Gjennomgang: pet foreldre vaskbare hund bleier

Doggy bleier kan være ekstremt nyttige under visse stadier av kjæledyrets liv. Hvorvidt valpen din ennå ikke er opplært, eller din eldre følgesvenn har begynt å ha ulykker i huset, vaskbare hund bleier er billigere og mer miljøvennlige enn deres disponible kolleger.

Akkurat som bleier laget for mennesker, er det mange forskjellige stiler av hundes bleier. Bleiene du trenger, vil avhenge av hundens alder, størrelse og grunnen til at hun må bære dem. Du kan til og med ende opp med å kjøpe forskjellige typer bleier for forskjellige situasjoner. Uansett hva situasjonen, vaskbare hund bleier er det sikreste alternativet.

Kjæledyr foreldre vaskbare hund bleierVaskbare hund bleier er flotte for kjæledyr eiere som kan rengjøre de skitne bleiene enkelt. Hvis du ikke har en vaskemaskin i hjemmet ditt, vil du kanskje ikke bære en pose full av skitne bleier til vaskeri. Hvis du kan håndvaske dem hjemme, kan vaskbare bleier fortsatt være et alternativ for deg.

Hvis du reiser ofte med kjæledyret ditt, vil du kanskje ha vaskbare, gjenbrukbare hundbleier på hånden hjemme og engangsbleier tilgjengelig når du reiser. Hvis du leter etter lett vaskbare og reisevennlige hundes bleier, dette merket av Pet foreldre bleier kan være et godt alternativ. Jeg prøvde dem med beagle, Molly, og nedenfor er min mening om deres kvalitet, passform, dimensjoneringsalternativer og pris.

MER: Inkontinens i eldre hunder - her er det du kan gjøre

Kjæledyr foreldre vaskbare hund bleier gjennomgang

Kjæledyr foreldre vaskbare hund bleierSom du kan se, har Molly ikke noe imot på seg disse bleiene i det hele tatt. Husk at hun vanligvis ikke bærer bleier, og det tok henne ikke lang tid å bli vant til disse i det hele tatt. Jeg ble hyggelig overrasket over hvor behagelig disse vaskbare hunden bleier er!

Disse bleiene hevder å være lekkasikker, og de synes å være. Molly er ikke vant til å kisse i en bleie, men jeg holdt dem under henne mens hun peed utenfor og fanget det meste av urinen. De lekket aldri!

Kjæledyr foreldre vaskbare hund bleierJeg vil ikke anbefale å forlate noen bleie på hunden din i lang tid. Som babyer må deres bleier endres etter en ulykke. Hvis du bruker disse vaskbare hunden bleier på riktig måte, tror jeg at de vil være lekkasikker. Men hvis hunden din har flere ulykker i en av disse bleiene, vil de åpenbart lekke til slutt.

Pet foreldre vaskbare hund bleier har også et vanntett ytre materiale. Den absorberende puten er syet rett inn i bleen, slik at du kan vaske hele greia sammen når det er skittent.

Disse vaskbare hunden bleier er tilgjengelige i 5 størrelser for å passe hundene med en midje måling på 4 & # 8243; -35.& # 8221;

Kjæledyr foreldre vaskbare hund bleierI min videoanmeldelse demonstrerer jeg hvor lett det er å sette disse bleiene på valpen din. Bare plassere dem under magen hans og vikle velcro stroppen rundt midjen. Jeg liker at velcroen ikke holder seg til hundens pels. Noen bleier har klissete striper som holder seg til og trekker ut hundens pels.

Velcroen lar deg også få en perfekt, sikker passform. Disse vaskbare hunden bleier fra kjæledyrforeldre har også et elastisk halehull for å sikre en perfekt, lekkasikkert passform.

Jeg tror en av grunnene til at Molly er så behagelig i disse bleiene er fordi de er så myke. De er ikke stive og ubehagelige som andre vaskbare hund bleier. De gjør heller ikke en irriterende crinkling lyd som de fleste disponible hund bleier.

Kjæledyr foreldre vaskbare hund bleierPet foreldre vaskbare hund bleier er tilgjengelig i mange farger. Du kan kjøpe en 3-pakke med disse bleiene på Amazon for $ 18- $ 22, avhengig av størrelsen som poochen din krever.

Hvis hunden din trenger å bære bleier hver dag, vil du sannsynligvis bruke $ 18- $ 22 på engangs bleier på bare et par uker. Jeg har vasket disse kjæledyrets foreldre bleier ca 10 ganger, og de er fortsatt like absorberende som de var da jeg først fikk dem. De viser ikke noen tegn på slitasje ennå. Av denne grunn tror jeg at disse vaskbare hundene bleier er en stor verdi og et mye bedre alternativ enn engangsbleier.

Les neste: Topp 5 Best Dog Bleier (Kvinner, Hanner og Valper)

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: pet foreldre vaskbare hund bleier