Hvordan å fortelle andre hundeiere de gjør noe galt

Her

En av de store tingene om å være En kjæledyrseier er å vite at det er andre likesinnede mennesker der ute som deler samme lidenskap og tilbedelse av deres hunder som du har for deg. Problemet er at omsorg for et kjæledyr er mye som omsorg for et barn; alle har sin egen vei, og ikke alle av oss er enige om hva som er best.

Forskjellen er at barn ikke har skarpe negler og tenner som kan alvorlig skade noen eller deres hund hvis dårlige oppføringer ikke er korrigert. Noen ganger oppmuntrer kjæledyrseiere selv dårlig oppførsel uten å innse det. Hvis det noen gang har vært en tid da du ville ha råd til & # 8221; til en annen hundeier, men du ønsket ikke å skape konflikt, du er ikke den eneste.

Les også: 25 måter å være en ansvarlig hund eier

Innendørs og utendørs hunder, bør du si noe?

Innendørs og utendørs hunder, bør du si noeBlant kjæledyrsamfunnet er det noe uenighet om hvorvidt det er i orden Hold hundene utenfor i lengre perioder. For eksempel kan varmere stater som Texas og Arizona nå temperaturer på over 100 grader. Koldere stater som Minnesota kan ha iskaldt vær om vinteren. Uansett hvor mye hunden din liker utendørs, er det bare ikke trygt eller snill å forlate dem ute i den slags varme eller kulde.

På den annen side er raser som labradorer og australske storfehunder generelt den lykkeligste er ute, så lenge været tillater at de er fornøyd med å bruke noen timer med å snuse og rompere i gresset. Så hvis du har en nabo eller et familiemedlem som forlater hunden deres ute i lengre perioder, og du er bekymret, ta et øyeblikk til å vurdere situasjonen og din tilnærming.

I stedet for å si "Du bør ikke forlate hunden din ute så lenge"Omdirigere samtalen til de siste hendelsene i nyhetene. For eksempel er det ikke sjeldent for tilfeldige fremmede å slippe baller og leker i bakgårder og Boarding kennel lekeområder som inneholder rotte gift og andre typer dødelige kjemikalier.

Prøv noe i tråd med "Har du hørt om dette? Noen har satt gift i tennisballer og kaster dem over gjerder!"Det gnister opp en naturlig samtale, og setter det i deres sinn for å kanskje bringe fido inne litt oftere. Selv om de er komfortable utenfor, dette er en gyldig grunn til å være bekymret.

Canine Socialization and Introduksjon

Canine Socialization and IntroduksjonDet er ingenting som gjør at du kryper mer enn når du kan oppdage noe galt i en hunds holdning og kroppsspråk, mens den andre personen ikke kan. Vi vet alle våre kjæledyr best, og vi er klar over deres quirks og vaner. Imidlertid er det også viktig å gjenkjenne oppførselen til annen dyr; Ikke alle hundene er så vennlige som din kan være, og hvis valpen din nærmer seg en annen hund som er redd, kan det lett starte en kamp.

Noen eiere gjenkjenner ikke dette skjønt, og fremmer fortsatt merkelige hunder de ikke vet. For startere, hvis kjæledyret ditt bare ikke liker andre dyr, kan det være stressende, og det er forståelig å ønske å snappe og fortelle den andre personen å komme seg bort. Imidlertid kan den andre personen ta lovbrudd, og situasjonen kan eskalere.

I stedet, prøv å tilby visuelle signaler som advarer dem langt fra. Du kan enkelt finne en vest, bånd eller sele som anbefaler at folk skal utøve forsiktighet og holde avstanden deres. Hvis noen insisterer eller et barn ønsker å kjæledyr, bare gi dem beskjed i en høflig, men fast måte som "Han liker ikke fremmede, vær så snill å bli noen få meter unna."

Mens dette kan være noe av en ubehagelig situasjon, må du beskytte din valp og bli mediatoren når deres sikkerhet er truet. Skulle de nippe et barn som fremdeles kommet ut for å dyre dem, kan hunden din bli ansett "aggressiv", og vi vet alle hva som skjer etter det.

Hunder med gjester i hjemmet

Hunder med gjester i hjemmetNår du har en hund hjemme, og du vil ha folk over, kan det være vanskelig å bestemme om de også skal delta i festligheter. Dette er spesielt vanskelig når du har gjester over, og de føler at de vet mer om kjæledyrets oppførsel enn du gjør.

Et stort problem kjæledyr eiere går inn i er gjester som er litt oversky og spilletid. De får hunden alle rilped opp, og på høyden av spenningen, er gjestenes høyde for å få en god natts søvn før arbeidet. I mellomtiden sitter du fast med en valp som er over månen med energi og vil ikke slå seg ned.

Det er ikke at den andre personen ønsket å gjøre livet ditt vanskelig; Dette er sannsynlig hvordan de håndterer sin egen hund hjemme. I situasjoner som disse, er alt du trenger å gjøre, angi reglene foran; Dette betyr ikke at du sier "Vi gjør ikke ting på den måten på huset mitt."

Send i stedet en gruppe tekst eller e-post venner på forhånd og la dem få vite at valpen din kan være tilstede under din sammenkomst. Forklar at du vil at de skal lære å sosialisere seg hensiktsmessig med andre, og dette er en sjanse til å lære dem å være rolige når gjestene er over.

Noen ganger er spenning i en sosial sett uunngåelig, og på et tidspunkt må du kanskje holde poochen din i et bortgjemt område. Det er sannsynligvis bedre at de tar en tid ute, og kommer bort fra alle menneskene som ler, roper og spiller spill.

En vennlig påminnelse før tiden sendt til alle, men setter tonen før anledningen begynner, og legger deg ikke i en vanskelig posisjon der du må la Fred vite at du ikke vil ha sin dårlige oppførselsforsterkning gni av på hunden din.

Ingen ønsker å være den dårlige fyren i enhver situasjon, spesielt når det gjelder å eie et kjæledyr. Sikkerhet er viktig skjønt, og det kan være tider når folk ikke vil samarbeide. Det viktigste er å lære å diffundere, det fordeler ikke bare andre eiere, men også deres hjørnetenner!

Noe annet?

Har du noen gang funnet deg selv i en ubehagelig situasjon når du trengte å & # 8220; riktig & # 8221; en fremmed eller en venn i hvordan man nærmer seg en hund, eller må fortelle dem ikke å gjøre noe? Hva var situasjonen, og hvordan gjorde du med det?

Les neste: Reddit Dogs - Slik bruker du Reddit til å bli en bedre eier

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan å fortelle andre hundeiere de gjør noe galt