6 Måter å trette ut hunden din

Måter å trette ut hunden din

Det er mange tilfeller hvor du vil at hunden din skal være så rolig og avslappet som du er slik som når gir det et bad eller få det preparert eller til og med Fjerning av flått av av sin hud. Uavhengig av hvor mye folk forteller deg å få en hund som har energinivåer som tett etterligner din, er det alltid ingen garanti for at ditt kjære kjæledyr vil være mindre aktivt enn deg. Så hvis du har en hund som er bokstavelig talt ren energi, her er 6 enkle måter å trette ut din hund vennen din.

Spill hente trappene

Dette er en veldig unik måte å bruke hundens ubegrensede energi på. Ulempen, selvfølgelig, er at du virkelig må se etter et sted eller en bygning som har trapper i tilfelle huset ditt ikke har noen. Å spille henting ned trappen benytter hundens naturlige fascinasjon med baller, så vel som den medfødte tendensen til å jage. Sitter på toppen av trappene med kjæledyret ditt ved din side, kan du rulle en fargerik ball mot bunnen av trappen. Du kan da styre kjæledyret ditt for å gå "henter" ballen og returner den til deg.

hundespillene henter trappene

Bare gå ned og sikkerhetskopiere trappene vil kreve enorm muskuløs produksjon fra kjæledyret ditt. Dette burde trette det enkelt. Vær oppmerksom på at hvis kjæledyret ditt har felles problemer, er dette ofte ikke en god ide som et enkelt feil kan føre til flere muskuloskeletale problemer, for ikke å nevne mulige fallrelaterte skader.

Gå svømming

Hvis du har et kjæledyr som har noen problemer med leddene, er fortsatt full av energi, ta det ut for en svømmetur som dette er en av de fellesvennlige øvelsene du kan gi til det. Siden kjæledyret ditt faktisk er "flytende", er tyngdekraftens kraft som det trekker på kroppen på en eller annen måte negert av vannets flytende kraft. Du kan leke med mange ting på vannet for å gjøre det enda morsommere.

Relatert innlegg: Beste Dog Joint Supplements

hund svømming

Mange veterinærfysioterapeuter anbefaler faktisk å svømme ikke bare som en god øvelse for svært aktive hunder, men også som terapi for de hundene som kan ha eksisterende problemer med muskuloskeletale systemer. Når hundens padle `er de faktisk utøver mer kraft enn om de kjører. Deres lemmer må bevege seg mot dragen som produseres av vann. Bare se på det som noen form for motstand eller styrketrening for kjæledyret ditt. Men siden effekten av tyngdekraften er negert, er den mild på leddene sine.

Relatert innlegg: Beste Dog Pools

Bruk en flørt pol

Noen folk kaller det flørtpinnen, men i virkeligheten er det mer som en kortfattet fiskestang med en veldig fristende lokke på slutten. Dette er faktisk perfekt for kjæledyrforeldre som bare ikke kan gi opp fjernkontrollen og løfte sine butter av sine sofaer ennå. De kan lyve hele dagen sug på den lange pinnen frem og tilbake. Hunden vil løpe etter lokket på slutten av linjen eller til og med på slutten av den lange pinnen.

hunder spiller med tau

Avhengig av hvor kraftig du beveger flirten, kan du faktisk dekke hunden din i løpet av få minutter. Saken er at du faktisk spiller til hundens naturlige tendens til å jage byttedyr. For hunden din er lokket på slutten av stangen som byttet som bare venter på å bli pounced på.

Gi dem behandle dispensering av hund puslespill leker

Visste du at noen behandler dispensering leker faktisk kan være mer effektive både i å tette kjæledyret ditt og i å forbedre konsentrasjonen og fokusere? For eksempel, hvis du gir dem en godbit dispensering leketøy som Kong Classic, trener du faktisk dem for å jobbe for sine snacks. De kan pote seg til behandlingen, bite det med all deres makt, Kast den rundt, og til og med klemme den til behandlingen kommer ut av beholderen. Poenget er at hunden din vil bruke all sin energi til å hente behandlingen fra innsiden av disse lekene.

hunden spiller med puslespill leketøy

Det er også puslespill leker som er enda mer kompliserte enn Kong Classic. Disse interaktive lekene er utformet primært for å utnytte hundens mentale energier for å hjelpe det å slappe av og føle seg roligere. I tillegg, disse interaktive hund leker kan bidra til å forbedre hundens konsentrasjon som er en av de viktigste elementene til vellykket Canine Obedience Training.

Relatert innlegg: Beste hunden puslespill leker

Tid til å bringe ut Frisbee

Barn elsker å leke med Frisbee. Og siden hunder elsker å spille henting, Du vil kanskje bruke en Frisbee i stedet for den vanlige ballen eller pinnen. Du oppnår to former for trening i å leke med Frisbee. Først spør du hunden din om å løpe etter Flying Disc. For det andre vil du at de skal hoppe så høyt som de muligens kan ta den flygende platen med munnen mens de fortsatt er luftbåret. Men selvfølgelig tar dette øvelsen. Men det kommer sikkert til å være morsomt når de får taket av det. Du kan til og med spørre barna dine om å spille Frisbee med hunden din, slik at du bare kan lene deg tilbake og nyte handlingen fra din lounger.

Relatert innlegg: Beste Dog Frisbee

hunden spiller med Frisbee

Morsomme tider med bobler

Hvis du ikke har en frisbee med deg og du bare husket. Disse er miniatyrballer som hunder vil elske å "fange" og når disse "pop" må umiddelbart skifte oppmerksomheten til den neste. Akkurat som å leke med Frisbee kan du også spørre barna om å gjøre dette for deg og bidra til å forbedre deres forhold til kjæledyrhunden din.

hunden spiller med bobler

Det er mange måter som du enkelt kan trette ut kjæledyrhunden din. Kanskje det viktigste er å finne villigheten til å lede en veldig aktiv livsstil også. Hvis du gjør trening en del av din daglige rutine, kan du faktisk involvere kjæledyret ditt i disse rutinene. Sørg alltid for at aktiviteten du skal utføre, er trygg både for deg og kjæledyret ditt.

Relatert innlegg: Automatisk ballstarter

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 6 Måter å trette ut hunden din