10 Top pet cockatoo art

Major Mitchell Cockatoo

Flere kakatoo-arter holdes vanligvis som kjæledyr, men disse medlemmene av papegøye familie er ikke de enkleste fuglene å ta vare på. Mens de sporer veldig attraktivt fjerdedel, trenger de mye oppmerksomhet og kan være ganske støyende. Hvis du er uønsket av downsides av å leve med denne typen fugl, er det 10 av de mest populære kjæledyrskakatåpene.

Tips

Cockatoos er kjærlig kjent som "velcro fugler" fordi de elsker å tilbringe tid med sine omsorgspersoner. Men hvis de føler seg forsømt, kan de bli deprimerte og ty til destruktiv oppførsel.

Fascinerende fakta om cockatoos
01 av 10

Den bare-eyed cockatoo er kanskje ikke den vakreste papegøyen, men det gjør opp for det i personlighet. Søt, lekfull og intelligent, disse fuglene er mindre enn mange kakatoo-arter. Dette gjør dem til et godt alternativ for Familier med barn og de som mangler plassen for å imøtekomme en stor papegøye.

Arter Oversikt

Lengde: 14 til 17 tommer

Vekt: 11 til 16 gram

Fysiske egenskaper: Primært hvit-rosa på ansiktsgrå-tan nak-grå-blå øye sirkler

  • 02 av 10

    Black Palm Cockatoos er store, kraftige fugler som krever en vaktmester med rikelig papegøyeopplevelse. Mens håndmatede Black Palm Cockatoos kan gjøre gode kjæledyr, krever de fortsatt fast trening for å holde dem tamme. Dette er dristige papegøyer som trenger dristige eiere som ikke er skremt av det massive nebben.

    Arter Oversikt

    Lengde: 23 inches

    Vekt: 32 til 42 gram

    Fysiske egenskaper: Smoky Gray Plumage-Long Crest-Grey Feet og Beak - Red Patches på kinnene

  • 03 av 10

    Citron Cockatoos er roligere enn de fleste cockatoo arter. Imidlertid har de store personligheter og elsker å leke og samhandle med sine omsorgspersoner. Nysgjerrig og hengiven, en citron cockatoo vil være ved din side hele dagen lang. Så vær forberedt på å tilbringe flere timer per dag med denne fuglen.

    Arter Oversikt

    Lengde: 14 tommer

    Vekt: 16 gram

    Fysiske egenskaper: Primært hvite oransje kinn patches-gul under vinger og hale-oransje crest grå føtter og nebb

  • 04 av 10

    Sulfur-Crested Cockatoos er svært intelligente og trenger god plass til å spille. Med mindre disse fuglene får tilstrekkelig trening og mental stimulering, kan de ty til atferd, som for eksempel fjærplukking og destruktiv tygge. Caretakers må gi sine fugler med rikelig med leker og flere timer med oppmerksomhet hver dag.

    Arter Oversikt

    Lengde: 15 til 20 tommer

    Vekt: 12 til 31 gram

    Fysiske egenskaper: Primært hvit-gul crest-svart nebb

    Fortsett til 5 av 10 nedenfor.
  • 05 av 10

    Goffins Cockatoos krever så mye daglig sosialisering som mulig for deres følelsesmessige helse. Disse fuglene kan ganske enkelt ikke trives hvis de blir forsømt og vil ty til destruktive atferd hvis deres sosiale behov ikke er møtt. Fordi de er intelligente og litt onde, anbefales disse fuglene for folk som har erfaring med store papegøyer.

    Arter Oversikt

    Lengde: 13 inches

    Vekt: 8 til 14 gram

    Fysiske egenskaper: Primært hvitrosa på sider av nebrosa nær krestgul under vinger-grå føtter og nebb

  • 06 av 10

    Den store Mitchells Cockatoo er en attraktiv og intelligent fugl som er kjent for sin fargerike Crest. Mens de er et syn å se, trenger disse kakatoene spesialisert omsorg og store innkapslinger som ikke alle mennesker har plass til. De anbefales også for de som er kjent med store papegøyer.

    Arter Oversikt

    Lengde: 14 tommer

    Vekt: 15 gram

    Fysiske egenskaper: Primært rosa-hvite rosa flekker rundt halsen og på underbellig rosa under vinger-rosa og gul-oransje kammer med hvite tips

  • 07 av 10

    Moluccan Cockatoos er kjærlige fugler som knytter seg sterkt med sine omsorgspersoner. De som er interessert i en Moluccan Cockatoo, bør forvente en koselig og litt klamrende fjær, da disse fuglene liker å holde seg nær deres favoritt mennesker. Dermed krever de en person som er hjemme for det meste av dagen.

    Arter Oversikt

    Lengde: 20 tommer

    Vekt: 30 gram

    Fysiske egenskaper: Primært hvite plumage-rosa fjær på base av kresen gul til ferskenfjær under vinger - svart nebb og føtter

  • 08 av 10

    Deres slående rosa og grå fjær og vennlige personligheter har gjort rose-breasted cockatoos populære kjæledyr. Disse fuglene kan leve opp til 80 år i fangenskap med riktig omsorg. Også kjent som Galahs, har de en tendens til å være høyt og fet, så ikke forvent en rolig følgesvenn hvis du tar med ett hjem.

    Arter Oversikt

    Lengde: 12 til 15 tommer

    Vekt: 10 til 14 gram

    Fysiske egenskaper: Rosa bryst og nedre del av ansikt-rosa-hvite krystgrå tilbake, vinger og hale-grå ​​føtter-tan

    Fortsett til 9 av 10 nedenfor.
  • 09 av 10

    Håndmatet paraply cockatoos kan være vennlig, veloppdragen kjæledyr. Mange lærer å gjøre triks og kan etterligne tale ganske bra. Men som svært sosiale fugler, har de en tendens til å være veldig kjærlige og til og med borderline obsessiv om å tilbringe tid med deres favorittfolk. Likevel er mange elskede familie kjæledyr mild nok til eldre barn.

    Arter Oversikt

    Lengde: 18 tommer

    Vekt: 16 til 26 gram

    Fysiske egenskaper: Primært hvit plumage-blekgul på vinger og hale-stor hvit crest-svart nebb

  • 10 av 10

    Slender-billed cockatoos, også kjent som langfakturerte Corellas, lenge har vært populære kjæledyr i deres innfødte Australia og begynner å tiltrekke seg fans rundt om i verden. Behovet til denne kukatoo ligner de andre store papegøyer. De krever interaksjon med sine omsorgspersoner og krever daglig håndtering for å opprettholde deres følelsesmessig helse.

    Arter Oversikt

    Lengde: 16 til 20 tommer

    Vekt: 23 gram

    Fysiske egenskaper: Hvit fjerdedel med rosa kastet rosa over nebb og på nakkehullet

  • Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » 10 Top pet cockatoo art