Hvorfor elsker hundene baller så mye?

Hvorfor elsker hundene baller så mye?

Det bringer lykke til ethvert kjæledyr foreldre for å se deres furry følgesvenn med å ha det gøy å spille henting. Men leketøy baller kan bli en avhengighet for din valp. Selv hunder som ikke bryr seg mye om å spille henting Finn tennisballer spennende. Det er et merkelig fenomen. Og det må gjøre deg lurer på Hvorfor elsker hundene baller så mye.

Vel, fortsett å lese videre for å oppdage årsaken til kjæledyrets fascinasjon med leketøy baller for hunder. Dessuten vil du også lære om kjæledyret ditt skal få lov til å hengi seg til denne frivoløse aktiviteten. Så, uten videre ado, la oss komme i gang.

Grunnårsaken

Hunder har ikke alltid vært domesticert. I tidligere tider var hunder jegere med sine rovdyr instinkter for å overleve. Disse instinktene kan ha dulled gjennom årene. Men, på et elementært nivå, Hunder finner fremdeles prosessen med å se på, jage og gripe til å være andre naturen til dem. Nå kan doggy være mild-temperert generelt, men en titt på en tennisball er nok til å gjøre det hyper. Det må være en grunn til dette vidunderet. Du ser, spesifikke utløsere lokker den primære impulsen i en hund.

Det er din hunds natur til stengel, jakten og drep. Ingenting etterligner den desperate prey-oppførselen bedre enn en tennisball. Det høres forvirrende, rett? Tillat oss å utdype. Når byttedyr er jaktet, er det i en panikk. Dens bevegelser er sporadiske og hoppete. Hvis du kaster en tennisball, ser det ut som et lite byttedyr i flyturen. Det er over alt - raskt, uregelmessig og liten. Og selv dens lyse farge er en av grunnene til at hunder elsker baller.

Derfor vil din lillebøk, eller en kolossal doggy begynne å hoppe opp og ned på utsikten for å spille henting. Slik oppførsel betyr ikke at hunden din er nå farlig. Ditt kjæledyr må tjene opp til sin instinktuelle stasjon. Dermed vil selv en late byttet være tilstrekkelig.

Hva gjør baller attraktive?

Det er spesielle funksjoner i en hvilken som helst ball som fungerer som utløsere for din doggy. Disse utløserne aktiverer trang i hunder for å gi jakten. Likevel er det viktig å forstå svaret på kjæledyret ditt mot en hundekule leketøy.

Farge

Jo mer levende fargen, jo lettere blir det å oppdage. Mange kjæledyrelskere hevder at hunder misliker den gule fargen. Det er ikke noe mer enn en feil. Hunder kan se neonfarger tydeligere, spesielt neon gul og blå.

Dermed blir besettelsen med hunder for tennisballer lett å forstå. Hund tennisballer kommer i neon gul. Så det er fornuftig at hunder finner dem uimotståelig.

Form

Når du snakker om former for objekter og den tvangsmessige holdningen til hundene mot dem, går du inn i det ukjente feltet. Du ser, dyreadferdsalister har ennå ikke vært i stand til å forklare hvorfor hunder har en tendens til å bli tiltrukket av alle ting sirkulære. Hunder elsker baller, frisbees og til og med dekk. Alle disse tingene deler en funksjon, deres form.

Tennisballer er mer aerodynamisk effektive på grunn av en sirkulær, litt konisk form. I enkle ord kan den sirkulære formen på ballene tillate dem å redusere luftdragen og gå gjennom luften raskere. Og de fleste kjæledyr foreldre vil garantere for hundens kjærlighet til en god løp.

Når du kombinerer de to favoritt tidsfordrivene av hunder, kjører og jager, kommer du opp en tøff bit av en besettelse.

Hardhet / konsistens

Ingen kjæledyr foreldre i live er uvitende om deres kjæledyrs naturlige tilbøyeligheter. Katter elsker å skrape. Hunder elsker å tygge. Du vil aldri finne katter besatt av baller. Men hundene elsker baller som de kan gjøre Ultimate tyggbare leker, også.

Den harde, fleksible konsistensen av ballen gjør det mulig å være bouncy. Det er dette veldig funksjonen som legger til mer sjarm til tennisballen for en hund. Tennisballer bryter ikke lett fra hverandre, kom i farger kjæledyret ditt kan oppdage, og er bouncy-alle som kombineres, gjør tennisballer den ultimate hunden leketøy.

Hardhet av hundballer
Tennisballer bryter ikke lett fra hverandre!

Slags baller

Når du snakker om baller, vil du finne at dyrebutikker er fulle av baller i forskjellige størrelser, teksturer og kvalitet. Faktisk har bedrifter til og med introdusert tyggbare leketøyballer for hunder som er helt spiselige og kommer i en rekke forskjellige smaker. La oss se nærmere på de forskjellige typer baller.

Naturlige gummi baller

Som nevnt tidligere kommer hundballer i en rekke former og størrelser. Men selv prisen og kvalitetsgraden av hund leketøy baller har en tendens til å variere. Bouncier ballen, jo mer din hund er bundet til å elske det. Derfor prioriterer produsentene med gummi. Ennå, som kjæledyr foreldre, Vi vil ikke ha disse ballene å ha giftige, syntetiske materialer som kan skape helseproblemer for våre vakre kjæledyr.

Derfor har markedet nå mange leketøyballer for hunder laget av naturgummi. Likevel er det et must for deg å dobbeltsjekke om produktet du kjøper for din valp er 100% giftigfri.

Spesialiserte gummi baller

Hunder sikkert elsker spesialiserte gummi baller. La oss snakke om de beste hunden ballene for å hente. Chuckit og Kong er velkjente merker som produserer spesialiserte gummi baller. Designet for å gi det morsomme med overlegen kvalitetsmaterialer for å sikre interaktivt spill for hunden din, så vel som det er velvære.

Tennisballer

Tennisballer Aren er laget for hunder. Materialet som brukes til produksjon av tennisballer er ikke holdbart. Dermed er det en sikkerhetsfare for kjæledyret ditt. Det er også en slitende kvalitet som er dårlig for hundens buccal helse.

En hund tennisball er et annet ballspill. Designet for å tilfredsstille de mest ardente chewers, er disse tennisballene ikke slitende. Og kvaliteten er langt mer holdbar. Som disse tennisballene er spesielt designet for hunder, skal de sørge for siste strenge timer med tygging.

Hvorfor elsker hundene baller så mye - Vanlige spørsmål

Har fortsatt noen dvelende tennisballrelaterte spørsmål? Les videre og oppdag mer!

Kan hunder bli avhengige av baller? Er det en måte å stoppe den på?

Hunder kan bli avhengige av leketøy baller. Og ja, det er en måte å stoppe den på. Den enkleste måten å forhindre en besettelse med hunden din, er å skape en rutine. Du må gi mange alternative leker som ville engasjere hundens interesse. Dessuten, gi din rettferdige andel på tid til hunden din. Hvis hunden din elsker ballene, elsker det deg mer. Og hvis du gir det din tid og oppmerksomhet, vil ballen ikke lenger være en prioritet.
Likevel, prøv å holde det ut av hundens syn. Husk, ute av syne er ute av tankene.

Hva er fordelene med hunden min med baller?

Det er ditt ansvar å sørge for hundens behov. Regelmessig trening, moro og Tannhelse er alle essensielle. Og hvis du kan få en leketøyball som hjelper deg med å oppnå alle tre på en gang, hvorfor ikke?

Det er produkter der ute som tjener som leketøyballer, men har også funksjoner som gir tannpleie, også.

Bortsett fra baller, hva andre typer leker gjør hunder kjærlighet?

Tingen om hunder som er aktive dyr, er at de alltid er klare for noen handlinger. Og de elsker å tilbringe tid med sine eiere. Så, spilletid for hjørnetenner er jul, Påske, og Thanksgiving - alle rullet inn i en. Dette er også grunnen til at de fleste hunder ikke er kresen om lekene de spiller med. Likevel, noen all-time doggy favoritter inkluderer Bone-chewe leker, frisbees, tau leker, etc.

De fleste doggy leker er multifunksjonelle, for eksempel, Bone Chew Toys Hold valpen opptatt, Men samtidig bidrar det til å opprettholde kjæledyrets tannhelse. Disse multifunksjonelle kjæledyr lekene er raseri blant hundeeiere.

Hvorfor skal jeg motvirke ball besettelse?

Obsessions er dårlige for mennesker og hjørnetenner. Når hunden din blir besatt av leketøykulen, prosjekterer det at det er skadelige for sitt velvære så vel som din. Hunder har en tendens til å bli aggressiv når noen nærmer seg sin favoritt leketøy ball. De har en tendens til å stresse ut mer, og det fører til alvorlige helseproblemer. Så, det er smart å være proaktivt og redde din avhengige hund med litt utholdenhet og kjærlighet.

Hva om hundene mine mister interessen for å hente?

Ikke alle hundene elsker å hente. Noen fluffballs nyter loitering i solen mer enn å jage etter baller. Det er derfor det er greit å la hunden gjøre sin ting. Men doggoen din må få sin daglige dose trening. Så, du kan prøve å ta din furry venn for lange turer.

Hjørnetenner elsker å tilbringe tid med sine mennesker - og hvis den tiden inkluderer baller og spill, Det er enda bedre. Men selv om poochen din ikke er interessert i å leke med baller, ikke svette det. I stedet, prøv noen av de interaktive kjæledyrlekstene som er tilgjengelige på markedet for din lille Brainiac.

Du trenger bare å holde øye med kjæledyrene dine for å oppdage tegn på leketøy besettelse. Hvis du føler at kjæledyret ditt blir avhengige, vil din umiddelbare handling og omsorg savne kjæledyret ditt til sine tidligere sunne vaner.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvorfor elsker hundene baller så mye?