. Mens det er unntak fra hver regel, har enkelte fuglearter en tendens til å gjøre det bedre med en erfaren voksen for å møte deres behov. Noen av disse fuglene er utsatt for biting Når det er provosert mens andre er ganske følsomme og ikke setter pris på rambunctious barn. Her er åtte fuglearter som kan være best å unngå hvis du har barn.

Tips

De fleste tamme kjæledyrfugler biter sjelden ut av aggresjon. Men fugler bruker deres nebber for å gripe, klatre og utforske noen ganger på sine omsorgspersoner. Dette kan være foruroligende til et barn, spesielt med en stor fuglearter.

3 av de beste kjæledyrfuglene for barn
01 av 08

Macaws er store, kraftige papegøyer som krever mye av sine omsorgspersoner når det gjelder tid og oppmerksomhet. I tillegg er de utstyrt med massive nebber som kan alvorlig skade et lite barn, selv om fuglen bare prøvde å spille. Macaws har også en tendens til å være ganske støyende, som kan være for kaotisk for et hjem med barn.

Arter Oversikt

Lengde: 30 til 36 tommer

Vekt: 28 til 46 gram

Fysiske egenskaper: Green panne fading i teal på nakke, rygg, hale og vinger-gul bryst og underside av vinger-stor svart nebb (blå-og-gull macaw)

  • 02 av 08

    Selv om cockatoos er kjent for å være svært kjærlige fugler, binder de seg sterkt til sine omsorgspersoner og krever mye sosialisering. Et ungt barn har mest sannsynlig skole og andre ansvar som ville ta dem bort fra fuglen sin. I tillegg er en cockatoo`s nebb i stand til å produsere en veldig kraftig bite som kan alvorlig skade små fingre.

    Arter Oversikt

    Lengde: 18 tommer

    Vekt: 16 til 26 gram

    Fysiske egenskaper: Primært hvit plumage-blekgul på vinger og hale-stor hvit crest-svart nebb (paraply cockatoo)

  • 03 av 08

    Amazon-papegøyer krever mye plass til å trene og spille. De trenger også å bruke god tid med å sosialisere seg med sine omsorgspersoner. Ellers kan de bli deprimert eller utvikle destruktive atferd, som for eksempel fjærplukking. Mens de er gode talkere, oppveier deres omsorgsbehov ofte denne nyheten i mange barns øyne.

    Arter Oversikt

    Lengde: 15 til 17 tommer

    Vekt: 16 til 23 gram

    Fysiske egenskaper: Grønn kroppsgul hodet rødt på vingens bøyde nebhvitringer rundt øynene (dobbelt gulhodet Amazon)

  • 04 av 08

    Eclectus Parrot er vanligvis lettvint, men det kan være for følsomt for å tolerere energiske barn. Disse fuglene binder ofte sterkt med sine omsorgspersoner og trenger å bruke god tid med dem. De foretrekker også å følge rutiner, noe som kanskje ikke er mulig med barnas aktiviteter. Selv om de vanligvis elsker fugler, kan de levere en skadelig bit hvis det er provosert.

    Arter Oversikt

    Lengde: 17 til 20 tommer

    Vekt: 13 til 19 gram

    Fysiske egenskaper: Primært smaragdgrønn, rød og blå under vinger og oransje nebb (mann) - primært lys rød, blå på bryst og hale, og svart nebb (kvinne)

    Fortsett til 5 av 8 nedenfor.
  • 05 av 08

    Afrikanske grå papegøyer har ofte intelligensnivået til et ungt barn, og derfor er et barn sannsynligvis ikke det beste valget for deres vaktmester. Disse følsomme fuglene gjør det bra med milde, tålmodige voksne, spesielt de som har tilstrekkelig tid til å samhandle med sine fugler. De trenger mye mental og fysisk stimulering for å forbli lykkelig og sunn.

    Arter Oversikt

    Lengde: 9 til 14 tommer

    Vekt: 11 til 19 gram

    Fysiske egenskaper: Mest grå fjerdedel med blek kant - svart nebb og lyse rød hale (kongo afrikansk grå) - Tan øvre nebb og maroon hale (timneh afrikansk grå)

  • 06 av 08

    Når det er riktig tamet, kan Indian Ringneck-parakitter ha sjarmerende og komiske personligheter. Men de har et rykte for å være noe nippy og vanskelig å trene, spesielt i ungdomsårene. Selv tamme fugler er vanligvis ikke svært kjærlige og kan skuffe barna på jakt etter et praktisk kjæledyr. De er også svært intelligente og trenger en vaktmester som vil utfordre dem mentalt og fysisk.

    Arter Oversikt

    Lengde: 14 til 17 tommer

    Vekt: 4 gram

    Fysiske egenskaper: Grønn plumage-blå hale gul under vingene - menn har svart og rose ringer rundt halsen deres

  • 07 av 08

    Conures er vanligvis intelligente og energiske fugler, og de er i stand til å gjøre noen skarpe skrik som sikkert vil forstyrre et ungt barnas lurtid. Tame Conures kan være veldig kjærlige kjæledyr, så lenge alle familiemedlemmer håndterer dem riktig. Men disse fuglene kan være ganske selvsikker når de vil og kan raskt bli aggressive hvis noe forstyrrer dem.

    Arter Oversikt

    Lengde: 12 tommer

    Vekt: 4 til 5 gram

    Fysiske egenskaper: Lyse oransje og gul med høydepunkter av grønt og blå-svart nebb og føtter - hvite sirkler rundt øynene

  • 08 av 08

    Crimson Rosella er vanligvis ikke arten for personer med begrenset fuglopplevelse, da det ikke er lett å temme. Disse fuglene må håndteres riktig på daglig basis for at de skal være vennlige med sine menneskelige familiemedlemmer. De kan også være nippy, spesielt i ungdomsårene. Og de er ganske intelligente og nysgjerrige av naturen, som kan få dem til trøbbel hvis deres omsorgspersoner ikke holder dem i et fuglesikker område.

    Arter Oversikt

    Lengde: 10 til 14 tommer

    Vekt: 5 gram

    Fysiske egenskaper: Rød med flekker av blå på ansikt, vinger og hale-svart fjær som fremhever back-kvinnene har grønn på halen

  • Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » 8 Verste kjæledyr fuglearter for barn