Alt om cadaver hunder

Snuse ut en mistenkt

I en manglende person sak er det vanskelig å bevise at en forbrytelse skjedde uten noen bevis. I tilfeller der en død kropp vil være det sannsynlige resultatet av et søk, er Cadaver hunder brukt til å søke, i stedet for standard søk og redningshunder. Hvorfor? Fordi A Søk og redningshund er opplært for å finne levende mennesker, og ikke oppdage dekomponerende kjøtt.

Cadaver hunder er opplært til å finne og følge duften av dekomponering av menneskelig kjøtt. Ikke en pen tanke, men jobben sin er avgjørende for både ofrenees familier, og til et rettssystem som ofte trenger en kropp for å bevise en forbrytelse. Disse hunder jobbe både på og off-leash og er opplært til å oppdage duften av dekomponering som stiger fra jorda, det samme prinsippet som når en hund vet hvor de varer begravet deres bein.

Opplæring

Hunder må trent som trailing hunder og air-scenting hunder. Trailing hunder følger en duft som har falt på bakken. Disse hundene kan plukke ut et menneske, eller i tilfelle av kadaverhunder, en dekomponerende menneskelig duft som ble båret på en bris, eller "falt" fra en person som bærer en kropp til sin plassering. Air-Scenting ligner på etterfølgende, men en luftskinnende hund må kunne velge duften ut av en bris og følge den til kilden.

Spesielle kjemikalier brukes til å simulere duften av dekomponering av menneskelig kjøtt i trening Cadaver hunder. I motsetning til simulerte narkotiske lukter eller andre treningsfelt, er simulerte kadaver lukter ikke tilgjengelig for alle, men et sertifisert treningsanlegg.

Begge hele legemer og kroppsdeler er plassert ved hjelp av Cadaver hunder, og hvert lagmedlem må trent i bevisbeskyttelse.

Jobbmuligheter

Det er ikke bare forbrytelsesundersøkelser som bruker kadaverhunder. I katastrofer også, brukes disse hundene sammen med hundesøk og redningsteam for å finne både ofre og overlevende av katastrofer, naturlig og ellers.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Alt om cadaver hunder