Er hunder & revers relatert?

Er hunder og rever relatert?

Hvis hunden din er heldig nok til å se ut som den elegante reven, kan du lure på, & # 8220;er hunder og rever relatert?& # 8221; Mens hunder og ræv kan se like på noen måter, er de faktisk ganske forskjellige fra hverandre.

Hunder og revet divergerte fra hverandre millioner for mange år siden, og la dem ikke avle og ikke komme sammen. Ikke bare bor de annerledes, men de spiser, raser, og lærer annerledes også. Så, er hunder relatert til rever? Og hvor tett er de, i så fall? Les videre for å finne ut mer.

Er rev og hunder relatert?

Hunder og ræv er begge familiemedlemmer Canidae. Canidae-familien inkluderer husholdningshunder, rev, ulver, jakroner og coyotes. Hunder og ræv er begge medlemmer av Caninae subfamily, en av tre underfamilier i Canidae-familien. Herfra begynner hunder og rever å avvike taxonomisk til enten Canini, Vulpini eller Urocyon. Denne divergensen begynte 7 til 10 millioner år siden.

Mens hunder og ulver divergerer fra Canini til Canina eller Wolf-lignende hjørnetenner, diverger de fleste rævene til cerdocyonina eller fox-lignende hjørnetenner. Foxene i denne cerdocyonina-subtytribe er mer nært knyttet til hunder og ulver enn revene i andre subtribes. I Cerdocyonina er Crab-Eating Fox, Hoary Fox, Darwins Fox, Pampas Fox, Sør-Amerika Grey Fox og Andes Fox.

Dette setter de resterende revene i vulpini-stammen, søsterstammen i Canini. Innenfor vulpini-stammen er Bat-Eared Fox, Fennec Fox, Blanford`s Fox, Tibetansk Sand Fox, Kit Fox og Arctic Fox. Disse revene er mindre relatert til hunder enn revene i Cerdocyonina-substribeen. Bare to ræv forblir; Øya Fox og Grey Fox, medlemmer av Urocyon-slekten. Disse revene er minst knyttet til husholdningshunder.

Hvordan er hundene forskjellig fra rever?

Hvis hunder og ræv ikke er relatert, hva gjør dem forskjellige fra hverandre? Noen av de største forskjellene inkluderer en kortere levetid, mer hemmelig oppførsel, manglende evne til kulltog og et stort annet kosthold. På grunn av disse store forskjellene, Foxes kan ikke være kjæledyr på samme måte som poochen din kan.

Levetid

I motsetning til hunder varierer Foxes` LifeSpanes betydelig. For eksempel, en vill rødrev kan forvente å leve i 2 til 5 år. på samme måte, Arktiske ræv Lev i 3 til 4 år i naturen. Imidlertid lever andre foxarter mye lenger, med levestyrer som er mer lik hjemmehørende hunder. Fennec rever kan leve i 10 år i naturen og 13 i fangenskap. Tibetansk sandrev Lev i 8 til 10 år i naturen. Til sammenligning har den gjennomsnittlige innenlandske hunden en levetid på 10 til 13 år! Så, mens noen ræv har en lignende levetid til din furrige venn, har andre betydelig kortere. Det hele Avhenger av de spesifikke fox-artene.

Oppførsel

De fleste ville rævene er sjenert og hemmelig som om mennesker. De vil unngå mennesker og større dyr for enhver pris, da de ser mennesker som en trussel. Noen urbane ræv blir imidlertid sterkere når de blir nærmere folk. Dette Fet oppførsel er uvanlig og bør motløses. I usedvanlig sjeldne tilfeller, urbane ræv bite utendørs katter og små hunder eller valper når ute om natten. I kontrast er de fleste innenlandske hunder utadvendt og elsker selskapet av mennesker.

Opplæring

I motsetning til hunder, Foxes kan ikke være helt stueren. Dette skyldes at revene instinktivt markerer sine eiendeler med urin. Imidlertid er noen revarter lettere å ha tog enn andre. For eksempel er røde ræv lettere å huske enn Fennec Foxes. Også refoxer reagerer ikke på straffen på samme måte som hunder gjør. Selv om hunder skal ikke bli straffet Enten vil en rev aldri forstå at straffen skyldes deres handlinger. Enhver straff eller annen negativ konsekvens forårsaker bare frykt i innenlandske ræv som de ikke forstår trening på samme måte som hunder gjør.

Dietter

I motsetning til husholdningshunder trenger revene en diett som etterligner sitt byttedyr fra naturen. En fanget rev må mates pre-drepte mus eller rotter, egg og insekter. Mens revmat med ekstra Taurin er tilgjengelig for å kjøpe, er kibble alene ikke nok til å mentalt stimulere en kjæledyrrev. Også i naturen vil en rev cache maten ved å begrave den for senere forbruk. Noen rever har også spesialiserte dietter, som krabbe-spise ræv For eksempel, som feeds opportunistisk på skilpaddeegg og øgler samt krabber. I kontrast kan hunden få alle næringsstoffer de trenger fra en kvalitetskål med kibble med en god kilde til protein.

Hvorfor ser noen hunder ut som rev?

Det er flere hunderaser som ligner rev. Mens ingen rase ser helt opp med en rev, har noen egenskaper som kan beskrives som rev-lignende. Medlemmer av The Spitz familie er blant de mest fox-lignende raser. Spitzes er justert for å leve i harde nordlige klima. Med sine isolerende dobbeltjakker og små, toppsatte ører for å redusere risikoen for frostbit, kan Spitz raser ligne ræven. I tillegg til dette er Spitz raser kjent for deres uavhengighet og mistenksomhet mot fremmede, som speiler en Wild Foxs hemmelige natur.

For eksempel, American Eskimo hunden kan ligne den arktiske reven. Med sin plysj hvite frakk og vokal natur, gjør denne rasen en vakker og aktiv følgesvenn. Tilsvarende, den nysgjerrige og smidige Schipperke ligner en svart rev. Med sine høye øre og små størrelse, gir denne rasen et givende revalternativt. De Finsk Spitz har en firkantet bygning, rødt frakk og høyt sett ører som gir det et rødt rev-lignende utseende. Valper av denne rasen beskrives ofte som ligner på en rød Fox Cub. Med dette blir sagt, Du bør ikke få en hund basert på utseende alene. Hunden din må passe din livsstil og hjemme før noe annet!

Kan du holde en rev som kjæledyret ditt?

Noen mennesker kjøper ræv med håp om at de kan holde dem som de ville holde en hund. Dessverre fører dette til forlatelse og aktiv dødshjelp av disse dyrene. Foxes er svært høy vedlikehold og krever mye plass til å grave, løpe, leke og fôr, noe som gjør sitt eierskap a spesialist hobby krever spesialist ferdigheter. En ansvarlig reveier må ha spesifikke interesser i eksotisk dyreforvaltning og oppførsel og bør forstå at revadferd er skilt fra hundens oppførsel.

For eksempel kan en kjæledyr ræv ikke bli søppel på samme måte som en hund kan, som de trenger å markere sine territorier og eiendeler. Selv om rever sjelden er aggressive mot mennesker, kan de bite når de er bekymret eller panikket. De kan også være svært ødeleggende rundt hjemme, tygge og rippe objekter og møbler uten diskriminering. Foxes kan ikke trent på samme måte som en hund kan, spesielt som de ikke forstår straffer. Mens du ikke bør straffe hunden din i utgangspunktet, er en kjæledyr Fox enda mindre sannsynlig å forstå at deres handlinger rundt hjemmet har konsekvenser. Alle disse faktorene kombinerte kjæledyrrev uegnet for den gjennomsnittlige familiens hjem.

Kan du holde en rev som kjæledyret ditt
Revers bør ikke bli holdt som kjæledyr.

Er hunder og rever relatert? - Vanlige spørsmål

Så, er hunder og rever relatert? Hvis du har flere spørsmål om dette emnet, kan du gjerne se våre Ofte stilte spørsmål for flere detaljer!

Er rævene nærmere knyttet til katter eller hunder?

Rever er mer nært knyttet til hunder enn katter. Faktisk er revene bare svært fjernt relatert til katter. Både rev og katter er medlemmer av Carnivora, som deler seg i to grupper: canformen, eller hunden som rovdyr, og Feliformia, eller kattelignende kjøttetærer. Denne splittet skjedde for ca 52 millioner år siden, og satte en betydelig avstand mellom reven og katten.

Fra denne splittelsen kom Canidae-familien, som omfatter hunder, ræv, jakroner og ulver blant andre. Det er tre flere splittelser herfra: Canini, Vulpini og Urocyon. Mens hunder splittet til Canini-stammen, går de fleste rævene til Vulpini-stammen. Denne divergensen mellom hunder og ræv skjedde omtrent 7 til 10 millioner år siden. De resterende to revene tilhører Urocyon-slekten.

Kan en rev rase med en hund?

Hunder og rever kan ikke interbreed. Dette skyldes at hunder og rever divergerte 7 til 10 millioner år siden. I kontrast er hunder nærmere knyttet til ulver, coyotes og dingos. Disse artene diverste bare 3 til 4 millioner år siden, sammenlignet med 7 til 10 millioner år forskjellen mellom hunden og reven. Sammen med denne divergensen kom flere endringer som stopper rever fra avl med hunder. Den viktigste forskjellen er i deres kromosomer.

Mens en hund har totalt 78 kromosomer, en rødrev har 35 til 39 kromosomer. På samme måte har Fennec Fox 64 kromosomer, som setter det langt bortsett fra den innenlandske hunden. En husholdningshund kan bare rase med en annen canid som også har 78 kromosomer. Så, i teorien, kan en husholdning hund Interbreed med den grå ulven, dingo og coyote, som alle har 78 kromosomer.


Gjør rev og hunder godt sammen?

De fleste hunder og ræv ikke følg godt og bør ikke holdes sammen. Hunder og ræv er både territoriale dyr, og reven trenger instinktivt å markere deres territorier og eiendeler. Også de to lærer veldig annerledes. Mens hunden din kan forstå dine forespørsler, kan en kjæledyr rev ikke. En kjæledyr Fox vil ikke tisse utelukkende i en søppelboks eller ute, men hunden din forventes å tisse utenfor hver gang. Dette kan forårsake forvirring og konflikt mellom de to hvis de holdes i samme hjem.

Til slutt, selv om det er svært sjeldent, Wild Foxes er kjent for å bite eller angripe små hunder når venstre uovervåket. Dette er en risiko for å vurdere når du forlater små hunder utenfor alene. Videre vil mange hunderaser med en høy prey-stasjon instinktivt jage eller skade ræv. Dette setter begge dyrene med stor risiko for skade.

Har hunder utviklet seg fra rev eller omvendt?

Hunder gjorde ikke utvikle seg fra rever, og heller ikke revet utvikler seg fra hunder. I følge undersøkelser, Wolf-lignende hjørnetenner og fox-lignende hjørnetenner kan ha divergerte fra en forfedre på omtrent samme tid, mellom 7 og 10 millioner år siden. Den lille fox-lignende canid, Leptocyon, ble den vanlige forfederen til dyr i Caninae-familien, familien av hunder, ulver og rev. Leptocyon var et slekt som omfattet 11 kjente arter. Mot slutten av Leptocyon`s eksistens, noen av sine arter ligner tett i dagens ræv. Den umiddelbare etterkommeren av Leptocyon slekt, Eucyon, dannede populasjoner som til slutt ble de første medlemmene av Canis slekt. Eucyon var en overgangs taxon av coyote-like eller jackal-lignende hjørnetenner med minst to arter. Denne overgangsregnskapet er differensiert fra Leptocyon ved forskjellen i størrelse og beinstruktur.

Gjør rene rot med hunder?

Foxes kan være farlig til kjæledyr, inkludert hunder. derimot, de fleste hunder er ikke i fare for rev Med mindre de er veldig små eller svært unge. Denne risikoen øker hvis hunden din er ute i lange perioder. Heldigvis er hunder mer sannsynlig å jage ville rævene unna, enn de skal angrepes av dem.

Den største risikoen for hunden din fra en rev er sykdomsoverføring. Wild Foxes har en rekke parasitter, inkludert flått, lopper, flukes, ormer, og kvaler. Muligens er det mest ødeleggende problemet med villreiner rabies, en sykdom som ræv er en stor transportør i noen land. Dette viruset er overførbart gjennom biter og kan være dødelig for mennesker og hunder. For å beskytte hunden din, sørg for at du holder deres vaksiner oppdatert!

Er hunder og rever relatert? Selv om disse to dyrene en gang var tett taksonomisk, har evolusjonen satt millioner av år mellom dem siden da. De kan ikke lenger interbreed og slite for å eksistere uten konflikt.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Er hunder & revers relatert?